Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Ha jól értelmeztem ez úgy fordult elő, hogy betetted a háromablakos nemesítést. Elsőre kaptál valamilyen bónuszt, azt elfogadtad és új nemesítést kellett indítanod. Ez a normális működése.
    Ha elsőre magot, tp-t, csp-t, szuper trágyát vagy csillagot kaptál volna, akkor indult volna a második ablak. Ha a másodikban is ezek egyikét kapod, akkor mehet a harmadik, de ha itt kapsz bónuszt, azt elfogadva nincs tovább ablak. Újat kell indítani.
    Nem tudom mennyire voltam érthető. Nagyon igyekeztem... [​IMG]

sutimami57 kedveli ezt.
  2. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

Eddig lógattam a lábamat a felhősoron,nagyon jó a kilátás,ez is letudva.
    [​IMG] evvel a nappal úgy vagyok,mint olvastam valahol.Ha Amerikába lesz busójárás,akkor én is ünneplem a Valentin napot.
    olvastam a szösszeneteket a trágyával kapcsolatba.Nem nagyon szoktam venni,nyugdíjas vagyok,rá érek nem rohanok sehová.
    Képzeljétek,be adtam a pályázatot az Erzsébet program nyugdijas üdülésre és nyertem.Ha lehet Balfot választanám.Csak az a baj,hogy
    egyik barátnőm sem nyert.Egyedül kell mennem,és nem sok helyen van egy ágyas szoba,csak két ágyasok.Most képzeljétek el be raknának mellém egy jó képü fiut,mit csinálnék vele,talán még össze tudmám szedni az emlékeimet a múltból evvel kapcsolatba.
    Álmodik a nyomor ugye? Amit kinéztem az 5 nap 4 éjszaka teljes ellátás,fürdőbelépő,és 5000 ft kell befizetni.
    A nyugi házból nem kért senki?????

sutimami57, sHaDoW_sOnG és csipike2010 kedveli ezt.
  3. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Jolanda! Gratulálok! Valóban szerencsés vagy!
    Szerintem nem lesz gond, ha valami jó pasit raknak melléd! Bemutatod Neki a rezgő csárdást, meg elénekelsz neki pár csábos dalt, és már a karjaidba omlik! Nálunk rúd tánc helyett ez a trend!:D

Hát a repkedő nyilakra várva, van ideje mindenkinek kirándulni, sétálni, családi életet élni, tv-t nézni. 7-8 óra nagy idő!
    Ennyi idő alatt kiértünk a Kanári szigetekre is! ;)

Szép estét. Jutus

sutimami57 és csipike2010 kedveli ezt.
  4. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

Judit ezt nagyon el találtad olyan rezgőst letudnék vágni,nem is esne nagy megerőltetésembe,hiszen nem sokat kell mozognom hozzá hisz mindenhol rezgek,csak úgy símán.Villanyt nem kapcsolnék,sötétbe minden bárány fekete.

5. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Erzsike értem amit írtál, ebből azt a következtetést vonom le, hogy nem érdemes a hármast indítani.

A gyerekeket nem rég vittem haza. Nagyon jól sikerült a szülinap
    Még egypár nyilat kell várnom, és én is végzek.
    Úgy vagyok ahogy Lujza írta, az agyam még fiatalosan gondolkodik, csak a testem nehezen bírja a strapát.
    Jolanda örülök, hogy sikerült megszerezned az üdülési utalvány. Én erről épp tegnap hallottam, nem is tudom hol kell igényelni.
    Mindenkinek szép estét.

Utoljára szerkesztett: 16.2.15
    sutimami57, jolanda1948 és csipike2010 kedveli ezt.
  6. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Sziasztok! Jolanda! hallgass Jutusra, biztos sikered lesz. Jövőre én is beadom ezt a pályázatot, Segítesz nekem? mert én még ilyent nem csináltam azt sem tudom, mikortól lehet beadni. Ezt majd még megbeszéljük.
    Én a mai napot befejezettnek tekintem . Reggelig készen lesznek a nyilak, és az eventnek is vége lesz
    Mindenkinek jó éjszakát: Lujza

sutimami57 és jolanda1948 kedveli ezt.
  7. kpe59

Csak az a baj, hogy akkor a tánc nem látszana...

