Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Drága Lujza,
    akkor azt a vivást hallottam a szomszédban,nem tudtam elképzelni, hogy vajon ki viv itt olyan nagyon...Kivánom, hogy minél előbb győztesen kerüljetek ki a virús elleni harcból.A Jolanda húslevese biztosan jól fog jönni, mert az majd erőt is ad.Legközelebb azért egyél, mert azt ugye te sem gondolod, hogy éhen jobban gyógyulsz!!!

Hugi,
    én abban biztos vagyok, hogy olyan nagyon nagy eltérés nem lehet azokon a függönyökön.Ha valaki az ablakodra néz, egyszerre úgy is csak egy ablakot lát.Igy aztán nincsen semmi probléma...

Sutike,
    nem szoktam én azt meg, hogy átmenjél negativba, mikor nagyon pozitiv gondolkodású kis gazda vagy egyébként.A váratlan vendég az nem éppen kedvező, de szerencsére ahogy olvasom nem hosszú ideig voltak.Igy aztán olyan ez, mint amikor nálam időzik Sopánkáné, én sem hivom, csak jön.
    Sutikém, térjél vissza, ahhoz az aranyos Sutikéhez, akit megszoktunk, a vidáman csicsergő, jókedvű, aranyos kis Sutihez...

Ma itt voltak a gyerekek, mert nagyon finom igazi disznotoros ebéd készült, és azt gondoltuk, hoyg ezt aztán velük is meg kell osztani, hiszen ilyen finomhoz nem mindig jut az ember.Természetesen nagy sikere is volt, s utána a jó kis dumcsi.Olyan hamar elszaladt az idő, hogy csak azt vettük észre, hogy a kutyafáját már este is van...Mindig jó, ha együtt vagyunk....

Utoljára szerkesztett: 22.2.15
    stadler42 és sutimami57 kedveli ezt.
  2. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Szép estét Mindenkinek!

Lujza, Enci, Eszter,
    Gyors javulást kívánok nektek!
    Remélem a titkosok mindenkinek örömet okoztak!
    Legyen szép az estétek!!!

sutimami57, jolanda1948 és -elzemari- kedveli ezt.
  3. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Ágika,
    én megmondom őszintén, én mindegyiknek tudok örülni, mert valamire jók lesznek....A Szakura cseresznyefa, csodálatosan ontja a rózsaszinű virágokat.A gesztenyefán , igaz, még csak zöldek a kis gesztenyék, de majd beérnek.A citromfa zamatos lédús citromot terem, a diófa, igaz nem fátyolhéjú, de a dús koronája alatt milyen jó lesz a nyáron hűsölni.A sárgabarackfa pedig majd bitositja számomra a következő évi lekvár adagot.

Utoljára szerkesztett: 22.2.15
    sutimami57, stadler42 és jolanda1948 kedveli ezt.
  4. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia! Rajtam kívül, biztosan mindenkinek..:D :D Én nagyon kiakadtam.......:D :D Be se megyek a farmra. :)Neked is szép estét!

5. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Volt kenőcsös süti is?

6. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Üdv!
    A titokfákkal meg vagyok elégedve,,,,Lett minden újból.Pár xxl-es is.de azok is jók.12 óránkánként szép TP-t adnak....
    Eszter,remélem jobban vagy!!!
    Lujza,Enci,mihamarabbi gyógyulást kívánok!!!
    Jolanda,ez a húsleves merénylet volt ellenem:)
    Jó éjt,jó pihenést kívánok!!!!!
    http://www.oszthatod.eu/azt-a-megsavanyodott-anyatejet-neki/

sutimami57 kedveli ezt.
  7. kpe59

Megint sikerült arannyal bevonni 5 db banánt. A legközelebbi ilyen akció 706.861 Baha tp összeszedése után várható...

sutimami57 kedveli ezt.
  8. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép hetet mindenkinek !! A betegeinknek mielőbbi gyógyulást !! Nekem is sikerült új fát szereznem , igaz még cédrátom mindég nincs , de talán majd legközelebb !! Én is szereztem tegnap aranybanánt 224-szinten landoltam !! Kandallóba befűtöttem , vacak idő van esik az eső !! Kapát élesíteni jön az event !!Kávé a kandalló párkányán várja az ébredőket !!

sutimami57 kedveli ezt.
  9. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Bár esik az eső, de remélem ma azért ki világosodik. A farmon elvégeztem amit lehetett 14.óráig nincs dolog.
    Biborka köszi a kávét, [​IMG]remélem fel ráz egy kicsit. Erzsike a szigeten én is ugrottam, most a 219- szinten vagyok. Igaz mostanában sokat besegítek, az üdítő fogyasztásával a haladásban. Sütike ! ne legyél olyan rossz kedvű, mi nem ehhez vagyunk szokva. Inkább pörögjél egész nap, mint ahogy szoktad. Hugi ! ne is törődj vele, hogy nem egyformák a függönyök . Ahol én laktam falun ott azt mondták volna, de jó megy neki minden szobába más más függönye van, Vágjál fel te is meg teheted. Marika ugye milyen jó volt, a család együtt ebédelt, És egész nap élveztétek egymás társaságát. Lujza remélem mind ketten, jobban vagytok már. Na megyek szétnézek a valósba, egy kis munka után.

