Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok...
    Sutike,
    azt gondolom, hogy nagyon erősnek kell lennünk, és igen is végig kell csinálni ezt a fránya hagymát.Hiába mondogatja nekem, hogy hagy-ma én bizony nem hagyom és rendületlenül csinálom.Olyan ez már nálam, mint egy kötelező valami, amit ha el akarsz érni csinálni kell.
    Dezső,
    nagyon kellemes az idő felénk, igy aztán bátran már korábban kinyitom az ablakot, hogy háboritatlanul tudjon landolni a finom csülkös bableves.Ha szereted a székely káposztát a vissza útra szivesen küldöm a futárt...
    Jolanda,
    nagyon elszomoritott, amit Szamocáról irtál.Nagyon bizom benne, hoyg csak egy múló rosszul lét, hiszen már olyan sokat mért rá az élet, hogy megérdemelne egy kis enyhülést is.Szeretném ha az egész ház nevében kivánjál mielőbbi gyógyulást, és ha valamiben tudnánk segiteni szóljál....
    Jutus,
    a vendégeidnek készited az menűsorról az étlapot?Micsoda figyelmesség...
    Biborka,
    az aranygaluska nagyon jól hangzik, ha lehetne egy kicsit küldenél??Persze csak akkor, ha marad...
    Rozika,
    remélem kipihented magadat tegnap és ma már frissen és derűsen várod az eredményeket.Bizony bizony hamarosan eljön a várva várt Tavasz, hiszen már csak 23 nap és hivatalosan is kihirdetik az eljövetelét.
    Erzsike,
    ezeket a szinteket úgy megugrod, mint mi az iskolában torna órán a magasugró lécet.Mit neked ez a pár száz pont?????
    Lujza,
    szerencsére a telefogszolgálatosok informáltak a hogylétetek felől, igy most már boldogan látom, hogy a virus jelenléte már távozóban van.

Kiváncsi lennék, hogy vajom Eszter is jól van e??S vajon mi lehet a Marharépa Ágival???Majd utána járok, hogy a kiváncsiságom ne maradjon kielégitetlen....

Kivánok szép napot és jó játékot!!

2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Szorgalmasan kell ehhez etetgetnem az állatokat és vetni a legnagyobb tp-s növényt. Most más praktikát nem vetek be. Gazdakörim már nem nagyon van olyan, ami baha tp-t ad, így csak a munka maradt... [​IMG]

sutimami57 kedveli ezt.
  3. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Kipihentem magam, amennyire bírtam. Olyan jó idő van nálunk, az erkély ajtó kb 1-órát nyitva volt. Akkor már ki is mentem, a párkányokat le törölgettem. És felmostam az erkélyt, a lábaimnak nem nagyon tetszett. Nekem annál jobban, közben a papa lefőzte az ebéd utáni kávét, ki hozta az erkélyre és itt ittuk meg. Olyan jó volt érezni a tavasz illatát, mondtam is a papának, nemsoká hozhatjuk a balkon ládákba a földet. Utána pedig a tiroli muskátlit. Nagyon szerettem mikkor a gép mellől látom a szép muskátlik növekedését. A papa szokta gondozni őket, de nagyon szép tud lenni.

sutimami57 kedveli ezt.
  4. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

Dezső,
    nagyon kellemes az idő felénk, igy aztán bátran már korábban kinyitom az ablakot, hogy háboritatlanul tudjon landolni a finom csülkös bableves.Ha szereted a székely káposztát a vissza útra szivesen küldöm a futárt...

Marika!

Nálunk is nagyon tavaszias az idő! A bablevest elküldtem. A nyugiház asztalára is tettem egy lábassal! Aki akar ehet belőle. A pékségből friss, meleg kenyeret is vittem! Jó étvágyat kívánok!:)
    Nagyon szeretem a székely káposztát is, úgyhogy várom a futárt!;)

A betegeknek gyógyulást kívánok!

Gratulálok mindazoknak, akik már befejezték az eventet!
    Nekem még 21 gyümi kosár kell, de 1 órán belül aratok és meg is lesz.

Szép napot kívánok Mindenkinek!;)

sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  5. -elzemari-

Dezső,
    amikor beléptem a nyugiházba, meg is csapott a jó foghagymával dúsitott csülkös bableves fenséges illata.S ez a finom friss kenyér....muszáj volt itt is egy merőkanállal ennem belőle.A futárt már elküldtem a székelykáposztával....

Rozika,
    én is alig várom már, hogy a teraszon tudjak kávézni, bááár az még egy kicsit odébb van.A folyosón nekem is olyan szépen virágoznak egész télen a muskátlik, kicsit aggódom is, hogy nehogy kifáradjanak, aztán majd amikor kikerülnek a szabadba ne hozzanak virágot.Lehetséges, hogy a nyári sok trágyázást hálálják meg??Nem tudom...de bizom bennük, hogy majd később is elkényeztetnek a virágjaikkal.

Halihóóó,
    Erzsike, a szorgalomból nálam sincs hiány, mert még a piacot is most szorgalmasan látogatom.Az evőpálcikáimat bocsájtom árúba.Nem is panaszkodom egész szépen hoz a konyhára, akarom mondani a bukszába.
    Ha tudod szerezd meg a könyvet amit irtam, mert nagyon nagyon jó.Alig tudok egy kicsit megszabadulni melőle....

