Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sutike, Erzsike, Lujza,és még akinek van kedve, gyertek behajózunk!![​IMG]Irány a Kincses sziget...Fel is szaladok az árbócra, hogy megnézzem, merre van..[​IMG]
    Látom, hajózni nincs kedvetek, a kapitány meg már megfújta a hajó kürtöt, igy én megyek vele....

Utoljára szerkesztett: 9.4.15
  2. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

Sziasztok.Befutottam én is.Látom mindenkinek jól sikerült az ünnep.Nekem is szuper volt.Igaz nem tudtam sokat sétálni,
    mert szélúrfi állandóan nyargalászott.A parton földig hajoltak a fák.Kétszer tudtam le menni a partra,így ki könyököltem az erkélyre és onnan néztem a haragos Balatont.A szálloda a partól 20 méterre volt.Voltam élmény fürdőbe nagyon szép volt.A városközpontba is
    el döcögtem fölmentem a víztoronyba,leültem egy asztalhoz és szép kényelmesen forgott körbe,nekem csak nézelődni kellett.
    Csodálatos a panoráma.https://www.flickr.com/photos/126790948@N07/17089892421/
    Át akartam menni Tihanyba,de akkora hullámok voltak nem mertem be vállalni,mert a reggelimet meg kellett volna osztani a halakkal.
    Szélcsendbe is egy kaland túra lenne.Svédasztal reggel,délbe és este,hát mit mondjak elő vettem a nadrágomat és szomoruan tapasztaltam,hogy össze ment,vagy nem kellett volna enni?Sajnos nem tudtam ellen állnihttps://www.flickr.com/photos/126790948@N07/16903227660/ https://www.flickr.com/photos/126790948@N07/16904558559/
    ez csak egy kis részlet az öt méteres asztalról.Ja és fogtam magamnak egy pasit,ez az ideális ott marad ahol hagyod
    https://www.flickr.com/photos/126790948@N07/16883471837/
    Jó éjszakát nektek

3. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia, Jolika! Nagyon jó látni Téged, és olvasni, hogy milyen jó volt ez a kis kiruccanásod..:) :) nagyon jók a képek, és biztosan sokkal jobb lett volna jó időben menni, de ez így is remekül sikerült! :) :) A svéd asztal, hát, elképzelem...nekem is össze ment volna a nadrágom, ha ott vagyok, itthon is egy kicsit megugrott a mérleg, de dolgozom rajta, hogy vissza menjenek a kilók.
    A pasi se kutya, csak egy kicsit rideg..:) :) Szép estét, jó őihenést, és köszi, hogy benéztél!!

Jajaja, Marika, futok én a hajóra, csak éppen el mentem zuhanyozni..:D :D vagy most le is maradtam? Ilyen ökröt...minek fürödni tengeri utazás előtt?????

Fatther kedveli ezt.
  4. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Már hogyne volna, csak épp nem voltam gépnél... [​IMG]

Csábító az a több méteres süti és a pasi is. Látom épp valami apró feszültség van köztetek, [​IMG] mert nagyon elfordította a fejét...

5. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

megyek én i! Imádok hajózni, és a karib szigeten biztosan nagyon jó idő van. ha már elindultatok, akkor légyszíves küld vissza a kapitányt.:):)

6. kpe59

[​IMG] Párizsból elég gyorsan elérkeztünk a Karib szigetekre... [​IMG]

7. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Kicsi a világ......:)

Csillagzafír, sutimami57 és eva550125 kedveli ezt.
  8. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG]Szép jó reggelt !

Ma korán ki vettet az ágy, hát be jöttem a nyugiházba. Senkit nem találtam mindenki fáradtan aludt, a tegnapi hajó kirándulás után. Így vissza ballagtam, és hoztam egy kis kávét [​IMG]könnyebb legyen az ébredés. Jolanda örülök hogy jól sikerült a ki ruccanásod, de azért foghattál volna egy kissé elevenebb hapsit is. A nadrág miatt ne izgulj, majd itthon meg próbálsz egy kicsit leadni. Most megyek aratni, később be nézek.

