Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép jó reggelt mindenkinek !! Lujza nagyon szuper az új ruhácskád !! Tegnap nagyon szép idő volt , reménykedjünk , hogy ma is így lesz !! Sokat voltam kint a kertben , nem azért , hogy dolgozzam , töltöttem a D-vitamin szükségletemet ! Papa megmetszette a szőlőt , rózsákat , lepermetezte a fákat , Én sajnos nem tudok hajlongani fáj a gerincem a csípőm ! Hoztam a reggeli kávét !! Egészségetekre !!

sutimami57 és mérgesistvánné kedveli ezt.
  2. mérgesistvánné

mérgesistvánné Törzsjátékos

Szép reggelt!!!! Én is gyüjtögettem a D-vitamint, de sajnos munka közben. Egész nap kint dolgoztam a kertben, a szőlő metszésének majd ma kezdek hozzá. Hogy hogyan fog sikerülni az majd elválik. Tavaly elég jól sikerült mert volt termés bőven. Sajnos ma több dolgom lesz vele, mert a tüske nélküli szedet nagyon befutott a szőlő vesszők közé. Megyek gyorsan aratok, meg ellátom az állatokat,mire egy kicsit melegszik az idő talán kész leszek és mehetek ki a kertbe. Szép napot Mindenkinek.

jolanda1948 kedveli ezt.
  3. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szép napsütéses reggelt mindenkinek !

Biborka! köszi a kávét nagyon guszta. A nap már nálunk süt, de a melegítésére még várni kell.
    Megyek rendbe teszem a farmot aztán vasalok ezerrel. További jó játékot, és kellemes napot.

vagone52 és sutimami57 kedveli ezt.
  4. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Szép jó reggelt mindenkinek. Ma délelőtt nem leszek, a lányommal megyek a tüdőgondozóba. Összepakolunk három napi hideg élelmet, aztán majd egyszer hazaérünk. Hoztam egy kis reggelit, hogy legyen energiátok a kerti munkákhoz:)
    Legyen szép napotok: Lujza

sutimami57 kedveli ezt.
  5. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    Szép idő lesz ma is,ahogy az ablakból látom....
    Kpe,szupertápozom azt az egy darabot.Azon még gondolkodom,piacozok-e vele amíg jó ára van vagy rögtön dobálom a feladatba.....
    Mindenkinek jó munkát & játékot mára!

jolanda1948 és sutimami57 kedveli ezt.
  6. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Ildikó, germán eredetű magyar női név. Attila hun uralkodó feleségének, Krimhildának a nevéből származik, aki a monda szerint nászéjszakájukon megmérgezte férjét, Attilát. A név rövidülése a Hilda, Ilda, melynek latin nyelvűszövegekben előforduló átirata az Ildico. Igazából csak a magyar nyelvben vált használt női névvé. (Rejtő Ildikó kétszeres olimpiai bajnok tőrvívó, a Nemzet Sportolója)
    1991-ben ezen a napon volt az amerikai nagydíj, Phoenix - Győztes: Ayrton Senna (McLaren Honda).
    1954-ben megszületett Mocsai Lajos magyar kézilabdázó, kézilabda edző.
    1940-ben meghalt Mihail Bulgakov szovjet-orosz író, költő.
    A népi megfigyelés szerint amilyen az idő ezen a napon,olyan várható a következő negyvenen.

A feladat ráér, hizlald csak azt a pénzes ládát. Gondolom sokáig jó ára lesz.

Mint mindenkit, engem is csalogat ki a nap [​IMG] a kertbe. Megyek is nem akarok neki csalódást okozni, ha már ilyen szépen hívogat...

jolanda1948 és sutimami57 kedveli ezt.
  7. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG]Szép napot kivánok!

Tavaszi pillanatok...ezzel a gondolattal találkoztam tegnap, amikor egyik gazdatársam Nyiregyházáról eljött, hogy Budapesten szórakoztasson embereket a táncukkal.Gondoltam, ha már ők eljöttek a távoli lakóhelyükről, akkor én bizony elmegyek és megnézem , hogy mivel kedveskednek nekünk.Ugyan személyesen nem ismeretem, de biztam benne, hogy fotókról már látva, biztosan meg fogom ismerni.Elő a térkép, internet, hogy vajon merre is kell majd mennem, hogy megtaláljam a Müvelődési központot, ahol majd a táncokat meg tudom nézni.Nem is volt gond, mert könnyen meg is találtam, igaz, miután mindig időben indulok, igy aztán vagy egy órával a kezdés előtt már meg is érkeztem.Sebaj, majd valahogy elütöm majd az időt, hiszen keresztrejtvény az mindig van nálam, igy aztán az idő múlását biztosan jól fogom tölteni.

