Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Nagyon köszönöm "kpe - bocsi Téged, hogy lehet szólítani? ;)
    Már most töröltem, hogy erre nem jöttem rá magamtól! :p
    Majd jó sokat tanulok itt én is, ahogy Vica is írta.

Jutus ha előbb találkozunk, aszerint választottam volna udvarlókat, hogy éppen milyen nyelvet szeretnék megtanulni. :p
    Most ezzel kicsit már elkéstem - marad az angol.
    Jól teszed, hogy beszélsz bátran - engem sem zavar a nyelvtan, meg amit lehet leegyszerűsítek, aminek nem örül a tanárnő.
    Ö úgy tanít, hogy most még nehezítsünk egy kicsit.....

Most látom, hogy már "holnap" van, megyek aludni. :sleepy:

Szép álmokat! :)

Fatther kedveli ezt.
  2. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép jó reggelt mindenkinek !! Vica örülök , hogy a nemesítésnél a rózsa ilyen hamar megadta a kívánt bónuszt !! Én 4-hónapig birkóztam a hagymával mire sikerült az összes bónuszt kinemesíteni !! Jutusfalva csak így tovább , ne hagyd abba a nyelvtanulást , soha nem lehet tudni mikor lesz rá szükséged !! Én már nem tanulok , inkább csak olvasok keresztrejtvényt fejtek , kártyázom , így tartom karban az agyamat , a farmról nem is beszélve , itt is sokat kell variálni !! Párszor bele is buktam az eventekbe , de itt mindég kaptam segítséget !! Igaz még nem régen fedeztem fel ezt a fórumot , de annál többet tanultam !! Hoztam a reggeli kávét !! Egészségetekre !!

Jucusfalva, Fatther és sutimami57 kedveli ezt.
  3. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG]Szép jó reggelt !

Nálunk nagyon szépen süt a nap, remélem az idő sem lesz hideg. Biborka köszi a kávét, de most ki hagyom tegnap is sokat ittam. Jutus ! gratulálok a 92-szintlépéshez, amihez bizony neked is jár a tüzijáték A tanulást senki ne hadja abba, mert az agy tornáztatása mindig kell. Főleg ilyen korban, ha még hasznos is amit tanul az egy külön őröm. Na megyek és birtokba veszem a farmomat, elvégzem a napi teendőket.

4. András

András Kivételes tehetség

Szép jó reggelt!

Rozika köszönöm a jókívánságot....

Napsütéses reggel van, de csípős az idő!

Ma menős napom lesz, de majd kicsit melegebben öltözöm.

Ma reggel "megvilágosodtam"!!!!

Olyan kapkodós vagyok mostanában, és kiment a fejemből, hogy ki kellene rakni az Óriásaimat! Máris szaporodhat a Kisbéri kincsem!

Kicsit hiányos a beadni való állományom. Remélem az Óriások majd segítenek?

Rozikám! Én valóban mindennel úgy vagyok, hogy tanulni folyamatosan kell.

A mi korosztályunk kb 20-30 éve csak tanul.

Az villanyírógép, üzenet rögzitő, fax, másológép, videó, CD, DVD, Tv-k, mobil telefonok, számitógép, mosógépek, háztartási gépek, autók, automaták sokasága és sorolni sem tudom már.

De ezért nem leszünk mi szenilisek, mert az agyunkat folyamatosan tornáztatjuk. A "felesleges" kapacitást pedig felhasználjuk az unokák nevelésére, háztartásunk újítására, olvasásra, vagy tanulásra.

Nehogy már lemaradjunk a fiatal generációtól!

Erika, Péter, Hugi! Hogy vagytok!???? Jön a meleg nem szabad ágyat nyomni már.

Lujzi! Ti is jól vagytok?

Dezső! Lassan már nem kell a forralt bor, csak a fröccs!

Biborka, Te is jól vagy?

Erzsike! Ma nem láttam a napi eseményeket. Vagy csak nem lapoztam vissza?

Hugi! A Pesti videót, fényképet Nekem nem nyitja meg....Kiváncsi lennék a képekre..

További szép napot! Tatus/J.

Jucusfalva, sutimami57 és Fatther kedveli ezt.
  5. mérgesistvánné

mérgesistvánné Törzsjátékos

[
    Szia Mindenki!!!
    Rózsika Neked is nagyon szép reggelt. Ha nem haragszol akkor ezt kis képedet lemásoltam, és most ide megpróbálom feltenni [​IMG]ezek szerint sikerült.

Jucusfalva kedveli ezt.
  6. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

Kicsit elbóklásztam másfelé és sikerült megelőznöd az írásban...[​IMG]

A mai névnap Csilla, írói névalkotás a csillag szóból. Először Dugonics András használta 1788-ban megjelent Etelka című regényében.[2] Azonban valódi névhasználatúvá tételét Vörösmarty Mihálynak köszönhetjük, mint több más magyar nevet is. (Molnár Csilla Andrea – szépségkirálynő)
    1509-ben ezen a napon VIII. Henrik angol király trónra lép.
    1916-ban megszületett Yehudi Menuhin amerikai hegedűművész, karmester.
    1806-ban meghalt Pierre Charles Silvestre de Villeneuve francia admirális, a trafalgari csata vesztese.
    Ma van 1970 óta a Föld napja (Magyarországon 1990 óta).

Csillagzafír, Jucusfalva és Fatther kedveli ezt.
  7. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szép jó reggelt, sziasztok!
    Jutus, én is gartulálok Neked, és további sikereket kívánok! Ilyen élet tempó mellett kiváló haladás!

