Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép estét mindenkinek !! Hugi gyógyulj meg minél előbb , nem szabad betegeskedni ebben a szép Tavaszi időben !! Ma nálunk 25-fok volt , végre nem kellett felvenni két pulóvert !! Bajuszgyárak kirakva , kakukk beüzemelve !! Jöhet a termelés !! Éjszakára dinnyét ültetek , holnap szerintem meglesz a tök !! A felröpi elég vacakul jön , de amint meglesznek a gazok , visszarakom az állatokat , hagymát ültetek azok jobban adják a bögréket !!

-elzemari- és sutimami57 kedveli ezt.
  2. mérgesistvánné

mérgesistvánné Törzsjátékos

Szia!!!
    Egy kicsit megnyugodtam mert elég messze van hozzánk Én Bp. mellett Érden élek. Nappal még csak elviseljük a viharokat, de éjjel
    már nagyon nem. Szegénykéim menekülnének, persze ki a házból. Egész éjjel ég nekik a kislámpa. A Rexikém ő a 15 éves kutyuskám, már nem hall, ezért ég a lámpa, hogy a villámlásokat ne érzékelje annyira.
    Egyébként decemberben volt itt nálunk olyan nyári vihar, dörgött, villámlott, és havas eső zuhogott.

-elzemari- kedveli ezt.
  3. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

4. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szívesen lennék Nálatok Manóka..:D :D

-elzemari- és Csillagzafír kedveli ezt.
  5. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Kérdés, hogy mit szólna hozzá a majdnem vőm.....:D:D

Fatther, Csillagzafír és sutimami57 kedveli ezt.
  6. sutimami57

Meg a lányod...D :D :D Engem a pihenés látott formája indított erre a gondolatra..:D :D

Csillagzafír kedveli ezt.
  7. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Gondoltam ám én!!! De miért ne fricskázzak oda egy kicsit. Úgyis olyan ritkán vagy, most legalább egy kicsit elkaptam az ittlétedet. Még nem fekhetek le, mert 1 óra múlva kell aratnom, és azt most én megvárom.....

Csillagzafír és sutimami57 kedveli ezt.
  8. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Megyek veled én is Sutike, ha persze befogadna a Lujza....
    Nekem is topognom kell, hogy a vadonatúj bajúszgyáramból megvárjam amig legördül az első négy bajúsz...

Fatther, Csillagzafír és lujza5353 kedveli ezt.
  9. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Megépítettem én is a bajuszgyárakat, [​IMG] majd holnap kirakom valamelyik sarokba.
    A rövid gazból, már csak egy kör hiányzik, a hosszúból még 3,5 kör.
    A bögrék [​IMG] 39%-a van meg és még csak a második napja megy az event...

Fatther, Csillagzafír és sutimami57 kedveli ezt.
  10. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Még szép, hogy befogadlak;):)

Erzsikével együtt ügyesek vagytok. Nekem az első feladat csak holnap lesz meg.

Csillagzafír, -elzemari- és sutimami57 kedveli ezt.
  11. sutimami57

Nekem is meg vannak az üzemek....de sokáig lesz meg a bajusz, eléggé el húzódik a tedljesítés, igaz, nekem még a gazakból is sok kell...én is az aratásra várok..:) :)

Csillagzafír és -elzemari- kedveli ezt.
  12. -elzemari-

A körök nekem is még odébb vannak, de mórikálni kell magamat a kocka dinnye, meg a kocka tök előtt, mert szeretném egy kicsit a kertben is előadni magamat.A bögrékből még vagy száznyolcvan hiányzik, remélem az már csak nem babrál ki velem...
    Hej, Lujza, ha te tudnád, hogy hányszor kellett a kapámat élezni, hogy itt tartok...persze, most számoltam meg, húúúú de sokat kell még vetnem és aratnom, hogy a végére érjek ennek a Signore Gattó rendelésének...
    jaj csak ne lenne olyan éktelen büdös a szivarja....

