Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Csipikének annyiszor felolvastad már a jogait, hogy szerintem már rég megtanulta... Nem figyelted még meg, hogy olyankor kajánul vigyorog, mert pontosan tudja, melyik paragrafus ellen vétett...? [​IMG]

Csillagzafír kedveli ezt.
  2. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Minden kedves Júliának sok-sok boldogságot kívánok!

3. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Halihóóó...
    Hugi,
    én is láttam az unokádat és a tortát, ám elfelejtettem a rohanásomban megemliteni.El is határoztam, hogy fogok én is sütni tortát megint, ám sajnos a Papa volt a körzetinél és vérvételen, és a cukor egy kicsit rendetlenkedik.Igy aztán megint elmarad a torta, mert sajnálom, hogy nem ehet belőle, és igy inkább lemondok róla.Maradnak az alig cukros, teljes kiörlésű lisztből készült kis kiflik és a zabpelyhes kis kekszek.a múltkor meséltem, hogy milyen nagyon finom krémest ettem.Na igen, egyedül bementem a cukiba, és az édesség utáni vágyamat kiéltem egyedül...Ez van...

4. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Nálunk ez fordítva van, a férjem eszi az édességet, amennyit lát...én meg ki hagyom. Jó, nagy ritkán azért én is eszem..:)

Csillagzafír és -elzemari- kedveli ezt.
  5. -elzemari-

Igen jó neki, nem viszem túlzásba én sem, csak amikor már nagyon kivánok valami kenőcsöset, na akkor bűnözöm egyet...

Tényleg van nálunk Júlia???

jolanda1948 és Csillagzafír kedveli ezt.
  6. kpe59

Nem tudok róla, de ha erre jár egy, azt köszöntjük a névnapján...
    Alsódughagymafalván megtelt már az Ámoros felhősor? Kukucskáltam én a kerítésen át, de nem láttam...[​IMG]

Csillagzafír, sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  7. -elzemari-

Ó igen , szerencsére elég hamar.Most aztán fől a fejem megint, mert olyan sok minden kellene...A buksza is elég megcsappant, de nincs mit piacolnom ...igy aztán töröm , töröm a fejemet..

Csillagzafír és sutimami57 kedveli ezt.
  8. kpe59

Akkor már hiába lődözöm át a nyilakat olyan szorgalmasan... ? [​IMG] Majd szólok Ámornak, hogy tegye tartalékra magát...
    Az elég nagy fejtörést tud okozni, ha nincs mit kitalicskázni a piacra...

Utoljára szerkesztett: 16.2.15
  9. -elzemari-

Ez igy igaz, és most próbálok aranybanánban gondolkozni, és a kis karibi szigetemen termelgetek...
    Ráadásul a pékségem is igen lassan üzemel, mert minden sarkon pékség van, és hogy mikor érem már el azt a bűvös 150 000 pontot a csuda tudja...
    Szóval van gond elég...
    Gondoltam, hogy egy kis forró csokit viszek ki a piaci kofáknak, hátha a jó idő és a finom illat meghozza a kedvüket, hogy fogyasszanak belőle.Finom belga csokiból készitettem, de nem akar fogyni.
    Egy újabb gond...

10. kpe59

Nem kis feladat bearanyozni a banánokat, de nem lehetetlen... Van rá valami jó terved?

11. -elzemari-

Persze, terv az van, csak a kivitelezés döcögős...5500 vaniliát mikorra termelek én le??,

12. kpe59

Vedd meg minden nap a piros kosárból a 100 db-ot, annyival is kevesebbet kell termelni. Olcsóbb mint a piacon...

sutimami57 kedveli ezt.
  13. -elzemari-

Ó a kosarat minden nap megrakom, oda nem mindig fér bele.Megyek is beletemetkezem inkább az újságokba....

sutimami57 kedveli ezt.
  14. kpe59

Megint sikerült 5 banánt bearanyoznom.
    Ahhoz hogy megnyugtató mennyiséget tudjak ilyen nemessé tenni, legalább egy Dél-Afrikai aranybányát kellene megvenni...

15. -elzemari-

Látod, én szoktam az aranybányászokat néha megnézni, hogy miként is végzik a nem éppen a legkönnyebb munkájukat, de nem sikerült a tippet megtudnom.....
    Gratulálok, ügyes vagy!!

16. kpe59

Én el lestem a technikájukat... Dolgozni, dolgozni, dolgozni, látástól Mikulásig...
    Le is hervadt az arcomról a mosoly a 697.522 Baha tp láttán.

17. -elzemari-

Miután még csak Kagylómágus a tisztes rangom, ez nem takarja az aranybanán készités mikéntjét..Látom nem is olyan jó abban a magasságban lenni...
    Ma leparolásztam a Maja majmokkal és tenyérbe csapás után még kérték a banánokat is, de meg lett a szobor, és mehettem a piros kosarammal, és a mombinszilvafákat megvéve, már nem lesz akadája, hogy a Gazdakörben az esedékes feladatot meg tudjam csinálni.Kis öröm is öröm...

18. kpe59

A kilátás szép lenne, de a levegő elég ritka már itt fenn... Lassan be kell szereznem egy szkafandert is... [​IMG]

19. -elzemari-

Te jó ég, sohasem értettem, hogy egy óriási hegyre másznak , kitéve az egészségüket, a fizikai munkáról nem is beszélve....

20. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Igazad van Erzsike csak dolgozni dolgozni, ha elfáradsz iszogatod a mangós narancsos üdítőt, eszegetted a csokis palacsintát, És egy kettő már aranyozhatod is a banánokat.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.