Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Emánuel, férfinév a héber Immanuél (עמָּנוּאֵל Immánúél) névből ered. Jelentése: „velünk az Isten”. (Immanuel Kant német filozófus)
    2009-ben ezen a napon második útjára indul a Nemzetközi Űrállomásra a magyar származású űrturista, Simonyi Károly.
    1874-ben megszületett Robert Lee Frost négyszeres Pulitzer-díjas amerikai költő és 1944-ben Diana Ross amerikai énekesnő, színésznő.
    1804-ben meghalt Kempelen Farkas magyar mérnök, feltaláló és 2006-ban Béres József Széchenyi-díjas kutató, a Béres-csepp feltalálója.

Aktuális-javítás-alatt-lévő-problémák-a-játékban:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...avítás-alatt-lévő-problémák-a-játékban.12277/

Az event halad a maga útján, a bögrék is gyűlnek szépen...

sutimami57 és Fatther kedveli ezt.
  2. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Kicsit késtem ma reggel, de a lányom most jött haza munkából, és elbeszélgettük az időt. Bíborka kávéja mellé megittam a valósat is, úgyhogy már teljesen ébren vagyok.
    Készítettem egy kis reggelit, hogy jobban menjen a munka a farmon. legyen szép napotok: Lujza

Fatther és sutimami57 kedveli ezt.
  3. kpe59

4. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Köszi a kávét, a reggelit, a híreket! Nálam nincs semmi probléma, lám, ha másnál van, nálam rendben mennek a dolgok, amikor mindenkinél jó a játék, akkor én folyton lefagyok..ebben sem vagyok mindennapi..:) :)

Jutus! Nem csak nálad csapkodnak a hullámok, engem is be takar időnként az áradat, de azért kiúszunk mindig, ahogy írtad, eza dolgunk!
    Event halad, reggel mindent bepakoltam a rekeszekbe, degeszre is ettem magam, de nagyon keveselltem a tp-t, olyan 22 ezer körül lett......a kis farmon csak fele, mert ott kisebb a terület. Majd estére kiderül, vagy beborul.
    Munka van ma is, bár nem viszem túlzásba, mert a tegnapi udvari munkától olyan izomlázam van, hogy még ülni sem jó.

Kellemes napot, jó játékot, sok sikert Mindenkinek!

5. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Sziasztok !

Bejöttem egy ebéd utáni kávéra, nektek is hoztam aki akar velem tarthat.
    A szigeten a malom nem működik, a moziban is csak a fekete vetítő vászon van mostanában.

6. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Szép napot mindenkinek.
    Kicsit elvesztem a tennivalók között.
    Olyan büszke voltam, hogy a gyerekektől semmilyen betegséget nem kapok el. Hát most sikerül. Kedd éjjel a lakás legkisebb helyiségét kellett kibérelnem egy lavor társaságában. Tegnap még beszélni is alig tudtam a gyöngeségtől. de mára már jobban vagyok. Tényleg két napos betegség.
    Az eventet csinálom, már dolgozik a bajuszgyár.
    Ha Bíborka most tartja a névnapját szívből gratulálok. A barátnőm is Irén, de ő júniusban tartja.
    Villő nagyon ügyes. Már most látszik a tehetség.
    Manócska nagyot nőt, de Csipike egy igazi izgága bohóc.
    Szami remélem javul. Szorítok neki ehhez a nagy küzdelemhez.
    Süti, te sem tudod alább adni azt az ütemet amit magadnak diktálsz.
    Jutus te is olyan vagy mint a forgószél.
    Rozi mama remélem hamar eljön a műtét ideje.
    Vica látom megszereted ezt a kis társaságot.
    Pjotr remekül csinálod az eventet, ha már az elején tudod, hogy nem kell felröpit küldeni.

Most egyenlőre ennyi. Ja, még azt szeretném mondani, hogy a magnólia fám napokon belül virágba borul.
    Kellemes délutánt.

7. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Rozika,
    jöttem veled kávézni, éppen most várom, hogy a kockára simitott dinnye beérjen, úgy ötven perc alatt.
    Nem akartam elmondani, de mégis megteszem.Reggel sikitó frászt kaptam[​IMG], amikor a főfarmot learattam és nem kapcsoltam be az órát, miközben annyi mindennel megterheltem a gyomromat, sőőőt még a babszárra is felmásztam kora reggel, hogy klappoljon sok minden.Ám erőt vettem magamon, hogy végül is több is veszett Mohácsnál, s szépen arattam tovább, most már az órával együtt..

