Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

halihóó...kedves Fatther, köszia locsolást! nem baj, hogy később értél ide, mert ez a csodakölni így is be tart egy évig! Ha nem lesz hatása, lehet reklamálni? :D :D Csak Neked! :)[​IMG]

Bíborka, reméljük, valóban sok húsvétot tölthetünk még együtt, és persze, a közbeeső napokat is! Kellemes délutánt!

Fatther kedveli ezt.
  2. marharépatartaléka

marharépatartaléka Aktív író

Szép napot Kedveskéim!

Ma reggel leladtam a majdnem teljesen kész eventekkel a két farmot a nagymamatársnak, már csak pár csokor kellett ahhoz, hogy megmászhassa ő is a paszulyszárat és felülhessen a felhőkre.
    A nyanyuson lett pár XXL-es fám, most várom, hogy az ólból mi is lesz, sok pont és csengő-pengő pénzecske szaporitotta a gazdagságot mind a két farmon.
    Itt lett a csuda tudja hányadik macskaalmom, narancs tyúkom és birkám és itt is lett jó pár XXL-es fa.
    Jöttek az aratók mind a két helyre kétszer is 48 órát, igy a munka is gyorsabban ment. Igaz, mire minden alkalommal csokorba szedtem a liliomokat tizenötösével és ezekből a csokrokból tizet raktam egy dobozba, olyan kába voltam az erős virágillattól, mint húsvét hétfőn a locsolók, akik sűrűn néztek a pohár fenekére. Pedig aztán a szél kitett magáért, mert nem vagyok egy filigrán alkat, de néha akkorát lóditott rajtam, hogy tényleg hasonlitottam a fent emlitett egyénekre.
    A sok btp-nek köszönhetően sikerült szintet lépnem, de még mindig hiányzott két csillogó-villogó banán ahhoz, hogy a rég áhitott gyömbért megszerezzem a mohaszakállú vén kuruzslótól. A szigeten osztogattam épp a nyusziknak a csokrokat, amikor az egyik huncutul rám kacsintott és gyér bajuszával jelezte, ha neki adom a szépen megkötött bokrétámat, hát ad érte két szép banánt. Mivel hiszékeny emberke vagyok, hát adtam is a csokrot rögtön és nem csalódtam kanálfülű kispajtásomban. Nem telt bele pár másodperc és ott pompázott a két ragyogó banán a polcon. Már régóta vágyakoztam a gyömbér után, de nemrég ki kellett perkásznom a szakállasnak a pandatenyésztés nem éppen kevés megváltását, igy mostanáig várnom kellett a csodára, amit aztán ez a kedves nyuszika megadott.
    Nemhiába szeretem én a nyulakat nemcsak a lábasban, mint finom vadas, vagy éppen a tepsiben citromos-tejfölös szószban, hanem úgy szőrös, ugri-bugri formájukban is.

A reggeli locsolást lekéstem, de még most is illatozik a nyugiház a sok finom kölni illatától, igy ha nem is közvetlenül, de részese lehettem ennek a kedves hagyománynak.
    Köszönöm a fiúknak, igy talán még nem hervadok el egy darabig.

Igy utólag is kivánok Mindenkinek még a mai délutánra kellemes ünnepet és jó pihenést Ági

-elzemari-, Fatther és sutimami57 kedveli ezt.
  3. sutimami57

Köszi szépen, Ági! Neked is nagyon kellemes, szép délutánt kívánok, és köszönet a kedves, vidám, élethű történethez! :)

4. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Szépen ragyogó Húsvét délutánt!

Pjotr, Dezső, Father !!!

Köszönöm a locsolást, most aztán illatozom, mint egy virágoskert! A locsolásért ezt kapjátok...[​IMG]
    Látom, mindenki jól el van , eventezgettek, gyűjtitek az ajikat! Ebből én sem maradok ki, mert egész jókat adnak a nyuszik.
    Laza napom van, az unokák már reggel meglocsoltak...közösen reggeliztünk.
    Főznöm sem kell, mert mindenféle kaja maradt... és ez jó, mert este megyek dolgozni.
    Így aztán, azt csinálok, amihez kedvem van. Zenét hallgatok, olvasgatok, hozzátok is benézek...egyszóval, nagyon jó kis napom van.
    A nap szépen süt, de csak fénye van. Talán, ha ez a bolondos áprilisi szél nem fújna annyira, még meleg is lenne..
    De így, csak a redőnyt rázza...
    Legyen további szép napotok!
    Még este, indulás előtt bekukkolok hozzátok!

-elzemari-, Fatther és sutimami57 kedveli ezt.
  5. sutimami57

Kellemes, szép délutánt, jó pihenést Neked, aztán kitartást a munkához..:) :)

-elzemari- kedveli ezt.
  6. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Én elnézem neked a késlekedést, kapsz tojást is [​IMG] tőlem...

7. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Köszönöm a tojásokat,Bíborkának a finom reggelit és a söröket is!Igazán jól esett:)
    Fárasztó két nap volt azért.De jól sikerült....
    Jó pihenést kívánok mindenkinek!!!

sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  8. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép jó reggelt mindenkinek !! Jöhetnek a megszokott dolgos napok !! Ma még nem kell főznöm , így végigtakarítom a lakást , szépen lassan öregesen !! Este elkezdett szakadni az eső , még mindég kitartóan esik , szél úrfi is besegít neki !! Ma még gyártok pár csokrot , igazán szuper event volt !! Kandallóba begyújtottam , kávét lefőztem , jó forró lesz amikor betértek a nyugiházba !!

sutimami57, Fatther és -elzemari- kedveli ezt.
  9. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kivánok!
    Felénk az idő szépnek néz ki, remélem, hogy igy is marad...

sutimami57 kedveli ezt.
  10. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szép [​IMG] napsütéses reggelt kívánok !

