Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Hát, holnap tényleg hétfő...azért szép álmokat, jó pihenést, kellemes ébredést, és vidám hetet kívánok! Holnap nem leszek, ha tudok, este jövök! Legyetek jók, és vidámak! :)

2. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Jöttem jó éjszakát kívánni!
    ...[​IMG] ráadásul délutános vagyok....és csak egy okot mondjatok, hogy mért szeressem...

sutimami57 és Fatther kedveli ezt.
  3. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép napsütéses hétfőt mindenkinek !! Hozom az elmaradhatatlan kávét !!

sutimami57 és mérgesistvánné kedveli ezt.
  4. mérgesistvánné

mérgesistvánné Törzsjátékos

Szép tavaszi reggelt kívánok Mindenkinek.!!!
    Biborka köszönöm a finom kávét. A hétvégén nem tudtam jönni, mert végre nagyon szép idő volt, és igy inkább kint rendezkedtem a kertben.Nagyon sok munka van. Most itt gyorsan learatok minden farmon, azután meg folytatom amit tegnap abba hagytam. Most még elég csípős idő van, ahogy látom az éjjel megint fagyott, de remélem később majd szép idő lesz.

sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  5. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Nálunk süt a nap de hideg van, remélem később enyhül egy kicsit. Biborka köszi a kávét [​IMG] finom volt.
    Ma sem kaptam itatót, viszont a szigeten elértem a 222 -szintet. És megkaptam a vele járó 5-arany banánt.
    Ennek örömére megyek és tele pakolom a mosógépet, had véggeze a teendőit. Főzni ma nem kell maradt tegnapról. Így én is elfoglalom magam valami munkával, ami van csak keresni kell.
    ........[​IMG]

sutimami57 és vagone52 kedveli ezt.
  6. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek! Nálunk is szép kora tavaszi idő van. A nap már süt, de a maleg még várat magára.
    Hoztam egy kis reggelit, hogy jól induljon a napotok: Lujza

7. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Sziasztok!!
    Hétfő ismét.De nem baj,a péntekhez közelebb egy nappal:)
    Bíborka,köszi a kávét!
    Rozimama,hogy csinálod,hogy ilyen gyorsan tudsz szintet lépni a Bahán?Egyébként gratulálok!!!!
    Lujza,mindig klassz reggeliket készítesz;) Én ilyenkor örülök,ha meg tudok kenni egy vajas pirítóstxD Hogy van Manóka?
    A farmon állatok,növények vegyesen.Piacoztam egy keveset kora reggel,eredményesen8)

sutimami57 kedveli ezt.
  8. stadler42

Péter nincs semmi titka, mindég hosszúkat ültettek, és néha meg itatom egy ki mangós turmixal.
    Eszter gratulálok a 96- szinthez, ez már nem semmi magasság. Nem szédülsz ebbe a magasságban? Ehhez már bizony jár a tűzijáték.

Utoljára szerkesztett: 9.3.15
  9. pjotrovov

Nálam is mindig hosszúak vannak a földben,plusz pár nagyobb értékű állat.A turmixot én csak a vége felé iszogatom,mikor már türelmetlen vagyok.De így is egyre több időt vesz igénybe........
    Eszter,gratulálok én is!!!!

sutimami57 kedveli ezt.
  10. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Franciska, latin eredetű női név, a latin Franciscus (Ferenc) név női párja. (Grassalkovich Franciska, Grassalkovich Antal első lánya)
    1842-ben ezen a napon a milánói Teatro alla Scalában bemutatják Giuseppe Verdi Nabucco című négyfelvonásos operáját.
    1451-ben megszületett Amerigo Vespucci olasz felfedező, térképész, Amerika névadója és 1956-ban Nébald György olimpiai bajnok magyar kardvívó.
    1933-ban meghalt Aujeszky Aladár magyar mikrobiológus, nevéhez köthető a kutyák veszettség elleni kötelező oltásának bevezetése Magyarországon.

Ez természetes, akinek kertje van, ahogy tavaszodik egyre kevesebbet van gépnél, mert a valós kert előnyt élvez. Többek közt nálam is...

