Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Erzsike, Gratulálok a sikeredhez! A virágkötő azért mehet jól, mert az esküvői csokrokat, mindegyiket fel lehet használni a pontok gyűjtéséhez, korlátlanul. Így, ha van sok csokor, lehet haladni. Bár ezt biztosan tudod, de azért el mondtam. :) :)

Azt viszont nem tudom, hogy is van ezzel a bónusz kóddal. A nagy farmon beváltottam, semmi gond nem volt, a kicsin viszont azt írja ki, hogy érvénytelen........

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek ne másold az ajándékkódot, hanem gépeld be a hírek oldalán található rubrikába.

sutimami57 kedveli ezt.
  3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

4. kpe59

Korábban már jól körbejártam a mesterség témáját, megerősítettél benne, hogy jól csinálom... [​IMG]

------------------------------------------------------------------

12:39

Tájékoztató-a-promóciós-kódok-megszűnéséről:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/tájékoztató-a-promóciós-kódok-megszűnéséről.12386/

Utoljára szerkesztett: 10.4.15
    sutimami57 kedveli ezt.
  5. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok...
    Kicsit késve, ámde törve nem itt vagyok én is.A kutyafáját, hát nem elszólitanak a való életbeli tennivalók.Egyre inkább még az aratást is csak a délelőtt folyamán valamikor van időm elvégezni.Tegnap a hajóskapitánnyal megbeszéltem, hogy nem hajózunk ki, csak egy kis kört tett meg velem, mert nélkületek azért hiányos volt nagyon az utas lista .
    Jolanda,
    még ha az idő nem is kedvezett nagyon, amikor a Balaton tájékán voltál, azért gondolom a pihenés az jól esett.Na és persze, ahogy a süteményes asztalt néztem, hááááát tudod, nem is csodálom, hogy az a cudar nadrág az összemenést választotta.A legény, aki pillanatnyilag a párod lett, igen csak egy hűvös legény volt.A te temperamentumodat úgy sem birta volna.
    Azt meg hogy nem mentél át Tihanyba egy percig sem csodálom, mert én életemben egyszer mentem keresztbe a Balatonon,ha jól emlékszem, Füredre,és keletkezett egy vihar.Én azt mig élek nem feledem el, mert ahogy a hajó ringatózott, vele az én gyomrom is, juj, álmomban se jöjjön elő.Amikor kikötöttünk, akkor is meg kellett hogy fogjanak, mert nem volt számomra egységes a talaj.
    Sutike,
    ne sajnáld a jó kis zuhanyozást, mert a hiányotokat figyelembe véve, nem futottunk ki a szigetekre, mert megbeszéltem a kapitánnyal, ha majd a létszám rendben lesz, akkor megyünk legközelebb.
    Erzsike, Lujza,
    látjátok azért a párizsi program sem lenne rossz, majd javasolom, hogy valamelyik este induljunk el, mert az Eiffel tornyot elsőre meglátni, kivilágitva a legromantikusabb.Milyen érdekes, amikor épült,1889 a világkiállitásra és mennyire ellenérzést váltott ki az akkori művészvilágból.Ma már nehezen tudnánk elképzelni Párizst ettől a nevezetességtől.
    Biborkaaaaa,
    mit olvasok, hogy eleged van a farmból??Ne is keseredjél el, mert most volt egy jó kis event, tele pozitiv élményekkel, s máris beköltözött az én barátnőm hozzád??
    Bááár azt mondják, hogy a borúra jön a derű, és ez után akkor jön a vidámság és a móka, és kacagás...Egyébként, ha némileg vigasztal, hogy már hetek óta várom, hogy a szegfű megadja a három rúnából a kettőt, de a boga életbe nem akarja.Nem sok választ el tőle, hogy....á, mégse....
    Erzsike,
    gratulálok a telek vásárhoz, most aztán gőzerővel mehet a gyártás...

Megyek körbenézek a Herbárium Társaságnál, hogy segitsek a Bárány Bandi és Bárány Berci gyűjtőszenvedélyének a kielégitésében.

6. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Ma aztán hét ágra süt a [​IMG] nap és melegít is, délelőtt 10-óra óta nyitva az erkély ajtó. De olyan jó meleg jön befelé, vétek lenne be csukni. Mindenki el van foglalva a kertbe, vagy dolgozni van. Így most már kevesebben járnak ide a nyugiházba, de majd estefelé jobban be néznek. Addig is ha valaki be téved, hoztam egy

kis uzsonnát. Fogyasszátok egészséggel ettől biztos nem megy a mérleg felfelé. [​IMG]

7. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Köszi, Rozika, nagyon finomak ezek a gyümölcsök, még én is ehetek belőle..:) :) :)

Valóban, szép idő van, munka, minta tenger...közben méga barátnőm is meg látogatott, hát, el is ment az idő.

