Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Akkor nem véletlen nem találkoztam még vele...

2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Gondoltam,pedig jó játék...

Utoljára szerkesztett: 14.4.15
    Csillagzafír és sutimami57 kedveli ezt.
  3. eva550125

eva550125 Törekvő

Ágika,
    nem baj, ha itt morfondirozol, mert másnak is eszébe jutnak ezek a dolgok, de ... ma már aki a nyolcvanadik szintet eléri, az nem öt éve játszik mint mi, hanem két éve, és szerintem már türelmetlenek, hogy a sok lehetőségről lemaradnak, és nem tudják felvenni a versenyt azokkal, akik, mint például te is magasabb szinten jársz.Persze nem csak a szintre gondolok, hanem rutinra, az elért eredményekre, és a játék szeretetére.S nem utolsó sorban a jó kis kollektivára, akik jönnek és mondják, vigasztalnak ha kell, örülnek, ha lehet, tapasztalatokat osztanak meg.
    Tényleg Ágika, miért is hajtasz?Hát ezért, amit irtál, a játék szeretete, az öt év munkája, a jó társasága miatt. Remélem , hogy négyre csak készen lesz az a cseh vizum, és akkor indulhatunk a szépséges Vörösgránitot összekapkodni, a Majoranna és a Pompás komló magokat pedig elültetni.

Erzsike, a solitert szoktam játszani, mert ott párosan is lehet és igy izgalmasabb, amikor van partner is..

Lujza,
    egy ékes példája annak, hogy miképpen lehet teljes életet élni ....[/QUOTE]
    Kedves elzemari!!Attól,hogy a 80-ik szinten lépegetek,attól nem tartom magamat tapasztalatlannak.A mérgelődésem abból fakadt,hogy siettem a munkámat befejezni,hogy 2 re végezzek,holott rá értem volna nyugodtan meg csinálni.A kollektíva az valóban jó,azért volt eleinte kedvem be látogatni hozzátok.De manapság nem igazán értem azt,hogy az újakat csak vagyis csak magamról beszélek,nem igazán veszitek be.Nektek meg van a kis csapatotok,és ennyi.Mivel,hogy tapasztalatlannak tartasz,így ez volt az utolsó látogatásom hozzátok,vagyis inkább csak hozzád,mivel vannak itt jó társalkodó emberkék akiknek köszönöm,hogy eddig el viseltek.Be vallom,ez nem az első eset amikor le nézed a másikat.Legyél büszke magadra!!Bocsánat a többi nyugistól,mert ők nem bántottak még.További jó játékot nektek!!!

4. -elzemari-

Kedves Éva,
    azért nem irtam feléd, mert már az első napokban megsértődtél, mert szóltam, hogy használd a Szerkesztés gombot, hogy ne legyen egyszerre több hozzászólásod.Azóta én tartózkodtam a veled való érintkezéstől, hogy újra ne nehezteljél meg valamiért.
    Semmi olyat nem irtam, hogy tapasztalatlan vagy, mert nem is ismerlek, és ne irjál olyanokat amit nem mondtam.
    Én nem sértegettelek, és kérlek, hogy te se tedd!!!!

5. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Kedves elzemari!!Attól,hogy a 80-ik szinten lépegetek,attól nem tartom magamat tapasztalatlannak.A mérgelődésem abból fakadt,hogy siettem a munkámat befejezni,hogy 2 re végezzek,holott rá értem volna nyugodtan meg csinálni.A kollektíva az valóban jó,azért volt eleinte kedvem be látogatni hozzátok.De manapság nem igazán értem azt,hogy az újakat csak vagyis csak magamról beszélek,nem igazán veszitek be.Nektek meg van a kis csapatotok,és ennyi.Mivel,hogy tapasztalatlannak tartasz,így ez volt az utolsó látogatásom hozzátok,vagyis inkább csak hozzád,mivel vannak itt jó társalkodó emberkék akiknek köszönöm,hogy eddig el viseltek.Be vallom,ez nem az első eset amikor le nézed a másikat.Legyél büszke magadra!!Bocsánat a többi nyugistól,mert ők nem bántottak még.További jó játékot nektek!!![/QUOTE]

Sajnálom, hogy így gondolod! Marika nem célzott senkire, csak arra gondolhatott, hogy a rövidebb ideje játszó társak előbb érték el a magasabb szinteket, ezért kevesebb tapasztalattal rendelkeznek. Én is közéjük tartozom, mert két év alatt lettem 90-es, de én nem találok benne semmi bántót.