A kettest érdemes indítani, mert ott kevesebb magot kell betenni és csak egy vagy két magot vesz el (bónusznál persze itt is mindet).
    Az egyes ablaknál 40-50 magot vesz el...

sutimami57, jolanda1948 és Fatther kedveli ezt.
  8. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép jó reggelt mindenkinek !! Nagy nagy gratuláció mindenkinek aki végzett az eventel !! Én mint mindég a sereghajtó vagyok !! A növények megvannak , a léggömb lövöldözéséhet a nyílvesszők kikeverve !! Az event végéig biztosan Én is készen leszek !! Napok óta szép Tavaszi idő van napközben , remélem így is marad !!Tegnap nem értem rá , nagyon sokat írtatok , ma visszaolvaslak benneteket !! Kandallót befűtöttem , kávét lefőztem !!

sutimami57 kedveli ezt.
  9. csipike2010

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek! Bíborka, kösz a kávét. Rám is fér, mert én már ledaráltam vagy 30 KM-t a trabival, és persze a Csipikével. Tegnap itt voltak a lányomék, jól elbeszélgettük az időt, mondtam nekik, hogy aludjanak itt, holnap innen is el tud menni dolgozni. Aztán úgy este 11 óra köról már eszembe is jutott, hogy ó én balga, hisz tőlünk vasárnap reggel semmilyen busz nem közlekedik. Így aztán vihettem el a munkahelyére ma reggel.
    Hoztam egy kis reggelit, hogy jól induljon a napotok. Odakinn nagyon enyhe idő van, hamarosan jön a tavasz. Ez már biztos, mert a Garfild névre hallgató macskám csupa sebhely, egész éjjel verekszik, kanos nagyon. A probléma csak az, hogy ez egy herélt macska, és biztosan ki van magozva, mert én is ott voltam az eseménynél. Mondtam is a doktornak, hogy ennél a macskánál még az agyállomány helyett is hereszövet van.

És hát jöjjön az a tavasz

sutimami57, Csillagzafír és Fatther kedveli ezt.
  10. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szép tavaszias reggelt kívánok.

Biborka köszi a kávét, Lujza neked meg a reggelit. Most későn ébredtem gyorsan aratok. Csak be köszöntem
    és utána irány a konyha. Majd jövők ha végeztem, Hugi gratulálok a szintlépésedhez. Ha nem húzók bele le tapasód a sarkam.

Utoljára szerkesztett: 15.2.15
    Csillagzafír kedveli ezt.
  11. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Üldögélek a paszulyon, és a Csipikével integetünk egymásnak:)

12. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Jó reggelt szép napot.
    Az eventtel én is végeztem,
    Erzsike megfogadom a tanácsod.
    Mára nyugis napot tervezek.
    [​IMG] nagyon tavaszias az idő, remélem ilyen is marad.

13. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Georgina, Kolos.
    A Georgina a Georgius (magyarul György) férfinév latin nőnemű alakjának továbbképzése. (Póta Georgina magyar Európa-bajnok asztaliteniszező)
    A Kolos régi magyar személynév, ami a német Klaus névnek a magyar formája, ez pedig a Nikolaus (magyarul Miklós) név rövidülése. Lehet, hogy a Kolozsvár helynév első eleme is a Kolos személynévből származik. (Kováts Kolos operaénekes)
    i. e. 399 -ben ezen a napon Szókratészt halálra ítélik.
    1833-ban Katona József Bánk bán c. drámájának első bemutatója (a mű megírása után 18, a szerző halála után 3 évvel, Kassán, a Nemzeti Dal és Színjátszó Társulat által).
    1992-ben megszületett Böczögő Dorina magyar tornász.
    2014-ben meghalt Gyarmati Fanni tanár, Radnóti Miklós özvegye.

Én is felkapaszkodtam a felhőre, ott viszont már barkácsolásra adnám a fejemet... [​IMG] A kimaradt 47 nyílból kellene valamit kitalálni...

14. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szép napot kivánok.............a többit később..

