Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

SZAMÓCA !

Nagyon boldog születés napot kívánok !

Jucusfalva és sHaDoW_sOnG kedveli ezt.
  2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Halihóóó..
    Meg van az Erzsike, akinek van a születésének a napja.Kivánok én is nagyon sok boldogságot, erőt egészséget.Azt gondolom, hogy nem vagy egyedül azzal, hogy nem szeret kórházban lenni, mert valahogy még a gyógyulás is otthon jobban megy.Szurkolok, Szami, hogy ne fogjanak benn, és kivánok mielőbbi jobbulást!!

3. mérgesistvánné

mérgesistvánné Törzsjátékos

Szép napot!!!
    Úgy látszik én egy kicsit elkapkodtam a tenyésztést, már meg van az összes boci és csikó.[​IMG]Rozika mondta, hogy pénteken lesz Baby-boom. De nem baj addig is nevelem a lovakat mert igencsak kifogytam belőlük. Rengeteg papi kell, most azt inditom be teljes erőbedobással,
    A születésnaposnak nagyon jó egészséget és sok boldogságot kívánok én is.[​IMG]
    Rozika ugye nem baj, hogy kölcsön vettem ezt a szép csokrot.

Jucusfalva, -elzemari- és sHaDoW_sOnG kedveli ezt.
  4. -elzemari-

Vica,
    ne is keseredjél el, mert én is megcsináltam a tenyésztésemet a bocik és a csikók miatt, sőőőt még egy kis csengőpengőt is hoztam a konyhára a Magyar szürke marhából...

Csillagzafír, Jucusfalva, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  5. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Kedves Szami Zsóka! nagyon boldog születésnapot kívánok neked! remélem az orvososd tud anélkül is segíteni,hogy be kéne feküdnöd.

6. sHaDoW_sOnG

sHaDoW_sOnG Járnitanuló

Mindenkinek köszönöm a szülinapi köszöntést.Holnap ha haza jövök jelenkezem.
    Jó éjszakát mindenkinek.Zsóka

7. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia, Zsóka! Szomorú, hogy rossz hírt hoztál, de nagyon remélem, hogy tudnak

segíteni Rajtad, és megint jobb egészségben leszel. Szívből kívánom, és várom a híreket, ha haza jöttél!!!

Marika! Nagyon ügyesek vagytok, hogy már készen is vagytok a tenyésztésselll...én nem csinálok semmit, csaka hétvégén..illetve, a malom megy, reggelre meg lesznek a papik. :) Szép estét!

8. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Szia Zsóka!

Reméltem, hogy valahogy olvasol bennünket! Jobbulást Neked! Nagyon vigyázz magadra.

Most sorban jönnek a szülinapok...... Ők hozzák a meleget, egészséget és a sok szerencsét.......

Köszönöm a gratulációkat....

Hát én jól "ráfáztam" az öltözködésre!

20-21 fok meleg volt! Rajtam meg egy hosszú ujjú pulóver, és egy vékony dzseki.

Mire hazaértem, fújtattam mint a ló!

Csodás meleg volt. 3-tól amiket kimostam az erkélyen meg is száradt a fele.
    Na és micsoda élmény az erkélyen napozás -cigivel a kézben! Felpezsdítő!

Péter jól vagy? Párod is rendben van????

Rozika! Remélem lassan már Neked is, a kis kacsód, jó híreket fog írni?! Jól érzem?

Hugi remélem az unokáddal karöltve, gyorsan gyógyultok?

Jobbulást mindenkinek.....

A pénteki ikresités nekem is jól jön, mert a tenyésztés ellenére úgy fogynak a tehenek, lovak, mintha farkas járna köztük....

Jó éjt, és kellemes estét.... Jutus

-Joe8-, Csillagzafír, Jucusfalva és 4 más kedveli ezt.
  9. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

Szami!:)

Nagyon boldog szülinapot kívánok és gyors gyógyulást Villő, Borostyán és -Brigesz- nevében is!;)

-Joe8-, Jucusfalva, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  10. stadler42

[​IMG] Szép jó reggelt, ma korán keltem meghoztam a kávét? meg egy kis reggelit.

El kell mennem vizsgálatra remélem hamar szabadulok, és jöhettek vissza. Sikeres tenyésztést mindenkinek, aki már belekezdett.

