Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Az viharos event kiírása után el tudod dönteni, hogy meddig tudod megcsinálni, tehát neked érdemes-e belefogni.
    Ami a gazdakörben most is jelen lévő képregény, arra vonatkozik, hogyha az adott időn belül nem csinálod meg, akkor újra lehet kezdeni, folytatni nem lehet.
    A beadott cuccok akkor sem mennek veszendőbe, mert amelyik feladatokat megcsinálod, azokért azonnal meg is kapod a jutalmadat.
    Ha megcsinálsz három ablakot, de úgy látod, hogy már a negyedik nem szimpatikus, akkor nem csinálod tovább.
    Annyiszor kezdheted újra amennyiszer csak akarod és addig csinálod, ameddig szeretnéd.

A bahás témához még annyi, hogy nincs kiváltva nekem: csavarpálmafa, szőlősóskafa, moringafa, citromfű és a gyömbér.
    Ezeken kívül várakozik a két megrendelő, az összes tenyésztési kezdőcsomag és jóváírás szobor.

Utoljára szerkesztett: 8.9.14
  2. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Szép napot Mindenkinek!
    Rozika, Sütike!
    Vigyázzatok magatokra, és most kicsit pihenjetek, és kúráljátok magatokat bőven citromos teával,...
    akkor talán megelőzitek a bajt... persze egy kis ágynyugalommal megspékelve!!!
    Marika.
    Jó a beszámolód! Én meg már aggódtam, hogy bajod van, miközben te, a nagyvilágot járod! xD
    Jolanda.
    Nincs valamii kis felvételetek amit ide tudnál hozni hogy mi is élvezhessük az énekléseteket??
    Hugi!
    Ha kész lesz a szilvalekid, hozzál a nyugiházba, mert jobban megy a beszélgetés, ha közben finomságokat eszegetünk!
    Ildikó.
    Figyelmesen elolvasom a hozzászólásokat , archoz kötöm az olvasottakat, és így könnyedén megtudom jegyezni, ki mit mondott.
    Fuska, Csacska, M.Ági,Eszter, Lujzáék, Erzsike, és Többiek,

Teljen kellemesen a napotok.
    Kopi, Father, Kálmán, Pjot
    Remélem, élesítitek a fejszét és a fűrészt? Tudjátok, életlen szerszámmal csak kínlódni lehet, nem dolgozni!!;)

Bíborka!
    Sajnos most nincs időm elmagyarázni, milyen az a közös favágás, de ha éjjel haza jövök, beszámolok róla !!
    Hogy az újak is láthassák, milyen jó kis programjaink vannak itt a Nyugiházban!
    Most megyek, mert délutános hetem van...és vár a meló...

3. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

halihóó..
    Szervusztok Kedves Mindenki!
    Kicsit elmentem és de jól is tettem, mert sok szép élménnyel gazdagon térhettem haza.Ha nem bánjátok kicsit mesélek róla, de ha unjátok, gyorsan szóljatok...
    Talán elsőre a Fertőd, a második napon... és ott is az Eszterházi kastély.Hááát tudjátok, nagyon szivesen lettem volna hercegkisasszony ott.Először is az a pazar kapú, ami hivogatóan integet, hogy te szegény vándor gyere gyere be gyorsan kinálok én neked is olyant de olyant, hogy nem fogod megbánni, ha betérsz.Ráadásul, még három nyilású is volt ez a kovácsoltvas kapú, nem ám egy, mint szerény halandóknak.
    http://kepfeltoltes.hu/140908/kapu_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    Tudjátok, amit ez az Eszterházy(Fényes)Miklós kitalált, számomra az egy csoda volt.Nem véletlenül nevezték a magyar Versaillesnek.
    De ne rohanjak már annyira, mert amikor a csodálatos kapun beléptünk, elénk tárult a szépen meguinkált előkert.A fű szép sávosan levágva, tudjátok, egy sor világos egy sor sötétebb fű sor.Hogy ezt hogy csinálják, Már a kertben én is próbáltam, hogy egyet előre egyet meg visszafelé húzva a fűnyirót, de itt??Na mindegy is, A virágok üdén és szépen hivogatóan mutogatták magukat.Közeben apró pici hófehér murva kövek fokozták az esztétikai élményt.http://kepfeltoltes.hu/140908/kert_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    Tovább nem lehetett időzni az előkertnél, mert még igen csak sok látnivaló volt hátra.Még csak annyit, hogy 1762-1790-ig bővitette a herceg az épületet.A kert az vagy 30 hektáron terül el.Azt mondta, hogy amit a császár megengedhet magának azt Ő is, igy aztán ekként is cselekedett és lett belőle ez a csodálatos létesitmény.Később aztán vagy 100 évig nem is lakták, majd a tizenkilencedik században a leszármazottak vették pártfogásba.Később laktak itt 1944-ben a szovjet katonák is, és .....
    jelenleg Esztreházi Antal lakja az egyik szárnyat.