A befogadással is úgy vagyok, hogy 4 nap után találtam ide, és soha enm éreztem, hogy enm fogadtak volna be a nyugilakók, sem az elején, sem a két év elteltével. Mindig örülünk annak, ha jönnek közénk látogatók, és a találkozókon is részt vesznek. lehet, hogy enm reagálunk minden hozzászólásra, mint ahogy nekem sem jelez vissza sokszor senki, de mindenki fut, rohan, mint ahogy én is.

Majd szét estem a nagy futásba, hogy ide érjek két órára, mégis várnom kellett 4-ig, valóban el ütüttem az időt a boltban, meg egy adag helyett kettőt mostam, meg szárítottam...hiába, nincs üres járat..:D :D A gazak nőnek, mind a két farmon..:) :)

Csillagzafír kedveli ezt.
  6. kpe59

A gazak úgy is nőnek, ha nem nézegetjük mindig, így sok mindent el lehet közben intézni.. Te már nyugodtan leülhetnél a mai nap ténykedése után és nézhetnéd is... [​IMG]
    A hozzászólásodból töröld ki azt a részt, a középső QUOTE-al együtt, ami előtte van a bezáró szögletes zárójelig, akkor helyreáll a rend... Csak az marad meg, amire reagálni szerettél volna.

sutimami57 és Csillagzafír kedveli ezt.
  7. eva550125

eva550125 Törekvő

Bocsi!!Marika!!Nem állt szándékomba,meg sérteni,lehet hogy úgy tünt,de nem ez volt a célom.El nézésedet kérem,már bánom,hogy reagáltam az írásodra,és rosszul.Még egyszer el nézést!!!

8. -elzemari-

Semmi gond!

Csillagzafír és eva550125 kedveli ezt.
  9. eva550125

eva550125 Törekvő

Oké!!és ismételten bocsi!!!!Nálam sincs gond.

10. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Szevasztok.
    Most olvastam vissza és kicsit zavarodottan figyelem, hogy egy félreértés mit nem eredményez.
    Éva én értelek téged, de ha ennyien vagyunk a fórumban mindenkinek az írására nem lehet reagálni. Emlékszem, mikor én is hasonló cipőben jártam. Sokan emlékeznek még a faltörő kosra, amit akkor emlegettem. Az írások soha nem akarnak senkit sem megbántani. Nem is úgy kell olvasni őket. Én ,ha ráérek, mint most, akkor írogatok, ha nem akkor van úgy hogy csak olvasok. Nyugodtan gyere és írj magadról, családodról, és nem kell sértésnek venni, ha jó szándékkal szólnak, vagy figyelmeztetnek, a hibára. Én csak hálás tudok lenni a lányoknak, mert sokat tanítottak a fórum és a farm kezelésére.
    Jelenleg szaporítom a növényeket, és csalódottan vettem észre, hogy a Bahamán csak, komlót lehet termelni.
    Szeretném ezt az eventet mindenképpen befejezni mert nagyon jó ajándékot ad.
    Ma füvet nyírtam, de iparkodtam a 2 órás kezdésre. Aztán visszakullogtam az udvarra és négyig még kapirgáltam.
    Most teljes erőbedobással a farmon dolgozom, illetve lesem, hogy szaporodjanak a növények.
    Gratulálok, Lujza lányának az eljegyzéshez, Zsoltnak a névnapjához és mindenkinek aki ezalatt az idő alatt valami jóban részesült.

11. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szia Évus ! csak gyere minél többet, mi szeretjük ha sokan jönnek. Nem azt mondom minden írásunkba, mindenkihez mindég szólunk. De ha hiányzik valaki, azt egyből észre vesszük és hívjuk. Biztos ha te is többet jönnél, jobban meg ismernél bennünket. Sokszor csak el mondjuk, gondunkat bajunkat és már rohanunk is tovább.
    A farmomon gőz erővel folyik a munka, éjszakára már kis kockákban ültetem a komlót.