Reggel aztán, hogy kicsit felviditsam magamat, az összes filmet, azt az egyet megnéztem az összes buborékkal együtt, és három aranyat bezsebeltem érte.Már megérte felkelni....

Hugi,
    jobbulást kivánok!Gratulálok, hogy már a bajúszgyárat is beinditottad,én még majd valamikor este felé, ha nem jön semmi közbe...

8. stadler42

Marika! rá se ráncs , húzzál bele hátha meglesz még. Én is nézném a mozit, de csak a fekete vászon van.
    Nálam is dolgoznak a bajuszgyárak, elég sok időt vesznek igénybe. Hugi ! neked jobbulást kívánok, biztos gyorsan túl leszel rajta.

sutimami57 és mérgesistvánné kedveli ezt.
  9. mérgesistvánné

mérgesistvánné Törzsjátékos

a
    Szép napot!!!
    Brasihugi igen nagyon megkedveltem ezt a kis csapatot.
    Hát én akkor valamit nagyon nem jól értelmeztem amikor olvastam az event leírást, én gyártom a kockatököket, de én úgy értelmeztem, hogy a 2-es feladatnál kapok fésűt hogy megtudjam csinálni a bajuszgyárat. Vagy Ti már elkészültetek a tp. gyüjtéssel???
    Vagy tovább mehetek a 2-es feladatra, nem kell megvárnom hogy meglegyen az a rengeteg tp.???

sutimami57 kedveli ezt.
  10. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia és sziasztok !

Olvasni olvaslak benneteket, de írni nem írtam ez igaz.Csöndesen telnek a Napok a Házunk táján.
    Én két farmon eventezek. Reggel hasonlóképpen jártam mint Te. Simán learattam 1 területet és elfelejtettem indítani az órát. Úgy döntöttem, hogy a 4 órás növényekkel célzom meg a limitet.
    Úgyis itthon voltam (ablakpucolás miegymás ügyben) Ha estig nem jön össze, még ott a reggeli aratás.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Megígérem jövök ezután és nyoma is lesz...:)

11. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Sziasztok!

Látom mindenkinél beindult a túrbó termelés, TP gyűjtés!

Hugi! Remélem a sok tök és dinnye rendbe hoz? Ennyi vitamin után itt már senki sem lehet beteg.

Erika! Szerintem mi maradunk ilyenek mint ahogy Hugi írta -Forgó szelek!

Én is mostanában csak jövök, megyek, itt csinálok valamit , ott mosok valamit, főzök, telefonálok vagy 2 órát,
    vigasztalom a szomszédasszonyt.
    Na azért tegnap előtt volt pár óra lazitás is!

Ma megint függönyt mostam. A férjem haza hozta a 3 függönyt az irodából ami vagy 3-4 éve nem volt kimosva.

Na képzelhetitek, hogy milyen fekete levet engedett ki még a 3-ik áztatásnál is!!!

Szerintem holnap a főnöke rá sem fog ismerni!

Tegnap végre össze futottam a mozigépésszel! Egy csokor virággal és egy nagy tál eperrel a kezében invitált be a vetitőbe.

Meg is néztem kapásból jó pár filmet. Igaz a végén csak 2 jegyet kaptam!

Na további gyors szaporítást mindenkinek! Jutus

sutimami57 kedveli ezt.
  12. Koppi

Be bizony ! A Koppin már végeztem az event órával, már a 8 órás van a földben..
    A Garabonciáson még 1 vetéssorozat kell, mert itt nincs bagoly egy darab sem.

sutimami57 és mérgesistvánné kedveli ezt.
  13. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Képzeljétek el, nálunk még mindig 19 fok van. Dörög, villámlik, igen sötét felhők közelednek. Pont olyan idő van, mint nyáron vihar előtt. Kérdeztem is a tesómat: Te Enci! ! Tudják ezek ott fenn, hogy még csak március van???????

Csillagzafír és Fatther kedveli ezt.
  14. kpe59

Végeztem az első tavaszi nagy roham munkákkal.
    A kert felásva, hagyma elduggatva, borsó, répa, retek, gyöngyhagyma elvetve, az udvarrész gaztalanítva, a virágos kertek szintén.
    Jöhet az eső... [​IMG]
    Hoztam be a vázába egy csokréta jácintot, rózsaszínűt és kéket, tettem közé pár szál nárciszt is. Most lehet szimatolni...

Fatther kedveli ezt.
  15. mérgesistvánné

mérgesistvánné Törzsjátékos

Szia!!!!

