Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sutike,
    ha 2x2-ön termeled a rózsát, akkor kevesebb a szupertrágya felhasználásod, és igaz 31 perc az érés idő, de próba szerencse...nálam bevált!!

Fatther és sutimami57 kedveli ezt.
  2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Jobban állsz hozzám képest, nekem még 266 hiányom van... [​IMG]

sutimami57 kedveli ezt.
  3. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Szebb napot mindenkinek.
    A szél nálunk is átvette az uralmat. A fák komolyan meghajolnak előtte.
    Az eventtel én is kész vagyok, már át is rendeztem a területeket.
    A pajta kellően kong, most muszáj pótolni a hiányzó állatokat.
    A gyerekek most mentek haza. Szerdán jön vissza az unoka, mert szünet lesz az oviba. Addig megpróbálok minden olyan munkát megcsinálni aminél nem szeretem, ha gyerek van a közelembe.
    A felröpik nekem is gyatrán jöttek, de a nemesítés segített. Hála Erzsikének, aki olyan szorgalmasan csinálta,és ecsetelte az előnyeit, hogy én is belefogtam.[​IMG]köszönet.

4. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Marika, én is nagy kockában vetem a hagymát, a kicsina rózsát, de a rózsa akkor is 7 perces. Trágya nélkül 8. perc.
    A nagy farmon a hagyma lenne, de nem hajlandó meg adni.......annyira utálom már, hogy enm igaz. A menyem kb. két hete kezdte el a rózsát, és már meg van a 4 bónusza, egyik este kérdezte, hogy mit kell vele csinálni...:) :) Alig hittem el, én meg már hónapok óta szórom a hagymát, hiába.
    Sopánkáné nálam is járt, Marika. Még erre kavarog, de nem állok vele szóba.

brasihugi kedveli ezt.
  5. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Gratulálók az event befejezéséhez. Sajnos ebbe a bajuszszalonba táp és 8--kakukk kell. Nem is csinálok belőle csak keveset, hátha kell valahová.

Erzsike ne bánkódj, megjön még az a bögre mire kell.
    További szép estét mindenkinek.

Fatther, brasihugi és -elzemari- kedveli ezt.
  6. -elzemari-

Rozika,
    Igen de van Kakukklak,1.30 perc alatt meg is van egy kakukk...A Bajuszszalonban meg 8 óra alatt készül el az aranybajusz, amihez kell a 8 kakukk.Valami csak maradt a raktárban...

Fatther és brasihugi kedveli ezt.
  7. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Nem bánkódom, hanem teszek érte, hogy meg legyen... [​IMG]

8. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Sziasztok!

Na azt hiszem nagyon vissza kell fognom magam, hogy nehogy a felszínre törjön belőlem a legrosszabb énem.

Nem elég, hogy végig kínlódtam a 65 ezer pont gyűjtését, kitermeltem a 26 ezer növényt, a bajuszokat is kinyögtem -utolsó adag megy az ólban- de még mindig hiányzik 300 bögre.......

Ehhez ma még hozzá jött, hogy a szélvihartól egész nap olyan vagyok mint akin átment az úthenger.

A vérnyomásom ingadozik hajnal óta a 160/90 és a 110/58 között.....

Gratulálok mindenkinek aki már túl van rajta......

Az egész nekem most olyan mint egy rémálom......

Bocs, de ma rossz napom van, és ki kellett adnom magamból, mert ezek repkedők nem hogy javulnának, de egyre rosszabbak....

Sikeres bögre gyűjtést...... termelést..... Jutus

Fatther kedveli ezt.
  9. sutimami57

Marika! Most ugrott be afejembe, hogy a komfort talajra gondoltál...igen, a rózsát a kis farmon én is abbateszem, mert úgy gazdaságos, ha el jutok odáig, mert még rengeteg növény is kell. :)
    Én is azt teszem, de sajnos, a kicsi farmon kevés az idő...pláne, hogy most még el is vesznek egy órát az éjszakából..:) :)

Jutus! Nekem is elég negatív napom van, de éppen az épeknél Ema írta, hogy az új műhelyes ólaknál vannak ilyen magas elvárások. Mi is a nemesített növényekkel szerezzük a bögréket, a kis farmon nálam is még 300 a hiány..biztos Neked is van valami nagyágyúd.:) :) :)

Ez a szeles idióta idő nincs rám sem jó hatással.

