Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Némi előre tervezés és egy kis munka meghozta az eredményt a mesterségek völgyében... [​IMG]
    Reggel elértem a virágkötőben a harmadik szintet.
    Ahogy kész lettem a gazdakörben a feladattal rögtön elém is tolták a pékmesterség építési engedélyét.[​IMG]
    A menet a szokásos, felépítettem az üzemet, elballagtam a tölgyhöz és kiváltottam a hatékonyság növelő százalékokat. A sót egyelőre nem, mert az van bőven. (Így is megcsappant a csillagok száma rendesen...)
    Vissza ballagtam az immár teljes pompájában díszelgő völgybe és elindítottam a gyártósort. Lángost és répás kenyeret fogok sütni, nem sietek sehova, egyelőre nem sürgős egyik szintlépés sem...

A sütés-főzést nem, de a takarítást szívesen átadnám neked [​IMG] egy kis kerti munkáért cserébe...

Utoljára szerkesztett: 12.4.15
    sutimami57 kedveli ezt.
  2. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Gratulálok, Erzsike, ez nagyon gyorsan ment!!! hamar utol is érsz..:) :) Igaz, a harmadik már elég lassan megy, de ahogy mondod, nem sietünk sehova!

Szívesen át vállalom a takarítást, szeretem a nagy takarításokat, nagyon pedánsan, igényesen dolgozom..:D :D A kerti munkáért bármit meg csinálok..:D :D

Mérgelődtem is, mert a férjem ma szabad, és meg beszéltük, hogy az udvar egyik hátsó részét meg csináljuk együtt, mert ott vannak nem nekem való dolgok...erre, el mentek pecázni...:mad:Mégis rám marad a munka......

3. kpe59

A démoni elérése volt a cél, aztán majd haladunk tovább...

sutimami57 kedveli ezt.
  4. sutimami57

Érdekes, hogy nálam a virágkötő volt az első, mégis a másik kettő műhelyem van az ötödik szinten, a virágos meg csak 4.-en...nem is szeretem annyira, mint a másik kettőt.......:)

5. kpe59

Talán azért, mert a másik kettőben több hasznos dolgot lehet gyártani.
    Majd az ötödik szinten a tavaszi koszorú meghozza a kedved [​IMG] a kötészethez, addig is gyűlik a drót hozzá.

sutimami57 kedveli ezt.
  6. sutimami57

Valóban így van, a másik kettő sokkal hasznosabb. Itt nekem is a démoni volt a favorit. :)

7. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok...
    Zsolt,
    kicsit megkésve, ámde törve nem, kivánok névnapod alkalmából minden jót!!

jolanda1948 és pjotrovov kedveli ezt.
  8. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Sziasztok !

Szia Pjotr! most igaziból nem tudom, melyik nevedet használod a Zsoltot vagy a Pétert
    De ha a Zsoltot akkor egy kicsit megkésve, kívánok neked nagyon boldog névnapot.

pjotrovov, -elzemari- és sutimami57 kedveli ezt.
  9. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

Sziasztok!:)

Pjotr!
    Utólag is boldog névnapot kívánok!

Ma roppant jó napunk volt.
    A vasúttörténeti parkban voltunk, ahol Old Timer kiállítást rendeztek. Igaz, hogy a belépő kicsit borsos volt, de megérte!
    Villő is nagyon élvezte. Rengeteg autó és motor volt kiállítva. A látogatók is igen sokan voltak. Három plusz pénztárt is beállítottak, de így is fél óra kellett, hogy bejussunk.:mad: Az idő nagyon kitett magáért, mert gyönyörű napsütés és meleg volt. A benti árusoknál sem szaladtak el az árak. Nagyon jól éreztük magunkat a csodálatosnál csodálatosabb járgányok láttán.

Az időre való tekintettel most nemvágtam fát, de az üvegeket azért feltöltöttem! Egészségetekre!:p

További szép napot Mindenkinek!