Utoljára szerkesztett: 10.4.15
    Csillagzafír és sutimami57 kedveli ezt.
  9. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Rozika köszi a kávét , finom volt !! Igaz Én a szokott időben ébredtem , de kicsit most elegem van a farmból !! Valdemárnál tegnap is 7-pontot kaptam a félszemű kalóztól , így nem is volt kedvem menni a szigetre !! Jolanda szép helyen voltál , eszméletlen kajákat ettél , majd lemennek a felszedett kilók !! Nem jó pasit fogtál , jéghidegnek látszik , talán a nyáron felmelegszik , de akkor meg forró lesz , nem lehet ölelgetni !! Hoztam egy kis utánpótlás kávét !! Az új gazdaköri feladat nem lesz nyerő nálam , rengeteget kér , főleg olyanokat is amiből nekem nincs is !! A piacon veszett drága !! Új fákat sem tudok venni , nincs farmaranyam , ez van , ezt kell szeretni !! A hagyma is nagyon makacs , nem adja meg az utolsó bónuszt !!

10. GoldNox

GoldNox Junior szaki

Szép jó reggelt mindenkinek ! Van új kód Mill2015 elég jó :)

sutimami57 kedveli ezt.
  11. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Zsolt és Ezékiel.
    A Zsolt, a régi Solt személynév alakváltozata. (Gyulay Zsolt kajakozó, olimpiai bajnok)
    Az Ezékiel héber eredetű férfinév, jelentése: Isten teszi erőssé a gyermeket. (Ezékiel próféta)
    1912-ben ezen a napon Southampton-ból elindul első és egyben utolsó útjára a Titanic.
    1952-ben megszületett Steven Seagal amerikai filmszínész és 1897-ben Eric Knight angol író.
    1954-ben meghalt Auguste Lumière francia kémikus, a filmművészet és a filmgyártás úttörője és 2002-benHofi Géza magyar humorista.
    Nemzeti rákellenes nap van ma.

A farmon a szokásos ténykedés folyik, a vv-ben sem kell nagyon keresni a munkát, mindig megtalál magától is...

Csillagzafír, eva550125 és sutimami57 kedveli ezt.
  12. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Biborka! valahogy most elment a kedved a farmtól úgy látom. De mindnyájunknál így van ez, egyszer lent egyszer fent. Ha mindég minden sikerülne, nem volna érdekes a farm. Mindenért meg kell küzdenünk és dolgoznunk.
    Ha most nem sikerül fát venned, majd sikerül a következőnél. Vagy cserenapkor meg szerzed magadnak, ezért vedd fel a kesztyűt a sikertelen dolgok ellen. S vegyed bátran a kanyarokat, velünk együtt.

13. mérgesistvánné

mérgesistvánné Törzsjátékos

Szép reggelt!!!
    Biborka megkérdezném, hogy ilyenkor mi van a nemesítéssel?? A cserepekben lévő rózsák ma reggelre készen lettek, rákatt. a cserepek megnézésére, sajnos bónuszt nem kaptam, de néhány cserépben ott maradt a rózsa, ilyenkor mit kell tennem, nem találtam meg a ráutaló információt. Ha arra kattintok, hogy a cserepek ürítése, akkor azt kérdezi , hogy befejezem a nemesitést, vagy valami ilyesmit.Mondtam én, hogy nekem nem fog menni a nemesítés mert nem értem mindig, hogy mit kell csinálnom:(

Csillagzafír kedveli ezt.
  14. eva550125

eva550125 Törekvő

[​IMG]Szép jó reggelt!!Mindenkinek.Köszönöm a kávét,ittam egy kortyit,csak az íze kedvéért,mert szalad a vérnyomás,de nagyon.A valdemárt én sem igazán kedvelem,lassan halad előre.Nyilván ő is nyugis,mint mi,így kétszer meg gondolja,hogy mennyi pontot adjon.Szép tavaszi napot kívánok nektek!!

