Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

HMMM...Szóval, sámán maradok...:p

2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Nem sokáig, csak míg elérsz a 400. szintre...

sutimami57 kedveli ezt.
  3. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

:D :D :D És utána mi leszek? :D:D

4. kpe59

Az a játékos, aki csak gyűjtögeti a pontokat, de már szintet nem tud lépni, mert nincs hova...

sutimami57 kedveli ezt.
  5. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép jó reggelt mindenkinek !! Sütike gratulálok , Vudu Sámán lettél Én is ott csücsülök már több hónapja !! Megfőztem a kávét , egészségetekre !! Felénk az idő változatlan volt tegnap is , borús esős , talán ma már alakulni fog !!

sutimami57 kedveli ezt.
  6. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

[​IMG]Ha jól olvastam vissza, neked Lujza ma van a névnapod. Szívből gratulálok.

Ma ismét futás az életem, de azért várom a tavaszt.

sutimami57 kedveli ezt.
  7. mérgesistvánné

mérgesistvánné Törzsjátékos

Biborka63!!! Nagyon örülök, hogy itt is találkozunk. Azt hiszem ezentúl többször be nézem majd ide!

sutimami57 kedveli ezt.
  8. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!Ma korábban keltem, mert a lányomnak megigértem, hogy eldobom az orvoshoz. Este lázas volt, utolérte az influenza, remélem nála lájtosabban játszódik le, mint nálam.
    Erzsike, Hugi, köszönöm a virágokat! Erzsike, ha megjösz, és olvasod, akkor tudd, hogy csak ma bontottam ki a képet:):)

Ma van a Csipike 5. születésnapja!!!!!
    Hoztam egy kis reggelit
    , hogy jól a napotok

sutimami57 kedveli ezt.
  9. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Biborka köszi a kávét, Lujzának meg a reggelit. Nálunk is esőre áll az idő, de szeretném ha ki derülne.
    Mérges Istvánné ! köszöntelek a nyugiházba, gyere többet mi nagyon vendég szeretők vagyunk. Én Rozimama vagyok és téged hogy hívnak ?Sütike gratulálok a 200- szinthez.

Lujza ! névnapod alkalmából sok boldogságot kívánok.

Csipikének is boldog szülinapot.

Utoljára szerkesztett: 2.3.15
    vagopato02 és sutimami57 kedveli ezt.
  10. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    Lujza,
    Csipikének boldog szülinapot!!!!:)
    Süti,gratulálok a 200. szinthez!
    Üdvözöllek itt mérgesistvánné!Gyere gyakran!:)
    Bíborka,köszi a kávét!
    Most iszom egyet a vv-ben is.Azután fölszaladok az ország legnagyobb falujába.Este felé majd bekukkantok.
    Mindenkinek szép napot kívánok!!!

sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  11. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

sutimami57 kedveli ezt.
  12. biborka63

Szia Vicám !! Gyere amikor csak tudsz , itt mindenkit szívesen fogadnak !! Jó ideje járok ide napi szinten !! Rengeteg hasznos tanácsot kaptam az eventekkel , a nemesítéssel kapcsolatban !! Nagyon szeretek idejárni !! Mindent megtudunk beszélni !!

LUJZA !! NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK !! JÓ EGÉSZSÉGET !!

sutimami57 kedveli ezt.
  13. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Sütike !

Gratulálok a szigeti szintlépésedhez. Lujza ! hogy van az hogy itt Lujza vagy, a Facebookon meg Ági ,
    Végre ki sütött a nap, az egész szoba fény árban úszik.

vagopato02 és sutimami57 kedveli ezt.
  14. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Sziasztok!

Lujza! Nagyon boldog Névnapot kívánok én is!
    Csipikén egy nagy csontot kűldök szülinapjára.

Süti! Gratulálok a 200-ashoz! Csak most nehogy itt Sámánkodj köztünk, mert még "véletlenül" mindenki 100-as, és 200-as lesz. (bár lehet jó is lenne). Csak gyűjtögesd a pontokat.