Amint beléptünk az épületbe elsőre az emeleten kezdtük a nézelődést.Mindjárt a zeneterembe jutottunk, ahol is először csendült fel a Búcsúszinfónia, 1772 őszén.Na ja de miért is lett ez a neve, hogy Búcsúszinfónia.
    Az köztudott, hogy Joseph Haydn volt az udvari karnagy, 1754-1790-között.Kismartonban lakott Ő és a zenekar is, és minden nap jelentkeznie kellett a hercegnél, hogy éppen aznapra milyen zenét szeretne hallani.A zenészek a minden napi elfoglaltságuk miatt bizony egyre kevesebb időt tudtak a családjukkal tölteni,volt, hogy két hónapig nem tudtak haza menni, ezért aztán Hayd ezt megelégelve, kitalálta, hogy az egyik nap a szinfónia előadása közben az egyik zenész abbahagyta a játékot, becsapta a kottát, elfújta a gyertyákat, és kiment. Csakhamar egy másik társa is így távozott. Nemsokára követte őt a harmadik, a negyedik meg a többi is. Mind eloltották a gyertyákat, és némán kisompolyogtak, hónuk alatt a hangszerükkel. A herceg és a vendégei némán csodálkozva nézték a történteket. Végül utolsóként maga Haydn is távozott.
    Esterházy Miklós herceg fölállt, és azt mondta:
    – Ha mind elmentek, akkor menjünk mi is!
    A zenészek eközben az előszobában gyülekeztek, a közöttük elhaladó herceg mosolyogva mondta:
    – Megértettem a célzást, Haydn, holnap hazautazhatnak az urak.
    Ez a Búcsúszimfónia keletkezésének története, amelyet azóta is így játszanak a hangversenyeken.

Mai szemmel két emelet magasságú a terem, és falait csontfehér és rózsaszín műmárvány disziti, s a keleti és nyugati oldalon hatalmas fajanszkályhák állnak. A zeneteremből kilépve a következő teremben egy időszaki porcelán kiállitást nézhettünk meg.Itt ismerkedtem meg azzal, hogy miképpen is alakultak ki a külömböző motivumok, amik a porcelánikat diszitik.A herendi manufaktúrát 1826-ban alapitották (Stingl Vince alapította "Porczellán Fabrikát")
    A legismertebb motivúm talán az Apponyi, én csak petrezselymesnek hivom..aztán ott van a Rothschild motivúm a kis madárkával,aztán a Viktória motivumok,amely az angol királynőről kapta a nevét.A motivumok, vagy a megrendelő nevét kapták, vagy az első ajándék dobozt aki kapta, annak a nevét.
    Miután itt is elnézegelődtünk, már várt minket a Táncterem.Itt a sarkokban a négy évszakok sorakoztak.A Tavasz a bőségszarújában egy halom virággal az Ősz a gyümölcsökkel a Nyár a kalásszal és a Tél, na arra már nem is emlékszem.

Már tovább is haladtunk és köveztkezhetett a Mária Terézia lakosztály. 1773 szeptemberében Eszterházára látogatott.
    Volt itt minden, Váró szoba, Fogadó szoba, Szalon,Háló szoba,..Húú itt aztán jól elgondolkodtam, mégpedig azon, hogy volt az egyik sarokban egy nagy Herendi eszköz, ami sem nem tál, mert ahhoz túl nagy volt, sem nem kád, mert ahhoz túl kicsi volt és halak úszkáltak benne, már mint a motivumokon.Te jó ég ez vajon mi is lehet?Bizony biozony egy akvárium volt, ami porcelánból és abban lehetett a viz és benne a halak.

