Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Egy farmon is van elég tennivaló, hát még többön... [​IMG]
    A felhő hasznos mind a négyen, a bajuszokat meg majd megveszed azon a kettőn a piacon, ha szükség lesz rá.

-------------------------------------------------
    15:15

Égig-érő-mókacsomag:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Égig-érő-mókacsomag.12327/

Utoljára szerkesztett: 31.3.15
  2. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Megint zavaros napok vannak.....

Gratulálok a szigeti szintlépésekhez, az event sikeres befejezéséhez, akinek nem sikerült végig, azoknak a gazdáknak is a felhősorhoz, Marikának a jó kis receptekhez, szuper képek. Sajnos, Lujza videóját én sem látom, de ha lesz időm, meg nézem a facén......

Nálam is sikerrel zárult az event, mind a két farmon be tudtam fejezni, sőt, tegnap még a menyem farmját is alaposan beindítottuk, így neki is sikerült.

A bevásárlással sehogy nem állok, holnap lenne a napja, hogy mindent beszerzek, elintézek, ma nem tudtam elmenni, mert olyan napom volt, hogy minden balul sült el.
    Így aztán reggel útra kélek. Szép délutánt!

3. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Halihóóó...
    azért nem tudtam itt lógni, mert az idő is pocsék, és végre szerettem volna a könyvemet befejezni, mármint az olvasást.Ebben az időben kimondottan mást nem is csináltam, mint elvarázsoltam magamat a könyv lapjai között, és nem gondoltam arra, hogy kinn mi van.
    Most pedig a gazdaságban tettem rendet, a móka csomag sajnos nem hoz lázba, a naptárt kimásoltam, és most itt vagyok...

4. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép estét!:)
    Hoztam nektek valamit, fogadjátok szeretettel.
    Nekem valami gyönyörű élmény volt, remélem rajtatok is úgy áramlik majd át ennek a kisfiúnak a hangja, és ez a csoda, hogy még ha ki is hullik egy - egy csepp könny a szemetekből, megéri.:)

eva550125, sutimami57 és Fatther kedveli ezt.
  5. -elzemari-

Nagyon kedves vagy, és köszönjük szépen.Én már ismertem, megható.

sutimami57 kedveli ezt.
  6. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Zsémbi ! köszönjük szépen, hogy ezt a csodát el hoztad hozzánk és meg tudtuk nézni. A papával néztük, és azt vettük észre hogy szipogunk, Csodálatos volt köszönjük.

sutimami57 kedveli ezt.
  7. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Igazán nincs mit Rozika! Örülök, hogy tetszett, meg aztán ott volt neked Papa, így egy szipogással megúsztad. Nekem nincs Papa, bőgtem amennyire csak tudtam.:):D

sutimami57 és Fatther kedveli ezt.
  8. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Esik eső,fúj a szél.........Remélem az ünnepre jobb idő lesz.
    A bevásárlás kész,remélem semmi nem maradt le.Bár még szombaton is nyitva minden,max. akkor tömeg lesz.
    Ez a felhősor tetszik,talán megtojja a nyuszixD
    Zsémbes-banya,nagyon tetszik amit hoztál,ez volt a mai szép:)
    A farmon a szokásos,semmi extra.......
    Kellemes estét!

9. sutimami57

Sziasztok! Nagyon kedves felvétel, és köszi szépen, hogy át hoztad! :!! :) :)
    Nálunk is szakad...és holnap vásárolok. Katasztrófális egy idő...Szép estét Neked is!

10. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Szép estét Mindenkinek!