Fatther, Csillagzafír és sutimami57 kedveli ezt.
  15. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép napot várok, a nap süt, remélem, jó idő lesz.

Köszi a kávét, már én is túl vagyok rajta, kezdek feléledni. Én sem csinálom az új gazdakörit, eszemben sincs azokat a drága faterméseket beszórni. Inkább el adom a piacon, jobban járok. Ezek az új feladatok csak sorba jönnek, aztán szaporodnak érintetlenül. Amit érdemesnek találok, azt el kezdem, de mostanában olyan nem volt.

A hagyma engem is kiidegel, semmit nem ad hónapok óta. Bíborka, ne keseredj el, látod, nekünk sem emgy ám annyira a farm munka, de csináljuk, mert szeretjük. Ha nagyon elegem van belőle, akkor kipakolom a fáka, és akkor megyek be, ha kedvem van hozzá.
    A titokfákat már nem szeretem, mióta ki veszik mindig a jókat, a sok tüzifa meg csak gyűlik.

Termelek a műhelyekhez, közben teszema dolgom, akad bőven. Kellemes, szép napot kívánok!

Csillagzafír és .sutimami. kedveli ezt.
  16. kpe59

Ilyenkor a nemesítés folytatására kell kattintani.
    Kérdezz nyugodtan, mindig van aki segít...

Csillagzafír és mérgesistvánné kedveli ezt.
  17. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

Jól látod Erzsike,volt pofája azt mondani,hogy nem tetszik az alakom,és még a fejét is elfordította,de én nem hagytam magam,odaültem és megmondtam neki a magamét,jó hogy le nem esett a szekérről.Nem lehet mindenki barbi baba,nahát.
    Hurrááá meg van a sárkány tojásom,csak ki vertem abból a muszklis pasasból,nem adta könnyen.Úgy látszik a pasik nem kedvelnek,
    na csak ennyi bajom legyen[​IMG]

Fatther, sutimami57, Csillagzafír és 2 más kedveli ezt.
  18. kpe59

Mégis csak meg lett az építési telkem... [​IMG]
    Nem csoda kellett hozzá, hanem a gazdakörből kiváltottam néhány aranyat [​IMG] és így tudtam venni plusz belépőt, amit sikeresen pontokra váltottam.
    Kikértem az építési engedélyt [​IMG] a megfelelő hatóságtól, kifizettem az érte járó [​IMG] díjat a pénztáros medvének, majd elballagtam a telekre és felépítettem [​IMG] a virágkötő épületét.
    Azért ezt, mert már korábban utánajártam, hogy a virágkötőben hamarabb el lehet érni a harmadik szintre, ahol majd megkapom a pékséget is.
    Ezek után megmásztam a bölcs tölgy bal ágát és odaadtam neki jó sok csillagot, ami ahhoz kellett, hogy pár virágdrótot és hatékonyabb haladást biztosítson nekem a műhelyemben.
    Most pedig elballagok [​IMG] az enciklopédiába és felfrissítem [​IMG] egy teázással egybekötve, a korábban már megszerzett tudásomat az ügyben...

Így is kell...!!! Tedd helyre azt a pasit, mit képzel ez magáról...??? [​IMG] Azt hiszi talán, hogy ő egy matyóhímzés...???

19. mérgesistvánné

mérgesistvánné Törzsjátékos

Köszönöm szépen.:)

-elzemari- kedveli ezt.
  20. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! reggel elmaradtam, mert sajnos elpusztult a szomszéd malaca, amit tegnap operáltunk. Egy kismalac maradt, de reggelre annyira kihült, most melegvízes palackokkal, hajszárítóval melegítem, meg próbálom etetni is .
    A farmból épp most nekem is elegem van. beváltottam a kódot, azóta nem enged be a malomba:mad:. Valdemárnál sem volt nagy sikerem, szóval ez a mai nem nem túl fényes. Vasárnapra kéne sütnöm egy puncstortát, de nem tudom, hogy ez a nap alkalmas-e bármire.
    Akinek sikerült a vidámpark, annak gratulálok: Lujza

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.