Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Mi az a zuhatag?

2. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Fantasztikus lehet a tíz ló vágtája. Én csak a puszta ötöst láttam élőben.
    Még egy darabig én is vagyok, aztán ültetem a 7 órást és sietek aludni, hogy ébredni tudjak az aratásra. Reggel újra a hosszút ültetem, mert délelőtt papírgyűjtés lesz az iskolában és én fuvarozom a rokonságban összegyűjtött papírokat.
    Lujza gondolom a malackát kellően beöltözve eteted.

Fatther, sutimami57 és Csillagzafír kedveli ezt.
  3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Nem hozhatok linket, de írd be a keresőbe, hogy zuhatag játék, sokat fogsz találni.
    Mindegyik azon az elven működik, hogy három egyforma figurát egymás mellé húzol és eltűnik.

sutimami57 és Csillagzafír kedveli ezt.
  4. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Röfike előbb ébredt, úgyhogy megetetem, aztán beásom magam az ágyba legalább 5 méter mélyen. Az etetéshez nem én öltözöm be, hanem a malackát bugyolálom be egy törölközőbe, ami felfogja a rossz helyre folyó tejet:)
    Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát (nyugodtabbat mint az enyém lesz). Köszönöm, hogy kitartottatok velem. Csütörtökön a lányom szabadnapos lesz, levideózzuk Röfikét, és felteszem.
    Most látom Erzsike a válaszodat. meg fogom keresni. Jó éjt: Lujza

Fatther, sutimami57 és Csillagzafír kedveli ezt.
  5. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép jó reggelt , napot mindenkinek !! Ti aztán jó kitartók voltatok az este !! Amikor Ti beszélgettetek Én már rég az álmok birodalmában jártam !! Sütike Én már attól szédülök amikor elmeséled , hogy mi mindent csináltál !! Lujza szorítok Manókának , hogy minden rendben legyen a lábával , nem vagy semmi , hogy még a malackát is bevállaltad !! Éva gyere gyakran , itt rengeteget lehet tanulni !! Végre a hagyma reggelre behódolt , meglett a várva várt bónusz , egy ideig nem kezdek új nemesítésbe !!

Csillagzafír, eva550125 és sutimami57 kedveli ezt.
  6. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szép jó reggelt, sziasztok!

Bíborka, köszi a kávét, már kettőt meg is ittam, és ébren vagyok! Gratulálok a hagymához, nekem is mostanában lett meg, hosszú hónapok óta, azóta ki se nyitom az üvegház ajtaját. :)

Képzeljétek el, reggel arra ébredtem, hogy akkora dübörgés van itt, mintha megindult volna a ház..na, mondom, ez mi a fene, az hián
    yzik, hogy boruljon, aztán kezdhetjük megint a munkát......hát, látom ám, hogy a lovas fogat vágtázik a ház előtt. Hamar futok is felöltözni, akkor jöttem rá, hogy csak álmodtam az egészet. Na, mindegy, ha már hajnali fél 5-kor fel zargattak ezek a szép állatok, megyek a farmra....láss csudát, ott vágtáztak a lovak...fel is ugrottam a bakra, és végig hajtottunk a farmon. Akkora ricsaj volt, hogy be is dugult a fülem. Az összes állat vísított, majd a fejem felett meg jelent a tüzijáték..én meg csak nézem, hogy mi van, tényleg álmodom, vagy ez a való világ. Az volt, a valóságos fényzápor. Akkor látom a hatalmas táblát, hogy 91. szint..fülig vigyorral megyek tovább, ha már ilyen hajtásban vagyok, meg nézzük a szigeten is a birtokot. Amint oda érek, látom ám, hogy ott is megy a tüzijáték, minden csillog villog, felnézek az égre, és ott van a nagy, fényes ablakban egy szám. 210. szint.

Hát, ez történt velem ma kora reggel........:) :) Ugye, azért nem rossz, ha egyszerre több lovat hajt az ember..:D :D

Csak legalább a hátsó felem nem fájna.....:D :D
    Valahogy most még rosszabb a helyzet, mint tegnap. Majd helyre jövök, de azok a csodaszép lovak meg babonáztak...vagy a hajtó???????

Lujza, várom a videót a kis malackáról, mert van, akinek lova van, van , akinek malaca..kellemes, szép napot, csodaszép időt, és sikeres, vidám játékot kívánok!

Csillagzafír és -Joe8- kedveli ezt.
  7. eva550125

eva550125 Törekvő

[​IMG]Köszönöm a kávét,jól esett,De a lovak száguldásáról,a történet az nagyon jó.Gratulálok a szintek lépéseidhez,és minél többször legyen benne részed.Ma egy kis pihim lesz,csak főzni fogok,semmi mást.Tegnap ki dolgoztam magam,délután meg a vérnyomásommal küszködtem.Szaladt az égig,óránként vettem be a nyelv alá valót,hogy az gyorsan le vigye.Talán ma jobb lesz.

