Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

Lujza, Eszter, Enci!

Nagyon gyors gyógyulást kívánok Nektek!

2. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia, Eszter! Nagyon köszönjük, hogy hírt hoztál Lujzáról, és Enciről. Végtelenül sajnálom, hogy ők is lebetegedtek, de bízom benne, hamarosan javul az állapotuk. Nagyon szorítok értük, és mielőbbi lábadozást, sikeres gyógyulást kívánok nekik! :(

-elzemari- kedveli ezt.
  3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Elkezdtem a szögletes gabona nemesítését.
    Hosszú harcra készültem fel, mert négy bónusz kell. Abból ráadásul kettő a harmadik ablakban van, amit mint tudjuk nem sűrűn és gyorsan szokta osztogatni...
    Egyet rögtön az első körben adott, de az meg pont nem kell semmire...

sutimami57 kedveli ezt.
  4. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép vasárnapot mindenkinek !! A betegeknek gyors felépülést !!

5. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kivánok!
    Tegnep vendégségben voltam, szerencsére nem vagyok beteg.Ma nálunk lesz vendégség, igy ma is kevesebbet leszek.Lujzáéknak, Eszternek , mielőbbi gyógyulást kivánok.
    Jó játékot és szép napot kivánok!!

jolanda1948 kedveli ezt.
  6. sutimami57

Sziasztok! Kellemes vasárnapot, jó egészséget, a betegeknek gyógyulást, Mindenkinek kitartást kívánok!

Erzsike, a nemesítéssel már koronázatlan királynő vagy, és ha mi is elragadtatnánk magunkat, lesz szaktanács! Én még mindig rakom a hagymát sikertelenül, mert megfogadtam. Különben már rég abbahagytam vaolna, a rózsa a kis farmon éppen ilyen sikertelen.

Vettem pár titokfát, hátha, így a végére jobbak jutnak..:) :) Szép napot![​IMG]

-elzemari- és jolanda1948 kedveli ezt.
  7. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Gerzson, férfinév a héber eredetű bibliai férfinév. A jelentése bizonytalan, népies magyarázat szerint idegen, jövevény, száműzött. Mózes adta fiának ezt a nevet, miután kiderült zsidó származása, s így száműzték az egyiptomi uralkodói udvarból. (...)
    1978-ban ezen a napon volt a GPS rendszer első műholdjának fellövése.
    1947- ben megszületett Maurizio de Angelis olasz zeneszerző és 1962-ben Steve Irwin ausztrál természetfilmes.
    1512-ben meghalt Amerigo Vespucci itáliai utazó, felfedező, Amerika névadója és 2014-ben Csala Zsuzsa Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes művész.
    Ma van:
    A cserkészet világnapja - a cserkészet alapításának napja lord Baden-Powell - Bi-Pi által (1907).
    Bűncselekmény áldozatainak napja. 1990. február 22-én tette közzé az Európai Tanács a bűncselekmények áldozatainak chartáját, és ez a nap azóta a kontinens számos országában az áldozatok napja. Magyarországon a Fehér Gyűrű Közhasznú Egyesület kezdeményezésére 1993 óta tartják.

Ebben sok tanácsot nem lehet adni, csak annyit, hogy kitartás és türelem...

8. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szép napot !

Jöttem beköszöni nehogy ma lemaradjak az aláírással. Biborka a kávét köszi, [​IMG] idehoztam hátha kell még valakinek.
    Nálunk megy a főzés, jönnek a gyerekek ebédre. Ma húsleves rántott csirke sült krumpli és úbi sali. Desszert somlói lesz. Na megyek mert a papa már nagyon ügyködik a konyhában. Remélem Lujzáék már egy kicsit jobban vannak.

9. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Üdv!
    Ma reggel szellőztetéskor finom tavaszi levegő áramlott be a lakásba.Nagyon jól esett,remélem ilyen marad az idő...
    Eszter,remélem nem romlott az állapotod...
    Süti,drukkolok a fáidhoz!!!
    Rozimama Te merre vagy,hogy nem jelentkezel??????
    Na én is balra el,különben nem lesz ebéd:D
    Kellemes vasárnapot!!!

10. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Sziasztok!

Ahogy olvaslak benneteket, szomoru lettem. Lujza, Eszter, Enci beteg, és nem is akármilyen.

Erőszakos ez a vírus, ha még vissza is tér elöző "áldozatához....."

Jobbulást Nektek.

Dezső! Valószínű, hogy még kell behordanod pár köteg fát, mert még a langyos tavasz várat magára.

