Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. marharépatartaléka

marharépatartaléka Aktív író

Szép napot Kedveskéim!

Az utóbbi időben inkább a valósban sürgölődtem, kihasználtam a jó időt és iparkodtam utol érni magam, itt a farmon hosszúakat vetettem, hogy ne kelljen sokszor jönnöm. Most is a kiváncsiság hozott ide, hogy mi is lesz majd a holnapi eventben.
    Szeretném megcsinálni mind a két farmon, mert itt nincs süncikém, odaát pedig még farkaskoma nem tette tiszteletét. Remélem sikerül.

Csodálattal adózok a sok Micsurin hölgynek, hogy micsoda szorgalommal végzitek a nemesités komoly tevékenységét. Ha vége lesz az eventnek, megpróbálkozok majd vele én is.

Most megyek, mert vár a gereblye és a kapa.

Legyen szép napsütéses napotok Ági

sutimami57, -elzemari- és sHaDoW_sOnG kedveli ezt.
  2. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Ez tényleg gyönyörű!!!!!Szép időtök lesz a sétához!
    Jó látni téged!!!!
    Átolvastam az ismertetőt,nem vészes szerintem.A kecske és disznó ára már az egekben:)
    El is hoztam nektek,íme: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-cseh-rokon-cseh-nemzeti-event.12417/

sutimami57 kedveli ezt.
  3. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szerintem is jó kis eventnek nézünk elébe, jó kis ajándékokkal.
    Kimentem a piacra az árak [​IMG] tényleg az eget veri, nem akartam hinni a szememnek.
    Akinek nincs elég ezekből az állatokból, ki nyithatja a bukszáját. Ági olyan jó látni téged, s főleg hogy néha csak ide találsz. Nem tudom Eszterel mi van, már régen volt itt. Igazán be nézhetne, és mesélne egy kicsit a kis hercegnőről. Na megyek körbe járom a piacot, mit láttok. és hallok.

sutimami57 kedveli ezt.
  4. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

5. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szép napot kivánok!
    S ami a lényeg, jó játékot...Nem is tudom, de valahogy nagyon lelassultam, mert nem érem utol magamat, mindig csak a sarkamat látom, ami jóval előttem jár.

Jaja Erzsike, nem emlékszem már, hogy vajon a szegfű nálad mikor adta meg magát, de az utolsó háromból, kellene kettő bónusz, és a boga életben nem akarja megadni.
    Már a piacra járok szép illatos szegfűt vásárolni, hogy ezt a bohókás nemesitést folytatni tudjam.Jó lenne nem feladni, de olyan fogytán van a türelmem, hogy nem kell sok.
    Ám, ha arra gondolok, hogy már hány napja lesem és lesem, hogy na majd most, na majd most járok sikerrel, de semmi.Akkor csak arra jutok, ha már ennyi szegfűt elpazaroltam, akkor még ezt az évet végig csinálom vele....

Utoljára szerkesztett: 13.4.15
    sutimami57 kedveli ezt.
  6. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

Marika légyszives menj vissza a hsz emhez és nézd meg a linket,ha szépet akarsz látni.

sutimami57 kedveli ezt.
  7. kpe59

Nekem a szuper trágyás bónusz, egyelőre csak a hagyma, rózsa, gyöngyvirág és a nősziromnál van meg. A többinél csak az érés gyorsítók, a víz és trágya hatékonyság növelők vannak meg. Meg amiket mellette adott, de sose fogom használni.
    A szegfűnél az 1. 2. 3. és a 6. bónusz van meg. Ezekhez ötször indítottam a 900 db-os ablakot.
    Te nem csak azokat a bónuszokat akarod, amik igazán hasznosak, hanem mindet?
    Az utolsó ablakból csak a szuper trágyás hasznos, a kilences határozottan negatív...