Fatther és -elzemari- kedveli ezt.
  10. -elzemari-

Ó, igen , bocsánat azt nem irtam bele.Ám mint látom, nem kezdővel van dolgom!!
    Jutus,
    te szegény, gyere ide a ládára, melléd ülök, és a buksi fejedet megsimizem, hogy nem búsuljál....Sajnos, már a nemesitett növények nélkül nagyon nehezen megy!!

11. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Bajuszszalonhoz nem is kell a kakukk lakot kirakni, hiszen a kakukkos eventkor rengeteg madarat zsebeltünk be amit most fel lehet használni. Nekem jelenleg 49000 valahány van.

Fatther, sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  12. -elzemari-

Hugiiiii,
    akkor te egy kakukkgyáros vagy!!És nem piacoztál vele???Pedig jó ára volt...

sutimami57 kedveli ezt.
  13. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Valamennyit ki vittem a piacra, de most alacsony az ára, így raktározom őket.

14. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Marika ! nem azért hogy nincs kakukkom, van 10.000 csak elég sok kell a táphoz. De reméljük majd nem sok kell belőle. Ha meg kell csinálunk, azon ne múljon.

15. -elzemari-

Igen a nyolc darab elég sok, de szerintem minket nem fenyeget az a veszély, hogy nem lesz!!

sutimami57 kedveli ezt.
  16. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Sziasztok! A tesóm állapota rosszabbra fordult, már nem tudom elnézni a szenvedését, megyünk a kórházba, pont hu.
    Most még egy kicsit morog, aztán majd beletörődik. A lánya megbeszélte az ügyeletes orvossal, kb 1 óra múlva fogad minket, és felveszi. Ha hazajöttem, akkor jelentkezem: Lujza

sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  17. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Sziasztok!

Gyilkosságot követtem el... kivégeztem az eventet!
    Pajtatöltögetés, némi piacozással megspékelve... csak hogy jobban teljék az idő..
    Nagyon jó itthon....:)
    A fájósoknak jobbulást kívánok!
    Gratulálok azoknak, akik már végeztek!!!!!!!!!! Pjotr, Rozika! Hugi!
    A többieknek meg sok bögrét, és kellemes hétvégét kívánok!

Legyen szép az estétek!

Utoljára szerkesztett: 28.3.15
  18. -elzemari-

Lujza,
    Jobbulást kivánok!!!!!!!!!!!!!

Ágika,
    gratulálok, hogy sikerült kivégezned neked is,.

Én mára el, további jó játékot kivánok!!

Utoljára szerkesztett: 28.3.15
  19. sutimami57

Várunk vissza, Lujza! tesódnak nyugodalmas gyógyulást, hiszen jó kezekben lesz, szegény feje. Még jó, hogy mellette vagy..:) :)
    Nagyon ügyes vagy!!!! Be vetetted a nagyágyút????
    Neked is nagyon kellemes, szép estét, és pihentető vasárnapot! :) :)

-elzemari- kedveli ezt.
  20. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Megjöttem, a tesóm jó kezekben, remélem hamar megszervizelik.Szegénynek igen erős fájdalmai vannak, de amikor eljöttem , még visszahívott az ajtóból, és kiadta az utasítást: Az eventemet fejezd be!!!! Úgyhogy nincs mit tenni, megyek a farmjára. mert a Zala megyei kórházban nincs vifi. Tényleg, miért nincs?????Na megyek aratni, mert kikapok.

-elzemari- és Fatther kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.