Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Akkor most várakozunk![​IMG]

2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Igen, de nem tétlenül, hanem mindent megteszünk az itató felbukkanásának érdekében... [​IMG]

3. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Én is meg csináltam jó pár feladatot, ami volt, de egyet sem kaptam. ,learattam egy terület mammut fát, arra sem kaptam. nem tudom, akkor mire ad?

-elzemari- kedveli ezt.
  4. kpe59

Nekem már nincs olyan feladatom a gazdakörben, amit meg tudnék csinálni és barkácsot ad...

sutimami57 kedveli ezt.
  5. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Nekem ugyan van, de nincs hozzá való[​IMG]

Fatther és sutimami57 kedveli ezt.
  6. kpe59

Akkor mindketten ott vagyunk, ahol a part szakad...

sutimami57 kedveli ezt.
  7. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Sziasztok !

Nekem a vízipóloban volt 3 feladat, ami 3-xxl barkácsot adott. És már össze is jött az itató, holnap csak tenyészteni kell a kaméleonokat hozzá. És meg lesz a ragasztó üzem, ha minden igaz az xl- barkácsban nincs itató.

sutimami57 kedveli ezt.
  8. kpe59

Az XL-esekben nem nagyon volt vashulladék sem.

sutimami57 kedveli ezt.
  9. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Rozika , ha megvan az itatód már megtudod építeni az alap ragasztóműhelyt !! Nem kell hozzá tenyésztett kaméleon , csak az itató + a deszka stb-i !! Én már megcsináltam , már gyártja a ragasztót !!

sutimami57 kedveli ezt.
  10. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Nekem volt....hozzávaló is, de kütyüt nem adott...kár volt beadni a drága állatokat.
    Nagyon ügyes vagy! Nekem majd a nyárra össze jön, mint a többi.

-elzemari- kedveli ezt.
  11. stadler42

Köszi Biborka én nem is néztem széjjel, megyek és már csinálom is. Barkácsom az van sok, nem akadály.

Már üzemel is a ragasztó műhelyem!!!!!!!

Utoljára szerkesztett: 5.3.15
    -elzemari- kedveli ezt.
  12. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Én is megcsináltam a vizipoló barkácsos feladatait, de nem adott annyi itatót, hogy egy ólat meg tudjak építeni:mad::mad:
    A beleölt pénzt sajnálom nagyon:(Húúúúúúúúú de mérges vagyok!!!!!

-elzemari- és sutimami57 kedveli ezt.
  13. stadler42

De nyolcat adott, azt a 2-még szedd össze valahonnét. Mert 10-kell a ragasztó műhelyhez, csak xl barkácsot ne váltsál ki, mert az nem ad egy itatót sem.

lujza5353 kedveli ezt.
  14. sutimami57

Látod, én nem költöttem egy vasat sem erre. Majd ha lesz, lesz, úgyse rakom ki. Ami volt, beraktam egy csomó feladatba, de egyet sem adott. Ez van. Majd egyszer lesz ám nekünk is, aztán megnézzük, milyen..:) :)

15. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Nekem csak hetet adott:mad::mad: 3 bohóchal ára cirka 1 millió CSP

16. stadler42

http://fa-usr-strg.bpcdn.net/gp/1/2/10/10225137_1425576905.jpg

Sütike nem sokkba külőmbözik a többitől, itt van a bal sarokba. lujza amit én váltottam ki, ahoz doktor hall kellett.

sutimami57 kedveli ezt.
  17. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Igazad van, én is doktorhalat vetten ennyi pénzért. Nincs rá más magyarázat, minthogy ez a sok vírus kikezdte a szürkeállományomat:sleepy:

sutimami57 kedveli ezt.
  18. kpe59

19. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Sziasztok!
    sak kapkodom a fejem, hogy milyen itatókról beszéltek.?
    Kénytelen vagyok pár infót begyűjteni.

Tovább kellemes vadászatot. J.

sutimami57 kedveli ezt.
  20. sutimami57

Köszi, legalább képen láttam. :) :) Nem zavar különösebben, hogy nincs meg a kütyü, mindig így szokott lenni, most meg van egy csomó vasam, meg festék ecsetem a raktárba. Én nem építkezek, csak ha valami nagyon kell, a műhelyes ólakat meg soha enm rakom ki. Nem szeretem őket. Hosszú az idejük, megeszik az állatokat, inkább veszek terményeket a piacon, ha jó áron vannak. A raktárban el állnak a dolgok.

Szia, Jutus! Elvileg felreppenő, mint a vashulladék, meg az ecset volt, és a kaméleon műhelyhez kell. Állítólag a barkácsos feladatok adnak, nekem egyet sem adott még a nagy csomag sem.

-elzemari- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.