Névnapodra, talán még beleférek a nyolc napba...

sutimami57 kedveli ezt.
  8. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Pjotr kicsit késve, névnapodra sok szeretettel

sutimami57 kedveli ezt.
  9. -elzemari-

A hetedik kellene, mert ott van a 25% szupertrágya, és 12%-al kevesebb Tp Kacsa Kata szupertrágyájának a használatakor, és ezért kell még a nyolcadik, hogy az egy kicsit kiegyenlitené, mert itt 50%-al több Tp a Kacsa Kata szupertrágyájának a használatakor.A kilencediket a hátam közepére sem kivánom, de egyenlőre csak eszi a szegfűt és eszi a szegfűt...
    Tulajdonképpen nagy választásom nem volt, mert amiket adott, azokat elfogadtam, mert ha nem, akkor legközelebb megint megajánlja.
    Szóval türelem , türelem tudom...

sutimami57 kedveli ezt.
  10. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Nagyon köszönöm!!!!Egy évre elláttál röviditallal:)
    Köszönöm Neked is!Pihenitek a tegnapot???;)
    Érezhető már,hogy farkasodú lesz a nyeremények között.Lement az ára a piacon.Én is elkezdem a gazdaköribe termelni.......
    Mari,küldenék neked pár ezer darabot,de sajnos lehetetlen......... :(

sutimami57 és -elzemari- kedveli ezt.
  11. kpe59

Akkor már csak egyetlen kérdésem van. Akarod Kacsa Katázni a szegfűt? Mert ha nem, akkor csak a hetesre van szükséged...

sutimami57 kedveli ezt.
  12. eva550125

eva550125 Törekvő

Szerbusztok!!!Meg jöttem hozzátok én is,igaz egyre gyakrabban,de most ezt kell el fogadnom,hogy nincs idő.Kellemes délutánt kívánok,és hoztam egy kis nasit nektek,fogyasszátok,egészségetekre!!![​IMG]

sutimami57 és stadler42 kedveli ezt.
  13. -elzemari-

Ó igen, milyen igazad van, megyek mint a vak birka,igy jár az , aki nem gondolkodik...
    Pjotr,
    majd éjszaka adok a gazdaságnak,ebből szépen szokott felröppenő lenni

sutimami57 kedveli ezt.
  14. kpe59

Ezek után már csak egy bónuszra vársz, én meg szurkolok, hogy minél előbb meg legyen... [​IMG]

sutimami57 kedveli ezt.
  15. -elzemari-

Vissza kellett szaladnom, mert vajon mekkora a sansz, hogy pont a Szupertrágya imádat fog bejönni??Mindenesetre nem hagyom el a bizalmat...

sutimami57 kedveli ezt.
  16. kpe59

sutimami57 kedveli ezt.
  17. -elzemari-

Ó igen nagy boldogság ért engem is, amikor kivittem a kis fedeles kosaramba a Kivimadarat.Üldögélek egy darabig a piacon, aztán gondoltam hazanézek, és majd addig hátha elkel a madár.Biztonság kedvéért még a piac kapujából vissza néztem és akkor látom, hogy teljesen idegen ül az én helyemen otto_0 WHERE. és árulja az én Kivimadaramat.
    Én sem voltam rest és vissza mentem és felelősségre vontam.Hogy jön ő ahhoz, hogy átvegye az árúmat.
    Hááát igy jártam, s ráadásul még két szomszédom helyett is beköltözött hozzám
    otto_0 WHERE.
    .Tiszta élmény
    Sokkal szivesebben látom Sopánkánét, mint ezt az idegent...

sutimami57 kedveli ezt.
  18. kpe59

otto túltengés van a farmon...

sutimami57 kedveli ezt.
  19. -elzemari-

Talán csak nem hozzád is beköltözött Otto?

sutimami57 kedveli ezt.
  20. kpe59

Elárasztott rendesen... [​IMG]
    Kipróbáltam, vásárolni lehet, így aztán különösebb zavart a piacon nem okoz.

jolanda1948 és sutimami57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.