Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!

Meghitt, örömteli szép húsvétot kívánok!

2. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Nagyon szépen köszönjük !! Mi is kívánunk neked BÉKÉS BOLDOG HÚSVÉTI ÜNNEPEKET !!

Zsóka nagyon örülök , hogy jelentkeztél !! Én elég vacakul vagyok , tegnap estefelé annyira beállt a gerincem , hogy ülni sem tudtam , most is eszméletlenül fáj , pedig már beszedtem rá a dilibogyókat !! A farmot rábíztam az unokámra ma Ő fogja rendezni !! Mindenkinek szép napot kívánok !!

Csöpi02, eva550125 és sutimami57 kedveli ezt.
  3. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Sziasztok, Szép Napot!

Kellemes Húsvéti ünnepeket!

4. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!

Fatther! a puszit is köszönjük! Jutus

5. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Madárdalos, vidám reggelt kivánok![​IMG]

Sok kedves jó kivánságot kaptunk, s nagyon örülök, hogy Zsóka is jelentkezett, ami egy jele annak, hogy jobban van.Ma gyönyörű időre ébredtem, igaz ami igaz tegnap is az volt felénk, de valahogy a lustaság erőt vett rajtam, és még az orromat is csak az ablakon dugtam ki.Juj, dehogy is, voltam a temetőben és olyan nagyon sok aranyos kis kék ibolyát láttam, hogy egyből a kis helyes locsoló vers jutott eszembe, amit még régen a fiúk hoztak nekünk, igy Húsvét tájékán.Volt egy kis varázsa is nálunk, amikor a fiúk az apukával felkerekedve, meglátogatták a rokonokat és kedves versikével, és szagos vizzel meglocsoltak minket.Valahogy nem volt gond még az sem, hogy utána, mindenki sok illattal volt ellátva. Majd elmúlik,gondoltuk, s aki nagyon nem birta egy gyors hajmosással meg is szabadult az össze vissza illatoktól.
    Ám, mint oly sok minden ez is kiment a divatból, és a mai gyerekek nem is kivánják,meg mi sem, hogy ilyen élményben legyen részük.Ez ma már felénk történelem, megmaradt a sonka szeretete amit finom tormával, tojással és jófajta süteményekkel ünnepelünk.Azért én most itt, párszemközt elmondom, hogy az unokáknak azért én viszek csokit a mai napig,[​IMG] annyi különbséggel, hogy nem szedek hozzá füvet, amiben elrejtsem.

Legyen vidám és derűs a napotok, s a mosoly aztán, tudjátok!!!

6. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Nagyon szép Húsvét vasárnapot kívánok Minden kedves nyugilakónak, betérő vendégeknek, külön öröm, hogy Zsókát is láttam, és Laboviti kedves üdvözletét. Mindenkinek köszönöm, és kívánom, hogy élményekkel teli, vidám, áldott ünnep legyen Mindenki otthonában![​IMG]

7. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!

Zsóka ! Örülök, hogy jobban vagy, ennél szebb ajándékot nem is kaphattál volna. Remélem a nehezén már túl vagy.
    Túl vagyunk a ünnepi reggelin. megjártuk a temetőt is a lányommal. Miután becsókoltunk négye egy kilo sonkát tojással, tormával és húsvéti kaláccsal, most erősen ejtőzünk, hogy legyen helye az ebédnek is.
    Jó pihenést kívánok mindenkinek erre szép napra.Lujza

Csöpi02, Fatther, eva550125 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Sziasztok, szép napot Mindenkinek!

Csöpi02 és eva550125 kedveli ezt.
  9. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

10. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

Sziasztok!;)

Nagyon Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Villő, Borostyán és -Brigesz- nevében is!:)

Az időjárásra tekintettel fát vágtam, behordtam. Mindhárom üveget feltöltöttem. Egészségetekre!:p

Szami!
    Nagyon örülök, hogy ismét itt vagy! További javulást kívánok!;)

Gratulálok Mindenkinek akik végeztek az eventtel! Én még küzdök egy kicsit.

További kellemes Ünnepeket kívánok Nektek és családjaitoknak!

11. Frankné

Frankné Fórum biztosa

Sziasztok!
    Áldott Húsvéti Ünnepeket !

Jó étvágyat és további szép ídőt.

sutimami57, Csöpi02 és Fatther kedveli ezt.
  12. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG] Jó étvágyat az ünnepi ebédhez !!

sutimami57, Csöpi02 és Fatther kedveli ezt.
  13. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

Sziasztok!:sleepy:

Azoktól szeretném megkérdezni, akik még nem fejezték be az eventet, hogy a felröpik, hogy jönnek?
    Nálam ugyanis nagyon siralmas a felhozatal!:mad:
    Jelenleg a megtermelt gazokat sem tudom beadni a malomba, mert nincs felröpi elég hozzá!:cry:

További szép napot Mindenkinek!

sutimami57 és Csöpi02 kedveli ezt.
  14. biborka63

Szia Dezső !! Nekem jött rendesen a felröpi , készen is vagyok !! Szerintem most jöbban jött mint máskor !!

sutimami57, Fatther és Csöpi02 kedveli ezt.
  15. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Szia Dezső! Nálam sem jöttek a felröppenők, nemesített rózsával termeltem le őket. Viszont tudjátok, hogy befejezés után ha adok virágcsokrot, az ajándékok akkor is jönnek ????

16. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Igen, az ajándékokat továbbra is átveheted a leadott csokrokért cserébe.

sutimami57 kedveli ezt.
  17. stadler42

Lujza te kaptál arany banánt, mert a csevegőben olvastam van aki kapott. Én nem kaptam, sok ajándékot kaptam de aranybanánt nem.

sutimami57 és Csöpi02 kedveli ezt.
  18. biborka63

Rozika !! Én ma kaptam 2 aranybanánt , de titokfát csak kettőt kaptam !! Most még termelem a növényt , csinálom a csokrokat , jól adja a Bahamára is a tapasztalatpontot , ma 231-szintre léptem !!

19. stadler42

Nem panaszképen kérdeztem, mert kaptunk annyi ajándékot és még mindég kapjuk ha adjuk a csokrokat. Én megvagyok elégedve, nagyon jó kis event volt jöhet a következő. A szintlépésedhez a szigeten gratulálok.

20. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Gyönyörű idő volt ma:) Kétszer is volt séta beiktatva,hogy két étkezés között ne csak punnyadás legyenxD
    Event befejezve.Nálam a tojások inkább Tp-t és Csp-t adtak,2 titokfát,egy titokólat.Persze a Btp nagyon jól jött.....
    További kellemes estét kívánok mindenkinek!!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.