Azért tudjátok, el sem tudom képzelni az akkor higiéniát, ami ugye nem is igazán volt.Jó ha havonta egyszer a nagy kerámia dézsában megmosdottak. Az egész fürdőszoba elfért az éjeli szekrényen...Na a kis mosdát értem alatta.

Közben leértünk a földszintre és ott is a Nyári ebédlőbe.Itt érdekesen oldották meg, mert ez volt a leghűvösebb szoba, ami még nyáron sem okozhatott problémát az elhelyezkedése miatt.tovább haladva elérkeztünk a Váró szobába, ahol is a kedves, arra érdemes emberek az audenciára várhattak.Majt haladtunk is már tovább és eljutottunk a Kinai szobába, ahol a falakon lakk táblák voltak, témájukat illetően a vadászatot és a társasági életet mutatták be.Azt mondták, hogy egy tábla ára megfelet száz tehén árának.Igy aztán könnyen kiszámitható a tiz táblakép ára is.

Már igy is egy kicsit hosszúra sikeredett, legyen szép a napotok, és majd még jövök...és még hol van a vége...

északifény és Petramama kedveli ezt.
  4. kpe59

-elzemari-! Most aztán belekeveredtem a kirándulásodba, mint macska a cérnába... [​IMG]
    Tudod itt is vagyok, ott is vagyok, mindenütt vagyok, csak néha az a baj, hogy magam sem tudom, hol...???[​IMG]

5. -elzemari-

Erzsike, ahogy én téged ismerlek, hamar úrrá leszel rajta...
    Na jól van, még irok Rusztról, aztán befejezem..

Ha most azt mondom, hogy egy mesés városka, akkor azt mondhatjátok, hogy már más jelzőt nem is ismerek.Pedig tényleg igy van.Magyarul a neve, szilfát jelent.A borászat és a szőlő művelés a fő foglalatosságuk.Tényleg ahogy a buszon kinéztünk, szőlő és szőlő és szőlő minden felé.Persze a seregélyekért sem kellett a szomszédba menni, mert csapatostól repkedtek a finom édes szőlők felett Nem is véletlenül hálózták le a gazdák, ezzel is gondolva arra, hogy valamelyest megóvják az érett szemeket a madarak hadától.A városnak mindössze 1700 állandó lakosa van, ám ilyenkor ősszel, amikor a borospincék hűvöset és finom bort adó helyekkel várják a túristákat, akkor bizony benépesül szinte minden utca.Az a sok kerékpáros, akikkel utunk során találkoztunk.Hiába nagy a varázsa Fertő tónak, és a környező városoknak.A házak udvarai hivogatóan csalogatták a vendégeket egy egy pohár finom italra jó ételekre.Mindenhol virág,http://kepfeltoltes.hu/140908/ruszt_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    és tisztaság, még a sok turistát is figyelembe véve,Én nem is tudom, hogy hogyan is csinálják.Ha jól megnézitek ott jobb oldalon azt a fehér házat az ablakokban végig piros futó muskátli omlott le, csuda szép látványt nyújtottak.A házaknak a tetején a sok gólya fészek itt is.http://kepfeltoltes.hu/140908/g_lyaf_szkek_www.kepfeltoltes.hu_

6. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Szép napot!

Hála az égieknek itt süt a nap, olyan ősziesen. De süt!

Gratulálok a sok sikerhez mindenkinek!

Marcsi! Élmény dús kirándulás volt. Ha folytatod, mindenki örülni fog.
    Csodás helyek vannak az országban, és határon túl is. Az élményeket soha el nem veszik tőlünk.;)

Sütikém. Mostanában én is így vagyok -vegyem-ne vegyem, spóroljak, ne spóroljak a Babahmán.
    Az egyik feladatot azért nem tudom befejezni, mert nincs Datolyafám.
    A többit dettó!
    Ha megveszem akkor nincs banánom és az akcók esetén ott "állok" üres bukszával. (aranybanános)
    :(:(

Lujzi! Jól tettétek, hogy pihentetek. Annyi finomságot megfőzni, megsütni, tálalni, mosogatni nem kis erőfeszités volt Nektek.