Először, Encinek szeretnék jobbulást kívánni!
    Másodszor meg, óriási gratulám mindenkinek! Aki befejezte az eventet, annak azért, akinek nem sikerült, azoknak meg a kitartásért!
    Nem szoktam el újságolni, de nagy öröm ért! A Bahán elértem a 200- as szintet!
    Igaz, felhasználtam sok-sok csokis palacsintát is de meg is utáltam a sok sütögetést! A csokira meg már gondolni sem bírok!
    Már csak sósra vágyom...:)
    Sajna meló mellett nagyon nehéz előbbre jutni.
    De az Ipari Parkom majdnem teljes erővel működik, és most nagyon jó hasznát veszem!
    Pedig az elején, nem sok értelmét láttam... de hajtott a szerzési vágy... és így lett meg egyik a másik után!
    Aztán, amikor ide jöttem, és olvastalak benneteket, akkor jöttem rá, mekkora kincseim vannak!
    Sütöttem, főztem, majd szépen befaltam mindent!:)
    Aztán csak lestem, mennyivel gyorsabb így az előbbre jutás.
    Ajánlom minden játékosnak figyelmében, az Ipari Park fejlesztését is!
    Látom, mindenki készülődik az ünnepre.
    Szerencsére délelőttös vagyok, így kicsivel több idő jut a háztartási melóra is!
    Bár az idő vacak, esik, hideg van, de a remény él bennem, hogy a tojás gurogatásra szép idő lesz hétfőn.
    Nagyon jó szokás,... élvezik a gyerekek, és a felnőttek is!
    Ha nem mossa el az eső, akkor hozok fotókat róla.
    Most elköszönök, legyen szép az estétek.
    Vigyázzatok magatokra, és egymásra! [​IMG]

11. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép jó reggelt mindenkinek !! Reggel vakondtámadásra érkeztem a farmomra !! Előbb azt hittem káprázik a szemem , de nem !! Zsémbi eszméletlenül szívbemarkoló videót küldtél , köszönöm !! Bukta Ági gratulálok a szintlépéshez !! Lujza tesódnak mielőbbi gyógyulást kívánok remélem az ünnepet már együtt fogjátok tölteni !! Húsvéti bevásárlás holnap lesz !! Szívultrahangra megyünk Újfaluba , ott van Tesco ott fogunk bevásárolni !! Kandalló beüzemelve , kávé lefőzve !!

12. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Ásó Márkó, a szorgos vakond a farmon végre valahára kiszabadult az Ipari park "fogságából". Megtalálta a kivezető utat, most már a logisztikai tervét megvalósíthatja.
    Szeretné "behálózni a földterületeket", hogy a természet éledezésétől kezdve folyamatosan elraktározhassa az élelmiszerkészletét a szűkös napokra. Az útvonalát Ti is nyomon követhetitek, ahogyan "áldásos tevékenységét" végzi.
    Ez a munka csak ma, és csak nálatok követhető nyomon. Jó szórakozást a vidám percekhez, órákhoz. :)

13. mérgesistvánné

mérgesistvánné Törzsjátékos

Szé
    Szép reggelt!!!!
    Biborka köszi a kávét! Én is úgy voltam vele, hogy nem hittem a szememnek, nem tudtam elképzelni, hogy hogyan került oda a vakond.Ma igazán mozgalmas napom lesz, még csak most fogok bele az ablak és függöny tisztogatának. Tegnapi napra volt beütemezve, de itt is szakadt az eső, de a ma mindenképpen megcsinálom, akár esik, akár nem. A többi farmomat is rendbe kell tennem, mert az utóbbi napokban nagyon elhanyagoltam, lehet, hogy mindenütt gaztámadás ért pedig komfort talaj és nagyon hosszanérőkkel volt beültetve, remélem azért nem mentek tönkre.
    Betegeknek jobbulást, Biborka Neked meg szorítok, hogy ne legyen semmi gond.

-elzemari- és sutimami57 kedveli ezt.
  14. -elzemari-

[​IMG] Jó reggelt kivánok!
    Jó kis kalamajkát okozott itt Alsódughagymafalván Ásó MÁrkó.[​IMG]
    Arra ébredtem, hogy olyan nagy kakaskukorékolás van, mint amikor az összes tyúkot elvitte volna a róka.Kapom is magamra a szvetteremet és futok ki a kakasokhoz, hát nem megbotlottam egy nagy vakond túrásban, a kakas ól meg sehol.Te jó ég, csak nem mégis a róka járt itt.Ahogy nézek jobbra, nézek balra, csak látom, hogy ott van az a kakas, mintha a szemem káprázott volna.Ám ahogy csodálkozom, egyszercsak keletkezik egy nagy kráter a csacsikovácsok helyén, és kidugja a fejét egy vakond,[​IMG] és kajánul rámnevet.Futok is be a seprűért, hogy a nyelével majd megkólintom én őkelmét, ám megint a föld nyelte el, és a csacsik vigan készitok a lábasokat.
    Mi történt velem, tán meghibbantam??Ám csak látom, hogy újabb és újabb földkupacok lesznak és újra és újta kikandikál a vakond, [​IMG] jót mosolyog rajtam.Aha, velem akarsz kukoricázni?De ni, megint nem látom sehol.Ó én balga, hát ma van április elseje, aha ez akkor a "behálózási "művelet...meg is nyugodtam.....

15. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Köszönjük szépen !!

sutimami57 kedveli ezt.
  16. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Hugó, germán eredetű férfinév, amely a Hug- kezdetű nevek rövidüléséből keletkezett (Hugubert, Hugwin, Hugbald) nevek rövidüléseként keletkezett. A névelem jelentése értelem, más vélemény szerint a „hugh” jelentése germán nyelvekben szív, lélek. (Hugo Boss német divattervező)
    1810-ben ezen a napon a párizsi Louvre kápolnájában megtartják I. Napóleon francia császár és Mária Lujza osztrák főhercegnő esküvőjét.
    1815-ben megszületett Otto von Bismarck gróf, német politikus, Németország első kancellárja.
    1952-ben meghalt Molnár Ferenc magyar író.
    A magyar népszokás szerint a bolondok napja van ma.

Nagyon kíváncsi voltam, mivel rukkol elő a BP ma... Jópofa, ahogy dobálja ki a betelepített cuccokat. Nekem tetszik akkor is, ha néhány földet ólat kis késéssel tudok betakarítani.
    Ma a tegnapi lakásfelfordítás helyreállítása következik, közben főzés és egyéb ügyintézés.

sutimami57 kedveli ezt.
  17. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szép jó reggelt!

Szép napsütéses időre ébredtem, össze kaszálódtam és irány a farm. De ahogy belépek a farmra, mintha itt lenne a vílág vége. Egy ól eltűnik helyette vakond jön ki, másik harmadik helyen is csak úgy jönnek kifelé a vakondok. Piros szív zuhatagot húzva maguk után , Nézegettem egy darabig nagy nehezen rá jöttem hogy ma bizony április 1-van. Nagyon aranyosan megoldotta a BP, hogy ilyen meglepetéssel drukkolt elő nekünk. Nézegettem egy darabig, de hát aratni kell meg az állatok is kérik a napi kaja adagjukat. Így elvégeztem a farmon, most megyek a valósba mert a papa szedi a fügönnyöket lefele és be kel segíteni. További kellemes napot, s jó játékot.

sutimami57 kedveli ezt.
  18. sutimami57

Szép jó reggelt, sziasztok!
    Nálam is volt némi riadalom a vakond támadás miatt, de hamar jöttem körül nézni, hogy mi is történt, és látom, hogy tréfadolog..:D :D Nekem is tetszik, igaz, csak néztem, mikor a cukorfám kirepült a helyéről..:D :D
    Buktácska, gratulálok a szintlépésedhez, a műhelyekhez, hiszen az a jó, ha az örömöket is meg osztjuk egymással, és a jó tanácsokat is köszönjük! Nálam is dolgoznak az üzemek, és szépen haladnak is, tényleg hasznos, mert ha kell valami termék, nem kell a piacra futni, csak a raktárba, és levesszük a polcról.

Az idő becsapós ma, látszólag süt a nap, de nem hagyom magam átverni, jól beöltözök, mert indulok világgá, beszerző körútra.......

Kellemes, szép napot, jó játékot Mindenkinek!

-elzemari- kedveli ezt.
  19. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

Sziasztok!:)

Szép napot kívánok Mindenkinek!

Tegnap az utolsó pillanatban sikerült befejezni az eventet!;) Képzeljétek, hogy egy azaz egy bögrém maradt! Ez nagyon karcsú volt!
    Ma reggel viszont megérkezett a 10.-dik itató, úgyhogy elindult a bioragasztó termelés!:D Az arany bajusz termelés is halad.

A hidegre való tekintettel vágtam fát, behordtam. Mindhárom üveget feltöltöttem, egészségetekre!:p

Gratulálok a szintlépésekhez és az event befejezésekhez!
    A betegeknek gyors gyógyulást kívánok!

További szép napot kívánok Mindenkinek!;)

-elzemari- kedveli ezt.
  20. kpe59

Izgalmas lehetett... Gondolom volt egy nagy sóhaj, mikor sikerült beadni. [​IMG]

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.