Bukta-Ági! Ilyen valóban nem szokott veled előfordulni.... Ez már a tavaszi fáradság....

Hugi? Merre vagy? Na és a többiek?

Bocsi, Süti, Marcsi, de láttam a tavasz váró ruhátokat, csak elmaradtam a dicsérettel.

Csodásak a színek.

A színház nem volt annyira rossz... Egyszer meg lehet nézni.

Megint nagyon aktuálisra formálták a szöveget benne. érthető...volt mindenki számára.

A rendező a vérrel nem spórolt, mert úsztunk a vérben....... Az első sorba szól a bérletem, és a barátnőmmel már kapkodtuk is a fejünket, nehogy ránk spricceljen.
    Aztán még volt benne 5 perces zuhogó eső is, ami spriccelt ki a nézőtérre....

A színészek is jók voltak. Sok-sok fiatal volt megint, akiket nem ismerek.

Viszont Vencel Vera, annyira öreg szegény -kinézetbe-, hogy hozzá képest Töröcsik egy bakfis...

Nem tudom mitől ennyire ráncos szegény.

Na megyek is tovább mielőtt rám untok.

Jobbulást a betegeknek, legyen kellemes napotok....

Jutus

11. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

Sziasztok!

A betegeknek mielöbbi gyógyulást kívánok!

A kérésnek megfelelve vágtam még fát és be is hordtam. Az üvegeket is feltöltöttem! Egészségetekre!:p

A mai napi menü: húsleves cérna metéltel, csirke pörkölt tésztával, savanyúság.

Szép vasárnapot kívánok Mindenkinek!

-elzemari- kedveli ezt.
  12. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! A helyzetünk elég kilátástalan, de nem reménytelen. kemény csörtéket vívunk a vírusokkal.A jelenlegi állás döntetlen.
    Köszönjük az aggódást igyekszünk rendbe jönni.Tegnap a tesóm lányi elvittek bennünket a sürgősségire, kaptunk gyógyszert, elkezdtük szedni , a gyerekek nagymamája viszont délután kórházba került, tüdőgyulladással, és szívelégtelenséggel. Én ma már fel tudtam kelni, ez is valami.A tesómnál azt hiszem ma tetőzik a kórság.
    A betegünknél semmi változás, mesterséges kómában lélegeztetik. A pici baba küzd. A gyerekek az unokahúgomnál, ők is még mindig betegek. Nem tudom, hogy van-e innen még lefelé????????

sutimami57 kedveli ezt.
  13. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Sziasztok !

Jutus! mindegy hogy kicsoda micsoda az idő eljár mindenki felett. Most már a fiatalok veszik át a stafétát, mert a mi korosztályunk is ki öregszik. Hol vannak már azok a szép előadások, amik ezelőtt voltak. Öröm volt menni a színházba, azok a szép díszlettek is amik voltak, most már nincsenek nem telik rá. Dezső köszi a favágást és az ital utánpótlást. Péter nem vettél észre az előbb, az ajtó mögött voltam. De olyan hamar el szaladtál köszöni sem érkeztem. A somlóit el készítettem nektek is hoztam. Lujza örülök hogy jobban vagy, vívd meg a csatádat a vírussal. Encinek is jobbulást.

Utoljára szerkesztett: 22.2.15
    jolanda1948 kedveli ezt.
  14. kpe59

A gyógyszerek biztos segítenek nektek a vírusok elleni harcban...
    Innen lefelé már ne legyen, sőt inkább felfelé...

sutimami57 kedveli ezt.
  15. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Képzeljétek el, ma a hatalmas eszemmel kiszámoltam, hogy én 3 napja nem ettem semmit. Illetve az este a tesóm megszólt ezért, és adott egy kis sült húst kiflivel. megettem egy negyed kiflit, de húst egy óvatlan pillanatban nekiadtam a Csipikének, aki azt egy pillanat alatt tüntette el, így nem buktam le.Aztán ma arra gondoltam, hogy egy kis csirkezúza pörköltet tarhonyával meg tudnék hát feltettem főni. De én úgy elfáradtam, mintha megkapáltam volna 3 hold kukoricát. Alig várom, hogy megfőljön, mert ugye addig nem tudok lefeküdni. A lányom hisztizik, hogy el akar jönni segíteni, a barátja tegnap elővette a biciklit, hogy eljön megnézni, hogy mi van velünk, de mondtam nekik, hogy agyoncsapom amelyiket meglátom a közelünkben. Ez a vírus a miénk, nem adjuk senkinek.
    Na, megyek megnézem a kaját hátha......

