Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

2. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Sziasztok !

Mi felénk olyan szél fúj, a pappát is majdnem el fújta pedig nem egy pille súlyú. Kiment a csarnokba káposztáé, mert a hurkát dinsztelt káposztával szeretjük. Kész is ebéd nektek is hoztam egy kis kóstolót.
    Persze ehhez az ebédhez ez dukál.

3. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

Rozika Marika tényleg hallottam,hogy emlegettek [​IMG] megint be néztem.
    Kb most ehhez volna kedvem [​IMG] vagy egy kéményseprőhöz,na nem úgy!!!!Ugyan is nem tudok fűteni.Tegnap több füst volt a házba,mint a putriba.Már a t.k.m is tele van az egésszel.Most nem írok többet,mert fázik a kezem,a takaró alól csak az orrom van kinn.Na majd lesz valami,küldjetek meleg energiát.

sutimami57 kedveli ezt.
  4. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

[​IMG] Bukta Ági! Nagyon boldog születésnapot kívánok Neked!

Befutottam, írtam, aztán nem volt jogosultságom ehhez az oldalhoz. Újabb belépés, próbálom küldeni.

stadler42 kedveli ezt.
  5. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Megjöttem az operából. Igen nehéz napom volt, úgyhogy most megyek, és kiegyenesítem a gerincemet.
    Ha kiegyenesedtem, jövök: Lujza

sutimami57 kedveli ezt.
  6. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

[​IMG] B. Ági boldog születés napot.

sutimami57 kedveli ezt.
  7. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Bukt -Ági!

Virág, és torta nélkül, állok elében,
    De szívem teljes melegével...

Kívánom, légy boldog E világon. Jutus, Tatus

sutimami57 kedveli ezt.
  8. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Nagyon fúj a szél,a fejemet majd levitte!De nem baj,mert végre péntek van!!!:)
    B.Ági,Nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!!!

sutimami57 kedveli ezt.
  9. sutimami57

Sziasztok! Befutottam, egy újabb próbálkozásra. Nehéz napom volt, nagyon hideg van, de már csak pihenőzök, várom a bummot. Aztán indul a bakterház. Igazán hozhatna valami kis meglepetést a tenyésztés, nagyon rám férne egy kis öröm.

A kicsi farmon üzemben a felhősor, ott meg csináltam, legalább már nem kell kétfelé rohangál ni. valahogy semmi kedvem, meg aztán semmi újság....:)

10. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Jolanda ! elindult a kis csapat [​IMG] viszik ám neked az energiát. Reméljük tudunk segíteni hogy ne fázzál. Nagyon hideg van odakint, még jó hogy péntek van és hét vége. Pjotr ! gondolom már te is fel melegedtél, most hétvégén meg a jó meleg lakásban ki pihened a fáradalmaidat. Lujza! már nagyon meg pihen a gerinced, aztán meg azért fáj majd. Marika merre vagy, tán csak nem félsz a hidegtől. Gyere mert Biborka úgy befűtőt reggel a nyugiházban, a kandalló még most is ontja a meleget. A párkányára oda készítve a finom ízlettes forralt bór, persze Dezső által hozott borból.

Gyertek és kóstoljátok. [​IMG]

csipike2010 kedveli ezt.
  11. pjotrovov

Már kezdek fölmelegedni,igen.Igaz,a termosztátot föntebb kellett tekerni.....A forralt bor most jól fog esni!
    Jolanda,remélem kiment a kéményseprő még a hétvége előtt,mert igen hideget jósolnak.
    Kellemes délutánt!!!

csipike2010 kedveli ezt.
  12. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Igazad van Rozika! Már fel is keltem! Annál is inkább, mert amint elernyedtem volna, azonnal elkezdett ez a pici ördög ugatni, nyikáncsolni, és egyéb istennek nem tetsző dolgot csinálni.
    Azt hiszem iszom egy kis forralt bort, tényleg nagyon hideg van odakinn. Igaz, hogy "csak" 0 fok van, de nagyon hideg szél fúj, időnként esik a hó. Jolanda, remélem sikerült a kéményseprőt elérni, mert ha nem akkor azt hiszem aggódhatunk érted.

sutimami57 kedveli ezt.
  13. sutimami57

Sziasztok! Akkor nem volt sok pihenésre időd..az nekem sincs soha. de most nem fogok eltérülni semerre, mert várom a bummot. Biztos megint csalódást okoz, de legalább csinálok valamit, ami nem munka...Rozika, köszi a bort, én is iszogattam belőle, mert még mindig fázom! Jolanda, ha tudsz, jelentkezz, mi van veled! nehogy most meg beteg legyél ám!!!! Gyere, itt meleg van..:) :)

csipike2010 kedveli ezt.
  14. Csillagzafír

Csillagzafír Törekvő

Sziasztok!
    Itt tombol Szél úrfi összes pereputtya, csak a kicsi Szellőt hagyták otthon. Táncba viszik a fákat, a villanyvezetékekkel zenélnek, döngetik a ház falát, süvítve rohangálnak fel-alá! Elfáradhatnának már, elmehetnének aludni.
    Tegnap éjjel óta tombol nálunk is a szélvihar, nem sokat tudtam aludni, az ízületeim is érzik ezt a cudar időt! A konyhában annyira rosszak a nyílászárók, hogy a huzat lebegtette a szoknyámat! hiába is megy a fűtés, a huzat egy szempillantás alatt kiröppenti a meleget. Délután már kétszer is volt áramszünet.

Bukta Ági!
    Boldog, boldog születésnapot!
    Kívánjuk, hogy legyen még sok ilyen szép napod!

sutimami57 kedveli ezt.
  15. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Akkor Eszter te is vigyázz, nehogy megfázz, és beteg legyél. nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én már nagyon unom a telet, tavaszt szeretnék TAVASZT !!!!!!

sutimami57 kedveli ezt.
  16. sutimami57

Én nem csak unom a telet, de ki nem állhatom...pfujjjjjjjj...TAVASZT akarok!!!!!!De nagyon..:)

Beindítottam a tenyészetet...hát, ezek úgy szaporodnak, mint a saláta...5 percesek.:D :D Rohanok is, mert kész a második kör malacka...elsőben alapból lett egy minimalac. Nem is rossz kezdet....

17. pjotrovov

Eszter,maradj a meleg szobában,a konyhában csak a legszükségesebbet csináld!!!!
    Alapítsuk meg a Tavasz várók csoportját!Ez az én javaslatom......A tagság ingyenes,de a tagoknak kötelező mindennap egy tavaszi képet ide beilleszteni!!!Na????
    Mázlista vagy!!!;) Én csak holnap kezdem a tenyésztést.......

-elzemari- és sutimami57 kedveli ezt.
  18. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Halihóóó...
    Éppen most értem haza, mit mondjak, a buszmegállóban találkoztam én is a Szél úrfival, nem volt kegyes hozzám.
    Pjotr benne vagyok, hogy megalakuljon a Tavasz várok csoportja.
    A virágomat már el is hoztam a krókuszok alakjában.
    Jelszó:Minden nap közelebb van a Tavasz...

19. sutimami57

Végül is két mini malacom lett..:) :) A felhősor be van üzemelve, de rohanok vissza, mert a birkáim is beindultak..:)

A Tavaszvárók csoportja nagyon tetszik......:) :)http://www.alliteracio.eoldal.hu/img/picture/797/aranyeso.jpg
    Hoztam az első képet..Hátha így előbb becsalogatjuk a jó időt! :)

-elzemari- kedveli ezt.
  20. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Én is belépek a csoportba!!!

sutimami57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.