Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csillagzafír

Csillagzafír Törekvő

Sziasztok!
    Örülök, hogy a félreértések a helyükre kerültek!
    Ezt most senki ne vegye sértésnek, de bizony azt már én is észrevettem, hogy a "fiatalabb" játékosok méltatlankodnak sokszor. Pedig figyelembe kellene venniük, hogy vagyunk itt egy páran akik már évek óta gyötrik azt a szegény egeret, túrjuk a földet rendületlenül. Ha valamivel több mindenünk van azt a sok év alatt szereztük meg. (de főleg tapasztalatot) És bizony a kezdet kezdetén nem is volt olyan könnyű. Mi is sokszor szomorkodtunk, ha nem sikerült egy-egy event (és ez bizony többször is előfordult), de valahogy nem irigykedtünk a másikra, nem reklamáltunk.
    Megtaláltuk a fórumon is a helyünket , Marikánk jóvoltából, hisz Ő nyitotta nekünk valamikor ezt a kis klubot. Sok emberke megfordult már itt, volt aki megtalálta köztünk a helyét, volt aki lemorzsolódott. Én személy szerint ritkán írok, de nem sokszor fordul elő, hogy ne olvasnám a napi írásokat. Nagyon sokszor voltam a valós életben a mélyponton, de itt mindig volt aki olyasmit írt amin a legnagyobb kedvetlenségemben is felnevettem. (ma például a faltörő kos története húzta mosolyra a szám, mit mosolyra, hangosan felröhögtem ahogy Erzsike és Hugi megtárgyalták mi is lett a sorsa annak a bizonyos kosnak)
    És ha kellett még segítséget is kaptam és nem csak a játékban!!
    Eva! Nem szoktam írni, de én mindig szívesen olvasom az írásaidat, főleg,h a a családodról írsz!
    (Egyébként ez mindenkire vonatkozik)
    Szeretem olvasni, ha valami jó történik a gyerekekkel, az állatos történeteket meg különösen szeretem.
    Tényleg! Lujza!
    Az nagyon jó lenne, ha Manónak nem kellene műteni a lábát, a gipsszel is meglehetne oldani a bajt! Drukkolok neki!
    A lányodnak gratulálok az eljegyzéséhez!!!

Az eventet én is elkezdtem és amilyen lüke vagyok, három farmos is. Már annyiszor megfogadtam, hogy ez lesz az utolsó, hogy csinálom, de akkor bedobnak olyan ajándékot amit másképp nem nagyon tudnék megszerezni és akkor muszáj belevágnom a másik két farmon is. De hogy miért azt nem tudom!

Legyen szép éjszakátok, én még egy kicsit farmozok, próbálom behozni a holnapi kimaradást. Merthogy holnap nem lesz áramunk!
    Eszter

eva550125 és sutimami57 kedveli ezt.
  2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Most indokoltad meg... Azért, mert másképp nem tudnád megszerezni... [​IMG]

3. Csillagzafír

Csillagzafír Törekvő

Ez indokolt a saját farmomon, de a másik kettőn nem! Azokat fel akarom adni, előbb-utóbb, akkor meg minek hajtok dolgokért? Na ezt nem tudom!

4. kpe59

Ezek után én sem... [​IMG]

Csillagzafír kedveli ezt.
  5. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Pizsamában ülök..:D :D :D De sajnos, még nem fekszem le, mert akkor el marad az éjszakai vetés..:D :D
    Holnap jobb napom lesz...jön a lányom délután, meg a fiamék is..csak sütök, főzök, mosogatok..:D :D

6. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Már megint bepasiztam....:(Mi volt az a faltörő kos????????

eva550125, Csillagzafír és sutimami57 kedveli ezt.
  7. kpe59

Azt viszont 120 %-on...
    Mit szeretnél ki mesélje el? Én meghagynám az eredeti tulajdonosnak...[​IMG]

8. sutimami57

Én is szívesen el olvasnám a történetet! :):) Lehet, hogy a 120 % Nem is lesz elég..:D :D

9. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Hol vagy Hugi! Elmeséled, mielőtt kilyukad az oldalunk???????