Marika! Párizs változatlanul tetszik, mehetünk is bármikor. :) Az, hogy sok a munka, nem baj..ezt vártuk, hogy jó idő legyen. A farm meg vár, nem fut sehova. Én sem sok mindent csináltam, mikor el ment a barátnőm, be jöttem megnézni az aratást, akkor vettem észre, hogy az egyik területet be se vetettem. Biztos meg lesz hamar a szegfűd..én még jövőre is az egy hagymával kinlódok, ha addig bírom cérnával.

Kedves Laboviti! Köszönöm a segítségedet, valóban, beírtam a kódot, és el fogadtam, rendben volt.

Na, megyek még egy kicsit, majd jövök...) :)

8. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Halihóóó...
    Meg is jöttem a Herbárium Társaságtól, és nem átall ez a Birka Berci már mindjárt száz Cédrátcitromot kérni.Van egy szép kis fám, na az aztán majd valamikor megtermeli a kért darabszámot.Most aztán főhet a fejem, hogy vajon a picra vigyem a kis kosárkába, vagy ennek a Berci birkának gyűjtögessem.

Rozika, még milyen finomat hoztál, van abban minden földi jóóó...Én is csippentek egy két, nem inkább három kanálkával, hogy maradjon másnak is...
    Sutike, majd egyeztetünk, hogy mikor induljunk Párizsba, jóóóó???

Visszaugrottam mert ezt látni kell, hogy milyen szép virágja van a Majomfának.
    De jó is lenne, ha a kis karibi szigetemet diszitené...

Fatther, jolanda1948, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  9. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

[​IMG] [​IMG]
    Egy kis kávé és reggeli.
    Kicsit korán keltem, fejfájásra.
    Tegnap gyönyörű nyárias idő volt. Remélem megismétli ma is.
    10-nél előbb nem aratok, kellenek a tp-k.
    Ma mindenféle földmunkát terveztem.
    Párizs tényleg gyönyörű. A hangulata magával ragadó. Bármikor szívesen mennék oda.
    Kíváncsian várok a cseh eventre.
    Sajnos tegnap és tegnapelőtt, belépési problémáim akadtak. Időn belül nem érte el a farmot. Este már javult. Azért még drukkolok, hogy a mai nap simán menjen.
    Jolanda remek pasit fogtál. Ő egy biztos pont.
    Tapasztalat pont szerzésre jövök.
    Kellemes ébredést.

jolanda1948, stadler42, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  10. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép jó reggelt mindenkinek !! Farm lerendezve , állatok megetetve !! Termelés folyik a gazdaságban !! Hugi köszi a kávét , Én is hozom az utánpótlást !! Szép hétvégét mindenkinek !!

11. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek. Csak gyorsa beköszönök, mert ma opera lesz,és készülődnöm kell. Azért egy kis reggeli belefér az időmbe. tegnap malacom lett, de szó szerint, majd ha hazajöttem elmesélem a részleteket. legyen szép napotok: Lujza

stadler42, sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  12. stadler42

[​IMG] Szép jó reggelt !

Nálunk már nagyon szép idő van, Hugi! Biboka! már reggel korán el láttattok minden földi jóval. Ma [​IMG] befogtam mosó macát, had véggeze a munkáját. Én meg végzem a többi, csinálni valót.
    A papa a konyhában szorgoskodik, [​IMG] készíti a reggeli lángost már régen ettünk. Na én is megyek és be dobom magam a melóba, persze csak amit meg is tudok csinálni. Később jövök !!!

Fatther, sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  13. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Leó, görög eredetű férfinév, a Leon rövidülése. Jelentése: oroszlán. (Szilárd Leó fizikus)
    1241-ben ezen a napon volt a muhi csata első napja és 1896-ban Hajós Alfréd versenyúszó megszerzi az első magyar olimpiai aranyérmet.
    1857-ben megszületett Weiss Manfréd, nagyiparos, a Weiss Manfréd Acél- és Fémművek alapítója.
    1842-ben meghalt Kőrösi Csoma Sándor tudós utazó Dardzsiling-ben.
    Magyar költészet napja (József Attila születésnapja) és Debrecen Város napja van ma.

A farmot lerendeztem, megyek elmerülök a háztartási teendők rengetegében...

