Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

Sziasztok!

Marika!
    Sok szeretettel köszöntelek a 90-esek táborában! Gratulálok!:)

Nálunk nagyon hideg volt reggel!-5 fok!:wuerg:
    Úgyhogy nekiálltam fát vágni! Behordtam és az üvegeket is feltöltöttem! Egészségetekre!:p

A betegeknek gyors gyógyulást kívánok!

Szép napot kívánok Mindenkinek!

sutimami57 kedveli ezt.
  2. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Dezső köszi hogy vágtál nekünk fát, és gondoskodtál a finom nedűről is.
    Nálunk nagyon szép idő van, nagyon szépen süt a nap. A többiek biztos ki is használták ezt a jó időt, s elmentek egy kis gyalogtúrára. Lujza Marika Hugi többiek merre vagytok?

........[​IMG]

3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

sutimami57 kedveli ezt.
  4. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG] Tillárom hej haj, de csuda jó a kedvem....
    elmesélem azt is, hogy miért...
    Reggel ballagok ki a farmra, hogy a soron következő munkáknak neki lássak, ám előtte jó szokáshoz hiven irányba vettem Rackót.Már túl voltam a reggelin, gondoltam egy szelet kenőcsös biztos nem fog rosszul esni.Már az nagyon gyanús volt, hogy Rackó orcáján, mintha egy kis mosolyt véltem volna felfedezni.Előtte az asztalon egy égő piros doboz viritott, gyönyörű szalaggal átkötve.Én mit sem sejtve, tettem a dolgomat.Egy kattintás a tortára, hogy éppen mekkora szeletet szeretnék ma kapni a második a dobozra.
    Most következett az álmélkodásom, mert a dobozból csak jöttek, és jöttek az ajándékok.Elsőre mindjárt két dunsztos üveg, amit mindjárt meg is kóstoltam, finom töklekvár volt benne.S mindjárt kettő.Utána egy nagy anananász, ami körbe volt vonva finom omlós sütivel, mellette még egy ananász karika is disz gyanánt.Itt már kicsit gyorsabban vettem a levegőmet, mert igen csak meglepődtem, hogy ilyen gáláns velem ma Rackó.De még mindig nincs vége, mert még egy óra is volt , ami 24 órára 50%-os tapasztalatpontokat biztositott nekem.
    Nahát, nahát, igazi meglepetés volt a mai napom.Persze, ha itt véget ért volna.Ahogy a farmomra beérek, egyszercsak elsötétül felettem a légtér, és Kacsa Kata húzza maga után a nagy molinót, amin egy gratulációt olvastam, a szintlépésem alkalmából.
    Komolyan mondom dalra fakadtam örömömben, hogy micsoda szép nap ez a mai....

sutimami57 kedveli ezt.
  5. kpe59

Szerintem Rackó már napok óta arra várt, hogy átadhassa neked ezt az extra csomagot a szintlépésed alkalmából... Milyen rendes, hogy nyomon követi minden gazda ténykedését...

6. -elzemari-

Gondolod, hogy már sejtette, hogy milyen nagy erőbedobással dolgozom??
    Nagyon pazar kiállitást hoztál a vonatozásból...Gratulálok!!

sutimami57 kedveli ezt.
  7. kpe59

Persze! [​IMG] Azért volt ideje ilyen szép nagy csomagot összeállítani. Képzeld, ha váratlanul éri, akkor csak kapkodhatott volna, azt se tudva hirtelen, hogy mit is adjon...
    Örültem a sok narancs ólnak én is, mert magamtól biztos nem építettem volna egyet sem. Meg aztán sokkal többe is került volna, már csak ha a hozzávaló tenyészállatokat nézem is...
    Ha a farmarany árát... [​IMG] Na, azt el sem merem árulni... (Összeszámoltam ám, 1.625 FA-ért adták volna oda a gazdaboltban.)

Láttad a szép új ruhámat?

-------------------------------------------------------------------------------
    12:40

Esztercsillag! Képzeld most kivételesen nem felejtettem el a krumpli főzőlevét felfogni és elkészítettem a gölődin levest, ahogy te szoktad. Nagyon finom lett...
    Mellé főztem nutellás gombócot, (Erika! Mint fő gombóc gyártó, a saját testi épséged megőrzése érdekében ne olvasd tovább!!!!) 8 azaz nyolc darabot. [​IMG][​IMG] [​IMG][​IMG][​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

----------------------------------------------------------------------------------------------

14:08

Hibajavítások:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hibajavítások-2015-február-20.12125/

Trópusi karnevál:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/trópusi-karnevál.12123/

Event ismertető:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/trópusi-karnevál.12113/

Jutalmak összesítése:

30 db Csillag, 2 db Kütyü, 1 db Matrica,
    30 db Kacsa Kata szuper trágya,
    56 óra Munkások,
    45 db Szuper táp,
    1 db Galambdúc, 1 db Szentjánosbogár röptető,
    90.300 Tp + 160 Tp x szint,
    34.000 Csp,
    75 BahaTp x Baha szint,

Kiegészítés (02.25-én 08:32):
    "Az előzetes tesztelések alapján ebben az eventben kivételesen nem kapunk csillagokat a gazdaköri feladat teljesítésekor!"
    És tényleg nem kapunk...

