Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mérgesistvánné

mérgesistvánné Törzsjátékos

Na mos ezt jól elbaltáztam, már megint valamit nem jól csináltam.Irtam egy jó hosszú választ a Lujzának de valahogy csak így jelent meg, ahogy látjátok.Sose fogom megtanulni úgy látom.

sutimami57 és Csillagzafír kedveli ezt.
  2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Mérgesistvánné:
    Szia!
    Az idézetet megnyitja a szögletes zárójelbe tett quote felirat névvel és számmal, a végét zárja a szögletes zárójelbe tett /quote parancs. [quote]

mérgesistvánné kedveli ezt.
  3. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Nálunk gyönyörűen süt a nap, be világítja az egész lakást. A feladatokkal kész vagyok, felhősor [​IMG] be üzemelve.
    Az ólakból és a fákból semmi különleges nem lett, mind a selejteket amiket a vonattal el küldünk azokat adják vissza. Még véletlenül se adnának bele valami érdemlegeset, amiért ennyit dolgoztunk. Na de ez a játék menete, ezt kell szeretni. Biborka köszi a kávét nagyon finom volt. További kellemes napot, és jó játékot.

Csillagzafír kedveli ezt.
  4. mérgesistvánné

5. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kivánok!

Dolog van még a Hajnalpirt illetően.Úgy kell nekem, miért nem maradtam tegnap itthon!!!

Rozika, gratulálok a sikeres befejezéshez...Most szaladok, mert össze kell kapkodnom az Izzó formákat, remélem jó sok jön össze...

sutimami57, Fatther és Csillagzafír kedveli ezt.
  6. mérgesistvánné

Hát most már tényleg nem tudom mit csináltam, és hogyan tudom kijavítani.

7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

8. -elzemari-

Ha nem akarok javitani a beidézett szövegen, akkor csak
    Nézd, most beidéztem amit irtál, és más dolgom nincsen, mint a mondandómat beirom...

Utoljára szerkesztett: 20.3.15
  9. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Klaudia, a Klaudiusz férfinév női párja. A Klaudiusz latin eredetű férfinév a Claudius nemzetségnévből származik. Ez eredetileg a claudus szóból ered, aminek a jelentése: sánta, béna.
    (Claudia Cardinale olasz színésznő)
    Kr. e. 44-ben ezen a napon volt Julius Caesar temetése.
    1852-ben Megjelenik Harriet Beecher Stowe: Tamás bátya kunyhója c. regénye.
    1873-ban megszületett Szergej Rahmanyinov orosz zeneszerző, zongoraművész.
    1727-ben meghalt Isaac Newton angol fizikus, matematikus, filozófus.
    Ma van a boldogság világnapja.

A-tavasz-ébredése-fórum-játék:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-tavasz-ébredése-fórum-játék.12258/

Míg a piros virág beérik hasznossá teszem magam...

Csillagzafír és Fatther kedveli ezt.
  10. -elzemari-

Vica,
    ha beidézel egy levelet semmi más dolgod nincsen mint a
    [/QUOTE]
    zárójeles "idézet" szó után irsz.
    Azonban, ha hosszú a levél, akkor a két zárójel között
    lehet belőle törölni,és utána újra a
    [/QUOTE]zárójeles idézet szó után irhatsz..

11. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Szép napot mindenkinek.
    Bíborka gratulálok a szintlépésedhez. Ma én is elértem a Bahamán 230-as szintet.
    Rozika ismét remekül teljesített, már dolgozik a paszulyon a felhője.
    Én még gyúrom a növényeket, ha kész csak akkor teszem be a feladatba.
    Ma hűvösebb van, ezért később megyek ki a kertbe. Petrezselymet vetek elsőnek, mert annak hosszú a kelési ideje. Az idén is kisebbre vettem a beültetendő területet, mert tavalyról is sok terményem megmaradt. Elhatároztam, csak annyit ültetek, amennyi nekem elég.
    Jelenleg hajnalpírral próbálkozom.

Csillagzafír, sutimami57 és Fatther kedveli ezt.
  12. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szép napot, sziasztok! Korán keltem, mert ma is sok a dolog.....

Egy területen megy az utolsó event gaz, aztán kész is, a röpiből még kell kb. 200 darab. Lehet, hogy be izzítok valamit, igaz, rövid hagymám nincs, mert nem áll kötélnek....... Jó lenne valamit csinálni, mert a napokban nem igen leszek gépközelben.
    Na, futok is, gratulálok az ügyes szintlépőknek, Rozikának pedig az első helyezéshez..:D :D kellemes hétvégét, szép napot!
    Napfogyatkozás 11-kor!!!!

Csillagzafír és -elzemari- kedveli ezt.
  13. -elzemari-

Ó Sutike,
    még sok idő van, mire lesz időd össze szedni ezeket a fránya Izzó formákat.Szerencse nekem megadta magát a hagyma, de még mindig a rózsát nyűvöm...
    Hugi,
    nagyon ügyes vagy, hogy sok terményed maradt neked.Én is minden évben kisérletezem a petrezselyemmel, de teljesen reménytelenül.Olyan lesz, amikor kikel, mint a foghijas ember.Itt ott van.Inkább amikor olcsó, akkor bevásárolok belőle és lefagyasztom,igy pótolom a téli szükségleteket.

Utoljára szerkesztett: 20.3.15
  14. kpe59

Én is elhatározom minden évben, hogy azért nem termelek, hogy azután elosztogassam. Ezért is van, hogy felásom az egész kertet, de csak egy kicsi részébe veteményezek. A többit üresen kapálom, mert azt meg nem [​IMG] szeretném, ha gazdátlanul nézne ki.

Kint voltam egész délelőtt és észre sem vettem... [​IMG]

Csillagzafír kedveli ezt.
  15. -elzemari-

Szerencsére biztos azért, mert nem néztél bele...

Felmásztam a babszárra és elhelyeztem a csacsit és a birkákat is.Igaz nem pont a kezdésre volt készen a Napéjegyenlőség torta, de belefért még az időbe..
    Elszaladtam a vándorcirkuszba is, és ütögettem egy kicsit a vakond fejét is.Igy aztán a mai napra rendelt készen van!!!!!!!

Legyen szép és derűs a napotok...[​IMG]

16. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Event letudva,felhősor beüzemelve.A farmon visszaállt a régi rend.A titkosokat majd egy óra múlva rakom ki,bár nem fűzök nagy reményeket hozzájuk......Most piacozni kellene,hisz a bukszám lapos:) Megyek is szétnézni,mit lehetne jó áron elpasszolni.
    További szép napot!!!

17. kpe59

Más dolgom volt, nem értem rá bámészkodni az ég felé... [​IMG]

Bármit el lehet adni jó áron , ami az új gazdaköribe kell...

Fatther kedveli ezt.
  18. -elzemari-

Pjotr,
    akkor téged láttalak igyekezni a babszáron felfelé, hogy elhelyezd a rávalókat.Biztos van olyan ami jó áron elkel...

Fatther kedveli ezt.
  19. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Tényleg minden bahás cuccot jó áron lehet eladni.és viszik is mint a cukrot:D
    Ne haragudj,hogy nem vettelek észre.Máskor kiabálj rám nyugodtan!!!!!!!!;)
    Hoztam egy kis virágot nektek lányok,végül is tavasz van!!!

20. -elzemari-

Rendi, majd legközelebb kiabálok, csak le ne essek, a nagy kiabálásban...!!Juj de szép virágot hoztál, köszönjük szépen...Olyan jó ez az akvárium nálad!!!!!!

Fatther és Csillagzafír kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.