Meglátogattam Esztert és a MarharépaÁgit is, és szerencsére mind a ketten egészségesek, és majd jönni is fognak..

sutimami57 és jolanda1948 kedveli ezt.
  6. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

A szorgalom mellett az sem elhanyagolható tény, hogy a citromfű alap btp-je 144, ha erre még eszem valami növelőt, akkor a napi három aratással szépen hoz a konyhára. Ezek mellett még a kütyük és a felhősorok is szaporítanak a pontszámon.

sutimami57 kedveli ezt.
  7. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép délutánt mindenkinek !! Marika küldöm az aranygaluskát , sodóval finom lett !! Lujza nagyon örülök , hogy legyőztétek a vírust , tudtuk , hogy erős lányok vagytok !! Felénk vacak szeles borongós idő van !! Én is belefogtam a hagyma nemesítésbe , rózsa kivégezve , de még nem próbáltam !! Készen vagyok az eventel a saját és az örökölt farmon is !! Ez most jó kis feladatsor volt !!

8. -elzemari-

Biborka
    kösd fel azt a bizonyos fehérneműt, ha hagyma nemesitésésbe fogtál, mert nem lesz egy rövid idő....
    Igen, csak igy lehet haladni vele, ha van a szorgalmon kivül még más is...

Most egy kicsit el is vagyok fáradva, mert a kis karibi szigetemen "Tábortűztáncos "a tisztes rangom, és mint ugye a rang az kötelez..Járom a táncot és járom a táncot..http://gi134.photobucket.com/groups/q110/PPFUPUCS6V/aninha4-1.gif

Utoljára szerkesztett: 27.2.15
    sutimami57 kedveli ezt.
  9. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Ezért és így könyörögtem egész héten:
    És el is jött a péntek délután végre.............Indulhat a lazítás!
    Az ebédet köszönöm!Megkaptam.Az a bableves mennyei!!!!!:)
    Szamóca,remélem a fájdalom minél hamarabb elhagy!És csatlakoznék Marihoz,ha tudunk segíteni,csak szólj!
    Remélem Lujzáék is jobban vannak már.......
    Kellemes délutánt!!!

10. -elzemari-

Pjotr,
    az áhitott hétvégével mit fogsz kezdeni?

sutimami57 kedveli ezt.
  11. pjotrovov

Pihenés,pihenés ezerrel.Na és a kedvenc elfoglaltságom:a főzés.Az kikapcsol......Ha jó idő lesz,akkor egy kis séta a szabad levegőn.Remélem ez a szürke felhős idő távozik és napsütéses hideg lesz:)
    Nálatok tervezett program?

-elzemari- kedveli ezt.
  12. -elzemari-

Még nem tudom, de már mennék a világba...Az időtől függ, hogy mekkora lesz a táv...Megkérdeznéd majd valahol nálatok, hogy a müezzin mikortól hivja majd az embereket?,

sutimami57 kedveli ezt.
  13. pjotrovov

A turista szezonban van az tuti.De hogy mikor kezdik,nem tudom.megkérdezem.......Vannak már fix úticélok?
    ..........................................................................................................................
    Megkérdeztem.Elviekben június közepétől lesz,ha megkapják az engedélyt idén is.Minden csütörtök,péntek szombat.

14. -elzemari-

Márciustól már igen, de még a holnap bizonytalan...Egynaposok, három naposok, két naposok, és még múzeumok, s még a csoda tudja, hogy mi jön közbe, valami érdekesség...

sutimami57 kedveli ezt.
  15. pjotrovov

A háromnaposok tényleg jók,mert átlendítik az embert a szürke hétköznapokon.Pénteken indulni,hétfő du haza érni....Jó is az!!!!!!!:);)

16. -elzemari-

Igen, KŐszeg és környéke, és ezen belül egy napra még Ausztria is, a környéken az érdekes kis eldugott látnivalókkal.

További szép estét kivánok!!

sutimami57 kedveli ezt.
  17. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sütike !
    Utólag kívánok boldog szülinapot !

Sziasztok !

Mindhárom farmomon sikeresen megcsináltam az eventet.

Randa felhős időnk volt ma...:(

sutimami57 kedveli ezt.
  18. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Jó reggelt !! Szép napsütéses hétvégét kívánok mindenkinek !! Nálunk esik az eső !!

sutimami57 és jolanda1948 kedveli ezt.
  19. pjotrovov

Jó reggelt!!!
    Te tudod Mari,hogy nekem is ez a rész a kedvencem!Bük,Kőszeg,Fraknó,Kismarton.....Gyönyörű vidék,tele látnivalóval és jobbnál-jobb gyógyfürdőkkel.
    Köszi a kávét!Sajnos itt is szürke,párás idő van.Ebből ma nem lesz séta.......
    Mai ebéd kolbászos krumplileves,nudli és palacsinta.Legyen sós és édes is.
    Kellemes napot!!

Utoljára szerkesztett: 28.2.15
    vagopato02 és sutimami57 kedveli ezt.
  20. -elzemari-

Jó reggelt kivánok!!

Biborka, Péter, az idő sajnos felénk sem a derűjéről lett hires.Ám úgy teszek majd, hogy nem figyelek oda, mert tegnap sajnos nem mentem sétálni, igy ma már teljesen lehetetlen, hogy elhalasszam.Komolyan mondom, lelkiismeret furdalást okoz számomra, de tegnap az olvasáson kivül, még egy kis ragacs is került a székemre, igy aztán könnyen elmaradt a séta..

Az infót köszi, mert szeretném meghalgatni a nyáron egyszer, mert kiváncsivá tett a müezzin .....

Most felveszem a gumicsizmámat, kikalapálom a kapámat és nekilátok a farmon a munkának.Elsőre, kiváncsi vagyok, hogy Hagymáné vajon megadja e magát.Ha nem, marad minden a régiben és tűröm tovább a szórakozását.
    Győzött a Hagymáné, nem adta meg magét, igy aztán újabb nemesités elé néz majd...

Legyen derűs és vidám a napotok és jó játékot kivánok...

Utoljára szerkesztett: 28.2.15
    sutimami57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.