Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Szeretem a meglepiket;);) Én egyébként legszívesebben a nyugisokat nézném meg:D:D:D:D

-elzemari- és sutimami57 kedveli ezt.
  2. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Nekem is a társaság az első szempont...:) :)

-elzemari- kedveli ezt.
  3. András

András Kivételes tehetség

Sziasztok!

Csak egy köszönés erejéig.....

Tatus

sutimami57 kedveli ezt.
  4. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép jó reggelt mindenkinek !! Felénk a tegnapi szép időnek az este vége is lett !! Ismét visszatért az eső !! Kandallót begyújtottam , kávét lefőztem !! Lujza nagyon örülök , hogy már jól vagy , még unokázni is tudsz !! Marika rengeteg krókuszom van , a lila minden árnyalata , sárga , cirmos . Nagyon szeretem amikor elkezdenek nyílni , mert akkor nemsokára itt a Tavasz amit már nagyon várok !!

sutimami57 és mérgesistvánné kedveli ezt.
  5. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kivánok!!

6. mérgesistvánné

mérgesistvánné Törzsjátékos

Szia!!! Szép reggelt!!!
    Igazat megmondva nem is tudom már, hogy mikor kezdtem. Látod ezt sem tudom, hogy hol lehetne megnézni mikor regisztráltam.Csak azt tudom, hogy már több éve, és azt lehet mondani, hogy függő lettem, bár az utóbbi időben most már naponta csak egyszer jövök. Van több farmom, ha jól számoltam hat, ebből kettőt megörököltem az unokámtól. Sajnos nem nagyon értek a számitógéphez, amit tudok azt magamtól jöttem rá, véletlenül, meg azért segítettek a barátaim is itt a net-en.Pl. biborka.
    Ha lehetne én is csatlakoznék, én Érden élek. Persze csak akkor, ha valahol itt lenne a tali a közelbe.
    Szép reggelt!!! Köszönöm szépen Erika!!!

Hsz. összevonás /Laboviti/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.3.15
    sutimami57 kedveli ezt.
  7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

8. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek! Nálunk ma igencsak hideg van, borús az ég, nem sok jóra számíthatunk. Most csak gyorsan hoztam nektek reggelit, mert igyekeznem kell mosogatni, ha már este elmaradt. (Micsoda népség! Nem mosogatnak el este pfúúúúúúj:D:D)
    Az éthordót legkésőbb 9 óráig ki kell rakni, ha holnap is szeretnénk ebédet kapni.
    Marika! Te ezt olyan ügyesen csinálod, biztosan az idei is nagyon jó lesz:):)!!

sutimami57 kedveli ezt.
  9. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG]Szép tavaszias reggelt kívánok !

Nálunk már bemutatta magát a napocska, remélem nem tűnik el. Egy kis takarítást gondoltam mára, mert a porcicák nagyon szeretik magukat mutogatni a nap fényében. Gyorsan le aratok, az állatokat ki hajtom legelni. aztán el foglalom magam a valósban. További szép napot, és kellemes játékot.

10. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Adorján, Adrián.
    Az Adorján férfinév az Adrián név régi magyar alakváltozata. Jelentése: (a Velence tartományban levő) Hadria városából való, azaz: hadriai. (Divéky Adorján történész; Annus Adrián kalapácsvető olimpikon)
    1977-ben ezen a napon volt a Dél-Afrikai Nagydíj, Kyalami-ban, győztes: Niki Lauda (Ferrari).
    1224-ben megszületett Árpád-házi Szent Kinga, IV. Béla király lánya, Szent Margit és Boldog Jolán nővére, Lengyelország és Litvánia védőszentje.
    1827-ben meghalt Alessandro Volta olasz fizikus.

Kettőkor kezdődik a Telihold [​IMG] és a Kaméleon tenyésztés. [​IMG]
    Innentől várható az itatók felbukkanása is. [​IMG]

11. sutimami57

Szép jó reggelt, sziasztok!

Ha semmi nem jön közbe, akkor holnap már péntek..:) :) :)
    Ma is lesz dolgom, de módjával...:D :D El futok a zöldségesbe, meg a 100-asba, aztán hamar főzök, és délutánra még az élelmiszer bolt marad, hétvégi bevásárlásra.

Rozika, a porcicákról tudnék mesélni, amit én tegnap takarítottam...bele fért az egész napba, meg közben mást is csináltam.

Végül fel szedtem a fákat, tyukok vannak a területen, mégis rakok rémnövényeket, csak azért, hogy ne maradjon ki.

Bummról még nincs hír?
    Na, megyek is öltözködni, mert hát..:) :) Muszáj. Mire beérnek a tyúkjaim, vissza kellene jönni. :)Szép napot!

-elzemari- kedveli ezt.
  12. kpe59

13. sutimami57

Vissza is jöttem, mindennel végeztem....) :)

Látom, lesz bumm, az jóóó! akkor lehet tenyészteni. Szép délutánt!

Azt nem tudom, hogy én vagyok zakkant, avagy nem....De úgy emlékszem, a telihold két órára volt kiírva, most meg 3-ra. Nem értem.....

Utoljára szerkesztett: 5.3.15
    -elzemari- kedveli ezt.
  14. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép délutánt mindenkinek !! Ragasztóműhely beüzemelve !! A nemesített rózsáim nem hoztak egy árva itatót sem , de a gazdakörben volt pár befejezetlen feladat ami XXL -es barkácsot adott , lett 11 itatóm ! Így már lesz ragasztóm amivel a székhez tudom magam rögzíteni !! A tenyésztést majd holnap 18-kor kezdem el , addig szaporodnak a kaméleonok !!

Utoljára szerkesztett: 5.3.15
    .sutimami. kedveli ezt.
  15. -elzemari-

Halihóóó,
    nem is tudom, hogy miért nem csodálkozom, hogy ezt a variációt választottátok!Jól van, majd kitalálunk valamit...

Vica kedves,
    ha nem emlékszel, hogy mikor is kezdted el a játékot, akkor most már elég problémás visszakeresni.Bár igy utólag nem is érdekes, mert a lényeg, hogy játszik vele a gazda és szereti csinálni.Hat gazdaság, nem semmi, akkor te is igazi nagy farmer vagy.nekem ez az egy van, de ez is untig elég...
    A találkozó Pesten szokott lenni, majd ha lesz kedved, szivesen látunk téged is...

mérgesistvánné és .sutimami. kedveli ezt.
  16. kpe59

Nem vagy egyedül. Másfelé is olvastam, hogy átírták az időpontot.
    Én még reggel, mikor írtam, hogy egyszerre kezdődik a kaméleonnal, meg is néztem, nehogy butaságot írjak. Akkor még 14 volt a hivatalosban.

.sutimami. kedveli ezt.
  17. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Köszi, akkor nyugodt vagyok. Én is biztos voltam benne, hogy két órát olvastam, mert direkt arra is készültem......na, mostmár mindegy.

18. kpe59

Nekem csak fél órát kellett rá várnom, mert nem végeztem kettőre a dolgommal és nem akartam abba hagyni, aztán meg folytatni...

19. -elzemari-

Hej, haj,
    várni várható, de valahogy nem akar jönni...

20. kpe59

Egyelőre nálam sincs egy darab se... [​IMG]

.sutimami. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.