Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Döbbenetes, hogy tudjátok a felreppenőt így beszedni. Gratulálok a jó munkához!

Van egy percem.......tegnap írtam, hogy a menyem itt van...este 11 után mentek el a fiammal. Már alig láttam, olyan ámos voltam. Reggel korán keltem, mert be kellett mennem az orvoshoz, üzentem neki a menyemmel, hogy mit kérek, erre vissza üzente, hogy menjek be, mert látni akar. Nagy boldogan befutottam, szívesen ki hagytam volna. Időpontra mentem, de vártam két órát. Szóltam a lányoknak, hogy én el megyek, nem olyan fontos, de nem engedtek, várjak egy kicsit. Majdnem délben ki is keveredtem, aztán rohanás, bank, gyógyszertár, közben hívott a barátnőm, hogy nem tudnék-e lemenni hozzá, mert beszélni akar velem. Tudtam. Lefutottam, utána rohanás a boltba, bevásároltam a hétvégére. Két óra után értem haza. Villámgyors ebéd, hamar főzés, közben kapcsoltam a gépet, valamikor neki álltam beindítani az eventet is. Észbontó.......közben csengettek........jöttek leolvasni az órákat, utána a lányom hívott telefonon, hogy kellenének adatok, szedjem elő a régi papírjait, aztán nézzem meg a számlákat, szedjem össze, ami kell, mert a fiamék mennek szombaton hozzá. Közben az ebéd elkészült, futottam a köröket, mire elértem valameddig.

Még a hűtőben vannak a húsok, amiket vettem, be kell csomagolni, el rakni a fagyóba, el kell mosogatnom, aztán talán le tudok ülni egy kicsit. Még jó, hogy az eventes gazak nőnek maguktól, nem kell őrízgetni őket. Közben be is fűtöttem...na, mindegy. Még valami volt...már nem is tudom.
    Volt egy napom, vagyis kettő.........Tegnap este azért nem maradt el a jó hangulat sem, itt üldögéltünk a menyemmel a két gépnél, csendben beszélgettük a dolgainkat, erre, haláli komolyan meg jegyzi, hogy: _Az idén nálunk is babby boom lesz! Előszőr csak néztem rá, mint a borjú, aztán kitört belőlem a nevetés.......:D :D Ugyanis a sógornője is babát vár, és a nyáron kettő pici érkezik a családba.::::D :D [​IMG]

-elzemari- kedveli ezt.
  2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Hirtelen arra gondoltam, hogy neki lesz kettő, mert úgy iker az iker...

sutimami57 kedveli ezt.
  3. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sütike! Akkor nagymama leszel????

Részemről én a mai napot befejezettnek tekintem. Mindenkinek jó éjszakát: Lujza

sutimami57 kedveli ezt.
  4. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sutike,
    olyan de olyan jó nagyi leszel, hogy még a farmot is, hogy úgy mondjam, hanyagolni fogod...

További jó játékot..

Utoljára szerkesztett: 13.2.15
  5. sutimami57

Szerencsére nekünk csak egy lesz..:) :)
    Igen, reméljük, hogy minden rendben lesz, és augusztusban megérkezik a kis trónörökös.....:) :)

Marika! Biztos kevesebbet leszek itt akkor, de mostanában is alig érek ide..:D :D

-elzemari- kedveli ezt.
  6. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Szép estét.
    Én is most érkeztem haza.Sütike gratulálok a leendő nagymamának. Meglátod milyen jó. Annyi örömet, és szeretetet hoznak ezek az apróságok.
    Még nem próbáltam a felröpik ilyen gyors megszerzését. Tartok a komfort talajtól.
    A szívvirágok nálam is már az összes területen virítanak.
    A trágyadomb átváltoztatása nálunk a trágya hiányát okozta a piacon. Ha jól értem bármennyit megvehetek, de termelni csak a maximumig lehet. Tehát vehetek a piacon 600-t , de ha nekem termelődik e fölé, el kell adnom. Növénytermesztős eventnél nem tudom hogy fog működni. Én így értelmeztem.
    Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát.
    [​IMG] nem tudom hoztam e ma ilyet, de hogy a tavasz ne maradjon el inkább felteszem.

