Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok...

Erzsike, valami csoda folytán nálam sem lehet nemesiteni a Tulipánt, vajon miért??Hogy mit fogsz csinálni ha már nem lesz nemesiteni való?Ez jó kérdés, de van egy áthidaló javaslatom.Nálam igen sok még a nemesitésre váró termény, majd gondolatban megmondom, hogy mit kellene éppen most nemesiteni, és akkor majd gondolatban te is végig kiséred újra, a már megszerzett tapasztalatoddal. Mit szólsz hozzá??

A legmagasabb kort megélt magyarról mit is mondjak?Te jó ég, hogy is lehet ezt a kort megélni?Persze sokat dolgoznak azon, hogy minél jobban kitolják az életkort.

Amikor hallgatom a dobozban a reklámokat, hogy most éppen mire kellene valami pótanyagot bevenni,
    hol a ránctalanitás miatt, hol a keringés miatt, hol az agyfényesités miatt, hol a reuma és az izületek miatt,hol egy kis Halolaj a koleszterin miatt, a méregtelenitő tablettákról már nem is beszélve.Ó jaj a zsirégetőről majd elfelejtkeztem.
    Na mármost, azt hiszem, ezekből egy idősebbeknek, hááát jó lenne nem is egy.
    Báááár lehet, hogy ez a magas kort megért idős asszony, azért élt ennyi ideig, mert nem szedett semmit!!!

Megyek, mert a farkas már hallatja a hangját, és még a nagymama is felébred ijedtében...

sutimami57 kedveli ezt.
  2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

A pipacsról volt szó, csak a nagy meglepetésben elírtad... [​IMG]
    Szívesen megosztom veled a tapasztalataimat ez ügyben, bármelyik növényről, fel van írva. Csak az első pár nincs.
    Biztos nem szedett semmiféle ilyen műanyag dolgokat, azért is lehetett ilyen hosszú életű.

--------------------------------------------------------------------------------------

Titokzatos-csemeték-rajna-és-jamaica:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/titokzatos-csemeték-rajna-és-jamaica.12362/

Állandó gazdaköri feladat:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/page-3#post-212694

-----------------------------------------------------------------------

12:10

Produceri-hírlevél-2015-április:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/produceri-hírlevél-2015-április.12381/

Bónuszkód a hírlevélből:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ajándékkódok-bónuszkódok.905/#post-212797

Utoljára szerkesztett: 9.4.15
    Csillagzafír és sutimami57 kedveli ezt.
  3. -elzemari-

Igen figyelmetlen voltam, mert előtte itthon, a tulipánok növekedéséről beszélgettünk éppen, és ez maradt meg bennem.Sebaj, úgy is tudtad, hogy miről van szó...

Csillagzafír, sutimami57 és stadler42 kedveli ezt.
  4. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Nemsoká jön Valdemár, és ütögethetjük a vakondot. Addig is igyatok velem egy kávét, meghívlak benneteket.
    Gyertek még meleg, hátha jobban tudjuk ütni őket. Csak az állat védők meg ne tudják.

5. -elzemari-

Rozika,
    ugyan ebéd után ittam egyet, de a kedves invitálásnak ki tud ellenállni??Nem vagyok valami nagyon szerencsés ebben a cirkuszi világban, de a meglévő kuponokat csak el ütögetem...

6. kpe59

Megérkeztem a vidámparkból... [​IMG]
    Jót játszottam, összekalapáltam annyi pontot, hogy már csak 70 hiányzik az építési telekhez.
    Arra sajnos nincs reális esélyem, hogy a holnapi négy belépőből ezt összehozzam, csak valami csoda folytán...
    Ami vigasztal, hogy a legközelebbi látogatáskor már könnyedén meg lesz.

eva550125, Csillagzafír és sutimami57 kedveli ezt.
  7. stadler42

Erzsike ! akkor ezek szerint jól tudsz báni az ütésekkel. Sajnos akar hogy püfölöm őket, most is a 10-ütésből 29 pontot szedtem össze. Evvel nem igen sokra megyek, de jobban nem megy.

8. kpe59

Ma különösen jó napom volt...[​IMG]

Csillagzafír kedveli ezt.
  9. stadler42

Hány pont az a jó nap, ha meg kérdezhetlek?

10. kpe59

20 db belépőjegyből 199 pont.

11. stadler42

Ez nagyon jó eredmény Erzsike. Ha tehetném bérbe adnám neked a vakondjaimat a pontszám feles lenne.

12. kpe59

Ha a fele pontod átkerülne hozzám, akkor még be is vállalnám... [​IMG]

13. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Megérkeztem...Nem vesztem el, csak átalakultam. Nekem nincs annyira jó napom, de mivel javul az idő, ez legalább fel dob.

Én a ládákat célozgatom a rablóknál, az jobban megy, mint a vakondok. Ha sikerül meg találnom a kulcsokat, 70-80 pontot kapok egyből. Még vannak jegyeim, meg próbálom, hátha sikerül....Szép délutánt, kellemes estét!

Csillagzafír, stadler42 és -elzemari- kedveli ezt.
  14. -elzemari-

Gratulálok, nagyon ügyes vagy, nekem sem türelmem, sem sikerem nincs hozzá....
    Sutike, szurkolok, hogy sikerüljön, nekem 3 pont volt a maximum...

Csillagzafír és stadler42 kedveli ezt.
  15. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! Megjöttem az operából,még a szomszéd törpemalacát is megcsászároztuk. El is fáradtam cefetül. Legközelebb szombaton megyek, mert Franciaországból hoznak 3 kutyát operálni. Mondtam is a doktornak, hogy legközelebb úgy szervezze, hogy minket vigyenek ki egy pár napra francia honba. Én el lennék ott pár napig gond nélkül
    Most elmegyek a vidámparkba, hátha nekem is terem némi babér. Később még benézek: Lujza

16. -elzemari-

Sok sikert neked is Lujza...

17. sutimami57

Be jött a 6 találat, amire vártam, és össze gyűlt annyi pontom, hogy meg tudtam venni a moringa fát. Sajnos, felhasználni nem tudom, amíg nem váltom ki a kamrában, az pedig enm mostanában lesz. A nyusziktól kapott sok tp megugrasztotta a szigetet egy kicsit, és ki váltottam a citromfüvet, el is fogyott majdnem az összes banánom. Hát, így jártam.

Lujza, én is el mennék egy kicsit világgá, mindegy, hova, csak jó messze legyen! :D :D :D

Csillagzafír és -elzemari- kedveli ezt.
  18. kpe59

Vigyetek engem iiiiis... Már be is csomagoltam... [​IMG]

19. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Nem hagyunk itthon senkit, nem kell aggódni. Ha összejön, már megy is mindenkinek a galamb.;););)

20. sutimami57

Persze, hogy el viszünk..:) :)
    Most meg aztán folyton lesem a dúcot..:D :D :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.