Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Semmi jelentősége számomra.......Soha nem történt velem rossz ilyen napokon.....
    A doboz nálam is rendületlenül ott áll.
    Hogy álltok az eventtel?

jolanda1948 és sutimami57 kedveli ezt.
  2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Az utolsó két ablakhoz gyűjtögetek...

sutimami57 kedveli ezt.
  3. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Igy vagyok vele én is...
    Az event?Holnapra készen van, megy ez, ha csinálják...Utána meg gyárthatom a trágyát magamnak, mert nincs egy darab sem a piacon...
    Mi finom lesz a holnapi ebédetek???

sutimami57 kedveli ezt.
  4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Most olyan jól esett kicsit morgolódni...mert okot adott rá a mi szeretett BP.-nk...
    Könnyebb is lettem ! [​IMG]

sutimami57 kedveli ezt.
  5. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Ah ! Biztos álmos voltam amikor megkaptam, mert igen korán volt.:)
    Köszönöm...:)

sutimami57 kedveli ezt.
  6. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

A péntek 13 nekem szerencsenapnak számít, mint ahogy a fekete macska is. Én egy kicsit fordítva működök, ( a tesóm még jobban) Nekem akkor van szerencsém, ha valamit otthon felejtek és vissza kell fordulnom . Érdekességként elmesélem, hogy a doktor még azt is tudja, hogy mi van akkor, ha a fekete macska balról, vagy jobbról megy át előtte. Egyszer kocsival mentünk vele valahová és átment előttünk az ominózus macska. Megállt az autóval!! Kérdem tőle, hogy mire várunk, azt mondja, arra, hogy valaki erre jöjjön, és átmenjen a macska után az úton. Igen, de egy kis falu mellékutcájában voltunk, eltelt vagy 5 perc, és nem jött senki. Én meg kiszálltam, és átmentem az úton a kocsi előtt. Ő meg kiabált velem, hogy ne tegyem, mert balszerencse fog érni:D. Aznap este bementem a városba , és valami hirtelen ötlettől vezérelve vettem egy kaparós sorsjegyet. 20 ezer forintot nyertem. Felhívtam a doktort, és elmeséltem neki. Azt mondta ez azért van mert én boszorkány vagyok. Én meg kikértem magamnak, mondván a mi családunkban a nővérem a boszorkány, ezt mindenki tudja:D
    Ma viszont nemigen ért szerencse. Hacsak az nem, hogy váratlanul kaptunk igazi házilag töltött hurkát. megsütöttük, meg is ettük, most az lesz a legnagyobb szerencse, ha nem durranok szét:)
    Fatther! Nagyon aranyos kis tavaszi verset hoztál. Akár hiszitek, akár nem még a tavaszt is könnyebb várni így együtt....
    Kopi! Örülök, hogy megkönnyebbültél, de az a kis törpe (úgy látom, hogy éppen Morgó) hát az egy tündéri pofa. ;)

A holnapi menü még nem tudom, mi lesz, délelőtt megyünk vásárolni, majd kreatívak leszünk. Vasárnap viszont rántott ponty lesz, az már tuti.
    Az eventtel én lassabban haladok, ma este fel tudom tölteni a malmot, de többi eventgazt csak holnap kezdem termelni.

sutimami57 kedveli ezt.
  7. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Morgolódni lehet, de nem kell mindjárt abbahagyni!!!!!!!!!!

Lujza,
    volt egy kolleganőm, ha véletlenül egy fekete macska átment előtte ezen a napon, akkor előbb hazament, hogy újra neki tudjon indulni....A hurkáért piszok módon irigyellek!!!Ám a jövő héten én is hozzá jutok , igazi házi hurkához..te jó ég, de jó is lesz!!!

sutimami57 kedveli ezt.
  8. pjotrovov

Gratulálok!!!!Nagyon előre vagy,mint Rozimama!!!!Annyira tudok örülni,mikor haladnak közülünk!!!!!Nem tudom az ebédet.Sem........Most valahogy reggel lesz kitalálva.De esküszöm,megírom majd.....
    Én nem vagyok egy morgolódós fajta...Az Oma mindig azt tanította,nem morogni,kihozni a helyzetből a legjobbat!Az MF-em morgolódós.Akkor szoktam neki mondani:Ne háborogj,nem vagy te tenger!!!!!!!
    Lujza,ez a hurka........nem küldenél nekem?????
    kpe,Neked is nagy gratula!!!!!!