sutimami57 kedveli ezt.
  7. kpe59

Nem kell eladnod, mert meg sem jelenik a dombodon ugyanúgy, ahogy eddig sem.
    Az amit az állatok alól szedsz ki, nem adódik a dombhoz a befogadóképesség felett, csak az amit a piacon veszel.

sutimami57 kedveli ezt.
  8. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép jó reggelt mindenkinek !!Sütike gratulálok az unoka érkezéséhez !! Nálam is eltűnt a piacról a trágya !! Szerintem nem is lesz , mert mindenki gyűjti magának !! Gratulálok azoknak akiknek már megvan a felröppenő !! Nekem még sokat kell dolgoznom érte !! Rozika kíváncsi vagyok , hogy a léggömböket sikerül -e mindet eltalálni !! Kandallót befűtöttem , kávét lefőztem !! Reménykedjünk , hogy olyan szépen fog ma is sütni a napocska mint tegnap !!

sutimami57 kedveli ezt.
  9. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Sziasztok !

Szép tavaszias napot kívánok nektek. Biborka köszi a kávét [​IMG] finom ízletes. Az első lövöldözésen túl vagyok sikerült, lehet ám lőni[​IMG] nem jönnek olyan gyorsan. Lett is tűzi játék így most már a második feladatnál járok. De most már gyűjtöm a virágot, mert a malomba be raktam mindet. További szép napot, és sikeres íjászatot.

sutimami57 kedveli ezt.
  10. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek. Ma nyugodt napnak nézek elébe (remélem) A nap is készülődik kisütni. Most még hideg van, deres az udvar. Hoztam egy kis reggelit, hogy jól induljon a nap.

Na, meg egy kis tavaszt:

sutimami57 kedveli ezt.
  11. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Ella és Linda.
    Az Ella női név, mely az -ella végű magyar nevek (például Gabriella, Petronella) önállósult beceneve, illetve több név önálló német rövidülése (Eleonora, Elisabeth, Elfriede, Erla, Helene stb.) Az angol nyelvben a germán Alia névből származó, önálló névként tartják számon, ennek jelentése: minden(ség). (Ella Fitzgerald, amerikai jazz-énekesnő)
    Linda a -linda végű nevek beceneve. (Linda McCartney, Paul McCartney korábbi felesége)
    1917-ben ezen a napon kémkedés vádjával párizsi hotelszobájában letartóztatják Mata Harit.
    1887-ben megszületett Csáth Géza magyar író.
    2014-ben meghalt Herpai Sándor dobos, a V'Moto-Rock dobosa.
    Ma van Budapest ostroma végének emléknapja. „Budapest felszabadulása” néven is ismert. A várost a német megszállás alól felszabadító szovjet csapatok szállták meg és ma van a rádió világnapja is (2012 óta, annak emlékére, hogy 1946-ban az ENSZ ezen a napon hozott határozatot saját rádiójának létrehozásáról).

Az első csoport lufit lelőttem, [​IMG] a malom keveri a következőhöz a nyilakat, az összes földön szívvirág pompázik.

sutimami57 kedveli ezt.
  12. András

András Kivételes tehetség

Sziasztok!

Gratulálok, azoknak akiknek fél nap alatt sikerült 700 repkedőt összeszedni! Hiába, aki varázsló, az varázsló!

Én meg csak 2 -vel szedegettem le most is a bölcs tölgynél, az egész földről. Pedig ami ehető azt én is mind megettem, felhősor is letakarítva.

A rozsom hozott 33 db repkedőt....
    Süti! Gratulálok a Dupla örömhöz! Belépsz végre a nagyik sorába!
    Remélem egyszer majd én is "köz híré" tehetem, ha ilyennel áll elő a fiam.....

Addig maradnak a kölcsön unokák.....

Sok sikert mindenkinek a nyilazáshoz.

A trágya kérdés érdekes lesz...... remélem, ha én termelem meg a trágyát azt azért én fel is használhatom?
    Nem mindig szoktam venni......

Kellemes napot. Tatus

sutimami57 kedveli ezt.
  13. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG]Jó reggelt kivánok!
    Jó játékot kivánok!

sutimami57 kedveli ezt.
  14. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia és sziasztok !
    Régen jártam itt, de lehet nem is fogok már jönni.
    Az én olvasatomban, maximum300-at használhatsz el. A többi veszendőbe megy.Bármennyi is a fölösleg.
    Gondolkodok, hogy itt a 92. szinten kilépek ebből az "ingyenes játékból"
    Egye a fene az elmúlt 5 évet.