15. Csillagzafír

Csillagzafír Törekvő

Sziasztok!
    Mivel már a keresőket is elküldtétek értem, itt vagyok. Tulajdonképpen itt is voltam én minden nap, legalább egyszer, olvasni. Igaz, hogy nem is maradtam, sokszor késő este estem be, és már nem volt kedvem írni, alig vártam, hogy lezárhassam a gépet és mehessek az ágyba. Egyre lassabb a gépem, nagyon időigényes a farmozás is. Nem szeretem, ezért a lehető legkevesebbet jövök, a farmra is. Így már nem akkora élvezet a játék. Már bosszant, hogy folyton át kell rendezni, röpke órák kérdése. Semmi élvezetet nem találok benne. Szegény gépem egyre többször figyelmeztet, hogy kevés a lapozó fájl kapacitása, ezért néhány alkalmazást elutasít. Sajnos lövésem sincs mikor fog ez megváltozni. memória növelésre RAM-ot kellene benne cserélni vagy még bele tenni, de hiába kérem a fiamat, mindig elfelejti. Ő nem nagyon díjazza, hogy sokat ülök a gép előtt. Szinte minden másban azonnal segít, de ebben nem igazán akar. Itt a faluban meg nem lehet ilyesmit beszerezni.
    Az eventet azért csinálom, még két ablak hiányzik. A lövöldözés is nagyon nehezen megy, hiába viszem én a nyilat a lufira, mire a célkereszt odaér, eldurran magától. Azért próbálkozom, már csak egy lövöldözés van hátra. Igaz, az a legtöbb. De majd csak túl leszek azon is. Felröppenő nyilakkal nincs gond, az jött rendesen, túltermelés is van belőle. A maradékhoz termelek még szívvirágot és bekeverem a malomba, egész jó Tp.-t és Csp.-t adnak érte.
    Nagyon jó ötlet volt Marikától ez a tavaszváró játék. minden nap szép képeket hoztok, jó kis verseket, élvezettel olvasom, nézem. Én is várom a jó időt, de annak nem nagyon örülök, hogy most nagyon tavaszias az idő. Tapasztalataim szerint, ha februárban ilyen szép, napsugaras napok vannak akkor márciusban visszatér a tél, mindennel ami télen előszokott fordulni. Remélem most nem így lesz!
    Nagyon szeretem az állatos történéseket is, Lujza, a Te Csipikéd annyira aranyos, kicsit már magaménak is tekintem. Kivétel nélkül, minden története mosolyt csal az arcomra. Az a kis kutya egy tündér, aki szebbé varázsolja az életeteket és az enyémet is. Manó is hasonló lesz. Csak még nagyon fiatal, de már jó úton halad. Nem is tudom, hogy fogtok tudni tőle megválni, még akkor is, ha családban marad.

Olvastam, hogy nem nagyon tetszett a trágyadomb átalakítása. Szerintem nem lesz az olyan rossz. Csak arra kell figyelni, hogy ha te is tartasz állatot, akkor nem kell a max kapacitás fölé menni. De nekem sokszor jól jönne, ha egyszerre többet is tudnék venni, nem kellene mindig a piacra szaladgálni amikor este hosszút ültetek. Persze event ideje alatt nem szoktam venni, nem adok több 10-ezret érte.

Ma szerencsére nem kell főznöm, tegnap gölödin levest, paradicsomos káposztát készítettem sült oldalassal, maradt bőven. Megyek is, lassan itt az ebéd ideje.
    Legyen szép napotok!
    Eszter

-elzemari- kedveli ezt.
  16. csipike2010

Eszter! A gölödin leves az milyen? Még nem hallottam róla.Hátha én is kedvet kapok hozzá. Engem minden ismeretlen érdekel, szeretek próbálkozni. De az is lehet, hogy ismerem, csak más néven, mivel én pont az ország másik csücskébe lakom:)

-elzemari- kedveli ezt.
  17. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Mivel lazára vettem ma a figurát, ezért farmozok.
    Sikerült egy szintet lépnem, Hatalmas ovációval fogadtak, tűzijáték öröm tüzek, hogy a Vetés professzora lettem, a 93. szinten.
    Most taposhatok ismét felfele, és a következő szintig 34 934 642 Tp kell gyűjtenem .
    A nemesítés folytatom, és Erzsike által adott tanácsokat követve sikerült megszereznem a rózsánál Szuper trágya imádatot. Még nem tudom kipróbálni a gyors növekedést mivel jelenleg a gesztenye sorom a felhőn, még nem kész.
    A hagymánál mindenem megvan, kivéve a 25% szuper trágya hatékonyságot. De nem adom fel.

jolanda1948 kedveli ezt.
  18. csipike2010

Hugi! Gratulálok!!! Ez aztán szép teljesítmény!!!

19. kpe59

Vetés professzoraként gyorsan legyűröd azt a pár millió pontot, közben pedig unalmadban nemesítgetsz párat. Úgy rákapsz az ízére, hogy nem is tudod abbahagyni...

Lujza! Nem tudom Esztercsillag mikor jár erre legközelebb, de a gölödin levest én is ismerem. Annyiból áll, hogy a zöldséglevesbe pici krumpligombócokat kell főzni. Ami úgy készül, mint a szilvás gombóc, vagy a zsírban sült krumplis pogácsa tésztája. (Főtt krumpli, tojás, liszt, só)

lujza5353 kedveli ezt.
  20. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Köszönöm Erzsike, máris okosabb lettem. Ki fogom próbálni.:)
    Nálunk a teraszon 18 fok van.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.