Utoljára szerkesztett: 23.4.15
  11. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szia Rozika !! Köszönöm a kávét !! Remélem minden rendben lesz !! Várunk vissza a jó hírekkel !! Azért Én is hoztam kávét !! Az eventhez már csak a bébipapik hiányoznak !! Mindenkinek mosolygós szép napot kívánok !! Az Avatáromon az unokám van !! Zsóka Nagyon boldog szülinapot kívánok !! Szorítok , hogy ne keljen a kórházban maradnod !!

12. sutimami57

Szép jó reggelt, sziasztok!
    Köszi a kávét, a reggelit! Remélem, jó idő lesz...A megfázásom nem igen akar múlni, lehet, hogy meg kell látogatnom a kedvenc orvosomat? Korán ébredtem, mert nem igazán kaptam levegőt..:D :D

Jutus! Ezek szerint nem vártad meg, amíg bummognak az állataid? Akkor azért nem fogynak annyira. Én várok türelemmel...a papik készen vannak, álldogálnak a polcon, és várják a sorukat.

Állatokat megetettem, némi tápot is beindítottam, mert aztán esznek ám rendesen........főleg a lovak, meg a bocik, mert belőlük van több....Amikor a narancs ló jött dömpinggel, nem nagyon örültünk nekik, most meg milyen jó, hogy sokan vannak......
    Ma jönnek a fiamék délután, és túrós bugyort kell sütnöm, meg a menyem kívánságára Frankfurti levest főzök. Magamnak valami diétásat. Az udvaron is van egy kis dolgom..kitaláltam az elfoglaltságot, mert hát nem ám unalmas lesz a nap..:) :) :)

Nagyon kellemes, szép napot kívánok Mindenkinek, és jó tenyésztést!

Csillagzafír, Jucusfalva és Fatther kedveli ezt.
  13. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    Szami,nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!!!!!
    Jutus,köszönjük,jól vagyunk.Csak sok a dolog,így nem nagyon van időm jönni.....De majd hétvégén:)
    Rozimama,szurkolok,hogy jó híreket kapjál!!!
    Süti,menj el az orvoshoz,ne legyen nagyobb baj!A Frankfurti levesből kérek én is!!!xD
    Mindenkinek szép napot!!!

14. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Szép napot!

Szami.
    Boldog szülinapot!
    Sütike.

Tüdő Gyuszi akármennyire jó fej, ne higgyél neki.... csak le akar venni a lábadról!
    Ezért, fogd magad , és csettegj el az orvoshoz, hogy ennek a pimasz pasinak esélye se legyen ágyba vinni téged...xD
    Bíborka, kösz a kávét, finom volt.
    Pjotr!
    Régen láttalak...örülök, hogy jól vagy.
    Rozika, nagyon finom reggelit hoztál.
    Most lassan megyek szunyálni, de délután benézek! További szépeket..

-Joe8-, Csillagzafír, Jucusfalva és 2 más kedveli ezt.
  15. sutimami57

Szia! Délben nyithatod az ablakot!! :) :) Küldöm a levest......:)
    Jó pihenést, szép álmokat Neked, aztán gyere ám még délután!
    A doki tervbe van véve, de még nem érek rá menni...D :D

Csillagzafír, Jucusfalva és Fatther kedveli ezt.
  16. -elzemari-

Jó reggelt kivánok!
    Csak megérte a szerelmi fészket beüzemelni, mert a bukszám megemelkedett a csengőpengők számával....Kinek a pap, kinek a papné....meg aztán már nincs rá gond...
    Rozika, biztosan jó hireket fogsz kapni, mert már nagyon megérdemled ennyi várakozás után..
    Sutike, azért szakitsál időt a dokira, mert a lábon kihordott betegség, sok galibát tud okozni...
    Biborka, igazi kis hölgy az unokád, gratulálok hozzá....
    BuktaÁgi, aludj egy jó nagyot, de délután vissza várunk....
    Jutus, mostanában sokan vagyunk úgy, hogy amikor elindulunk, akkor még a kis kabát jó szolgálatot tesz, ám hazafelé már a karunkat melegiti, sebaj, most már itt az ideje a jó időnek....

Legyen nagyon szép és derűs a napotok, és a mosoly....

17. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Béla, név bizonytalan eredetű, a legvalószínűbb magyarázat szerint a régi magyar Bél személynévből származik a név, az -a betű itt kicsinyítőképző. A Bél jelentése belső rész, például: szív. Már a középkorban mesterségesen azonosították az Adalbert névvel. A név a 19. században került elő újra, korábban Árpád-házi királyok nevében fordult elő.
    Más magyarázat szerint a név, – mivel uralkodók neveként jelent meg a magyarban – török eredetű, és a kora középkori eurázsiai sztyeppén széles körben használatos bojla méltóságnévből ered. (Magyari Béla, kiképzett űrhajós)
    1989-ben ezen a napon volt a San Marinói Nagydíj, Imola - Győztes: Ayrton Senna.
    1564-ben megszületett William Shakespeare angol költő, drámaíró, színész és 1918-ban Maurice Druon francia író, kultúrpolitikus, „Az elátkozott királyok” c. regénysor szerzője.
    1616-ban meghalt Miguel de Cervantes spanyol író, a Don Quijote alkotója és 1981-ben Zelk Zoltán magyar költő.
    Ma van a magyar nyelv napja, valamint a könyv és a szerzői jogok világnapja (UNESCO).

Pár óra múlva kész lesz az utolsó adag bébikaja is, a tenyésztéssel megvárom a holnapot...
    Az áfonya nem akar a barátom lenni. Az utolsó bónuszt az 58. körben adta, azóta csak tp, csp, szuper trágya és mag. (Száz felett van már az indítások száma.)

---------------------------------------------------------------------

10:40

Legutóbb akkor jelentkeztem ilyen ügyben, mikor a bahán a 225. szintre léptem. (Visszakerestem, március 30-án volt.)
    Ma elértem a 230. szintet, nem valami megnyugtató a szintjelzőnél a 822.241-es szám... [​IMG]

Csillagzafír, Jucusfalva és sutimami57 kedveli ezt.
  18. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Sziasztok!

Sütikém akkor mára is megvan a programod! Frankfurtira én is "befizetek"!.

Pjotr! Örülök, hogy látlak! Na akkor nem leszek türelmetlen, ha sok a dolgod. Majd jössz amikor ráérsz! Azért csak óvatosan a munkával.

Bukta-Ági! Milyen jó, hogy éjszakás héten sürübben látunk!

Erzsike! Szép szám a 230! De a pontok száma sem kevés! Nekem már a 600 ezres is "nyögésre" kényszerít"...

Rozika! Na akkor lehet, hogy ma már jobb hírekkel jössz?

Biborka! Nagyon szép az unokád!

Marcsi! Való igaz, hogy reggel még 6 fok van, de 11-kor már a 20 fokot döngeti a hőmérő! Remélem szombaton is jó idő lesz, mert megyünk a tanyára..... Terveimbe függönyök mosása, és ablak mosás szerepel. A napon biztos hamar megszáradnának. ?!

Na meg gyűjthetnék egy kis D vitamint! Akik kertes házban laknak előnyben vannak, mert csak-csak kimennek a zöldbe és máris szippantják a friss levegőt, szipózzák a napsugarait....

Én most ezt pótolnám a hétvégén.

Na most szaladok mert lejárt a mosómasa----- majd még jövök...

19. stadler42

[​IMG]Sziasztok !
    Haza érkeztünk 8-ótol 12 - órakor értünk haza. Megkaptam a nyilvántartási könyvemet, avval a papa holnap kimegy a Máv kórházban. Megkapja a kivizsgálási papírokat, mert a novemberi már le járt. Azt is el intézük aztán jöhet a műtét. De én még most se bízók benne. Majd ha a műtőasztalon leszek, akkor el hiszem. A papa gyorsan betette a hurkát kolbászt sülni, az hamar megvan mert meg éheztünk a várakozásba. Erzsike ! nagyon a sarkamban vagy a szigeten, én a 231-szinten vagyok.

20. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Akkor ráhajtok egy kicsit, hogy együtt tudjunk haladni... [​IMG]

------------------------------------------------------------
    A pékségben elértem a harmadik szintet, gyorsan beadtam a gazdakörben az engedélyhez mindent.
    A 40.000 pontból már meg is van 38... [​IMG]
    Megyek tájékozódni, hogy nekem mit éri meg ott sütögetnem...

Csillagzafír és Jucusfalva kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.