12. kpe59

A te faltörő kosodat is közös erővel sikeresen eldugtuk... Ugye azóta sem keresed? [​IMG]

13. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Erzsike, szerintem eltüzeltétek, de jól tettétek.

stadler42, sutimami57 és Csillagzafír kedveli ezt.
  14. kpe59

Persze, azzal fűtöttünk a kandallóban egész télen. Csak eddig nem akartam elárulni... [​IMG]

sutimami57 és Csillagzafír kedveli ezt.
  15. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Örülök, hogy a félreértések megoldódtak. Hidd el Eva nagyon jó kis csapat ez, mindig segítjük, támogatjuk egymást. Itt el lehet mondani gondot bánatot. Ha nem is reagál rá senki rögtön, tudom, hogy a ládára úgyis ráül mellém, aki erre jár.
    A kisfarmot én is tavaly januárban nyitottam (csak tudnám, hogy minek), most a 84. szinten vagyok, és hidd el, hiányoznak olyan dolgok, amit már nem tudok megszerezni, mert régebben volt csak játékban. Ezek fényében merem állítani, hogy bizony a tapasztalat nagyon elkelt nálam, hogy a második farmot egy év alatt ide fel tudjam hozni. Tapasztalat hiányában talán az 50 szint körül járnék, és biztosan én is türelmetlen lennék, és főleg elégedetlen, amiért bizonyos dolgokat nem érhetek el. Mert ha benézel a panaszkönyvbe, bizony sok reklamációt hallasz erről. És Marika írása pont őróluk szólt. (szerintem)
    Az eventet roppant ügyesen kezdtem, kölest vetettem majoránna helyett. De már kiraktam a gazokat a kedvencek közé, úgyhogy ez a hibalehetőség elhárítva. Majd csak találok valami más lehetőséget:D

16. eva550125

eva550125 Törekvő

Sajnos,én is bele fogtam,a harmadik farmba,ami ez.A másik kettőt régóta játszom,pár éve már.Volt úgy,hogy abba hagyom,de vissza tekintettem rá.Marikát nem volt szándékomban meg bántani,de utólagosan vissza olvastam a levelemet,amit írtam,valóban sértő volt.Szégyellem is magamat ez végett.Nem ismerek saját énemre,mert nem ilyen vagyok.A magokat már én is be vetettem,harmadjára.Majd reggel,vagyis hajnalok hajnalán aratok,mivel rossz alvó vagyok,így 2 óra tájékán ébredezem,sajnos.További szép estét kívánok mindenkinek!!!

17. kpe59

Nem minek, hanem kinek... Hát Csipikének és milyen ügyesen halad vele... [​IMG]

Előfordul az ilyen, de látod, szépen meg lehet beszélni és túl lépni rajta...[​IMG]
    Nekem csak egy farmon van, ezt gondozom teljes odaadással. Nem tudnám elképzelni, hogy még egyet nyissak...

eva550125, Csillagzafír és sutimami57 kedveli ezt.
  18. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Nekem is csak egy farmom van, de néha a fiam megkér hogy segítsek be mert nem ér rá.
    Nem vagyok biztos, hogy egy másik farmot ilyen intenzitással tudjam csinálni. Ezt 3 éve gyúrom, és még nem unom.

eva550125, Csillagzafír és sutimami57 kedveli ezt.
  19. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Köszi, Erzsike, nem is értem, mitől lett kavarc........de én már olyan fáradt vagyok, hogy nem tudok koncentrálni...) :)
    Nem is akartam lesni, hogy nő a majoranna, mert elindultam fürödni, aztán, mire észbe kaptam, a locsoló kanna volt a kezembe, a tusoló helyett........A férjem szerint este kell el vetni a fűmagot, mert akkor lesz jó. Nekem aztán teljesen mindegy...elvetettük,. szépen meg is locsoltam, de most aztán tényleg elegem van a mai napra. Az az egy jó van benne, hogy jó végig nézni az udvaron..:) :) :)

Lujza, nagyon ügyes vagy, én rendszeresen mellé találok a vetésnek, így, eventkor azonnal rakom ki az új magokat a kedvencekhez..:) :)

Éva, Hugi! Nekem is két farmom van, de a kisebbik, bizony, nem is megy úgy, mint a másik...nem tudok kettőt olyan aktivitással gondozni, és ha eventek vannak, alig várom a végét, hogy lazíthassak a kis farmon...nekem véletlenül lett a második, és a tapasztalatom hiánya miatt történt így.....De már mindegy, megszüntetni sajnálnám....ha nincs event, napi egyszer belépek, elrendezem, és nem olyan teher...:) :)

Utoljára szerkesztett: 14.4.15
    eva550125 és Csillagzafír kedveli ezt.
  20. kpe59

Abban volt a gubanc, amit beidéztél. Csak azért írtam, hogy ki tudod válogatni egy kis odafigyeléssel és nem gyűrűzik tovább a hiba...
    Most már aztán sipirc a fürdőszobába, [​IMG] meg ne lássam, hogy nem pizsamában ülsz a gép előtt...!!!

eva550125, sutimami57 és Csillagzafír kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.