Csillagzafír és sutimami57 kedveli ezt.
  10. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Valamikor másfél évvel ezelőtt, egy Lujza nevű őrült farmozó, akit abban az időben hívtam meg szomszédnak, beprotezsált a nyugiházba.
    Én izgatottan próbáltam írni magamról, a családról, a farmomról. Naná hogy úgy képzeltem,majd mindenki engem kérdez. Ez eleinte így is volt. Később természetesen mindenki írt a megszokott rendszerbe, és én úgy éreztem velem senki nem törődik. Ezért írtam egy hozzászólást amiben azt írtam, hogy csak faltörő kossal lehet ebbe a társaságba bejutni, mivel csak egymással törődnek. Aztán rájöttem, ez nem így működik. Tényleg összetartó társaság, de szívesen látják az új társakat is.
    Hát ennyi röviden a sztori.

11. sutimami57

Köszi, hogy el mondtad! Annak örülök igazán, hogy mégis másképp látod a dolgokat, és ha vannak is kis problémák, félreértések, mindig lehet kezelni...:) :) Hiszen a valósban is vannak..:D :D remélem, ha lesz farmtali, megint találkozunk!!!!

12. kpe59

Pontosan azért jók az új társak, mert új színt hoznak közénk, akik már minden rezdülését ismerjük a másiknak...

sutimami57, eva550125 és Csillagzafír kedveli ezt.
  13. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Én is örültem a találkozónak, és egy félreértés miatt nem tudtam menni a másodikra.
    Ha az idén is többen úgy gondolják hogy jöjjünk össze én szívesen találkozom újra veletek és hátha azok is tudnak jönni akik a múltkor kihagyták.

Csillagzafír, -Joe8- és sutimami57 kedveli ezt.
  14. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Micsoda őrült farmozók vannak!!!:D:D:D.
    Valami rémlett a faltörő kosról, dehát akinek Alzheimer úr a pasija..........

15. sutimami57

Valóban így van, és a mondat második része okozhatja azt az érzést, hogy annyira együtt vagyunk, ami igaz is, mert elég egy apró jelzés, és tényleg tudjuk, mit gondol a másik társunk,ha nem is mondja ki. Az új játékosokat pedig mindig szívesen fogadjuk! :) :)
    Egy gondolat erejéig volt szó egy új találkozóról, és én is szívesen el mennék. Nagyon jó volt Veletek lenni, és az is jó lenne, ha új arcokat ismerhetnénk meg.

Valahogy olyan nehezen ülök itt,olyan helyen is fáj, ahol nem is dolgoztam. lehet, hogy nem várom meg az aratást.....:D :D
    Talán az volt a baj, hogy a napokban nem csak egy lovat ültem meg????? :D :D

16. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Tudod ez az őrültség ragályos, és én is elkaptam.
    Amúgy nem vagyok függő. Ha naponta egyszer nem jutok géphez kicsit ideges vagyok, és nem találom a helyem.[​IMG]

17. kpe59

Te folyamatosan a puszta tízessel kísérletezel...

Azt hiszem mikor közénk jöttél volt kitől elkapnod a ragályt, bár lehet, hogy előtte is picit fertőzött voltál...[​IMG]

18. sutimami57

Ezzel nem vagy ám egyedül..:D :D Én sem vagyok függő, csak kicsit zakkant..:D :D :D

Erzsike, ez fantasztikus egy fogat, azannyát!!!!!Na, meg a hajtó se kutya! :D :D Amügy meg nagyon szeretem a lovakat.::) :)

19. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Olyan jó, hogy még ébren vagytok! nekem 11 órakor kell megetetnem Röfikét, addig nem érdemes lefeküdnöm. Ha van egy kis szerencsém, akkor éjjel kettőig ellesz. ha nem akkor arra ébredek, hogy töf-töf-töf, uíííí, uííííí. Az etetés sem egyszerű. Néha mindenhová folyik a tej, csak a malacba nem. Az előző etetésnél, mondtam is neki: Szépen egyél Röfike!!! Úgy eszel, mint egy malac....
    Tesóm rögtön beszólt -Miért hogyan egyen? Mint egy teknősbéka????:D
    Amíg várakozom, Mahjongg-ot játszom több kevesebb sikerrel. De az egyik szemem rajtatok......

Fatther, sutimami57 és Csillagzafír kedveli ezt.
  20. kpe59

Ez élőben tudod milyen félelmetes? Amikor a tíz ló elvágtázik két méterre tőled, a föld is beleremeg. Felejthetetlen élmény...

Nem ígérem, hogy 11-ig itt leszek, de még egy kis ideig néha bekukkolok...
    Én meg zuhatagozom...

Fatther, sutimami57 és Csillagzafír kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.