Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Meg lesz az, csak először ki kell fárasztani és akkor megadja magát... [​IMG]

2. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Sziasztok! fater! Neked is gratulálok a szintlépéshez.!!! nagyon ügyesek vagytok:)
    Sütike! Mi ez a melankólikus hangulat??? Gyönyörű tavasz van, csak nem valami betegség bujkál benned? Nálunk a tesóm 15 éves unokája influenzás, 39.5 fokos láza van. Holnap viszem az orvoshoz, mert az anyja nem tud itthon maradni, mivel a fél neurológia beteg, kevés az ember. Azt mondják egészségügyi berkekben, hogy az idén mellényúltak az oltóanyaggal, másként mutálódott a vírus, mint ahogy számították. Pedig eddig jól működött, én még nem voltam influenzás,amióta van oltás ellene. Még akkor sem, amikor körzetben dolgoztam, és napi 50-60 influenzás beteget láttunk el. Hát, majd meglátjuk...nagyanyám szerint a vak kódis is azt mondta.
    A nemesítésben a hagyma engem is megtréfál, szórta a bónuszokat, szinte minden másodikra kaptam valamit, aztán két hónapja küzdök a 25%-os bónuszért -már csak ez hiányzik- de nem akarja az igazságot.Majd meglesz....
    Vigyázzatok magatokra, sok C vitamin, napi fertőtlenítés HP-al, hogy a vírusok messzire kerüljenek mindenkit.:)
    A farmon csendes minden, megyek, leszedem a tyúkokat, mostanra már meglesz a 2000 db, hajtom ki őket a piacra.

-elzemari-, sutimami57 és Csillagzafír kedveli ezt.
  3. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Sziasztok! :D:D:D:D

Hasamat fogom a sok nevetéstől! Bukta Ági ! Azt hiszem a héten Te viszed el az Arany pálmát!

Mint egy krimi az eleje, de egy Hoffi a befejezés! Fantasztikus! Na persze, az egész napi pasi poénok után mit is várhat otthon az ember????:D:D

Hugi! Gratulálok! Fantasztikus csaj vagy! Unokázás, hólapátolás, családi-baráti hurcolkodás, fűtés, szerelés, stb mellett a csúcsra törni! Remélem, hogy 95 szinten bulival ünnepeljük.

Marcsi! Sajnos vannak olyan emberek akik nem is hagyják, hogy segíts rajtuk... Valaki írta, hogy nem unatkozik Ő, mert azért jön-megy, de csak annyit amennyire igénye van....
    Ha vissza gondolsz arra az időre amikor élt a férje, Ő talán akkor sem járt több helyre....

Sütike! Ne aggódj, nekem sincs türelmem az ilyen "pazarlós" nyeréshez.... Ahhoz kellene némi kitartás itt a játékban, hogy mi is megcsináljuk. Bevallom, én talán 2x kísérleteztem, negatív eredménnyel.....és be is fejeztem....

Hugi! Istenien néz ki az Úszós torta!

Eszter, Erzsike, Dezső, Fatter! Ti is ügyesek vagytok.....A siker már a küszöbön topog..

A lövöldözés valóban lassú.. Nem Te vagy Eszter hibás....

Süti! Itt is csodálatos Tavasz volt. Andrással elszaladtunk pár helyre vásárolni. A Pólusban vett egy új mobilt, ami elég sokáig tartott. Na én kiosontam az épület elé, és elszívtam egy szenvedély rudacskát.
    DE! A fejem végig a nap felé tartottam, hogy magamba szívjak egy kis D vitamint.

Hú de jól esett.

A Gölödin levest anyukám -aki Zalai lány volt- úgy csinálta, hogy a hagymát egy kicsit megpiritotta (kockára vágva),
    ebbe tett egy kis lisztet, piros paprikát. Felengedte vízzel. Amikor felforrt, akkor tette bele a szilvás gombóc tésztájából "elcsent" kis gombócokat.
    Mi csak egyszerűen pestiesen kis gombóc levesnek hívtuk.