Utoljára szerkesztett: 25.2.15
    .Emama. kedveli ezt.
  8. -elzemari-

Igen igen, gratulálok az Admirális rangodhoz.
    Én mint ezredes sem panaszkodhatom....Az őrvezetőtől már jó távol van...

9. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép délutánt mindenkinek !! A migrénes feladatot megcsináltam a 4-es feladatig , az utolsó várat magára jó ideig , mert az új fákból nagyon sokáig gyűlik össze a 600 darab !! Vettem 5-5 titokfát , de sok reményem nincsen a kimenetelét illetően !! Ma döntöttem nem tartogatom tovább az aranybanánokat , kiváltottam a Bahamán a gyömbért , csavarpálmát , szőlősóskát , még a moringát kellene kiváltani , de azzal még várok , nem tudom mennyi banán kell a Korallszigethez !! Ma nagyon jól sikerült a piacozásom a mandulafenyő a ginkó , a karácsonyi gömbbel , és a ringlóval ,3 000 000 csengőpengőt kaszáltam !!

sutimami57, Fatther és -elzemari- kedveli ezt.
  10. kpe59

11. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Köszönöm a dícséretet, tényleg jó a kis tavaszi ruhám...Erzsike, gratulálok a vonatos nyereményekhez. Jó ólakat kaptál, nekem 1 narancs tyúk lett, a többi citrom. Abba is hagytam....

Marikának is gratulálok! Utólagos tájékoztatás szerint én is meg kaptam ezt a 90-es csomagot, de nem is vettem észre. Nem értem, hogy siklottam el felette........

Az eventes ismertetőt még nem néztem meg, mert nem volt időm, a kicsi farmon sem jártam ma......Oda is be kellene térnem, meg aztán..na, mindegy. Ma is hülyére dolgoztam magam. Néha elegem van, és ez éppen mostanában válik aktuálissá.

Erzsike! Gombóc ügyben jót mosolyogtam, rám is fért. Én 8-at főzök ki a férjemnek, annyi az adagja, egy étkezésre. Én a gyártásban vagyok nagyüzemre szakosodva, amit az idén feljebb kell licitálni, mert a sokszor 80-90 darab már régen el fogyott. Én nem szeretem, nem is eszem meg, akkor sem, ha nem diétázom...én csak gurgatom..:D :D

A mai napomról annyit, hogy a férjem egyik nap a TV-ben látott falusi néniket, akik papsipkát sütöttek, és közölte velem, hogy süssek neki, mert meg kóstolná......ok, persze, sütök én. Ma volt a napja.......De mivel szilvalekvárral kell csinálni, nekem már semmilyen lekvárom nincs, mert az a hatalmas mennyiség, amit főztem a nyáron, mind el fogyott. Kitaláltam a pihent elmémmel, hogy van a fagyóban szilva, abból főzök lekvárt.
    Éppen raktam fel, amikor jött a barátnőm...hát, ezt mondta, nem vagyok komplett, ő biztos nem csinálta volna meg. Haza ment, és jött vissza a szilvalekvárral. Persze, a sajátommal csináltam meg, mert az üveges el áll, az enyém meg olyan friss, mint a csuda. nagyon jól sikerült, ahogy kell. Na, de megyek már a kicsi farmra, mert az meg már be is gazosodott.......

Fatther és -elzemari- kedveli ezt.
  12. kpe59

A nagyüzemi gyártásodra gondoltam. Tudom, hogy a fagyóból szeded már elő... Én ezt a nyolcat gyártottam most frissen... [​IMG]

sutimami57 kedveli ezt.
  13. -elzemari-

Biborka, jól sikerült a piaci tevékenységed, .Jól is jön a házhoz a csengőpengő!!
    Sutike, komolyan mondom, ha nem lennél, téged ki kéne találni.Papsipka, meg szilvalekvár, nem semmi!!