Igy is történt, illetve, mégsem, mert ahogy a kabátomat beadtam a ruhatárba, látom ám, hogy már táncos ruhába öltözött hölgy került a látószögembe.Nosza, gyorsan utána is eredtem, és megkérdeztem, hogy véletlenül nem Nyiregyházáról érkeztetek?De igen, volt a válasz.Tyűha, akkor már helyen is vagyok,gondoltam, és mondtam én, hogy akkor a Katának légyszives szóljál.Igy aztán az öltöző előtt vátrtam a táncos gazdára, akire igazából kiváncsi voltam.Ki is libben a táncos ruhájában, vidáman, karcsúan, és mindjárt mondta, hogy -szia Marika-hiszen a face az nagy úr, és aki ott egyszer már megjelent, az nem maradhat inkognitóban.
    Miután kölcsönösen megörültünk egymásnak, kérdeztem, hogy vajon Jucust hogy fogom megismerni, mert még ő is fog jönni erre a táncos tavaszi pillanatokra,majd ha sikerül neki ellógni az angol óráról..

Idő még volt bőven a kezdésig, igy aztán kicsit körbe kandikáltam a házban, és az egyik teremből vidám zene szólt, és látom, hogy retró táncos buli van.Belépő hétszáz forint, és olyan én, illetve, még egy kicsit inkább fiatalabbak vidáman táncoltak a ritmusos zenére.Nagyon össze illő párok voltak, akik nagyon a lábukban érezték a zene ritmusát, és jó érzés volt látni őket, közben én is a cipőm hegyén látom, hogy a zene ütemnére kezd el mozogni.Még az is megfordult a pihent agyamban, hogy micsoda jót tudnék én is forogni, táncolni ezekre a számomra oly kedves zenére...
    Elővettem a keresztrejtvényemet inkább, mert még a végén veszek egy belépőt és egy csokor petrezselymet és bementem volna árulni, hátha valaki felkért volna táncra engem is...Na de időben észre tértem, és inkább a kockákba irtam a megfelelő szavakat.Később aztán elfoglaltam egy széket a teremben, és nézegettem az embereket.Sokan integettek egymásnak, biztosan sokszor jártak már a műv házban és ismerik egymást.

Elérkezett a várva vár három óra és előttem nem sokkal a táncoslábú gazda is megérkezett.Kicsit később látom, hogy jó gazda módjára még egy kis ellenőrzés a ruhán, majd egy ici pici masszir is azon a rakoncátlan izmon, és kezdődhet az előadás...
    Illetve, látom ám, hogy Kata mellé érkezik egy hölgy és izgatottan fordulnak hátra, arra ahol én ültem, és kiderült, hogy megérkezett Jucus is.Igy aztán már ketten drukkolhattunk Katának a sikeres fellépéséhez....
    Volt itt minden a fergeteges Rock nagyiktól a kánkánig, a keringőtől, a csa csa csáig, a cantritól a cigánytáncig, felsorolni is sok.Sőőőt, volt egy kedves hölgy, aki semmivel sem törődve, kipattant a székéből és a zene hivogató dallamára vidáman elkezdett táncolni a széke mellett, láthatóan nagy örömmel.

Nem is gondoltam volna, hogy a Farmeráma játékból kifolyólag lehetőségem lesz, hogy ilyen sok amatőr táncossal is meg tudjak ismerkedni, akik a szivüket, lelküket és a táncos lábukat nem kimélve szórakoztattak minket.
    Nos úgy gondolom, hogy vidáman kezdődhet már a számunkra a Tavasz...

Utoljára szerkesztett: 10.3.15
  8. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

Sziasztok!

Lányok! Utólag is kívánok Nektek boldog Nőnapot!:)

Az eventet sikerült szombaton kivégeznem. Most készíthetem a szupertápokat, mert alaposan lecsökkent a számuk.

Gratulálok a szintlépőknek és az eventet befejezőknek!