Egyik kedvenc levesünk volt. (bár én még szoktam főzni)

Persze, mindenki másképp csinálja.

Én a frankfurti levesbe teszek zöldséget is. Más -meg az "eredeti"-ben-sem, nem tesz bele..

Ahány ház annyi szokás.....

Jolanda! Semmi pánik! Nem kell sötét, ne mondj ilyent... ahogy ma is láttam a mai sétánkon, rengeteg huszon éves már most úgy néz ki mint egy tésasszony.

Az utolsó dögös fotóidat látva, én azt mondom!!!!, hogy húzd ki magad, mert van rajtad mit irigykedni!!!!;);):D

Na elég mára belöllem.....

Akik még várják a nyilakat-nyissanak ajtót, mert már sok luk van az ajtón!!!!! Engedjétek be, hogy eltalálják a lufikat...:):)

Jutus

jolanda1948, Fatther, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  4. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm az elismerő szavakat!:)
    Pindurkám a második vereség után elsírta magát, hogy nem jutott a legjobb négy közé. Alig tudtuk megvigasztalni.
    Késöbb rá jött arra, hogy igazunk van, amikor arról beszéltünk Neki, hogy nem sikerülhet egyszerre minden. A sikerért meg kell kőkeményen dolgozni, és nem baj, ha az első versenyén nem nyer érmet.
    Dolgozzon keményen az edzéseken, ha majd lesz verseny,akkor majd visszavághat azoknak, akik legyőzték.

Szép jó éjszakát kívánok Mindenkinek!

5. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Utoljára szerkesztett: 16.2.15
    sutimami57 kedveli ezt.
  6. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Ez az édes, cuki kávé éppen nekem való...Köszi, a mosoly vele jár.

Kellemes hétfőt, vidám hetet, és szép napot kívánok Mindenkinek!

Nem jól aludtam, fáj a fejem. A többi még alakul , az idő elég jó, nincs olyan hideg.

A kis farmon is meg lesz az event holnapra, remélem. Ha nem, így jártam.

Gratulálok Mindenkinek a szintlépéshez, az event sikeres befejezéséhez, Dezsőnek a Pindurka sikeréhez, szép eredmény!

Most megyek valamerre........Juliannáknak boldog névnapot!És a tavasz..:)[​IMG]

Csillagzafír kedveli ezt.
  7. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek! Én is csak gyorsan befutottam, viszem a gyermeket orvoshoz.Manóka reggel megtalálta az előszoba asztal aljában elhelyezett ujságokat, és szépen, komótosan el is olvasta őket. Most söpörtem össze a betűmaradványokat:D
    Hoztam egy kis reggelit, hogy jól induljon a nap. Na és persze egy kis tavaszt.

Legyen szép napotok: Lujza

8. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Julianna, Lilla.
    A Julianna női név a Juliánusz férfinév női párja. (Festetics Julianna grófnő, múzeumalapító, Széchényi Ferenc felesége, Széchenyi István anyja)
    A Lilla női név a Lívia és a Lídia régi magyar becézéséből alakult önálló névvé. Csokonai Vitéz Mihály szólította így Vajda Julianna nevű múzsáját, a név a Lilla-dalok hatására terjedt el és vált népszerűvé. (Pártay Lilla koreográfus)
    1141-ben ezen a napon 11 éves korában megkoronázzák II. Géza Árpád-házi uralkodót.
    1940-ben ekkor mérték Magyarországon a valaha mért legalacsonyabb hőmérsékletet Miskolc Görömbölytapolca nevű részén (–35 °C volt).
    1822-ben megszületett Francis Galton angol polihisztor, felfedező, feltaláló, antropológus, földrajztudós, meteorológus, Charles Darwin,unokatestvére.
    1837-ben meghalt Sobri Jóska dunántúli betyár.