Hugi! Örülök, hogy a kutyus javul. Unokák mellett az ember sosem unatkozik. Látom téged is megfertözött Erika gombóc elrakása? Ezek szerint télen hozzád is lehet majd menni némi kóstolóra?:D

Rozika, Süti! Iszogassatok gyömbér teát. Én már 2 hete, naponta, iszogatom Ilyenkor ősszel kezdem el intenzívebben a grapfruit cseppekkel. Baktérium ölő, fertötlenitő, immunerősitő.

Csak egy ötlet és javaslat!

Jobbulást Nektek!
    Jolanda!
    A műsorotok, nagyon tetszik!
    Egy közös bulin kaphatnánk egy kis ízelitőt?:)

Ildikó. Kedves meglepetést kaptál. Valóban nagyon szép a fővárosunk, csak már nem túl biztonságos.
    Én nem tartozom a félősek csappatába, de a Vígszinházból már egyedül nem merek hazajönni.

Vagy csak kocsival megyek-jövök, v. jönnek értem.

A villany szolgáltatás egyre furcsább. Este is annyit villogott, hogy megint kimaradásra fogadtam volna.

Ma is csak villog időnként::::: Vagy Kóbór áramokat vettünk át Paksról???? :pxD Na szép napot mindenkinek. Megy tojás-krumplit pucolni. Készűl a rakott krumpli. Jutus

7. -elzemari-

Még azért egy kicsit az estéről szólok egy pár szót.Az is elkövetkezett, hogy megérkeztünk úgy fél hét tájékán a szállásunkra, és héttől lehetett vacsorázni.Mit is mondjak egy rövid felfrissülés és indulás a étkezés szinhelyére.Svédasztalos vacsora.Már jól is hangzik, mert akkor az azt jelenti, hogy eleve van választási lehetőség.Igen volt is bőven.
    Elsőre én nagyon szeretem a leveseket, igy választhattam a tartalmas gulyásleves, vagy a sütőtökkrém leves között.Igen eltaláltátok, én is a sütőtököt választottam, és milyen jól is tettem, mert nagyon finom volt.Szinte selymesen éreztem a számban az izeket, kellően meleg volt és ..szóval kifogástalan.Élveztem a kanál tartalmát ami a számban fejezte be.A Papa gulyáslevest fogyasztott és azt is nagyon dicsérte.
    Következhetett a következő lépés, amivel megközelitem a másik oldalt, ahol a tartalmasabb második fogások voltak.Kettőt már el is felejtettem, de volt még sült burgonya szép pirosra sütve, és brassói hozzá, meg csirke mell, , meg hal.Én a brassóiból vettem, a sült burgonyával, és sok sok salátával, ami állt, jégsaláta, uborka, és káposzta egyvelegből.Ez igy elmondva, is borzasztó, estére, de hol volt még a lefekvés.Jaj mit is beszélek, még egy bűnözés is volt, mert nassnak, málna kocka, olyan igazi kenőcsös, igaz, parányi kocka, szerencsére, és egy kis túró kocka.Nagyon finomak voltak.
    Most aztán vacsora után irány a város, igaz el is felejtettem mondani a szállásunk Sopronban volt.Ó Sopron, a Hűség városa.Három éve voltam ott, ha jól emlékszem, vagy talán kettő?Ki emlékszik már arra.A Főtéren bornapok voltak.A Recepción megkérdeztük, hogy mikor indulnak a buszok, és hazafelé is, mert valahogy csak le kell jutni, meg vissza is.
    Te jó ég, hogy ezen a Bor napokon micsoda tömeg volt.Próbáltuk megközeliteni a patináns borozót, amelyik a legrégebbei Sopronban.A belváros műemlékei alatt húzódik meg, és aki oda betér és valami baja van az onnan kijövet bizony meggyógyul.Nos innen is a neve, a Gyógygödör ..Mi is megkiséreltük a lejutást abban a reményben, hogy a jó vacsorát megkoronázzunk egy deci jófajta borral.Még annyi embert, tele volt a kocsma, mi is alig tudtunk leülni.Ám aki nagyon akarja, annak ez is sikerül, igy voltunk mi is vele.Félédes szürkebarátot ittunk.Igen csak jól esett, de nem is foglaltuk rótovább a helyet, indultunk, hogy még időben odaérjünk a zenélőszökőkúthoz, hogy megnézzük és meghallgassuk .Egy kis fenntartásunk volt, hogy hátha már nem működik, de gondolván a fesztiválra, csak nem tesznek ilyent.Igy is volt.Ültünk és amikor a templom harangja elütötte a kilencet, jöhetett a zene, és a szökőkúz is éltre kelt.http://www.nyugatmagyar.hu/kepek/es...eri_szokokut_fotok_kranitz_jozsef/2574623.jpg
    Még egy rövid séta, és amikor a buszmegállót megtaláltuk, akkor már semmi nem gátolt meg minket attól, hogy szerencsésen haza is érjünk.Ami hamarosan meg is történt.