Utoljára szerkesztett: 26.3.15
    sutimami57, Fatther és Csillagzafír kedveli ezt.
  13. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép jó reggelt mindenkinek !! Ébresztő gazdák , hasatokra süt a napocska !! Lujza Én is megyek hozzátok , ahol a kutyusoknak is ilyen jó dolga van , ott biztosan jól érezném Én is magam !!

sutimami57 kedveli ezt.
  14. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Hajnalka, magyar eredetű női név, 19. századi alkotás a hajnal szóból, egyben virágnév is. (Honthy Hanna (Hügel Hajnalka) primadonna)
    1977-ben ezen a napon a holland KLM és az amerikai PanAm Boeing 747-es repülőgépe összeütközik a Tenerife-i repülőtér kifutópályáján. 583 ember veszíti életét. Ez a repülés történetének eddigi legsúlyosabb szerencsétlensége.
    1784-ben megszületett Kőrösi Csoma Sándor székely-magyar nyelvész, könyvtáros, a tibetológia megalapítója és 1891-ben Zilahy Lajos magyar író.
    1472-ben meghalt Janus Pannonius magyar költő, váradi kanonok, pécsi püspök és 1968-ban Jurij Gagarin szovjet repülőtiszt, az első űrhajós.
    Ma van
    Színházi világnap és II. Rákóczi Ferenc vezérlő fejedelem emléknapja.

A bajuszgyárakat három óra múlva teszem ki, akkorra kész lesz a rövid gaz. Utána már csak a hosszúra és a bögrékre kell koncentrálni.

Csillagzafír és Fatther kedveli ezt.
  15. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    Köszönöm a kávét Bíborka!
    A gazok szaporodnak,a b.gyárak üzemelnek.Jó lenne hamar letudni és visszaállni pajtatöltésre,hisz az állatokkal igen rosszul állok.........
    Nagyon szép tavaszi idő van,itt esőnek nyoma sincs:)
    Kellemes napot mindenkinek!

sutimami57 kedveli ezt.
  16. -elzemari-

Bajúsz pödrős szép reggelt kivánok!
    Megy a munka a gazdaságban, bááár kissé sok még a hátralékom kockásitott dinnyéből és a kockásitott tökből.A bizalom viszont a zsebemben van, hogy nem lehet gond!!Megyek is és beállok én is...[​IMG]
    Jó játékot kivánok!

10.44
    Te jó ég.....35000 csp száz egység trágya....most lenne jó pénzt keresni, de csak egy ülepem van, azt meg a feladatra tettem fel.....

Utoljára szerkesztett: 27.3.15
    sutimami57 és Fatther kedveli ezt.
  17. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szép napsütéses [​IMG] reggelt kívánok.

Biborka! köszi a kávét, ma egy kicsit későn ébredtem, De még csak most kell aratni, utána pedig rakom vissza a nagy fákat. Nagyon meg csappant a sz trágya készletem, s jön a húsvéti event. A bajuszgyárak szépen haladnak, nagyon klassz kis bajuszok kerülnek ki tőlük. A titok ólakkal megint nem volt szerencsém, egy róka és egy narancs ló lett. További szép napot kívánok mindenkinek.

Utoljára szerkesztett: 27.3.15
  18. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Csaak bekukkantottam, hogy megvagytok-e:) Itt az unoka, és nem enged gépezni, ma csak én kellek neki. Enci mama szóba sem jöhet. Estefelé léeszek legközelebb. legyen szép napotok: Lujza

sutimami57 kedveli ezt.
  19. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

SOS segítséget kérek!!! Elkészült a 4 db bajuszgyáram, de nem találom sehol. Most mit tegyek???
    csipike2010ID: 50339772

20. kpe59

Elfogyott a moziban a szóda, így a megfelelő mennyiségű folyadék bevitele híján csak fekete képernyőt látok... [​IMG]

Használd az ABC kereső funkciót, miután ki-be léptél...
    Szint szerint rendezve az aranymosó és a denevér körül van.

Fatther kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.