Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! csak beugrottam elmondani, hogy megvagyok, csak egy kicsit összegubancolódtak a dolgok nálunk, nem feltétlenül rossz irányban, ámbár olyan is történt. .Olvastam hogy mindenki készülődik a húsvétra, én meg két bottal araszolok odább, nem túl elegáns a mozgásom. Szegény lányomra szakadt minden.Mondtam neki, hogy fel a fejjel, ami belefér az meglesz, ami nem, az elmarad.
    A BP meglepetése nekem is tetszik, ámbár én is dobtam egy hátast előszőr:D:D
    Jó készülődést mindenkinek: Lujza
    Ja, és a jó hír, hogy a tesóm legkésőbb pénteken hazajöhet a szervízből:)

-elzemari- kedveli ezt.
  2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Hogy jártam az előbb... [​IMG]
    Gondoltam benézek a farmra, hátha van ott valami dolgom. Nézem, hiányzik egy szederfám, gondoltam biztos véletlenül kitöröltem. Nem baj, kiteszek egyet. Mire elértem a raktárajtóhoz, visszanézek, hát nem kinőtt???!!!
    Vakond koma garázdálkodik, szerencsére semmi maradandó kárt nem okoz...

Vigyázz magadra, nehogy melegváltás legyen a szervízben...

3. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Sziasztok !
    Lujza lehetsz te akármilyen rosszul a humorod az megmarad. Örülök hogy a tesód jobban van, és az ünnepek alatt
    együtt lesztek. Ma függöny mosás és ablak pucolás volt, gyorsan főztem egy kis tejfölös krumpli levest, meg sütöttem egy kis palacsintát. Nektek is hoztam egy keveset, kóstoljátok meg.

egészségetekre [​IMG] egy kicsit édes a csoki végett, de a papa a cukrot is cukoral enné.

-elzemari- kedveli ezt.
  4. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

Erzsike!
    Hát nemcsak sóhaj, de hatalmas kőomlás volt a szívemről!:wuerg:

-elzemari- kedveli ezt.
  5. kpe59

Akkor lehet, hogy nem is földrengés volt Miskolcon? Hanem ezt érezték? [​IMG]

6. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

Hát nincs kizárva!;)

7. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Olvasom, hogy munkások akciós áron. Megyek az oldalra. 1 hónap 1480 Ft. Dehát eddig is annyi volt!!!!! Minden hónapban ennyiért veszem. Akkor hol a 30 % kedvezmény:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

8. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A szezonmunkások a meghirdetett akció ideje alatt 15 euró helyett 10 euróba kerülnek.
    Országunkban a 10 eurós árhoz képest az 1480 Ft még mindig kedvezőbb.

9. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Köszönöm a gyors választ! Így teljesen érthető:)

10. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Késik az event ismertető, de lehet ez is csak áprilisi tréfa? Pedig nagyon vártuk a 14-órát, de majd csak bedobják. Addig is gyertek meghívlak benneteket egy kávéra, legalább dumcsizunk egy kicsit.

[​IMG] [​IMG] [​IMG] gyertek és válasszatok.

Utoljára szerkesztett: 1.4.15
    -elzemari- kedveli ezt.
  11. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Rozika,
    itt is vagyok, és az egyiket elvettem.Készen lettetek az ablak tisztitással?
    Nézd csak mit hoztam.... Boldog nyulat! - Húsvét
    Boldog nyulat! - Húsvét 2015

Dezső62, sutimami57 és csipike2010 kedveli ezt.
  12. marharépatartaléka

marharépatartaléka Aktív író

Szép napot Kedveskéim!

Reggel majd hanyatt estem a rémülettől, amikor a talpam alatt megnyilt a föld és szemem szám tele lett sáros, vizes földdel. Mire kitörölgettem, már nem is látszott semmi, a lyuk eltűnt. Gondoltam, talán még nem ébredtem fel és valami rosszféle álom kisért. De pár pillanat múlva a legújabb kedvencem, a kivifészek repült a levegőbe. Erre aztán igencsak megmérgesedtem és lesbe álltam, hogy mi is idézi elő ezeket a rettenetes robbanásokat. Nem kellett sokáig várnom, mert hol az almafa, hol egy kéve tönkölybúza, hol egy rózsacsokor repült a magasba. Épp a teheneket almoltam ki, amikor megint a talpam alatt kotorászott valami. Marokra fogtam a lapátot és amikor megjelent a lyuk szájában egy narancssárga kisértet, jól odasóztam, csak úgy csattant. Nézem, hogy mégis mi az ördög az, hát látom ám, hogy egy védősisakos vakond ijesztgetett már percek óta. No nem kell ám az állatvédőknek szaladni, mert a sisak megvédte a furkáló robbantásmestert és csak egy kicsit szédelgett, meg a sisakja csúszott félre. Amikor kérdőre vontam, hogy mégis miért aknázta alá a farmomat, csak annyit mondott, hogy utasitásban kapta a feladatot, hogy fel kell lazitani minden farm talaját. Igy aztán nem volt mit tenni, gyorsan elvetettem és iszkoltam ki az életveszélyessé vált birtokomról
    Reméltem, hogy mostanára elfárad, de úgy látszik nemcsak munkát, hanem energiaitalt is kapott, mert még mindig robbannak az aknák a kertben. Igy aztán csak leszedtem a növényeimet, de nem vetettem semmit, mert várom a hirt, hogy mi is kellene a húsvéti nyúlnak. Lehet, hogy szép szines virágok helyett sitalpat és bannyas bugyogót kell majd vetni és Kanálfülű tojásfestő mesternek fülvédőket kell majd elkapkodni, amik a földből ugrálnak ki. Estig majdcsak kiderül, ha be nem borul.