Fatther és sutimami57 kedveli ezt.
  16. kpe59

Pedig te is tudod, hogy a vírusok legyőzéséhez kell a kaja is... Egyél gyorsan, aztán aludj egyet...

sutimami57 kedveli ezt.
  17. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szia Lujza !! Hála Istennek , hogy már picit jobban vagy !! A humorod a régi , ne is add oda senkinek a vírusotokat !! Gyorsan le kell gyűrni , mert Ti nagyon erősek vagytok !! Nagyon hiányoztál , mindenki aggódott értetek , jó kis csapat van itt !! Küldtük a gyógyító energiát ezerrel !! Délutánra hoztam egy jó adag vitaminbombát !!

sutimami57 kedveli ezt.
  18. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Száp vasárnapot.
    Lujza, Enci, Eszter szomorúan olvasom hogy betegek vagytok. Sok pihenés, és az gyógyszerek bevétele fontos. Lujza azért próbálj meg enni valamit, mert a gyógyszer kikészíti a gyomrodat. Abban igazad van ,hogy a lányodékat nem engeded oda, mert félted nehogy elkapja a személyes vírusodat. Remélem annál a családnál akit írtál, minél előbb jobbra fordul az egészségük.
    Pojtr látom már jobban vagy.
    Jutus megvagyok, csak egy kicsit behavaztam a tennivalókkal.
    Képzeljétek el tegnap a piacon vettem kész függönyöket, mert már 15 éve nem vettem és most jöttem rá, hogy a tavaszt evvel várom. Mivel az utca felőli ablakok, kértem 3 egyformát. A szemüvegem a kocsiba maradt, de ránézésre egyformáknak tűntek. Itthon kibontom, hát az egyik nem olyan mint a másik kettő. nembaj gondoltam azt majd abba szobába teszem ahol egy ablak van. Átjön a szomszéd asszonyom és mutatom milyen jó vásárt csináltam, 2000/ darab. Megnézi és közli, mindegyik más és igaza volt. Hát így jár aki nem tesz szemüveget mikor vásárol.
    További szép vasárnapot, és a betegek iparkodjanak meggyógyulni.
    [​IMG] egyetek sok gyömölcsöt.

19. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

Nahát Lujza,ezek a fiatalok telhetetlenek,még ezt a bacit is el hordták volna tőletek.hallatlan.Gyógyulást nektek.
    Huh de sokat olvastam vissza,így jár aki ki hagy pár napot.
    Gratulálok akinek sikerültek az új fák.Nekem is lett,csak nem egy farmon.Hoztam egy kis húslevest a betegeknek,és aki szereti

20. sutimami57

Sziasztok! Örömmel látom, hogy Lujza jelentkezett...igaz, nem jó hírekkel, de ahogy olvasom,a humor a régi, így van remény a mielőbbi gyógyulásra! Nagyon aggódtunk értetek, és remélem, hogy az a kis pörkölt meg erősített valamennyire......szorítunk nagyon Neked, a Tesónak, és a kismamának, meg a pici babának a kórházban! Nagyon bízom abban, hogy nemsokára jobb híreket hozol....Mielőbbi gyógyulást, javulást, pihenést kívánok!

Nálam zajlik az élet, ma vendégeim jöttek. Hálisten, már el mentek. Nem vagyok ám én ilyen undok, de ma nincs valami jó napom. Nem szeretem a váratlanul érkezőket, erről van szó.

A farmon semmi jó, a titokfáim siralmasak lettek. Mindig meg fogadom, hogy nem veszek, aztán mégis csak el csábulok. Nem kellett volna. A szakura cseresznye lett az egy jó fa, a többi kukába való. XL, XXL fák, dió, birsalma, körte....egy rakás hulladék. Nem is értem, hogy lehet ennnyi ócskaság egy kupacban. Nagyon mérges vagyok magamra, hogy vettem. A szigeten jobb lett az arány, 6 fából lett 2 jó fa, egy új, meg egy cédrát, amiből csak egy volt. A többi szokásos.

Mióta ki vették a jó terményes fákat, sokkal kevesebbet veszek, van, hogy ki is hagyom, mert nem szeretem......a terményeseket mindenki szerette, mégis kivették. Akkor ezeket a vackokat miért nem szelektálják? Na, mindegy, az én hibám. Ebből tanultam. Sokadszorra.....Szép estét!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.