Utoljára szerkesztett: 23.2.15
    sutimami57 kedveli ezt.
  10. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Alfréd, germán eredetű férfinév. Elemeinek jelentése: tündér + tanács. (Alfred Bernhard Nobel feltaláló)
    1455-ben ezen a napon Johannes Gutenberg nyomtatni kezdi az emberiség első nyomtatott könyvét, a Bibliát és 1997-ben Skót tudósok bemutatják a sajtónak Dollyt, az első sikeresen klónozott emlőst.
    1954-ben megszületett Gerendás György olimpiai bajnok vízilabdázó.
    1828-ban meghalt Fazekas Mihály magyar író, költő, botanikus.
    Én már nem iszogatok ilyesmit, sokba kerül. Lehet, hogy nem olyan gyors, de olcsóbb, ha dolgozom szorgalmasan.

A farmon leszedtem amit lehetett, elvetettem amit kellett, délutánig hasznossá teszem magam.

sutimami57 kedveli ezt.
  11. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szép jó reggelt, sziasztok! Kellemes hétfőt, vidám hetet Mindenkinek! Köszi a kávét, a híreket!
    Kedves Marika, Rozika! Ki aludtam a mérgemet, megint a régi vagyok. :) :)

Tudtam, hogy ki jön rajtam a bosszúság, már kicsit elegem is volt, de mára megint a toppon vagyok. :D
    Végig jártam a farmot, amit lehetett, fel szedtem a zöld teát gyalog...mire a végére értem, egy részét be is vetettem ananásszal, utána fel szedtem, felét be vetettem gyalog, mire rájöttem, hogy vetni lehet géppel....:D :D Hát, nem hiszem, hogy ezt csinálnám, pici földön kézzel. Ma a valósban konyha takarítást csinálok, lemosom a polcokat, letörölgetek, mert a hétvégén nem volt időm. Nem lesz brutális munka, csak olyan kényelmesen. Bár nálam az nem igen megy...:) :) :) Megyek a kicsi farmra is, aztán még vissza nézek.....Szép napot!

-elzemari- kedveli ezt.
  12. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Halihóóó....vissza néztem, de csak saját magamat láttam megint.....jöttem megmutatni az új ruhámat, amit most vettem fel a kicsi farmon.......olyan édes, és igazi tavaszi...köszönöm Emának, remek varrónő!

A konyhai munka megyeget, tényleg, az is olyan lájtosan, mint a mai event lesz...már megyek is vissza dolgozni, szép napot!

sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  13. biborka63

Szia Sütike !! Nagyon szép az új ruhácskád , Én ma kértem új ruhát Húsvétra !! Remélem Lujzáék szépen javulgatnak , legyőzik a vírusukat !!

sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  14. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szia Biborka !

Valóban nagyon szép Sütike új rucija. Meg mindenkié aki már át öltözött, a tavaszt várva. Ma nem akar ki villágosodni, nagyon szürke minden. De egy ebéd utáni kávéra azért csak bejöhettek, meg hívlak benneteket. Aztán dumcsizunk egy kicsit, és utána jöhet az event.

15. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Sziasztok.
    Sütike örülök, hogy a régi vagy. Az ilyen polcrakosgatások, takarítások, nálam nagyon sok időt elvesz, mert néha találkozom olyan tárgyal amit már régen láttam és újra forgalomba teszem.
    Erzsike Rozika, a nemesítés és a tanács bevált. Rövid fél óra alatt az összes felröpi meglett. Igaz rengeteg szuper trágya ment el, de ezért van.
    Bíborka kíváncsi leszek az új ruhádra. Sütéké-é és Marikáé nagyon szép. Rozi mamáéra pedig a mai napig rácsodálkozom.
    [​IMG] Sikeres eventezést.

sutimami57 kedveli ezt.
  16. kpe59

Utoljára szerkesztett: 23.2.15
  17. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Itt is esős,szürke idő van,,,,,,igazi hétfő8)
    Event elindítva.Felröppenőt nem kérek,maradjunk a szokásos ajándéknál.
    További kellemes napot!

18. biborka63

Nekem a rózsa nemesítésnél meglett az ökotrágya imádat , koránérő termés , okosgazda , szupertrágya imádat . Ezeket kirakom a dobozokba , utána megeszem a fehér ártatlanságot+ karácsonyi sütit , majd elvetem a rózsákat komfortföldbe , ha jól értettem amit Lujza mondott !! A komfortföld nagy vagy kicsi legyen ? Melyiket érdemes használni !! Most nem szedtem le sem az állatokat , sem a fákat , így is hamar meglesznek a növények !! Szeretném kipróbálni a nemesített rózsát ha letermeltem a növényeket , próba szerencse !! Péter gratulálok neked is és huginak is , hogy már megvannak a felröppenők !!

sutimami57 kedveli ezt.
  19. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Erzsike, a csillogó földet használtam. Abban csak 2x2-s van. Hagymával kezdtem, de ki próbáltam a rózsát is. A hagyma több felröpit adott.

sutimami57 kedveli ezt.
  20. kpe59

Csak azért kérdeztem, mert rengeteg szuper trágyáról beszéltél. Akkor csak sok volt...
    Várható is volt, hogy a hagyma többet ad, mert hosszabb az érésideje... Azért is jobb, mert magasabb az ára a piacon, ha nem akarod eladni, akkor meg kell a csatnihoz.

Komfortból csak nagy van és akkor 0 perces, ha a gesztenyés felhősort is indítod. Akkor viszont nem kell se locsolni, se trágyázni, csak szuper trágyázni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.