Mindhárom üveget feltöltöttem, egészségetekre!:p Fát vágtam, behordtam a kandalló mellé.

Tegnap Anyukámnál voltam és a valóságban is vágtam fát. Gyönyörű idő volt, jól esett a mozgás.:)

További szép napot kívánok Mindenkinek!

9. -elzemari-

Szia Dezső,
    a köszöntés az mindig jól esik.Olyan nagyon odafigyelő gazda vagy, hogy még teljesen ki sem tudnak ürülni az üvegek de te már hozod az utánpótlást.A fa még bizony kell, mert riogatnak a héten is holmi lehüléssel...
    Jó játékot neked is...

sutimami57 kedveli ezt.
  10. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Sziasztok!

Olvastalak benneteket, de bocsi most nem tudok mindenre válaszolni......

Erzsike! Unoka szerintem talán 2x9 hónap múlva sem lesz, de nem akarom sürgetni...... ez van.

Bukta-Ági! Most én nem kérek a nyúlból, mert ezt én nem szeretem....

Süti! Ragasztó! Tatánál 4 db hiányzik, nálam 1 db.... Így valószínű, hogy csak 2017-ben fog annyi összejönni, hogy termelni tudjam a ragasztókat....

Nekem még mindig egy fia darab kivim sincs, nem hogy termelni tudjam..... Az is majd kb 2020 -ra csak összejön.

Pedig annak idején vettem vagy 20 db (lehet, hogy többet is) titok ólat.... Van akinek 4 is összejött nekem egyse..

Ilyen a szerencse!

Marcsi! Nem kaptál kedvet a játékhoz?

Én is nagyon köszönöm a Nőnapi jókívánságokat...

Csak kapkodom a fejem a sok csodás Banneren. Egyik szebb mint a másik.

Lehet, hogy nekem is le kellene már cserélni????

Na majd nézelődök én is, megfiatalodjak........

Csábító a napsütés erre felé....... napozni támadt kedvem.... bár ereje még nincs.

Tegnap én is az erkély "kertben" metszettem a rózsát, kapirgáltam a virágok földjét.... időnként az orcámat a nap felé fordítottam, hogy némi sötétebb színt szedjek -végre- magamra.... (kevés sikerrel)

Nem tudom, hogy van-e Ildikó köztünk, de minden jót kívánok Nekik!

Kellemes napot mindenkinek.

sutimami57, Fatther és -elzemari- kedveli ezt.
  11. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Ha kilenc hónap türelmi időt kértek, azt hittem, hogy előkészületeket már megtették. De ha még csak egy kósza gondolat, vagy az sem, akkor kell még hozzá némi türelem...

sutimami57 és Fatther kedveli ezt.
  12. stadler42

Halihó !

Marika be vallom, már vártam mivel rukkolsz elő, hol merre jártál. Nem csalódtam benned, jó kis sztorit hoztál az utadról. Nagyon helyesek a nyugdíjas táncossók ( irigylem is a lábukat de nagyon )
    Dezső ! köszönjük az utánpótlást és a fa vágást. Persze a köszöntést is nagyon köszönjük, aranyos vagy hogy gondolsz ránk.
    Jutusz ! rá se ránts kert híján, az erkélyen szedem én is a d-vitamint és élvezem a nap sütést. Volt egy
    Ildikó 44-gazdatársunk nagyon aranyos volt, nem tudom mért maradt el tőlünk. De azért boldog névnapot kívánunk neki, Ildikó ha lesz időd köszönj be hozzánk.

vagone52, sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  13. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Szép napot Mindenkinek!
    Köszönöm, a reggelit, a kávét, ...rám is fért, mert igencsak rosszul aludtam...
    Sűrűek a napjaim, különösen a melóban... ha ott aludnék, azt sem bánnák..xD
    Ti vigyázzatok magatokra, és élvezzétek a közelgő tavaszt!