A farm visszatért a hosszú érésű növények termelésére, csak a fazékgyárak munkazaja töri meg a csendet.

Csillagzafír és sutimami57 kedveli ezt.
  9. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szép tavaszi reggelt kívánok !

Kopi ! köszi a kávét, nagyon finom volt. Nálunk süt a nap, de egy kicsit azért hideg van.
    Marika ! írod nagyon haladok most csak azért tűnik fel, mert a szigeten nagyon ráhajtottam az utolsó fa meg vételéért. Amit meg is vettem igaz 3-banánom maradt, de ezután nyugodtan gyűjthettem nincs mit kiváltanom.
    Ha a szigetet bővítik ara meg majd össze gyűlik valamikor. A farmon pajta töltögetés folyik, és az állatok etetése. További kellemes napot, és jó játékot.

http://fa-usr-strg.bpcdn.net/gp/1/2/10/10225137_1424068897.jpg

10. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kivánok!
    Juliannáknak nagyon boldog névnapot kivánok!
    Bevallom őszintén, nem tudom, hogy a közelebbi gazdák közül kinek van ma a napja, de hátha betér egy Júlia......

Sutike,
    Pesszi Miska urat küld el a csodába, mert ez nem a te vendéged.Vidám vagy, derűs vagy, semmi keresnivalója nálad...
    Kopi,
    nagyon érdekes képet küldték a Juliannáknak!!
    Dezső,
    nagyon aranyos a Villő, valahol meg is értem, hogy kicsit elkeseredett, mert egy versenyző mindig nyerni akar.Majd annak is eljön az ideje...Sok sikert a továbbiakhoz is...

Sutike, Lujza,
    Látom a hagyma nemesitésésnél ti is a 25%-os bónusznál akadtatok meg.Semmi pánik, az is előbb utóbb megérkezik.Ne adjuk fel, adja ő meg magát....
    Jutus,
    hidd el, érdemes bajlódni a nemesitéssel, mert amikor a felröpiket kell hajtani, akkor megszolgálja a sok vesződséget...

Szép napot és jó játékot kivánok, s a mosoly, tudjátok, .

Ja és még egy, minden nap közelebb van a tavasz....

Utoljára szerkesztett: 16.2.15
    Csillagzafír kedveli ezt.
  11. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Szép napot mindenkinek.
    Jutka, B Ági kösz hogy megnéztétek az unokámat és a tortát. Igaz nem olyan szép mint a Lujzáé, vagy bíborka leányáé, de én büszke vagyok rá.
    A nemesítésnél a hagymával én is küzdök, már csak az az egy hiányzik, amiért ti is harcoltok.
    Rozika gratulálok, megszerezted a móringa fát. Most már mindened meg van gyűjtheted a banánokat a korall szigethez.
    Sütike, te mindig találsz magadnak elfoglaltságot, zavard el a rossz hangulatot.
    Köszönöm a kávét
    [​IMG] szép napnak nézek eléje, már most süt a nap.

12. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Jó reggelt kívánok mindenkinek.

Egy nappal ismét közelebb kerültünk a tavaszhoz:

Ez pedig egy kis "hétindítónak", hogy jól teljen a napunk:

Köszönöm szépen a gratulációkat.
    Madárdalos, mosolygós szép napot kívánok mindenkinek

13. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Meg is jöttem az orvostól. Igaz reggel vigyáztam, hogy a doktornő lássa, hogy ott vagyok, mert ezren voltak a váróban. De aztán soron kívül behívtak, így egy röpke fél óra alatt ledudtuk az orvost. Influenza, aminek egyelőre szövődménye nincs, a doktornő azt mondta a gyógykezelést úgyis tudom, ha bármi gond van, akkor szóljak. Ennyi.
    Hugi! Nagyon is szép lett a tortád! Ötletes a díszítése,igazán büszke lehetsz rá. Én meg pont arra gondoltam, hogy én ilyent miért nem tudok sütni. Egyébként mi ugye nem vagyunk cukrászmesterek, ezeknek a tortáknak az adja meg a fényét, ami érzelmet belesütöttünk.