Csillagzafír és sutimami57 kedveli ezt.
  8. mérgesistvánné

mérgesistvánné Törzsjátékos

Szép reggelt Mindenkinek!!!!!:)

Én is megvagyok ám!!!!! Csak annyi dolgom volt kint a kertben, hogy nagyon keveset tudtam a gép mellett ülni, reggel gyorsan learattam, egy kicsit olvasgattam itt a nyugiba, aztán ki, már soha nem lesz vége a kinti munkának. Csak ámuldozok, hogy Sütike hogy a csudába tud ennyit dolgozni???? Valamikor amikor mi még csak hétvégi gazdálkodok voltunk akkor minden rendbe volt, igaz sokat dolgoztunk, de amióta ideköltöztünk soha nem érek a munka végére. Igaz akkor még én is fiatal voltam:(
    Nagyon igazatok van abban amit leírtatok, bár már én is a 90-es szinten vagyok, de nagyon sok mindenben tapasztalatlan,, és ez alatt a pár hét alatt mióta idekeveredtem nagyon sokat tanultam már tőletek.
    Elkezdtem tegnap én is az eventet és már éjszakára én is kiskockáztam, ezt is tőletek tanultam.
    Évike a vérnyomással azért vigyázzál, sajnos én is ezzel küszködök már hosszú évetizedek óta, rettegek a frontoktól mert én a hidegfrontra vagyok érzékeny, most még tetejébe az izületeimet is megviseli.
    Nagyon jó és sikeres munkát kívánok.
    Azt meg el is felejtettem, hogy elkezdtem a rózsa nemesítését, és már az első három bónuszom meg van, csak még azt nem tudom, hogy hogyan tudom majd használni őket.:(

9. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Az este igen csak folyt a traccsparti, amit jó is volt vissza olvasni. Sütike ! azért a nagy rohanás közepette,
    haladsz te a farmodon is. Egyszerre még a szigeten is lépni, ezért ki is jár neked a nagy ünneplés. Végre egy aranyos kutya, aki nem fél a tűzi játéktól.
    Sajnos én korán fekvő vagyok, így az este nem voltam. De ha tudom máskor be pótolom, hogy ne csak olvassak, hanem részt is vegyek a beszélgetésetekben. Na megyek aratni, mert még majd lekésem. Később benézek !

10. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Köszönöm szépen! Ez a változékony idő bikztos nem jó a vérnyomásnak. Nekem nincs vele semmi gondom, igaz, szedek rá gyógyszert, de szépen meg áll a helyén...:) :)
    Szia! Nagyon jól haladsz a rózsával..:) :) Be kell csak tenni az ablakokba a bónuszokat, és ha felreppenő hiányod van, akkor szupertrágyával a komfortföldben fél óra után arathatod, és csak repül a sok röpi. :) :)
    Nekem a kicsi farmon van rózsa, 7 perces, és tényleg jó, már be vetettem vészhelyzetre.

Ma jó napom lesz, jönnek a gyerekek, és a sütés, főzés lesz a fó program, de még van az udvaron is néhány kisebb dolog, amit meg akarok csinálni.......nem tudom, honnan van ennyi energiám, de valahogy belém szorult. Világ életemben ilyen voltam..:D :D A barátnőm, aki Németben dolgozik, mindig mondja, hogy vigyázzak magamra, mert nem lehet ennyit futni, ő a negyedét sem bírja, Fiatalon is fáradékony volt. Remélem, még sokáig hajthatom a lovakat..:D :D :D

Ja, meg még el kell intéznem pár dolgot a mai nap folyamán, mert szombaton jó programra készülünk..:) :)

Rozika, köszönöm szépen! Az a kiskutya olyan édes, azzal a kis buksi fejével....szívesen el fogadnám!! :)

11. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kivánok!
    Érjenek a Majorannák és a Pompás komlók a farmotokon...

Utoljára szerkesztett: 15.4.15
    Csillagzafír, eva550125 és -Joe8- kedveli ezt.
  12. nyanyus32

nyanyus32 Járnitanuló

Szép napot Kedveskéim!

A növények már a földben, most olvasgattam és ittam Biborka kávéjából, nagyon jól esett, mert a valósban még nem mertem elkövetni ezt a tettet, a nyomásom nekem sincs a toppon. Majd a tatával kávézok egy jót, egy nem fog talán bezavarni.
    Annyit irtatok a nemesitésről, hogy én is beiratkoztam Micsurin iskolájába és a rózsánál már három hasznos bónuszt sikerült begyűjtenem.
    A farmok számához visszatérve, nekem is kettő van, az egyik a saját, a másik az örökség. Igyekszek mind a kettőn helyt állni, de amikor még a nagymamatárshoz is kell menni napszámba,az már aztán sok, de betyárbecsület is van a világon.

