Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

[​IMG] ez a nap is letudva tavaszig.

Most ment el a család, nagyon élveztük az együttlétet. Szél száguldozik. A nap még mindig süt.
    Marika már a séta is élvezet egy ilyen helyen.
    Mindenkinek szép délutánt.

sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Igazad van, megint egy nappal közelebb vagyunk!!

csipike2010 kedveli ezt.
  3. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Jöttem lejelentkezni, de már megint nem vagyok jogosult...az agyamra megy. [​IMG]

Jól vagyok, meg vagyok, nem sokára jövök!

-elzemari- kedveli ezt.
  4. -elzemari-

Sutike, csak ne idegeskedjél!!

sutimami57 kedveli ezt.
  5. sutimami57

Nem idegeskedek......de mindig mérgesít ez a sok zavar. Még hogy nem vagyok jogosult!

De azért is itt vagyok. Hideg van nagyon, olyan szél fúj, hogy még engem is el vinne, ha hagynám, pedig hát nem vagyok egy lepke súlyban. Pláne, hogy el olvastam a beszámolót, Marika, a mai sétádról..már a sok finom disznóság láttán is híztam két kilót..én nem tudom, hogy lehet ennyire szeretni, de amit leírtál, mind a szívem csücske... a szalonna, a tepertő, meg minden, ami disznóból van. Szóval, az a kis pálinka lehet, hogy arany hozzáadásával készült?

Jó volt a hétvége, együtt a család.....aztán, amikor el mennek a gyerekek, mindig egy kicsit magam alá kerülök. Annyira jó, mikor itthon vannak...sokat beszélgetünk, nevetünk, képeket nézegetünk, mindenki meséli a dolgait, merre járt, mit csinált...mindig egy élmény......

Marika! Köszönöm, hogy szemmel tartottad a farmomat, minden rendben volt. Az állataim szépen meg vártak, a fákon csak úgy virított a sok termés, a virágok meg betakarták az egész farmot.

Gondoltam, hogy most, kicsit lahangolódva, bele vetem magam a farm munkába, mert hát van bőven tennivaló. A 90 .szint után járó ajándék dobozt még mindig nem kaptam meg. Nem vagyok jóban ezzel a birkával. A nemesítés katasztrófális. Hónapok óta rakom a hagymát, de mindig nem sikerül. Megfogadtam, hogy befejezem, de egyre nehezebben tartok ki. Jövóre csak meg lesz az az egy bónusz, ami kellene, aztán be is fejeztem. Ez nem nekem való.

Raktam ki házikókat is, hátha ez a szerelmi ünnep hoz némi meglepetést. Nem hozott. El is küldtem őket vissza araktárba. Hát, semmi nem akar jól összejönni. Talán holnap, vagy azután......[​IMG]

-elzemari- kedveli ezt.
  6. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Marika nagyon jót sétáltál, az íz világ területén. Sok finomságot láttál, meg gondolom amit akartál meg is kóstoltál.
    Lujza ! jó behívtál minket beszélgetni, aztán be se jöttél azóta sem. Amint látom nem kopik a nyugiház küszöbe ma, igaz hideg is van. Jolanda! hogy vagy, valamit javult e már a hőmérséklet nálad. Vagy még mindég fázol ,
    nagyon hideget mond felétek az idő jós. Sütike! ne idegeskedj, próbálj vissza jönni. El van készítve a finom forralt bor is, aki be tér jut mindenkinek. A kandalló is izzik, úgy melegít . De most suhant el mellettem Sütike nagy mérgesen.

_____[​IMG]

sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  7. -elzemari-

Sutike,
    valahogy nagyon úgy érzed, hogy semmi sem sikerül.Ne add fel, másnak sem jönnek az arany tyúkok, meg az aranyszamarak.A játék szerencséje az nagyon forgandó, van amikor semmi sem az igazi.Fel a fejjel, mindig csak jobb jön...
    Rozika,
    tudod mit, ebből a forralt borból is kóstolok egy kicsit, ma már úgy is mindegy.Egy vagy kettő, ....Majd szoritunk holnap, hogy minden rendben legyen, mert úgy is az lesz, hogy most már oké lesz .....

