Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

2. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

ID 38179666
    Köszönöm ha megnézitek, erre nem is számítottam.

3. Laboviti

A rózsánál a következő nemesített bónuszokat sikerült megszerezned eddig:
    - Okos gazda
    - Koránérő termés
    - Vízimádat
    - Ökotrágya-imádat
    - Felröppenő Robotkéz
    Az üvegházban a bónusz rekeszek jelenleg foglaltak (hagyma, mogyoró).

4. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Minden újdonságot kétségekkel fogadtunk, és meg szoktuk, sőt, meg is szerettük.......Az, hogy a család unja.....Mindenki játszik valamivel, aki netezik. Vagy rosszabbakat csinál. Aki nem játszik, kocsmázik. És még sorolhatnám..... Persze, ez mindenkinek a magánügye, de engem nem izgat , mit gondol a családom, vagy bárki más. Persze, nem vagyunk egyformák. Szeretem a játékot, még akkor is, ha néha bosszant...sokszor bosszant. Hónapok óta rakom a hagymát, és nem adja meg azt az egy bónuszt, amit szeretnék. Idegesít. A kicsin ugyan ez van a rózsával. Ki nem állhatom. A 90-es szint után járó ajándékot a mai napig nem kaptam meg Rackótól, de már nem is érdekel. Úgy látszik, ez sem jár mindenkinek. Sorolhatnám, mi bosszant.....

De úgy gondolom, hogy addig játszom, ameddig akarok, és ha nem akarom tovább, akkor abbahagyom. Saját magam miatt. Csak én döntöm el, minden külső befolyás nélkül.

Ez az event egyébként nagyon tetszik, jól meg csinálták, az a lövöldözős is nagyon jópofi, és érdemes meg csinálni. A két utolsó ablakom van még hátra, de azzal el is leszek egy darabig, mert nincs elég virágom sem, meg a röpi is kevés, de van idő bőven, addigra meg lesz. Nem sietünk sehova. Szép délutánt!

-elzemari- kedveli ezt.
  5. Laboviti

Szia!

Ismételten kérlek, add meg az érintett farm ID számát. Végére kellene járni ennek a 90. szintű ajándékdoboz átvételének.

sutimami57 kedveli ezt.
  6. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Szia !

Ha már itt tartunk, akkor én is mellészegődnék Sütikének, mert szintén túl vagyok a 90. szinten, de én sem kaptam meg a kérdéses ajándékot.
    Farmnév: Lizike05
    ID szám: 16964385

7. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Halihóóó...
    Lujza, nem vagyok szűkszavú, csak tegnap sokat voltam, mert tiszta ragacsos volt a székem és a boga életbe nem tudtam felkászálódni belőle.A másik.......... eh ez nem is érdekes....
    Annyi változás volt már ez alatt az öt év alatt és valahol mindig megoldódott.
    További jó játékot kivánok...

8. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Marika ! valóban nagyon sok változás volt már a játékban, csak mi nem változunk mi ugyan úgy szeretünk játszani mint régebben. Csak nem volt ennyi mérgelődés, mint most van. A BP mint már megszoktuk, úgyis mindég ujjit csak azt nem kérdezi meg sose, hogy nekünk tetszik e. Úgy vannak vele el mennek, jönnek helyettük mások. Csak nem veszik figyelembe, a mostani belépők között nem igen lesznek 4-5 éves gazdák mint mi.
    Az eventet ha minden jól megy, még ma befejezem. Ez most kivételesen egy jól sikerült event volt, tetszett is és az ajándékok se rosszak. További szép napot, és jó íjászatot.

9. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Bocsáss meg kedves Laboviti, de ezt én is tudtam. Azért nem kértem a segítségeteket, mert biztos voltam benne, hogy ilyen választ kapok.
    Miután kiörvendeztem magam, majd elámultam, még egyszer elindítottam a rózsát, remélve visszajön amit előtte kapta. Akkor sikerült az ökotrágya-imádatot megszereznem. Na mindegy próbálkozom újra.

10. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A speciális csomagot ekkor kaptad meg: 2015-02-09 04:37:32.

2 töklekvár, 2 ananászos süti és 50% TP-bónusz 24 órára.

11. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Gazokat termelem,halad ez.....
    Koppi,a trágya miatt akarod abba hagyni????Túléltünk már ennél rosszabb újítást is.És ma már csak egy emlék.Mi pedig itt vagyunk!!!!!!
    Az ingyenességről:Szerintem alapjaiban ingyen is lehet játszani,minden pénzköltés nélkül.(van erre példa Topic-társnál).Persze ilyenkor nincsenek kényelmi szolgáltatások,aratógép stb...... De ezt a játékot is üzemben-és karban tartani,fejleszteni kell.Ez pénz.És természetesen a mi költésünkből lesz erre.És aki költ rá,az joggal lesz kicsit hamarabb kész dolgokkal vagy előnyre tesz szert.Ez persze saját vélemény.
    Én a vv-ben nem költök semmi játékra,itt is egy összeget szánok rá havonta.
    Mari,semmi csatang nem volt ebben a jó időben????
    Esztert is rég láttam..........
    Kellemes péntek estét kívánok!!!!!

sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  12. -elzemari-

Rozika,
    ha valaki most kezdi el a játékot, az is lehet, hogy szeretni fogja , csak nem úgy , mert nem tudja megcsinálni azokat a feladatokat amik most vannak.Ha ezt nem veszi figyelembe, akkor van a baj ....Szerintem nem is új játékosok vannak, hanem a régieknek új farmjai ...De mindegy is, én ráérek nem hajt sem a tatár sem a török..
    Pjotr,
    ma nem volt csatang, mert ma pihenőnapom volt.A tegnapi kb 4-5 km rendben volt, ma más irányú elfoglaltság is elvonta az időmet...majd holnap...

sutimami57 kedveli ezt.
  13. sutimami57

Szia! sutimami57 ID: 45724624 Köszönöm szépen!

14. -East17-

Szia!

A speciális csomagot ekkor kaptad meg: 2015-01-26 09:06:30.

2 töklekvár, 2 ananászos süti és 50% TP-bónusz 24 órára.

sutimami57 kedveli ezt.
  15. -elzemari-

halihóóóó.
    Ma péntek tizenhárom van. Hol szerencse szám volt atizenhárom, hol meg pont az ellenkezője.Szoktatok valami jelentőséget adni ennek a napnak??

16. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Semmit, ugyanolyan nap mint a többi...

17. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Jó napot kívánok mindenkinek, szervusztok, kéz'csók a hölgyeknek.

Csanádi Imre: Fülemüle-ének

Este van, este van,
    tiszta csönddel tele, -
    kizöldült a csipkebokor,
    szól a fülemüle.

Fújja fuvolásan,
    csattogva cifrázza.
    Hallik a csillagok alatt
    tündér-zokogása.

Hangzik heves ének,
    édes, epekedő, -
    alig bírja csengő torok,
    levelecske-tüdő.

Komolyan-derengőn
    vizek elalusznak,
    gyöngyvirágos vadligetek
    illatot oldoznak.

Ébreszt szőke holdat
    békák mélabúja, -
    mindegyre a mámoros dalt
    fülemüle fújja.

Ha nem éjféltájra,
    hajnalszürkületre
    megnémul a nemes madár,
    lelohad a kedve.

Ha egyik nem, másik
    tovább csatinázik,
    ujjong-jajong rózsapiros
    hajnalhasadásig.

Olvasom, mindenkit felháborított ez a gané ügy xDxDxDxD, de szerintem mindenki emlékszik még arra az időszakra, amikor hasonlóan a mostanihoz, vadászni kellett a k....ra (trágyára). Akkor a rendszer nem adott többet, csak amekkora a trágyadombunk kapacitása volt., most viszont határ a csillagos ég, bár őszintén megvallom engem is idegesít, de úgy vagyok már vele, hogy le se .....
    Úgy hogy, Koppikém, ezen felesleges mérgelődnöd, hisz' úgyis tudod, esszük, nem esszük, akkor is ez lesz a továbbiakban is.
    Ez volt a rossz hír.

Most pedig a jó hír:
    Vééééééééééégre pééééééééééééééééntek (a dolgozóknak, de a nyugdíjasokat ez nem érinti).

És még egy jó hír - egy nappal ismét közelebb kerültünk a TAVASZ-hoz (nem kiabálok).

Azt hiszem mára ennyi bőven elég volt belőlem, további mosolygós szép napot és napsütéses hétvégét kívánok mindenkinek, a lábadozóknak és betegeknek pedig javulást, gyógyulást.

jolanda1948 és sutimami57 kedveli ezt.
  18. sutimami57

Köszönöm szépen, akkor biztos meg kaptam. Nem emlékszem, és ami furcsa volt, hogy a piros doboz ugyan ott áll.....

19. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Az a piros doboz még nekem is ott áll... Szerintem az sose tűnik el onnan...

sutimami57 kedveli ezt.
  20. -East17-

A piros doboz ott marad, nem változik meg a grafika.

sutimami57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.