Mára szép időt igértek az időjósok, a két aratás között kint a valósban fogom elfoglalni magam. Tegnap is ez volt a terv, de Kálmánka áthúzta a számitásaimat. Olyan csürdöngölőst járt a kertben, amit én már nem birok, igy visszavonulót fújtam és bent tevékenykedtem várva az event kezdését.

Legyen szép a napotok Ági

Csillagzafír, eva550125 és -Joe8- kedveli ezt.
  13. mérgesistvánné

mérgesistvánné Törzsjátékos

Köszi!!! csak még az nem teljes világos, hogy ha több felröppenőt akarok akkor a rózsát kell kirakni a komfort földbe, vagy az event növényt amit éppen termelni kell.De gondolom a rózsát.
    Jaj mikor fogom én ezt megtanulni:(

Marika ma nagyon szükszavú vagy, pedig én nagyon szeretem olvasni az írásaidat.Egyébként csodállak,hogy Te is a hétvégeken mennyit tudsz dolgozni a kertetekben.

Csillagzafír és eva550125 kedveli ezt.
  14. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Anasztázia és Tas.
    Az Anasztázia női név az Anastazius, magyarul Anasztáz férfinév női párja. (Anasztázia magyar királyné, I. András király felesége)
    A Tas régi magyar török eredetű személynév, a jelentése . (Tas: a honfoglaló hét vezér egyike)
    1923-ban ezen a napon először érhető el nyilvánosan az inzulin, amelyet cukorbetegek használnak.
    1452-ben megszületett Leonardo da Vinci itáliai reneszánsz festőművész, szobrászművész, tudós, feltaláló.
    1765-ben meghalt Mihail Vasziljevics Lomonoszov orosz tudós, költő.

Te a farmon is úgy pörögsz, mint a valósban...

Úgy lesz több felreppenőd, hogy a nemesített növényeket adott időn belül többször tudod aratni. A rózsa bónuszai csak a rózsára hatnak, másik növényre nem.

Jó lett volna valóban, ha itt vagy, de a pihenés is fontos. A fórumban az a jó, hogy utólag is megtudhatod miről folyt a csevej...

A kitartás nálad is meghozta az eredményt.

Én az áfonyával harcolok, a hetes és a nyolcas bónusz kellene, most megy a 43. kör. Húsz indításig nagyon jól adta, azóta smucig lett...

15. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Szép jó reggelt mindenkinek! Én aztán belehúztam ma reggel az alvásba!!! Igaz Röfike kétszer felébresztett még az éjszaka. pedig olyan jókat álmodtam, táncoltam, buliztam, sőt, még iszapbírkóztam is álmomban. Most meg annyira fáj a gerincem, hogy alíg húzom magamat. Mondta is a tesóm, hogy kellett nekem annyit ficeregni az éjjel:D:D???
    Sütike!!! nagyon nagy gratula!! Kettős szintlépés az nem semmi, főleg ilyen aktív élet mellett.Ezt csak neked rendeltem:

Azért hoztam egy kis kései reggelit, hátha még betér valaki. Ez volt az első este, hogy nem fűtöttem be, és nem volt hideg az éjszaka.
    Bíborka! Vigyázz a vérnyomásoddal,nem lehet, hogy gyógyszert kéne váltanod??
    Nála, a Lujzán most biogyapot, a Csipikén nőszirom van a nemesítésben. De minden idegeskedés nélkül, az esélytelenek nyugalmával szedem le őket:)Aztán vagy ad valamit, vagy nem....
    Legyen szép napotok: Lujza

16. kpe59

Úgy is kell, minél jobban akarod, annál nehezebb kivárni az eredményt... [​IMG]

Nem is újságoltam még, elhagyta a hagymám a földet, sorol a borsó és a retek is. A répa egyelőre nem jelentkezik, lehet nem is fog...

17. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

joe, jó hogy látlak, ha van kedved gyere mond el, hogy vagy, javulgat az állapotod??Teljes szivemből kivánom, hogy jól legyél....

18. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Fog az a répa jelentkezni, csak egy kicsit kéreti magát. Bár ha már a borsó is sorol a répa is meg mutathatná magát.

Lujza én nem ficeregtem az éjszaka, mégis úgy fáj a lábam, hogy alig tudom vonszolni magamat. Várom a kismalac fényképét, biztos nagyon aranyos. A nemesítéssel mindenki harcol, ne adjátok fel egyszer úgyis bejön amit akartok.

sutimami57, Csillagzafír és Zsoka7510 kedveli ezt.
  19. kpe59

Nem sok reményem van rá, valami régi magot találtam...

Megjöttek a fecskék, még csak egy fészekbe. Hangos csiviteléssel köszöntöttek, mert épp kint voltam az udvaron.
    Az is lehet, hogy csak a fészeknek szólt az öröm... [​IMG]

20. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

A mieink még nem jöttek meg, pedig annyira várjuk őket:p

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.