Utoljára szerkesztett: 8.2.15
    sutimami57 kedveli ezt.
  8. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Sziasztok! Rozika! Először is tőled kérek bocsánatot, valóban megbocsáthatatlan, hogy behívlak benneteket, én meg eltűnök. Dehát váratlan családi kötelesség tartott távol, amivel hogyismondjam, tele van a hócipőm. Most előcigölöm a ládát és elmondom megpróbáltatásom lényegét. Azzal kezdődött, hogy egyszem gyermekem (hálistennek nincs több belőle) kitalálta, hogy hajhosszabbítás csináltat magának. Megrendelte a póthajat, de nem volt olyan színű, mint a saját hajszíne, gondolta jó lesz világosabb is. Persze amit a képen látott, az még két árnyalattal világosabb lett. Semmi gond, majd hozzáfesteti a haját. De, hogy ne legyen egyenes a hosszú haj, ezért bedaueroltatta a póthajat. A végeredmény egy borzalom lett.A haja világított, mint téli éjszakán a holdvilág, a viszonylag egyenes haja alatt vékony giliszták fityegtek. Amikor meglátta a végeredmény (éjfél után végeztek vele) az idegességtől rosszul lett. De annyira, hogy ma délelőtt nyugtatót adtam neki, amitől elaludt aztán délután irány vissza a fodrász. Leszedni a hosszú hajat, az egy dolog. De a hajára ragadt keratint , na az legalább 3 órás művelet volt. Aztán még festés, szárítás, most értünk haza.
    Még szerencse, hogy az én alaptermészetem nyugodt, meg aztán annyira tragikomikus helyzet volt, hogy időnként győztem visszafogni a nevetést, nehogy még jobban megsértődjön. Meg aztán sajnáltam is hogy így melléült a dolognak. De már minden rendben van. Kiadott 20 ezer forintot, aztán most pont olyan a haja, mint amikor elkezdte az egészet. Én mindenesetre lefényképeztem minden állapotban, ami ellen ő erősen ágált, de mondtam neki, ha nem fotózom most le, akkor min fog röhögni öreg korában.
    Na, láda becsuk ennyi a mai nap története.

Marika az az ízkavalkád, amit nekünk oly bámulatosan le írtál és még meg is spékelted fotókkal. maximálisan beindította nálam a pavlovi reflexet.Szinte éreztem a forgatagban keringő sültek illatát. Holnap megyek Zegre, és beszerzek valami disznóságot, amit vacsorára megsütünk.
    Sütike! Ne idegeskedj! Nem éri meg. A tesóm 3 napja nem tud farmozni, kértem modiktól segítséget, a gépet tisztítottuk, pucoltuk, mindent megcsináltunk, amit javasoltak, semmi eredmény. bejön a farm, a főfarmra beengedi a rendszer, de onnan továbblépni már nem, Rackóhoz sem mehet be. Mindenki azt mondja neki, hogy géphiba, de az én gépemen ugye két farm megy, egyikkel sincs gond, az övé az én gépemen is ugyanazt csinálja.

Azt hiszem, hogy egyszerre ennyi elég is volt belőlem, majd később benézek: Lujza

Fatther, -elzemari- és sutimami57 kedveli ezt.
  9. sutimami57

Sziasztok! Nem vagyok mérges. csak valahogy nem szeretem, ha minden balul sül el. Lujza! Akkor Neked is meg volt a napi műsor.

Sajnálom a lányodat, hogy így meg járt, de többet biztos nem fog bele ilyen változásokba.....Még jó, hogy Rád mindig számíthat.