sutimami57 és Fatther kedveli ezt.
  14. sutimami57

Bíborka, köszi az infót! Nem voltam már jó ideje a piacon, mert minden nagyon drága volt, de most benéztem, a sikeredre való felindulásból, és hamar gyorsan kb. 10 perc alatt kiárultam én is egy millát. Aztán, még jó, hogy volt annyi eszem, meg néztem, mi a csuda történt itt, amíg én kerülő utakon jártam, meg is találtam az áremelkedés okát a gazdakörben, aztán, be is szórtam az ablakokat, az utolsóig. Jól meg dagadt a bukszám, sajnos, csak a farmon..:) :)
    A barátnőm is azt mondta reggel, azon kívül, hogy nem vagyok komplett, hogy nem vagyok egy mindennapi nőszemély. Engem ki sem lehet találni.........közben még főztem gombóc levest, a burgonya levéből, kimostam két adagot, meg csináltam a szokásos napi takarítást, befűtöttem, magamnak csináltam a diétás ebédet, mosogattam, meg még nem is tudom.......jól kifutkoztam magam, de szerintem, nekem ez a lételemem..:D :D :D Egyébként a férjem szerint nagyon finom lett ez a lekváros sipka, olyan lett, mint a TV-ben...mondtam neki, hogy mostanában azért nem igen nézzen ilyen műsorokat..:D :D

-elzemari- kedveli ezt.
  15. -elzemari-

Akkor most már elárulod, hogy mi is ez az étel??Papsipka, még az életben nem hallottam!!

16. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Sziasztok !

Erzsike meg is érdemled az admirális rangot, mert olyan jól leírsz nekünk mindent hogy meg is értjük.
    Sütike te valóban olyan vagy mint a kis mukk, ide szaladsz oda szaladsz ezt csinálsz azt csinálsz és kész is minden. Míg mi fel ocsúdunk te heted hét országon túl jársz. A bukszámat én is jól meg tömtem a piacon, de módjával adtam el azért jó sokat hagytam a raktárban is. Nem tudjátok Lujza merre van, igaz gondja az most van bőven. Na hétfőn aztán kezdődik a hajrá, termelhetünk megint. De jó kis laza event lesz, nem kell rohanunk.

17. kpe59

Én elrohantam Google úrhoz tájékozódni... Remélem nem csapott be, mert ott azt olvastam, hogy az túrós.
    Majd Erika felkapcsolja nekünk a felkapcsolni valót... [​IMG]

Valóban könnyű kis feladatnak ígérkezik, ami a legjobban tetszik benne az az event növény mennyisége...

sutimami57 kedveli ezt.
  18. sutimami57

Igazából, mikor a férjem el mondta, hogy mit látott, én is utána néztem, de a neten a hagyományos, kelt tésztából készült tórós bugyort írták ezen a néven, így a férjem által látottak alapján csináltam meg. Tulajdonképpen a szilvás gombóc tésztája, és lekvárral kell megtölteni. A filmen látott néni elmondta, hogy megfőzzük a krumplit, összetörjük, amennyi krumpli, annyi lisz, és egy tojás. Ez a recept, gyúrni, kinyújtani, szilvalekvárral tölteni, és mint a túrós batyut, négy sarkát össze fogjuk, és középen picit össze csípjük. Ennyi az egész. Nem tudom, milyen lett, de fogy rendesen. Ránézésre jól mutat.

Az evnet valóban nagyon kis lájtos lesz, és nagyon szeretem. Azt is, ha gazdaköri, az jó. Az is tetszik nagyon, hogy nem sok az eventnövény, és 4 órás, azt szeretem. Az is nagyon jó, ha kevesebb a növény, és inkább a raktárból kell pakolni, szóval, ez most tényleg egy nagyon kellemes kis event lesz. Hamar végzünk vele, és kell is, hogy legyenek ilyen kis könnyed feladatok is.

Rozika, ez tényleg valami olyasmi, amit csinálok, ahogy leírtad..:D :D Lujza, nem tudom merre jár, nagyon várom, milyen híreket tud hozni!

19. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Szép estét mindenkinek!

Gyorsan beugrottam a sok gratulációt megköszönni!
    Most Marikának Én is gratulálok a nagy ugráshoz!
    Zsuzsáknak boldog névnapot!
    Legyen szép az éjszakátok, és legyen pihentető szép álmotok.
    Nekem holnap meló, de ti élvezzétek a derűs szombatot!

sutimami57 kedveli ezt.
  20. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép jó reggelt mindenkinek !! Lujza még nem jelentkezett , reménykedjünk , hogy nincs nagy baj !! Marika Sütike szuper az új ruhátok !! A titokfáim nagyon vacakok lettek , sehol egy új fa !! Én ezzel be is fejeztem , jobb lett volna , ha munkásokra költök !!

sutimami57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.