Fatther és sutimami57 kedveli ezt.
  14. sutimami57

Sziasztok! Köszi a kávét, a reggelit, a híreket..:) :) Remélem, itt is szép idő lesz, nagyon kell a meleg, a napsütés. Rozika, a reggeli lángosért kinyitom az ablakot, imádom! Tegnap lekváros buktát sütöttem, de nem ettem belőle egy darabot sem, mégis el fogyott az egy adag. A férjem, és a barátnőm szerint nagyon finom volt, de én nem szeretem. nem is okozott gondot, hogy ki hagytam. A lángosért viszont vállalnám a lelkiismeret furdalást..:D :D :D

A farmon megy a munka, én meg megyek a dolgomra..:) :) Kellemes hétvégét, jó munkát, Lujzának sikeres operát, és kellelmes, szép napot Mindenkinek!

stadler42 kedveli ezt.
  15. stadler42

Sütike! a lángos ki sült, nyithatod az ablakot ! De ide a nyugiházba is hoztam egy keveset, gyertek és kóstoljátok.

Egészségetekre ! [​IMG] a fiúknak meg aki szereti [​IMG] A szigetemen megjelent a

majomkenyérfa !

Utoljára szerkesztett: 11.4.15
    jolanda1948, eva550125 és sutimami57 kedveli ezt.
  16. sutimami57

Rozika, ez a lángos isteni! Annyira szeretem..:) :) Köszi, hogy hoztál, de az ablak is nyitva, süt a nap!! :D :D :D

Gratulálok az új fához, nekem még fejlődnek a fáka szigeten, de a farmon lett egy új fám nekem is. Japán naspolya lett még, ami utoljára van, sajnos, a többi a szokásos.

jolanda1948 kedveli ezt.
  17. kpe59

Egy lángost eltettem ebédre, a sört meghagyom[​IMG] a fiúknak...

sutimami57 kedveli ezt.
  18. sutimami57

A sört én is meg hagyom, mert még nincs olyan meleg, hogy sört igyak..:D :D A kánikulában szeretem néha.:) :)

jolanda1948 és stadler42 kedveli ezt.
  19. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok! megjöttem az operából. nagyon aranyos kis pár hozott két kutyát ivartalanítani. Ők egyébként kinn dolgozó magyarok, a hölgy gyógytornász, a párja pedig gyógymasszőr. Most nyitottak saját rendelőt. Provense-ban élnek, és meghívtak hármunkat magukhoz egy nyári kirándulásra. Mondtam a doktornak, hogy hajrá Anakin, el ne szalaszd ezt a lehetőséget, és főleg ne felejts itthon engemet.:D Aztán, hogy mi lesz, azt majd meglátjuk, tapasztalatom szerint az emberek a műtőasztal árnyékában nagyon könnyen igérgetnek.
    És a mai újság. tegnap megcsászároztuk a szomszéd csügőhasú mlacát. de sajnos reggelre elpusztult az anyaállat. Egy élő kismalac maradt, amit este áthozott a szomszéd, mondván ő nem tudja két óránként etetni. Ma reggel átjött, megnézte a kismalacot, aztán közölte velünk, hogy akkor legyen ez a kis jószág a miénk. Most itt állok egy kétnapos kismalaccal, aki éjjel nappal két óránként visítva kéri a tejecskét. és egy szikrát nem érdekli, hogy én milyen álmos vagyok. Amúgy meg nem is akartunk disznót tartani. Aztán megbeszéltük a tesómmal,meg a lányomékkal, hogy az udvarban elfér, de mivel meg fogjuk szeretni, ezért nem esszük meg, hanem jövőre lefialtatjuk, aztán a szaporulatot meg jól megesszük. Hogy mibe nem keveredünk vénségünkre!!!!!
    Tegnap este óta nálunk tanyázik a tesóm kétéves unokája, akinek nagyon tetszik a kismalac, főleg amikor szopizik. Délelőtt a tesómra várt az etetés, és Lilike nagy hisztit vágott le, és kiabálta, hogy "maaac Ági mama." Mikor hazaértem, felháborodva mesélte a maga kis nyelvén, hogy" Ecci mama maaac"
    Én meg pesrsze mondtam, hogy", nahát ez az Enci mama! Hogy engedhetted meg neki?"
    És akkor olyan de olyan mérgesen nézett az Enci mamára, azt hittem ott helyben megzabálom.
    Most azt hiszem, hogy pihizek én is egy kicsit, mert higany bébi éppen alszik, és megigértem neki, ha felkel, akkor együtt sütünk tortát.
    További szép napot mindenkinek: Lujza

20. kpe59

Nekünk is volt csüngőhasú disznónk, de én nagyon zsírosnak találtam a húsát.
    Az a délutáni közös torta lesz a világ legfinomabb és legszebb tortája, [​IMG] majd figyeld meg...

sutimami57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.