Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG] Én is belépek a csoportba.

sutimami57 kedveli ezt.
  2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

A jelszót se feledjétek!!!
    Minden nap közelebb van a Tavasz..

sutimami57 kedveli ezt.
  3. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Szevasztok, szép estét mindenkinek!

Nagyon szépen köszönöm , hogy felköszöntöttetek ezen a napon!
    Nem voltam itthon, csináltam magamnak egy lazulós, csavargós napot!
    Az én drága Barátom, addig nem hagyott békén, míg el nem mentem sétálni, vásárolgatni....:))
    Szép nap volt a mai...
    Hozok egy kis harapnivalót... jó diétásat...http://mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/111000/111356_pataki05.jpg
    Meg egy kis innivalót is...[​IMG]
    Egy kis édességet..

És egy kis sósat is.. [​IMG] mert.van aki ezt szereti !
    Fatthernak,Kálmánnak, Kopinak, Dezsőnek Pjotrnak

És , hogy Erzsikének, Bíborkának, Huginak, Marikának, Lújzámnak , Sütikének, Jutusnak, Jolandának..Rozikának, Évának..
    csak hogy legyen mi hűsitse a gyomrot! :))

Még egyszer nagyon köszönök mindent!

Utoljára szerkesztett: 6.2.15
    sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  4. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Ági! Köszönjük a sok finomságot!!! Főleg a diétás éteknek örültem nagyon. Szerintem az Sütike fantáziáját is megmozgatta:D:D
    Mindent megkóstoltam, de a fagyit ma kihagyom, megvárom vele a tavaszt. Ami állítólag közeleg. ;)Marika legalábbis ezzel vigasztal bennünket

5. -elzemari-

Juhéééé,
    de sok finomsággal örvendeztettél meg minket Ági...A fiúk sörével valami történt, lehet, hogy megmelegedett a sör??
    Lujza,
    de tényleg, nem minden nap közelebb van a Tavasz??

lujza5353 kedveli ezt.
  6. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Tökéletesen igazad van. Csak tudod én úgy vagyok ezzel mint a srekben a szamár: Messze van még??? Ideért már??????:D:D:D

-elzemari- kedveli ezt.
  7. -elzemari-

Ez is igaz, de holnap már megint egy nappal hamarabb érkezik...[​IMG]

lujza5353 kedveli ezt.
  8. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Marika én nagyon béna vagyok, sosem találok be a szobádba:(

-elzemari- kedveli ezt.
  9. -elzemari-

Ojé, vajon melyik szobámba? Sebaj, most már megyek a hálózoknimat felhúzom, majd holnap megmutatom az utat jóóó??.

csipike2010 kedveli ezt.
  10. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Előre is köszönöm. megyek én is , elteszem magam holnapra Mindenkinek jó éjt: Lujza

-elzemari- kedveli ezt.
  11. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia, Ági! Köszönöm én is ezt a sok finomságot, a diétás nagyon tetszik, meg a többi is...a pogit is nagyon szeretem, de azért a fagyit is el nyalogattam...igazi habzsi-dőzsi! Nagyon örülök, hogy jól sikerült a napod, és ez volt az igazi ajándék! :)
    Lassan én is el vonulok, csak még lesz egy aratás, pár fát le kell szednem, aztán még megetetem a kaméleonokat...valahogy most ez is untat...:) :) Holnap nem nagyon leszek, ha tudok, jövök! Szép álmokat, jó pihenést!

-elzemari- kedveli ezt.
  12. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép jó reggelt mindenkinek !! Bukta Ági , ma Én is csipegetek a sok finomságból !! A Tavaszváró csoporthoz Én is Szívesen csatlakozom , mert már nagyon unom ezt a szeles időt !! Kandallót befűtöttem , hátha Jolanda idetéved visz magának egy kis meleget !! A kávét is megfőztem , forralt bort is elkészítettem !! Indulhat a nap !!
    Hoztam a Tavasz Első hírnökét !!

[​IMG] [​IMG]

Utoljára szerkesztett: 7.2.15
    lujza5353 kedveli ezt.
  13. -elzemari-

[​IMG]Szép reggelt kivánok!

Lujza,
    látod milyen csacska vagyok...most esett le a szoba...
    Sutike,
    hogy hogy untatott a játék??Mesélj, sikerült valami frappánsat tenyészteni?
    Biborka,
    a kávéd illata csábitott, s örömmel láttam, hogy a kis hóvirág is kidugta a fejét a hó alól.