Ha nem titok áruld el nekem, ezt hogy csináltad??mikor inditottad el az órát, még tegnap??? Én tegnap csak termeltem, hogy ma reggel ki tudjam rakni a kiskockákat, megettem minden olyan lekvárt, tortát, kenyeret ami plusz tp. ad, de még igy is csak 30000 körül van, a tp-om,most majd egy óra múlva aratok megint de még akkor is csak valamivel több mint a fele tp. lesz meg. Igazán nagyon sokat kell még tanulnom, hogy olyan ügyes legyek mint Ti.Sajnos én éjjel, meg késő este nem ülhetek a géphez.:(

Lujza!!! nem tudom hogy hol élsz, de ha lehet ne küld erre a vihart, mert nem csak én félek a dörgéstől és villámlástól, hanem a kutyuskáim is.:(

Fatther kedveli ezt.
  16. kpe59

Az első két kör event növény magot 2x2-es kockába rakjuk, vizezve, trágyázva, Kacsa Kata szuper trágyázva és szuper trágyázva, csatnival, így estére már lesz annyi magod, hogy éjszakára már 1x1-es földbe tudod vetni.
    Reggel aratás előtt megeszed a tp növelőket, elindítod az órát, aratsz, utána már a rövid növényt veted egész nap, estére kész a 65.000 tp.
    Nekem már csak 2.332 tp hiányzik, két és fél óra múlva meg lesz az is.

Éjjel még egyszer sem keltem fel aratni, aludni szeretek...[​IMG]

Fatther és lujza5353 kedveli ezt.
  17. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Vica! Én Zalaegerszeg mellett élek egy kis faluban, Csatárban. Most néztem az időképet, a radarjelzés piros magja fog átmernni felettünk. Csak szólj, hogy merre ne küldjem;)

18. stadler42

Sziasztok !

Kopi téged is lehet látni, csak azt nem tudom mért ilyen ritkán. Pedig olyan jó kis csapat vagyunk, és összetartóak
    és segítjük egymást. Érdekes ez a bajuszgyár, olyan aranyosan vágják fésülik a bajuszt hogy szép formás legyen. Én holnap már visszarakom a nagy fákat, legalább a következő eventre hoznak egy kis sz trágyát. Kopi írásod alapján ezután többet jössz, szavadon foglak.

sutimami57 kedveli ezt.
  19. Koppi

Én az eventet nagyfölddel indítottam, megszórva mindennel. A második aratásnál már kisföldre váltok, de itt még a Kacsa Katát használom. a 3 vetés már simán, kisföldön, vízzel megy.
    Éjszaka nem kelek föl.
    Kérdésedre válaszolva: ma reggel 6 óra után startoltam. Van 1 házisárkányom, 3 baglyom, élesítettem a répásalmásat, a cukkinis almatortát, a húsvéti lekvárt és a répás kenyeret 24 órára.
    Csak rövidérésűt -4 órásat- vetettem és csupán vizet használtam.
    (A répásalmásat napi szinten használom egyébként...)

Utoljára szerkesztett: 26.3.15
    sutimami57 kedveli ezt.
  20. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Halihóóóó...Koppi, örülök, hogy látlak! Hiányoztál, ezt őszintén mondom, és ha nem kavar a forgószél körülöttem, már kerestelek volna. Örülök neki, hogy nincs semmi baj, és eventezel is, de gyere gyakrabban.:) :)
    Hugi! Mielőbbi gyógyulást Neked, mert Te is forgószél vagy, velünk együtt...) :)
    Jutus, a pihenés valahogy nálunk is ismeretlen fogalom...ma lustább napom volt, meg el is kellett mennem délután, de holnap megint dogozós lesz.
    Én sem tudom, hogy lehetett ilyen hamar meg csinálni az első feladatot. Reggel mindent bepakoltam, felhősor, termékek, stb. Kis földön arattam a dinnyét, azóta folyamatosan aratom a tököt, mégis kell még vagy 15 ezer. Remélem, késő este meg lesznek a múhelyek nekem is. Pedig üresek a területeim...na, mindegy. Igaz, tojásaim nincsenek.

Ami a legnagyobb élmény volt nálam, ez az event ki vett a zsebemből kb. 6 millát, de nem sajnálom. MIndet kakukkokra költöttem, és meg valósítottam, amit soha nem hittem volna, hogy sikerül, a kupákat.Kész, 30-on van a legendám. Igaz, most lehet megint pénzt szerezni, de azt azért könnyebb...:) :)

-elzemari- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.