Rozika nagyon szép a bahás képed, látszik, hogy igen gondos gazda vagy. Én most kiköltekeztem magam, ezért tyúkozom, ill. a Bahán papagájok. Ha meglesz a kellő összeg, akkor majd váltok.
    Míg itt írogattam, a Csipike nekiment a kiskutyának, mire én lebunyóztam, felolvastam a jogait és most büntiben van a szobában. Lehet ám, hogy a pici ördög megharapta, na de akkor is. A Csipikével amúgy is vigyázni kell, mert egy elkényeztetett tacskó (vajh kikényeztette el?) ebből kifolyólag ő egy népművészeti agyagedény (alias köcsög. )
    Még délelőtt van egy fuvarom, a majdnem vőmet kell elvinnem a laborba, aztán pihi van. Még jó, hogy főzni nem kell. Meg is nézem, hogy mit "főzünk" ma: Csontleves, hentestokány, párolt rízs, alma
    Később jövök: Lujza

jolanda1948, Fatther, bukta-agi54 és 2 más kedveli ezt.
  14. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Jó napot,jó hetet kívánok!!!!!
    Süti,olyan gyönyörűen süt a nap,csavarogj egyet és rögtön jobb kedved lesz!
    Lujza,Manókának vegyetek egy bérletet a könyvtárba-Ő lesz az első tudós kutya;)
    Hugi,nagyon komoly legény az unokád!És a torta is szép!!!Gratula mindkettőhöz!!!:)
    Rozimama gratulálok a kiváltáshoz!!!A Bahád klassz.Lesz még idő gyűjtögetni az AB-t,ki tudja mikor jön az új rész.Régen ígérgetik már........
    Na,indulok indítani a hetet.Bár,ha jól belegondolok egy kávé még belefér előtte.......xD
    Szép napot mindenkinek!!!!

15. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Pjotr! Ilyenre gondoltál?[​IMG]:D:D De van ám ilyen is....[​IMG] :)

16. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Elfelejtettem elmesélni: Azt mondja az unoka (15 éves, nagyon kamasz), hogy biztosan egy Csenge nevű lánytól kapta el az influenzát. Mondom neki, hogy a te korodba általában a másik nemtől kapjuk el ezt a vírust. Megszólal a tesóm: Az öregasszonyok meg azt SZTK-ban:D:D

17. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Inkább a másodikra gondoltam;)
    Ezen behaltam.......még most is röhögök....xD Inkább hozzátok kellett volna kandikamerát tenni,nem a GyőzikéékhezxD;)

18. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Lujza igazat kell adjak a tesódnak, mert bizony van sok olyan öregasszony akik oda járnak trécselni. Mennek gyógyszert íratni, és ott ragadnak beszélgetni. De valahol őket is meg lehet érteni, főleg amelyik egyedül van.
    Péter ! a cicádról már régen beszéltél, és régen hoztál róla képet. Biztos már szép nagy cicus lett belőle, persze a gazdi tesz is azért érte. Lujza ! az unokádon ne csodálkozzál, elvégre már 15-éves és már érdeklik a lányok. De amint olvasom Csenge meg biztos be is jön neki.
    Szia Fater olyan jó hogy most már mindég be nézel hozzánk, és egy kis meglepitt mindég hozol. Hugi ! nagyon szép lett a torta, amit az unokádnak készítettél. Úgy bele haraptam volna, csak nem lehetett.

19. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Marika, Lujza, Pjotr, Hugi, és mindenki! Köszi a mosolyt, a kedves szavakat, a muris történeteket, a jó zenét, és mindent.
    Süt a nap...jól vagyok. Most megyek, majd jövök! Rozika, nagyon szép a kép, amit hoztál!

20. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !

Köszönöm, hogy szóltál, javítottam...:) (A technika ördöge szólt közbe, biztos..:))

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.