Ha elhiszitek ha nem, valahogy nem nagyon éreztem a lábaimat, szerintem már nem is én vezényeltem őket, hanem már maguktól tették a dolgukat.Ám amikor még a cipőmtől is megszabadultam, számomra az volt akkor a legszebb és legjobb élmény.

8. marharépatartaléka

marharépatartaléka Aktív író

Szép napot Kedveskéim!

Mivel szombaton elég későn értünk haza a lányoméktól, tegnap pedig elég pocsékul éreztem magam, igy csak most jöttem olvasni és a jelenlétit aláirni.

A családi összejövetel nagyon jól sikerült, igen finomakat sütöttek a fiúk a tárcsán, a leánykám pedig a konyhában tüsténkedett egy kis braunival. Volt a sültes tálon pácolt tarja, császárhús, csirkecomb és rengeteg zöldségféle, zeller, répa, fehérrépa, hagyma, fokhagyma, cékla, cukkini. Ezt mind megsütötték az izletes zsiradékban a húsok után. A végén elkisértük egy pohár jó habos, hűs serrel.
    Jókat beszélgettünk, élveztük a kellemes nyárutót.

Emlitettem, hogy kedden voltam dokinál. Előző héten kezdődött egy elég erős fülzúgásom, ami igen zavaró, igy kötöttem ki a fülészeten. Még az a jó, hogy a második szomszédom egy nagyon kedves fiatal doki, igy nem kellett heteket várni időpontra. El is látott gyógyszerrel. Sajnos nálam elég sok olyan orvosság van, amiből beveszek pár szemet és akkor derül ki, hogy valamelyik alkotó elemére allergiás vagyok. Már jó pár doboz került igy a rendelőbe, ,hogy adják azoknak, akik hasonlót szednek, ne álljon nálam feleslegesen, ha máson segit.Itt csak az a baj, hogy már annyira drágák a gyógyszerek, hogy ez lassan az anyagi csődhöz vezet. Jó lenne, ha lenne olyan gyógyszertár, ami visszavenné ha nem is teljes áron, mivel hiányzik belőle négy-öt szem, de legalább a fele összegért. Ma már viszonylag jól vagyok.

Gratulálok a szintlépőknek és a szülinaposoknak.
    Legyen kellemes a délutánotok. Ági

9. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Biborka köszönjük a finomságokat, amit hoztál közben [​IMG] iszogatok egy kis teát. Hátha ez a fránya betegség hamar odébb áll. De azért a farmot nem hanyagolom, meg lavinának is vittem reggelit.

10. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szia Rozika !! Iszogassátok a teát , az nagyon jó ilyenkor !!
    kpe59 A gazdakörben , nagy nehezen ráakadtam a képregényre , addig simán megtudtam csinálni amíg festeni nem kellett a képregényt , a folytatás már nem megy , a színezésről fogalmam nincs . Nagyon béna vagyok ezekhez a dolgokhoz !!