Esztercsillag! Gratulálok, nagyot léptél megint a 100-as felé...

sutimami57 kedveli ezt.
  11. Csillagzafír

Csillagzafír Törekvő

Sziasztok!
    Köszönöm a gratulációkat. A magasságtól még nem is szédültem meg, de amikor megnéztem hogy mennyi pont kell a következő szintlépéshez bizony annyira megszédültem, hogy meg kellett kapaszkodnom, nehogy leessek a székről! Az biztos, hogy nem mostanában fog bekövetkezni!!!!
    60309500 Pontot kellene begyűjtenem!
    Nem éppen lelkesítő szám!

Legyen szép napotok!
    Eszter

sutimami57 kedveli ezt.
  12. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szép napot kivánok!
    Az idő felénk is gyönyörű, jó játékot kivánok!!

sutimami57, jolanda1948 és Fatther kedveli ezt.
  13. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Vége a télnek, átöltöztem tavaszias ruhába:):):):)

14. stadler42

Sziasztok !

Lujza nagyon aranyos az új ruhád, te már nagyon várod a nyarat. Nemsoká itt is lesz, sőt a húsvét is hoztam egy pár tojás díszitési képet. Biztos nektek is be jön, nagyon guszta.

15. marharépatartaléka

marharépatartaléka Aktív író

Szép napot Kedveskéim!

Olyan rég jártam errefelé, hogy talán már nem is emlékeztek rám. Sajnos ez az év nem kezdődött valami szerencsésen, de lassan kilábaltunk a nyavalyákból. Igen megszeretett nálunk a virus és a bacik tömkelege, hiába küldtük őket másfelé. Épp elég volt, hogy a farmjaimat rendbe tettem, már olvasni sem volt erőm, sem kedvem, de volt, hogy még a gépet sem kapcsoltam be.
    De megjött a várva várt kellemes idő és a napsütés, amit sokáig kellett nélkülöznünk.
    Remélem, a nyugiház minden tagja jó egészségnek örvend, amit tiszta szivemből kivánok is mindenkinek.
    A kaméleonokat rendre leszállitottam én is a gazdakörbe, de sajnos az a fránya vizes köcsög igen ritka, még a fehér holló is sűrűbben fordul meg a tanyám táján, mint egy itatós flakon. Nem is tudom, hogy az az egy darab honnan került a raktárba. Pedig igen igyekszek, hogy szaporodjon, de már csak bukfencet nem vetettem a földbe, mást mindent kipróbáltam. Sajnos a barkácscuccokban sincs ebből a különleges itókából.
    Kivánok Mindenkinek szép napsugaras hetet és nagyon jó játékot. Ági

sutimami57, Csillagzafír és Fatther kedveli ezt.
  16. kpe59

Reménykedtem benne, hogyha a nap kisüt a vírusaitok és a bacik is továbbállnak és jössz végre mesélni. Gondolom lassan te is kezded a kertészkedést...

sutimami57 kedveli ezt.
  17. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

M Ági! örülök, hogy végre rendbe jöttetek:)Remélem, hogy azok a fránya vírusok és bacik már nem térnek vissza.
    Élvezd a tavaszi napsütést, ne félj azokat a vírusok nem szeretik

sutimami57, Csillagzafír és Fatther kedveli ezt.
  18. kpe59

Utoljára szerkesztett: 9.3.15
  19. pjotrovov

Jó estét!!!
    Lujza,klassz a bannerod!!!!;)
    Rozimama,jók ezek a díszített tojások,te melyiket tervezed be megvalósítani???:)
    M.Ági,jó volt látni téged végre!Remélem jössz már gyakrabban!
    Kpe,köszi,hogy hoztad a hírt!A tenyészállatosat majd a boom-ok alkalmával.Hogy ennyi ragasztót mikorra gyártok le egyetlen óllalo_O Karácsonyra kész leszek majd biztosanxD
    Kívánok jó pihenést mindenkinek!

sutimami57 és jolanda1948 kedveli ezt.
  20. kpe59

Nem akarlak elszomorítani, de karácsonyig nincs [​IMG] már annyi nap, ahány ragasztó kell a feladatba. Szuper tápozással esetleg...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.