14. -elzemari-

Jutus,
    kérlek szépen villantsál fényt az elmémben, hogy milyen játékra gondoltál????
    Rozika,
    tényleg jó volt, az idő is kellemesen alakult, igy aztán teljesen rendben volt minden....
    BuktaÁgi ,
    az ott alvás ellen, kézzel lábbal tiltakozzál, van te neked becsületes ágyad, ne hagyd magadat...
    Ági ha a nyúlgerincet legközelebb készited, nagyon szépen kérlek várakozzál egy kicsit tovább, mert én már csak a csontokat találtam meg a tányér szélén.Ha kettőt cseleznél be, akkor talán maradna nekem is!!
    MarharépaÁgika,
    nagyon nagy örömmel vettem észre, hogy újra eljöttél a mi kis házunkba, már olyan gondolatok kavarogtak a fejemben, mint Eszternél, hogy itt akarjátok hagyni, mint alapitó tagok, a kis házat.Most röstellem magamat, hogy ez egyáltalán felmerült nálam, de a hiányotok, olyan rossz tud lenni....

Ma is olyan csodás az idő, igy aztán egy kicsit belevetettem magamat, holmi ajtók mosásába.A múlt héten az ablakokat tisztitottam meg, igy szép lassan készülök a tavaszra, hiszen, már csak tizenegy nap és itt kopog az ajtónkon...

jolanda1948, sutimami57 és Fatther kedveli ezt.
  15. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Csak egy beköszönésre jöttem...gratulálok a szintlépésekhez, remek munka ! Így kell ezt csinálni, bár, a 96-os szint tp követelménye teljesen el vette a kedvem a haladástól. Tegnap jó nap volt, este értünk haza, a gyerekek itt vacsiztak, későn mentek el. Ma reggel a szokásos mosógép indítás után el moso
    gattam az esti edényt, és marokra szedtem a szerszámokat, ki mentem az utcára, ki gereblyéztem a füves részeket, kipucoltam a vízelvezető árkokat, és viszonylag rendbe tettem az utcát. Most egy hamar diétás ebédet össze csapok, aztán megyek tovább. Nem panaszkodom a sok munkára, ami vége láthatatlan, mert ezt vártuk, hogy végre jó idő leygen. Lujza, nagyon szép lettél az új ruhádban! Most futok tovább, a kis farmon sem voltam még, talán délután oda is érek. Szép napot, jó munkát, kellemes játékot!

16. -elzemari-

Sutike,
    sohase vegye el a kedvedet a sok pont, mint látod, mindent el lehet érni..Emberi számitás szerint háromszáz nap alatt, napi kétszázezres számokkal számolva.S hol vagyunk már attól is, már naponta még ezt is tudjuk überelni...További jó munkát kivánok!!

Fatther, jolanda1948 és sutimami57 kedveli ezt.
  17. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! megjöttünk az orvostól. megint kapott a lány egy marék gyógyszert, ettől már csak rendbe jön:sleepy:
    Marika a beszámolód fantasztikus, mint mindig, szinte éreztem az ottani hangulatot.:)
    Most délután egy kis pihi, aztán keresek valami tennivalót. Igaz, nem is kell keresnem, a tesóm kisütött egy kis maradék hájat(ami a süteményhez már nem volt jó) l kell szűrnöm a zsírt, annál is inkább, mert a lábas alján ugye maga a menyország várja az izlelő bimbóimat (meg a kilóimat:D:D)
    De már látom maga este, amint friss kenyérre kenve majszolom a finomságot.......
    Pihi után jelentkezem

jolanda1948, sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  18. -elzemari-

Lujza,
    szóljál már annak a fránya virusnak, hogy boldogitson már mást............A kertes házban gondolom nem nagyon kell keresgélni, mindig ad valami tennivalót a kert....S látom, még ki sem kell menned, találsz itt benn is magadnak...na nem éppen diétásat, de egészségedre váljon....
    Csini a bannered....

Én ma már nem keresek semmi munkát, mert még a második kötetből vannak még lapok, amik arra várnak, hogy lapozzam őket.

Fatther és sutimami57 kedveli ezt.
  19. stadler42

Marika ! ha lemostad az ajtókat, akkor rád fér egy kis [​IMG]olvasás pihenés képen.
    Lujza vigyáz azzal a friss kenyérrel [​IMG] nehogy nagyon meg ülje a gyomrodat. A lányodnak jobbulást kívánok, és most már seperjétek ki azt a ronda vírust. Na megyek húsvétra varrok szép kis függönyt [​IMG] a konyhába.

incimami, -elzemari- és sutimami57 kedveli ezt.
  20. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Rozika! Elküldhetem én is az ablakméretet???:):):):)

incimami és sutimami57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.