Üdv. köztünk Mérgesistváné! Jó, hogy bővült a csapatunk.

Dezső! Remélem már nem sokáig kell fát hordanod, mert helyette inkább a napsugarakat kellene raktároznod... Kell egy kis D vitamin a csontjainknak.

Biborka! Köszi a pogácsát. Nagyon finom volt. Már jól is esett, mert mostanában csak édességeket ettem.

A szombati családi bulin az összes fánk elfogyott. A kocsonyából is csak 1 tálka maradt. (12 volt)

A tyúkhúslevesből is mindenki 2x szedett.

A hangulat is jó volt. Mi több férfi butik is megnyílt egy kis időre.

A férjem nagy selejtezést rendezett a ruhatárában. Kb 20 kg + szedett fel 92 óta.

2 hatalmas (óriás) szatyor volt tele, nyári-téli nadrágokkal, ingekkel, zakókkal, öltönyökkel, nyakkendőkkel.

Mint kiderült az öcsémnek mind jó volt. Nagyon sajnáltam jó pár holmiját mert most ilyen minőségben már csak horror árakért lehet venni. Igaz akkor sem volt olcsó, de valahogy jobban ki tudtuk gazdálkodni.

Jókat poénkodtunk amikor az öcsém öltözködött mint egy manöken.

Az idő itt ködös, felhős, nyálkás...

Már annyiszor akartam írni, hogy mennyire jó ötlet a trágya korlátlan vásárlása gyűjtése. Nagyon örülök Neki.

Mozi!? Én is "csak" néztem a a filmet, de "üres" kézzel távoztam. Még kukoricát sem kaptam. Elromlott gép...

Kellemes napot Jutus

sutimami57 kedveli ezt.
  15. biborka63

Lujza !! Lánykádnak mielőbbi gyógyulást kívánok , az a fránya vírus csak nem pusztult el nálatok !! Kösz a reggelit csipegettem belőle !!
    Csipikének boldog születésnapot kívánok !!

sutimami57 kedveli ezt.
  16. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Na végre a moziban kaptam mozijegyet! Hurrááááá!

sutimami57 kedveli ezt.
  17. -elzemari-

Halihóóó....

Most egy kicsit beragacsoztam a székemet, hogy itt tudjak maradni legalább egy kis ideig, amig irogatok egy kicsit...Hiába annyira leköt a könyvem, hogy még ide is alig érek el.Persze, azért egész délelőtt lafancoltunk odakint, igy aztán kevesebb időm maradt.Ám de jól esett a kint lét is...

Tegnap pedig szinházi élményben vettem részt, mégpedig a Spiró György, Kvartett cimű darabját néztem meg, ami valamikor 1996-ban született meg Spiró tollából.Bemutatja az akkori Magyarország szellemi és erkölcsi oldalát, de az az érdekes, hogy ez a mai éltre is nagyon igaz volt.......
    Egy panelházban lakó házaspár életét mutatja be, ahol a papa nézi mackóban az erótévében sport meccset, a mama köti a konyhában a nylon othonkában a szvettert, a lány nemsokára jön a mamához a kajáért, amit természetessen elvisz.S érkezik egy vendéd, természetesen virágcsokorral a kezében, és csenget.Mire a mama elkezdi nyitogatni a zárakat az ajtón.Egyet felül, egyet középen, egyet lenn , és egyet középen, ami egy rúddal biztositja az ajtó biztonságát.S még következik a külső rácsos ajtó is, mire a vendég be tud jönni.
    A vendég szeretné megköszönni a múltban tett jóságát a házigazdának, aki 56-ban figyelmeztette őt, hogy jobb ha elmegy, mert baj lesz.Ám a papa nem akar semmire sem emlékezni.Ennek a komikumnak, ami néha nem is volt az, lehettünk a tanui a darabban, amit Hegedűs D Géza által megformált papa és Börcsök Enikő, mint mama, és Kern András, mint vendég remekül adott elő a számunkra.A lány szerepét Péter Kata formálta meg.