11. kpe59

Ha a kincsesládáig eljutottál és kiválasztottad a három felajánlott közül a jutalmadat, onnan tovább már nincs semmi dolgod, a feladatot befejezted.
    A színezés csak egy lehetőség, ha szeretnéd.
    Elhoztam neked az ismertetőjét, bár mikor bevezették biztos olvastad:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-képregénygyűjtemény.10880/

-------------------------------------------------------
    A Hírek oldalon már beharangozták az 5. képregényt, de a leírása csak nem akar még megjelenni...

12. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Csak bekukkantok és megyek tovább. nagyon sok a dolgom és fárasztóak a napok. Az első héten fogytam 1 kg...
    Már egy fokkal könnyebb, aranyosak a gyerekek.Szerencsére az idő jó és ez a hangulatomra is jó hatással van.
    Amikor az időm engedi bekukkantok. Majd valamikor arra is jut időm, hogy visszaolvassalak benneteket, bár szerintem akkor már egy regényre való lesz...

13. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szia !! Köszönöm a segítséget !! Eljutottam a kincsesládáig !! Nem is volt nehéz !! Nálatok működik a mozi , mert Én már hónapok óta nem tudok mozizni !! Azzal tisztában vagyok , hogy csak akkor mozizhatunk , ha van reklám !!
    elzemari !! Elolvastam az élménybeszámolódat , csak gratulálni tudok , hogy ilyen színesen tudsz mesélni , olyan mintha Mi is ott jártunk volna !!

14. Petramama

Petramama Törekvő

Szia ! Nagyon szép helyen voltál mi is voltunk és valóbban csodálatos látvány.

15. -elzemari-

szia Petramama, merre jártatok, Fertődön, vagy még másfelé is?
    Sutike, ne szomorkodjál, gondolj arra, hogy ott van a skyp, és láthatod minden nap.Volt egy ismerősöm, annak külföldön van a lánya, és az unokával is igy szokott kommunikálni, és az unoka el is nevezte Őt Kocka nagymamának.

16. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szívesen olvasgatom mindig a beszámolókat, és ahogy Marika mesél, hát, az tényleg fantasztikus, látni magunk előtt a nevezetességeket, és még a fotók is besegítenek ebben , mintha ott lennénk.
    Ági, örülök, hogy ma már jobban vagy, reméljük, holnapra még jobb lesz, és elmúlik a fülzúgás. Nagyon kellemetlen tud lenni.
    Csacska! Vigyázz Magadra, és a kilókra, Neked nem szabad fogyni! Bár én modhatnám ezt magamról.:D

Semmi jó hírem nincs, elment a kicsi lányom..:( Tudom, hogy ez a rendje.módja az életnek, de ilyenkor mindig el visz belőlem is egy darabot, és csak egy hónap múlva látom megint. :(
    A kicsi kutya maradt..:) Hívtam is az állatorvost, hogy hozzon bolhacseppet, mert ez a kis vacak mindig pöttyösen jön haza Pestről.
    Nem is tudom, mit akartam mondani, olyan szét hullott vagyok.

Elolvastam én is a beharangozót, de valahogy nem vagyok képben. Event előtt 12 órával ad a Rackó tortát. Akkor most hogyan menjünk be, ahogy szoktunk reggel?Ha valaki okosabb, rakjon helyre...:) Köszi.
    Na, benézek a farmra, meg a szomszédba, mert vagy két napja nem voltam......

17. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az eventek várható kezdése szinte minden alkalommal 14 óra. Eszerint Rackó az eventhez való kis tortákat hajnali 2 órától adja. Célszerű ez után az időpont után belépni, hogy az első adagot megkapjuk.

18. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Valahogy én is így gondoltam, csak ebben az a furaság, hogy mindig aratás előtt kell Rackót meglátogatni, hátha plusz TP-t ad...:) Namármost, ha lesz felreppenő, márpedig biztos lesz, akkor csak kettő után aratunk...) :) Köszi a választ!

19. kpe59

[​IMG] Szerintetek lesz ma ismertető, vagy csak holnap reggel?

20. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az eventleírások szinte minden alkalommal az eventet megelőző napon kerülnek kihelyezésre, most is így várható.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.