Utoljára szerkesztett: 13.2.15
    sutimami57 kedveli ezt.
  15. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Kopi! nagyon szépen kérlek ne tedd!!!! Gondolj arra, hogy a vízzel amikor gond volt, azt is korrigálták a felháborodás miatt. Szerintem ezt is meg fogják oldani. Viszont ha itthagyod a játékot, nem őnekik okozol bosszúságot, hanem nekünk lesz nagy nagy hiányérzetünk.
    Mi szeretünk téged, ezért kérlek, hogy maradj. Átéltünk már ennél nagyobb bosszúságot is.......

sutimami57 kedveli ezt.
  16. kpe59

Már többször fontolgattad ezt... Most úgy érzed megérkezett az utolsó csepp a pohárba?

sutimami57 kedveli ezt.
  17. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Marika! Már megint igencsak szűkszavú vagy. Se egy mese, se egy vers....... Pedig én azokat úgy szeretem:)

18. sutimami57

Sziasztok! Befutottam...reggel korán keltem, mert a tegnapi távollétem tiszta káoszt okozott itthon, így ma reggel belevetettem magam a munkába, végig takarítottam a házat, mindent, amit kellett megcsináltam, most még a konyhai szolgálat van hátra.

Köszönöm a gratulációkat!

Igaziból még annyira távoli a baba születése, hogy nem is akartam mondani, de mivel a szomszédban , egy beszélgetés alkalmával el kotyogtam, így nem akartam itt sem titokban tartani.

Azért jöttem most be, hogy jó kedvem legyen, mert itt süt a nap, szép az idő, és ez már egy jó ok a vidámságra, de nagyon szomorú lettem. :( Koppi üzenetétől el szállt minden jó hangulat belőlem. :( :(

Ronda, önző vagyok, de nem teheted ezt velünk!!!!!!! Mi szeretünk Téged, és szükségünk van Rád, a tanácsaidra, a jó ötleteidre, a morgolódásodra, mert akkor mi is csatlakozunk, és együtt mondjuk a magunkét........Amikor vissza kaptad a kis farmodat, olyan megható volt a lelkesedésed, hogy a nehézségek ellenére is mindent bele vetettél, hogy fel hozzad a kicsi kis farmot, és azt mondtad, hogy nemsokára nyugdíjas leszel, és akkor negyon neki állsz....nem tudom, mi történhetett veled, és mi okozta ezt a negatív érzést, hogy menni készülsz, biztos van rá magyarázat..........

Ez a trágyadombos dolog engem meg nem is érdekel, ezután is azt csinálom, amit eddig.......jó volt nekem úgy is.

Nem is tudom, mit mondjak...semmi értelmes nem jut eszembe![​IMG]

-elzemari- kedveli ezt.
  19. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Lehet. A családom, úgyis unja már. Lassan én is, mert nem lehet egyről a kettőre jutni, például az AB bevezetése óta a Bahán, ezzel a trágyával szerintem bakot lőtt a játék készítője.
    Igen a trágya azt utolsó csepp. Jó nagy csepp. Cseppet sem örülök neki.

Fatther és sutimami57 kedveli ezt.
  20. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Szép napot.
    Kopi sajnálom ezt a sok bosszúságot. Én soha nem panaszkodom, mert az tartom mindenki hibázhat, de most tegnap én is felkaptam a vizet. Sokaknál hallottam, hogy milyen jól működik a nemesítés. Tegnap kipróbáltam a rózsánál. Nagyon boldog voltam, mert sikerült a szupertrágya-imádat. Elolvastam, elfogadtam, látom, hogy megjelenik a pipa. Gondoltam termesztek még egy kis hagymát, mert ott már csak a 25% szuper trágyám nincs meg, hát látom hogy a pipa hiányzik a rózsánál. Kilépés- belépés a pipa nem jön vissza.
    Bosszantó, de ezért nem hagyom abba a játékot.
    Ma nagyon lassú a játék. és még csak termelem a virágokat. Jelenleg a malomba 46 nyilam van, de még semmit nem tettem be az eventbe.
    [​IMG] azért továbbra is várjuk a tavaszt

-elzemari- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.