9. kpe59

Mihez is...?? [​IMG] Még majdnem fele hátra van a repkedőnek is és az event gaznak is. Ide kell a legtöbb gaz és nyíl is, meg még a 25 lufit is el kell találnom valamivel... Ahhoz már tíz Ámor nyíl ki van hegyezve...

sutimami57 kedveli ezt.
  10. pjotrovov

No,pont ezekhez!!!!Pozitívan nézni a helyzetet!!!Nem azt,mi nincs még meg,hanem mi van már leadva!!!!
    Jó éjt mindenkinek!!!!

sutimami57 kedveli ezt.
  11. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Én is az utolsó két ablakhoz gyűjtögetek, mert nyilam van 2 darab, a virág is kevés. Majd meg lesz. Este hosszút rakok, reggelre talán lesz egy adag röpi. Idő van....

Holnapi ebéd? Hát, olyan ebédem lesz, amire már nagyon régen vágyom..:) :) Borsóleves csipetkével, és pizza, amit én csinálok. Hurrá, hétvége!
    Hát persze, hogy jól esik néha morgolódni! Ez is hozzá tartozik a játékhoz, ha éppen elégedetlenkedünk.....Eventet csinálod?
    Tényleg szerencsés vagy!! :) :) Engem a szerencse ilyen formában el kerül, de nem is zavar. Nem vagyok babonás, van fekete macskám is, így nem is zavar a péntek 13. Soha nem tulajdonítottam neki semmi jelentőséget.
    Na, valahogy én is így állok a dolgokkal...:) :)

lujza5353 kedveli ezt.
  12. kpe59

Igazad van, mert ha azt nézzük, hogy még csak másfél nap telt el az event-ből és több, mint fele kész van, akkor ez jó eredmény... Csak azt hittem valamit félreértettél és úgy gondoltad kész vagyok.

13. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sütike! Nekem is volt egy fekete perzsa macskám, Rebeka volt a neve. Ha valami kétes dolgot akartam elintézni akkor mindig az ő segítségét kértem. Nem fogod elhinni, de ha a jobb fülét billegette miközben mondtam neki ,hogy Rebeka most vesd be a boszis képességedet, akkor biztosan sikerült elintéznem amit akartam, vagy úgy alakultak a dolgaim, ahogy én akartam. Aztán egyszer kórházba kerültem, majd egy hónapra, és az én cicám, aki soha nem ment ki az udvarból -a férjem elmondása szerint-kisétált a nyitva hagyott nagykapun, egyenesen egy autó alá. Azonnal meghalt. Előtte már napok óta alig evett. Nem is merték elmesélni nekem, amíg kórházban voltam, mert akkor bénult le a lábfejem véglegesen és eléggé magam alatt volta. Soha többet nem volt lakásban tartott cicám. Vannak cicáim, de ők kinn laknak, persze védett helyen, illetve most a kazánházban, de fekete soha többé nem volt.

sutimami57 kedveli ezt.
  14. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Persze. Mind a 3 farmon.... :)

sutimami57 kedveli ezt.
  15. sutimami57

Nagyon érdekes a történeted, és sajnálom a cicát. Nekem soha nem volt fekete macskám, a férjemnek volt egy, mikor össze kerültünk, de nem jól viselkedett, és el agyabugyáltam, nem is jött vissza többet. Utána nagyon sokáig emlegette a macskáját, és amikor ide költöztünk ebbe a házba, 15 évvel ezelőtt, akkor hoztam neki, hogy ne folyton a régit emlegesse.....de jó macska, már öregecske.

16. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Sziasztok !
    Olvasgatok olvasgatok, olyan jó kis történeteket itt, bár van közte szomorú is. (Itt gondolok Lujza cicájára)
    Néha betekintenék Hozzátok ha lehetséges....
    Fiatal vagyok a szintjeim számát tekintve - a korom az már erősebb...
    Most Körte király vagyok..:)

lujza5353 és sutimami57 kedveli ezt.
  17. sutimami57

Szia! Gyere nyugodtan, és ha van mondanivalód, vagy kérdésed, írjál, mi is szívesen elolvassuk, és ha tudunk, segítünk! :)

lujza5353 kedveli ezt.
  18. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Szia Zöldfülű! Gyere csak nyugodtan közénk, ha tetszik neked ez a társaság, majd szép lassan megismersz bennünket. A koroddal ne törődj, én speciel, ha éppen heverészek akkor húsz évesnek érzem magam, ha valamit meg kell csinálnom, akkor meg 120-nak;)
    Magadról mesélnél valamit?

Visszajöttem. Miután Csipike ott áll a hálószobám ajtajánál, és rosszallóan néz rám, úgy gondolom ideje lefeküdni. Mindenkinek jó éjszakát: Lujza

Utoljára szerkesztett: 13.2.15
    Csillagzafír és sutimami57 kedveli ezt.
  19. kpe59

Éjszakára beindítottam a malmot szuper táp keverésre, majd ha összegyűlt a virág és a nyíl, akkor keverem egyben a még hiányzó 15 nyilat. Ha véletlen elbénázok valamit, akkor majd gyártok és keverek még... Holnap reggel már csak másfél területnyi szívvirágot kell ültetnem...

sutimami57 kedveli ezt.
  20. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Szép estét, vagy inkább éjszakát!

Tudom, elég régen nem köszöntem be, de nagyon sűrűek a valósban a napok!
    Kopi!
    Ne morcogj a játék miatt, mert változások mindenhol vannak. És csak azért lemondani erről a kedves játékról, mert nem megy mindig
    zökkenőmentesen, hát nagy csacsiság lenne. !
    Néha bosszankodunk kicsit, de gondolj bele., ha egyik napról a másikra meg szűnne ez a játék, hát nem hiányozna?
    Nekem is van egy kis összeg,amit, minden hónapban rá költök a játékra..teszem ezt nyugodt szívvel, mondván, ennyit megérdemlek!:)
    Tudomásul veszem, hogy a játék fejlesztése , fenntartása pénzbe kerül...ezért aztán úgy vagyok vele mint Pjotr.
    A vásárlásokkal mi is hozzájárulunk a játék fejlesztéséhez, ezért élvezzük az előnyöket is.
    Hugi!
    Sajnálom, hogy a nemesítés nem megy zökkenő mentesen....
    Sütike.
    Nahát, ...mit nem mondasz...friss házasan a párod cicusát elagyabugyálni... ráadásul pont egy feketét...xD...ez olyan igazi Sütikés..
    Fatther!
    Kösz a jó kis verset! A ganén én is meglepődtem, mert mentem a piacra, és egy fia szagoscucc sem volt...
    Nem is tudtam mire vélni a dolgokat, aztán jöttem, és álmélkodó pofával olvastam a változást..
    De engem már kevés dolog hoz ki a sodromból... edzett leány vagyok én.... ilyen kis car ügyön már fenn sem akadok...
    Marika
    Jó a fazekas meséd! Hasonlóan Pjotréhoz, amit a kivimadárról írt, ez is mosolyt csalt az arcomra..
    Rozika!
    Örülök, hogy szépen haladsz az eventtel.
    Erzsike.
    Én is először a gazt termelem le azt hiszem, és csak utána kezdem beadni a cuccost..
    Lujzám!
    Te, meg az a csodálatos Csipikéd, ....ha nem lennétek, ki kéne találni benneteket...:))))
    Jutus.
    Ne aggódj, neked is lesz előbb utóbb unokád, aztán élvezheted a nagymamaságot te is..
    Bíborka
    A kávédat hiába van éjjel, azért megittam! Tökre mindegy, mitől nem tudok aludni...
    Na, lépek, igyekeztem a Nyugiházat csendben bezárni, fát dobtam a kandallóba, mert fagyos az éjszaka...nehogy megfázzatok, ha lerúgjátok a takarót..

Ezzel a tavaszváró képpel kívánok jó éjszakát mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 14.2.15
    jolanda1948, sutimami57 és Fatther kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.