Rozika, addig is köszönöm a kávét, amig megoldódik a húsvéti rejtély.
    Legyen szép a délutánotok. Ági

Amig itt mesélgettem reggeli kalandjaimat, már Marika meg is hozta a megoldást. Most szaladok is, hogy elolvassam a hirt.

sutimami57, csipike2010 és -elzemari- kedveli ezt.
  13. -elzemari-

Ágiiiii,
    szuper volt, mint mindig....

sutimami57 kedveli ezt.
  14. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Marika! Ügyes voltál az új információval. Érdekes eventnek tűnik, a nagyfarmon nincs is gondom vele, de a kicsin nagyon kevés a SZTR, ezért ott sok esélyt nem látok. Mert ugye a felröppenőket ismerjük, mint a rossz pénzt:( Az a baj, hogy egymást érik az eventek, nincs idő feltölteni a készletet. Vásárláshoz meg szegény az eklézsia:sleepy:

-elzemari- és sutimami57 kedveli ezt.
  15. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Befutottam...bevásároltam, mindent elintéztem. kirámoltam a bankot, utána a gyógyszertárat, aztán meg a boltokat.......haza jöttem, főztem, mosogattam, stb. Délután meg ki mentem az udvarra, előkészítettem a virágládákat, ha el áll a szél, és végre jó idő lesz, mehetnek bele a muskátlik.
    Nem unatkoztam.......

Itt viszont jót derültem a kis meséken, ezek a fránya vakondok ugyan csak meg zargatták a gazdákat, engem is..de jópofik, nagyon tetszik...A földrengést ugyan nem éreztem, de nagyon örülök Dezső sikerének, és az egy ráadás bögrével, tényleg, szenzációs event befejezés volt!!! :)

A húsvéti event nagyon jópofinak látszik, nem olyan brutális, mint az előző volt, és nagyon mókás lesz, amint zargatjuk a nyulakat....jó ötlet, biztosan élvezni fogjuk a játékot!! :) :) :)

-elzemari- kedveli ezt.
  16. kpe59

Az event gaz teljes tarolással, 1x1-en, csatnival 6,5 kör.
    A csokrok keverése durván 30 óra, a 600 felreppenő nem sok. Ha az ajándékba kapott öt csokrot leszámolod, akkor csak 570 db.
    A keverés mehet mindkét malomban, így az idő feleződhet. A csokrokat lehet folyamatosan keverni, ahogy van hozzávaló.
    Amikor van egy kis idő, lehet szaladgálni a nyulak után a csokrokkal és begyűjteni a tojásokat.

-elzemari- kedveli ezt.
  17. -elzemari-

Szerencsére figyelembe vették az ünnepet, hogy akkor azért nem biztos, hogy mindenki a nyulak után tud futkosni...s a Húsvéti liliomot dobozolni...

sutimami57 kedveli ezt.
  18. sutimami57

Szerintem is jó lesz ez így.....Vetünk, aratunk, kavarunk...aztán, ha van időnk, zargatjuk a nyuszikat...) :)

-elzemari- kedveli ezt.
  19. -elzemari-

Igy ahogy mondod Sutike, elboldogulunk két vendégség között..

sutimami57 kedveli ezt.
  20. sutimami57

Jó lesz ez, mert a virágok szaporodnak, a daráló mehet...aztán, két vendégsék között meghajtjuk a nyulakat.....:D :D
    Az is tetszik benne, ha valakinek tényleg nincs sok ideje, a 100-at akkor is meg tudja csinálni, ha tgöbb van rá, lehet folytatni......szupi kis event lesz.

-elzemari- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.