Nálunk nagyon szépen süt, de hogy ereje lesz e nem tudom. Biborka! köszi a kávét [​IMG] finom volt. Kezdődnek a szürke hétköznapok, megyek aratni. Meg lavinának [​IMG] is viszek, egy kis ünnepi maradékot szegény el lett hanyagolva [​IMG] pedig már nagyon várt. Kellemes napot és jó játékot.

sutimami57 kedveli ezt.
  11. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok, jó reggelt kívánok mindenkinek! lezajlottak az ünnepek. Elég mozgalmas volt, de ahol nagy a család, ott a jövés-menés is nagy tud lenni ilyen ünnepnapokon. Persze, élveztük, meg jól i s éreztük magunkat, de azért be kell vallanom fárasztó volt.
    Fiuk! Nagyon köszönöm én is a locsolkodást, most már biztosan nem hervadok el sem itt, sem a valósban. :):):)
    A paszulyt én is megmásztam, a Csipikén most fogom megmászni. sőt, hála a sok TP-nak, a Csipike a 84. szintre is átlépett.
    Hoztam nektek egy kis habkönnyű reggelit, mert a gyomorkímélő étrend gondolom nemcsak nálam időszerű.
    Legyen szép napotok: Lujza

sutimami57 és Fatther kedveli ezt.
  12. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Herman, férfinév a germán Hermann névből származik, amelynek jelentése hadsereg + férfi. (Hermann Oberth fizikus, az űrkutatás egyik úttörője)
    529-ban ezen a napon volt az európai jogrendszerek alapját képező római jog első kodifikációjának, a Corpus Iuris Civilisnek a kihirdetése a Bizánci Birodalomban.
    1939-ben megszületett Francis Ford Coppola amerikai filmrendező.
    1614-ben meghalt El Greco görög származású reneszánsz festő.
    Ma az Egészség Világnapja (WHO) és az Otthonszülés Napja van.

Csipike nagyon ügyes, lassan lekörözi a nagy farmodat... [​IMG]

A két titokólból egér és róka lett, egyik sem az első, de jó az ha sok van belőlük.
    Tegnapról maradt még egy kis mosogatni valóm, főzni nem kell, a mai nap a pihenésé...

sutimami57 kedveli ezt.
  13. sutimami57

Sziasztok! Köszi a kávét, és a laza reggelit....mától nálam is folytatódik a szigorú diéta, mert az ünnep alatt alaposan meg szegtem..:) :)
    Az idő nem a legjobb, süt a nap, de fúj a szél. El kell mennem pár helyre, zöldségeshez gyümölcsöket venni, és ma gyümölcs napot tartok. Jól fog esni..:D :D

A farmon még mindig megy az event, kötögetem a csokrokat, amíg van felreppenő...jók azok a pontok is. Az ólakból a szokásos, a leg jobb a kakas lett, a fákból is lett egy jó fa, XXL csavarpálma. A többi felejthető, de azért jól jöttek.

A kicsi farmon is meg lesz a felhősor, még 10 csokor kell, ahhoz termelem a hozzávalókat. Ott nem csinálok többet, örülök, ha meg lesz a 100....:) :) Kellemes, szép napot, vidám keddet kívánok Mindenkinek!

stadler42 kedveli ezt.
  14. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

Szép napot kívánok!
    :)

Tegnap délután én is felmásztam a puszulyra!;)
    Most már csak az ajándékokat gyűjtöm be a nyusziktól.

Az időjárásra tekintettel vágtam fát és be is hordtam. Mindhárom üveget feltöltöttem, egészségetekre!:p

További szép napot Mindenkinek!:)

sHaDoW_sOnG és sutimami57 kedveli ezt.
  15. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Péter, Dezső, Fatther! Örülök, hogy Ti még tartjátok a hagyományokat. Köszi a locsolást.
    Remélem, hogy a locsoló vízben volt valami fiatalitó elixir is, hogy továbbra is szépek, fürgék, és okosak legyünk.:D

Túl vagyunk megint egy ünnepen, jöhet megint a laza hétköznapi élet.

Kellemes hetet kívánok mindenkinek. Jutus

16. sutimami57

Szia, Jutus! Valóban, jön a laza hétköznapi élet, ami nem is olyan laza...szeretem az ünnepeket, mert akkor általában együtt a család, de jó, ha vége..:) :) Neked is kellemes hetet, szép napot!

-elzemari- kedveli ezt.
  17. kpe59

A szokásos ünnepi kilók nálam is megjelentek, ma még megeszem, amit nem lehet fagyasztani, aztán holnaptól harcba szállok én is.
    Most egy ideig nem lesz ilyen sok kajás ünnep, lesz idő a csatát megnyerni... [​IMG]

Fatther és eva550125 kedveli ezt.
  18. eva550125

eva550125 Törekvő

Sziasztok!!Nyugisok!!Remélem,mindenkinek kellemes volt az ünnep,az asztalok terítve voltak sok jó finomsággal.Valóban most már a sivár hétköznapok jönnek,de szerintem,már a mi korunkban ez meg engedett.Hoztam ebéd előtt egy kis nasit,de csak kicsi törni belőle,nem azért mert irigy vagyok,hanem,azért mert ez emeli a cukor szintet,növeli a test súlyt.[​IMG]Egészségetekre!!!

19. kpe59

Ha nem bánod én csak nézegetem és ábrándozom, hogy milyen finom lehet... [​IMG]

eva550125 kedveli ezt.
  20. eva550125

eva550125 Törekvő

Sajnálom,hogy csak nézegetni lehet neked???Valóban nagyon finom,mert én már kóstoltam,igaz adott a cukor szintemnek,pedig csak kicsi ettem belőle.

stadler42 és sutimami57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.