Sutike,
    gratulálok a 200.szinthez a kis karibi szigeteden.Nagyon ügyes és szorgoska vagy, hogy már ebben a magasságban vagy.
    Jutus,
    én is voltam moziban, mégpedig az első sorból néztem meg a finomabbnál finomabb étkeket.Legjobban a hal tetszett, ami szinte látszott, hogy ropogósra sütötték, hmmmm, de megkóstoltam volna.S valószinűleg az első sorhoz még következőben a kérdőiv is bónuszként jött, igy aztán nagy meglepetésemre csengett a három arany a bukszámban.No igat, volt egy kis maradék pontom is, még raktáron....
    Rozika,
    felénk még nem látszik, hogy a napocska egyáltalán ma megmutatja e magát, de a hőmérséklet kielégitő, igy aztán én már annak is örülök...
    Biborka,
    látom, ismerőst is hoztál magaddal.
    Pjotr,
    de jó lett volna találkozni a nagyfaluban, ha egyszer az időd engedi üssük már nyélbe.....ha újra fenn jársz!!
    Lujza,
    kivánom, hogy a lányod is minél előbb gyógyuljon meg, mert nem jó virusgazdának lenni...
    Hugi,
    néha azért pihenni is kell, mert nem jó dolog mindig csak futni, rohanni, tenni venni.....Aztán majd érkezik a tavaszi fáradág!!
    Sutike,
    te jó ég, most még a Vudu Sámánok közé is beléptél??Na most, nem véletlenül maradsz itt ezen a néven, mert igaz, hogy a mágiában fejlődni fogsz, de a képességek már nem változnak tovább.

További szép és kellemes, vidám napot kivánok!!

sutimami57 kedveli ezt.
  18. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Lujza, a Lajos férfinév francia megfelelőjének (Louis) női párjából, a Louise névből származik. (Blaha Lujza magyar színésznő)
    1498-ban ezen a napon Vasco da Gama hajói kikötnek Mozambik szigetén.
    1817-ben megszületett Arany János magyar költő, műfordító.
    1333-ban meghalt I. Ulászló lengyel király Lengyelország újraegyesítője.

Tudtam én, hogy szófogadó vagy... [​IMG]
    Csipikének [​IMG] simogasd meg helyettem születésnapja alkalmából, azt az okos kis buksiját...

Üdv köreinkben! Ha az eddig olvasottak alapján úgy gondolod, hogy jó lenne közöttünk, írjál bátran.

Megint jó kis darabot láttál, parádés szereposztásban...

19. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Sziasztok, szép napot Mindenkinek!

Kedves Lujza!

Névnapod alkalmából nagyon sok boldogságot kívánok

Csipikének pedig boldog születésnapot egy kis kolbásztortával.

brasihugi, sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  20. -elzemari-

Hali,,

Arany János: A vigasztaló

Mi a tűzhely rideg háznak,
    Mi a fészek kis madárnak,
    Mi a harmat szomjú gyepre,
    Mi a balzsam égő sebre:
    Mi a lámpa sötét éjben,
    Mi az árnyék forró délben..
    S mire nincs szó, nincsen képzet:
    Az vagy nekem, óh költészet!..."

Megpróbálok leszállni a magasságokból, és elmondom amiért kicsit mérges vagyok..Gondoltam, hogy kinézek a piacra és vásárolok egy kis trágyát.Mit gondoltok miért fogott el a méreg?
    A gazdák fogják és kis tiz darabos kötegekbe szépen becsomagolták a trágyát és ott állnak naphosszat fölötte.Persze ez már haladás, mert a jó múltkor, hogy enném meg azt a kis dolgos kezüket, darabonként tették ki a placcra és úgy árulták.....

brasihugi és sutimami57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.