Látod, nekem sem volt annyi eszem, hogy ki rakjam az óriás ólakat...nem szeretem úket, olyan idétlenek...de most kipakoltam, annyival több lesza tenyészállat. Köszi, hogy elmondtad!

Én jól vagyok, csaka szombati koncert kicsit meg ártott, megfáztam...de jól vagyok, remélem, hamar el múlik.

Kellemes, szép napot kívánok Mindenkinek!

Jucusfalva kedveli ezt.
  8. kpe59

Azt ugye tudjátok, hogy hiába adjátok be a raktárból a lovakat, attól még tenyészteni kell, hogy legyenek csikóitok?
    Az óriás ólakból kapott tenyészlovak viszont továbbtenyésztésre kiválóak és az se elhanyagolható, hogy nem szuper tápból és négy alapállatból lesznek...
    Csak az a hosszú várakozás ne lenne...[​IMG]

Csillagzafír, Jucusfalva és sutimami57 kedveli ezt.
  9. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG]Vica ! gratulálok a képed sikerült, most próbálj meg máshonnét is képet hozni.

Jucusfalva kedveli ezt.
  10. sutimami57

Igen, tudom, hogy mindenképpen kell tenyészteni a kis csikók miatt, de ahogy mondod, 4 ólat raktam ki, az 4 tenyészló.....a házikóban.16 sima ló, és 8 szupitáp.....most adtam nekik azt is, így este már le tudom őket szedni.
    Ki pakoltam az állatokat tegnap, és ma reggel jöttem rá, miért nem szeretek én állatozni..hajjajaj, mire megetettem gondozó nélkül az összes állatot........közben minden területen le fagyott, újra kellett indítani......

Ki teregettem az udvarra, remélem, jó idő lesz..most megyek a konyhába.....szép napot, jó időt, vidám játékot!

Csillagzafír és Jucusfalva kedveli ezt.
  11. András

András Kivételes tehetség

Kedves Erzsike!

Boldog Születés Napot Kívánok! Sok ilyen szép napot!

Jutus/Tatus

sHaDoW_sOnG és Jucusfalva kedveli ezt.
  12. kpe59

Azt sajnos nem tudom melyik Erzsikének szól a topic-ban... Abban biztos vagyok, hogy nem nekem...
    Ezt az illetékesnek, hoztam, majd elfújja rajta a gyertyát...

Csillagzafír kedveli ezt.
  13. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Biborka köszi a biztatást, megyek ma is angolra. A keresztrejtvényeket én is szeretem, bár mostanában kevesebbet fejtek.
    A kávé nagyon finom, ittam belőle, de a többieknek is maradt. :)

Rozimama nem hagyom abba a tanulást, bár otthon keveset foglalkozom vele, valahogy elmegy az idő. ;) :p

Jutus szintlépéshez én is gratulálok! :D

kpe59 - Erzsike vagy, ma derült ki számomra.
    Boldog szülinapot! :music:

Puszilós kislányt kölcsönvettem, nagyon aranyos.
    Vidám napot! :D

Csillagzafír és -elzemari- kedveli ezt.
  14. kpe59

Igen, [​IMG] de a szülinapos nem én vagyok...

Jucusfalva és sutimami57 kedveli ezt.
  15. sutimami57

Kedves szülinapos! Nem tudom, ki vagy ..:) :) De sok boldogságot kívánok Neked![​IMG]

Jucusfalva és sHaDoW_sOnG kedveli ezt.
  16. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

Szép napot kívánok Mindenkinek!:)

A felhősorra már szombat délelőtt felmásztam, de az eventet csak hétfőn délelőtt sikerült lezárnom.:D

A mostani tenyésztős event érdekes lesz, majd meglátjuk a végén.

A betegeknek gyors gyógyulást kívánok!

Az idő most nagyon szép, de éjszaka még hideg van, ezért vágtam fát, behordtam. Mindhárom üveget feltöltöttem és hoztam ásvány vizet is!Egészségetekre!:p

További szép napot és jó, eredményes tenyésztést kívánok Mindenkinek!;)

Jucusfalva, -elzemari- és sutimami57 kedveli ezt.
  17. sutimami57

Grqtulálok Neked is a sikeres eventhez! Nem az számít, hogy mikor végzünk, hanem az, hogy meg legyen, amit akarunk! Köszia gondoskodást, a fa még bizony, el kel a napokban......én most csak az ásványvizet iszogatom, de a hétvégén tüzetesebben át nézem azokat az üvegeket..:) :) :)

Szép délutánt, és Neked is sikeres tenyésztést! :)

Jucusfalva, Csillagzafír és -elzemari- kedveli ezt.
  18. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok...
    Csodálatos az idő felénk és ennek örömére megépitettem a szerelmi fészkeket, hogy legyen egy kis izgalom is az életemben...Csak úgy viháncolnak örömükben ezek a kis állatok....

Jucusfalva, Csillagzafír és Fatther kedveli ezt.
  19. kpe59

Jucusfalva kedveli ezt.
  20. sHaDoW_sOnG

sHaDoW_sOnG Járnitanuló

Szerbusztok.
    Köszönöm szépen a szülinapi köszöntést.
    Sajnos nem vagyok jól ugy néz ki hogy kiújul a tájog az arcomon holnap megyek vissza az orvoshoz.
    Remélem nem kell bent maradni nem szeretek kórházban lenni.
    Sütike neked is köszönöm.
    További szép napot Szami Zsóka

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.