Kivánok nagyon szép és derűs szombatot.A jelszót ne feledjétek.
    Mindennap közelebb van a Tavasz!

Ha számitásaim nem csalnak, akkor 43 nap múlva itt van március 21-e a csillagászati tavasz.

lujza5353 kedveli ezt.
  14. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Rómeó, a latin Romaeus név olasz formája, a jelentése római vagy a Római Birodalomból származó. A késő középkorban így hívták a Rómába vagy a Szentföldre zarándoklókat is. (Rómeó Shakespeare Rómeó és Júliájában)
    1971-ben a svájci nőknek megadják a választójogot.
    1812-ben megszületett Charles Dickens angol író.
    1979-ben meghalt Josef Mengele német orvos, náci háborús bűnös.

A tenyésztést az este befejeztem, a fákat kiraktam, a malmot reggel beindítottam cumikeverésre.
    Én jobbra el... Majd érkezem...

lujza5353 kedveli ezt.
  15. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG] Szép tavaszváró reggelt kívánok !

Biborka nagyon jó illata van a kávédnak, meg is kóstolom [​IMG] nagyon finom. De most látom B Ági bőséges felhozatalát, mennyi finomságot készített nekünk. Köszönjük mindenből csipegetem egy keveset nagyon finomak.
    Nálunk nagyon szépen süt a nap, az egész lakás fényben úszik de azért hideg van. Ma én is tenyésztek egy keveset, hátha lesz egy szerencsés ugrás benne. További kellemes napot, és sikeres tenyésztést.

16. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!Bíborka kávéja mellé hoztam egy kis reggelit, hogy jól induljon a nap. A nagyfarmon én is elindítottam a malmot a cumikkal, most a kisfarmon is elkezdem a tenyésztést
    Marika! Jót mosolyogtam a "szobán"

És a napi jelszó:[​IMG]

17. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Szép napot mindenkinek!

[​IMG]Hoztam a fecskéket, mert ha őket látom, tudom, itt a tavasz!
    Kellemes hétvégét kívánok!
    Köszönöm a kávét, és a bőséges reggelit!
    A télből látom, már elege van a társaságnak. Itt a Dunántúlon még sok a hó, fagyos az idő, bár ma már süt a nap is!
    Igaz, nem melegít, de legalább világít. Ez is valami.
    Aki teheti, sétáljon, mert az jót tesz a testnek, és a léleknek!

Legyen szép a napotok!

Utoljára szerkesztett: 7.2.15
  18. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

[​IMG] Szép napot.

19. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Csak gyorsan befutottam, mert rohanok reggel óta...."Süt a nap, nehogy szomorú légy...ez lehetne százszor is rosszabb...."

Ezzel a kis butyuta dallal köszönök, és a jelszó, minden nappal közelebb jön a tavasz! :)[​IMG]

A tenyésztést nagyon untam, mert semmi nem volt,ami fel dobott volna, de hívtak a gyerekek este, és attól nagyon jó kedvem lett, így el is raktam a farmot ......:) Ma jön a csapat, mindenki itthon lesz, közkívánatra sütök-főzök, és fantasztikus nap lesz a mai. Karácsony óta nem voltunk együtt, mert valaki mindig hiányzott, így ma nagyon jó nap lesz!!! Kellemes hétvégét!

20. -elzemari-

Halihóóó...
    Sutike,
    töltődjél fel, mert a gyerekek jelenléte mindennél fontosabb.Majd őrizem a farmot, hogy el ne vesszen.
    Ági,
    ha fecskéket látsz az nagyon jó jel, mert elég volt a szomorkás időnek.Felénk gyönyörűen süt a nap, vidámságra ösztönzőek a sugarai.A séta az nagyon jó ötlet, élni is fogunk vele...
    Lujza,
    látod, van hogy az ember a legegyszerűbb dolgokat sem fogja fel azonnal.Mit nem azonnal, majd egy nap múlva.....
    Rozika,
    kivánok valami nagy ugrást a tenyésztésnél, hátha....

Jut eszembe...MarharépaÁgika, sajnos újra a virus áldozata lett, de mindenkinek kiván minden jót, és amint tud fog jönni.Egyenlőre még nem leányálom a léte, nem még a farm...Várjuk szeretettel, és minél előbbi jobbulást kivánunk neki...

sutimami57 és csipike2010 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.