Nekem is voltak eseteim, az egyik, mikor pár éve, befestettem a riki szőke hajamat lilára, mert hajnali 5-kor jött a fodrászom hozzám, mert utána ment dolgozni, és csak padlizsán festék volt nála, miután mondtam neki, hogy ne szőke legyen a hajam. Befestettük padlizsánra, aztán, amikor jöttem ki az oviból, a kolléganőm a másik oldalon tolta a biciklit, és amikor meglátta a hajamat, hogy éppen a nap sugár táncolt rajta, és fénylő lilává varázsolta az egész fejemet, a kerítésen akarta áttolni a biciklit a kúltúrház udvarába, annyira megzavarodott a hajam láttán. Nálam az volt a jó, hogy nekem tetszett, és egy darabig maradt is, utána jött az amerikai melír, 3 szín, utána két szín..szóval, én sem vagyok százas..:D :D

Már ki hevertem a gyermekeim távozását, és teszem-veszem a farmon a dolgaimat, bár nem nagy ambícióval, de holnapra jobb lesz....

-elzemari- és csipike2010 kedveli ezt.
  10. csipike2010

Sütike, ne hidd hogy nem fog belevágni, csak annyit igért meg, hogy velem jön el hajat választani, és mindenben hallgatni fog rám. (hej, ha én az egyszer megérném):D
    Amúgy meg muszáj mellette lennem, mert azt mondja, hogy egy anyának kutya kötelessége pátyolgatni gyámoltalan kőkét:D
    Alig várom, hogy legyen gyereke!!!!

-elzemari- és sutimami57 kedveli ezt.
  11. sutimami57

Azt el is hiszem.. :D :D De tényleg, az a dolgunk...:) :) :) Én is mindig pátyolgatom őket, ha kell..:D :D

-elzemari- kedveli ezt.
  12. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Csipike! Ne haragudj, de olyan jót kacagtam a lányod kálváriáján, hogy a könnyeimet is törölgettem....

Igen, igen. Jól tetted, hogy lefotóztad, mert szerintem, már 2 hónap múlva is nevetni fog a dolgon, nem kell ahozz "öreg" koráig várni....

Sütikém! Csipi! Így van egy 360 fokos hajszín váltás érdekes dolgot produkál..... Én majdnem fekete hajamból akartam szőkét varázsoltatni! délután 2-tól este 9-ig 3x festette át a fodrász a hajam. Már az összes vendég, és fodrász kollégák azon aggódtak, hogy kopasz leszek....., de vörös lettem...

Hát igen a szépségért meg kell szenvedni.

Marcsi! Okosak voltatok, hogy kimentetek kóstolgatni......

Mi is szoktunk ilyen helyekre járni.... Andárs is előszerettel csából el szallonákra, kolbászokra....stb. Mi a szarvas szalámit kostoltuk meg ilyen alkalommal, és vettünk is. Nagyon finom, de ! nagyon drága....

Rozikám! Legyél erős, mint szoktál.... ne izgulj... hideg lesz holnap is, de legalább a bacik elpusztulnak..

Jolandánál igencsak sok hó van! Végre Ő legalább Hugival, Bukta-Ági, Lujziék élvezhették a havazás előnyeit és hátrányait.

Mi 11 körűl értünk haza a vendégségből.....Jó kis napunk volt....

Pjotr, Kpe, Koppi és többiek! Nektek is további kellemes estét és jó pihenést kívánok. Jutus

13. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG]Szép jó reggelt!

Meghoztam a kávét, a kandallót meg pakoltam alaposan jó meleg van.

Már egy nappal megint kevesebb tavaszig.

A farmot rendezgettem, aztán megyek ha meg jöttem jelentkezek.

14. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép jó reggelt mindenkinek !! Rozika nagyon szorítok neked , hogy minden rendben legyen !! Felénk is ideért a hóesés , igazi téli hideg van !! A Tavasz még várat magára !!
    Kandalló befűtve , kávé lefőzve !! Tegnap családi nap volt , de minden hétvégén ez van , hála Istennek !! Később visszaolvaslak benneteket !! Ma jelenésem van a háziorvosnál !!
    Beszedtem a vashiányra a gyógyszert , vérvételre kell mennem !!
    https://encrypted-tbn3.gstatic.com/...TrwB0ZHHiau3IzKMAIHfLVz647rAErnKnmVXzzNFyjk9E

Utoljára szerkesztett: 9.2.15
    -elzemari- kedveli ezt.
  15. csipike2010

Szép jó reggelt mindenkinek! Ismételten, mert egyszer már írtam, de elszállt az éterbe.
    Hoztam nektek egy kis reggelit Bíborka kávéja mellé, hogy jól induljon a nap.
    Rozika! Szorítok neked én is ezerrel, hogy végre minden rendben legyen.
    Az éjjel nálunk is esett a hó, de vészes a mennyisége. Legyen szép napotok: Lujza

sutimami57 kedveli ezt.
  16. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Abigél, Alex.
    Az Abigél héber eredetű női név (אֲבִיגַיִל Avígajil). Jelentése: az apa öröme, vagy apám öröme. (Abigél, bibliai személy, Nábál, majd később Dávid király felesége)
    Az Alex férfinév az Alexius vagy Alexis rövidüléséből származik, amelyek a latinosított Alexander név görög eredetijére (Alexandrosz) vezethetők vissza. A név jelentése: istenek császára. (Alexander Graham Bell brit születésű amerikai fiziológus, a telefon feltalálója)
    1893-ban ezen a napon bemutatják a milánói La Scala operaházban Giuseppe Verdi háromfelvonásos vígoperáját a Falstaffot.
    1962-ben megszületett Kesjár Csaba magyar autóversenyző.
    1881-ben meghalt Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij orosz író.

A reggel egy kis reggeli tornával kezdtem, hósöprés formájában. Nem sok volt, csak a rend kedvéért söpörtem...

17. sutimami57

Sziasztok! Szép reggelt, kellemes hetet kívánok! Köszi a reggelit!

Az idő pocsék, hideg van szeles, meg minden, amit nem akarok....de a tavasz közelít..:) :) egy nappal máris közelebb ért.[​IMG] Nem is tudom, milyen napom lesz ma...el kellene mennem, de ilyen időben a kutyát sem igazán engedem ki, csak ha muszáj. Ezért megint csak enkem kell mennem....
    Rozika! Gondolok Rád, és nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!!! Várom hogy vissza érj, és meg tudjuk, mi is a helyzet!

Jutus! Tetszett a haj sztorid, én is csináltam ilyeneket...:D :D Én a vöröset festettem szőkére..nem semmi volt.....:D :D

A ládát még mindig nem kaptam meg Rackótól, minden nap azt írja ki, ha 5 napig belépek...azóta már lassan el telik egy hónap. Egye meg a lekvárokat maga.
    Most megyek befűteni, még jövök. Legyen kellemes a napotok!

-elzemari- és jolanda1948 kedveli ezt.
  18. -elzemari-

Szép napot kivánok!
    A csacsikat megsimogattam, a pandákat megetettem, a farkast és a kivit kényeztettem, a cserepeket átnéztem semmi eredmény,a fákra elhivtam Kacsa Katát segitségnek, szóval tettem vettem...

Jó játékot kivánok!

sHaDoW_sOnG, sutimami57 és jolanda1948 kedveli ezt.
  19. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

[​IMG] csak várakozom, miközben szakad a hó.

20. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

Jelentem [​IMG] be fűtöttem.Mindenkinek köszönöm aki együtt érzett velem.Nálam még mindig nem lehet közlekedni,egyik ismerős szánt meg és föl jött gyalog.Most egy darabig jó lesz.
    PJOTR a buszok tényleg nem tudtak járni,a barátnőm telefonált,hogy 13 csuklós busz állt egymás után nem tudtak tovább menni.
    várom a tavaszt[​IMG]

Utoljára szerkesztett: 9.2.15
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.