10. sutimami57

Kedves Pjotr! Csatlakozom az előttem szólókhoz, mint a bocsánat kéréshez, és a jó kívánság tolmácsolásához. Nagyon boldog névnapot kívánok Neked, igaz, kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel! [​IMG]

pjotrovov és -elzemari- kedveli ezt.
  11. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Nagyon köszönöm mindenkinek!!!!!!!!!!
    Hosszú napok vannak mögöttem,próbálok holnaptól rendszeresen jönni.
    Kellemes jó éjszakát!!!!!!

stadler42, sHaDoW_sOnG és sutimami57 kedveli ezt.
  12. sutimami57

Az jó lesz..mármint, ha gyakrabban jössz...) :) Szép álmokat, jó pihenést, kellemes ébredést, vidám hétfőt!

stadler42 kedveli ezt.
  13. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép napsütéses napot kívánok mindenkinek , legalább olyat mint tegnap volt !! Tegnap szinte egész nap kint voltunk az udvaron !! A szigeten bezsebeltem újabb 5-aranybanánt !!

sutimami57 kedveli ezt.
  14. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Ida, germán eredetű női név, jelentése: tevékeny, serény valamint az Ida-, Idu- kezdetű, többnyire már nem használt nevek rövidülése is. (Ferenczy Ida, Erzsébet császárné társalkodónője)
    1997-ben ezen a napon Tiger Woods lett a legfiatalabb golfjátékos, aki megnyerte a The Masters Tournament-et.
    1970-ben megszületett Csollány Szilveszter olimpiai bajnok tornász.
    1695-ben meghalt Jean de La Fontaine francia író, meseköltő.

A farmon továbbra is a nemesítés a fő munka és a hozzávaló növények termelése. Mellette azért néhány terményes is működik és belefér egy kis piacra termelés is.
    Ügyintézni valóm van, majd érkezem valamikor.

sutimami57 kedveli ezt.
  15. stadler42

Szép jó reggelt !

Nagyon szépen süt nap, ha minden igaz ma is ragyogó nap lesz. Ehhez a mai mosolyt is meg hoztam.

********[​IMG] Most munkára fel később jövök.

jolanda1948, sutimami57 és sHaDoW_sOnG kedveli ezt.
  16. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek! Csodás idő van mifelénk is, gyönyörű a tavasz. Tegnap nem voltam, mert intenzív családi életet éltem, amiben volt szülinap is, no meg a lányom eljegyzése.
    Hoztam nektek egy kis harapni valót, hogy jól induljon a nap.ma elvileg vagyok, érezzétek jól magatokat a napsütésben: Lujza

sutimami57 kedveli ezt.
  17. pjotrovov

Sziasztok!
    Elindult a hét,remélem gyorsan péntek leszxD
    Lett 2 m.kenyérfám és 2 k.berkenyém.Kökények és sok xxl.Meg vagyok elégedve......Ma reggel piacoztam kicsit,nálam jól megy a málna,b.gyapot.Természetesen a kivi is,bár már csökken az ára.
    Bíborka,köszi a kávét!
    Rozimama,a vv-ben a Zsolt napot tartom:)
    Lujza,két nagyon szép ünnepet ültetek,gratulálok mindenkinek!!!
    Szép tavaszi napot kívánok!!!!

sutimami57, -elzemari- és sHaDoW_sOnG kedveli ezt.
  18. stadler42

Szia ! Lujza hiányoltunk is tegnap. meg vártuk a tortát hogy fel teszed nekünk.
    A szülinaposnak boldog szülinapot, a lányodnak meg gratulálok az eljegyzéséhez.
    Péter! gratulálok a fáidhoz, nagyon jók lettek.

sutimami57, -elzemari- és jolanda1948 kedveli ezt.
  19. pjotrovov

Köszi!Őszintén szólva,vettem 1-1 csomagot.Utána még darabokban párat.A darabosból is adott az újakból.
    A piac is jól megy,szóval most mondhatnám mint Ferenc József:Minden nagyon szép,minden nagyon jó,mindennel meg vagyok elégedve!!!xD

20. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

sutimami57, -elzemari- és sHaDoW_sOnG kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.