Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép délutánt mindenkinek !! Felmásztam a babszáron !! Fent várlak benneteket !! Még soha nem fejeztem be ilyen hamar egy eventet !! Jutus szorítok , hogy hétvégén is ilyen szép idő legyen mint ma !! Rozika már a célegyenesben vagy !! Reménykedjünk , hogy nem halogatják sokáig a műtétet !! Erzsike gratulálok a szintlépéshez !! Én ma léptem a 94-es szintre a farmon , itt biztosan elcsücsülök egy jó ideig !! A Bahamán talán holnap elérem a 235- szintet !! Ma nagyon szép idő volt , sokat kint voltam az udvaron !!

2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Hej hó...
    Én sem tudok dicsekedni, hogy végre meglett a szupertrágya bónuszom a szegfűn, és sajnos még van egy "nemkell" bónusz, majd rihtig az fog jönni, amit nem vár az ember...sebaj, kibekkelelem, mert más lehetőségem nincsen.

Csillagzafír, Jucusfalva és Fatther kedveli ezt.
  3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Nekem is van még egy ilyen "nem kell" bónusz is. Legalább azt adná, akkor már tudnám, hogy utána csak egyre várok...

4. -elzemari-

Az rendben van, hogy tudná az ember, hogy csak egyet vár, de az nagyon nincsen rendben, hogy már mióta??!!!Majd egyszer sikerül....biztatom magamat ezzel....

Utoljára szerkesztett: 23.4.15
  5. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Biborka ! gratulálok a szintlépéseidhez, ezért aztán neked is jár a tűzijáték!
    Hát én is remélem hogy már a célegyenesben vagyok, s már egyszer csak oda érek. Majd megjön ott mindenkinek a várva várt bónusz, s kezdheti a következő nemesítést.

Csillagzafír, -elzemari- és Jucusfalva kedveli ezt.
  6. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Sziasztok!

Sikerült befejeznem az eventet, .. gyertek, mert nagyon szép a kilátás a babszárról!
    Bíborka, kiabáltam, mikor húztál fel előttem, hogy várjál kicsit, mert én is megyek már....
    de biztos nem hallottál..mert különben megvártál volna..
    Rozika, most kicsit megnyugodhatsz, mert nyilvántartásban vagy véve.. és meglásd, megy majd minden szépen...
    és csak a jó híreket hozod nekünk.
    Marika.. mikor én nemesítettem, simán elfogadtam a nemszeretem bónusz is....letudva, hogy többször már nem kapom meg..
    A rekeszekbe meg úgy is csak azt rakom be, amire szükségem van. Így sokkal gyorsabban haladtam a nemesítéssel..
    Erzsike, nagyon jó szint a négyes a sütödében... magam is ott tartok, annak is a vége felé..
    Jutus, jó tanyázást, nyugi.. szép időt jósolnak...
    Hugi, remélem javulgatsz....és nem orrfújással töltöd az időt...
    Na legyen tovább is szép napotok...majd este még jövök.

7. kpe59

Mindkettő szép magasság... Az egyiktől még elválaszt pár szintlépés, a másikat nemsokára elhagyom, nem kis munka már ebben a magasságban a tp-ket leküzdeni...

Én még csak a hármasra érkeztem.
    Jobb lenne a negyedik, de majd elérkezik az is...

-------------------------------------------------------------------
    Szupertáp-akció-és-baby-boom:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szupertáp-akció-és-baby-boom.12444/

8. sHaDoW_sOnG

sHaDoW_sOnG Járnitanuló

Dezső Pjotr Bukta ági köszönöm hogy gondoltatok rám.
    Rozika
    örülök hogy már eddig is eljutottál egy kicsit közelebb vagy a célhoz.
    Én is dél körül jöttem meg a kórházból ,voltam ultra hangon is ahol megállapították hogy egy 22mm átmérőjű környezetébe kötegeket bocsájtó echoszegény képlet ami a bőrfelszin felé 3mm vastagságú fistula járatot bocsájt.Kaptam antibiotikumot és hétfőn vissza kell mennem.
    Biborka gratulálok a szintlépéshez.

Csillagzafír, Jucusfalva és -elzemari- kedveli ezt.
  9. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Sziasztok!

Rozika, most már valóban a jó úton haladsz! Bár nem akarom elkiabálni.... szorítok..

Zsóka! Amiket leírtál, nekem nagyon "kianiul" van, de így is csúnyának tűnik. Biztos a gyógyszer használni fog.... Gyógyulj gyorsan.

Biborka gratulálok a színtlépéshez.. Na és a felhőhöz....
    Én még semmit sem adtam be.... már csak pár darab csikóm hiányzik, de nem hajtom, mert várom az ikreket.....

Talán a csikókból jön 2 :????? ;)

Csodás az idő. Minden téli,- átmeneti kabátomat kimostam, és már meg is száradt. Elrakom a szekrény mélyére, hogy őszig ne is lássam.....:D:D

Köszi a szurkolást hétvégéhez...... Remélem mindenhol élvezetes meleg lesz, mert a hangulatunk is vidámabb lesz.

Ücsörögtem én is az erkélyen egy kicsit, hogy a sminkes dobozomat is letegyem.....jobb a valódi barnaság.....

Hugi! Remélem javultok az unokáddal?

Süti! A családot remélem már egészségesen várod?

Lujzi! Remélem nem az operába vagy?

Dezső! Már nem kell fát hordani..... lassan a légkondit kell üzembe helyezni. A fröccsöt pedig jéggel iszogatni....

Hú de sokat locsogtam,,, megyek is tovább mert vár még egy kis kézműves munka....

Jutus

Fatther, Csillagzafír, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  10. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Biborka nagyon szép unokád van. Gratulálok hozzá és a szintlépéshez is. :D

Nekem is már csak pár bébipapi hiányzik, nem vártam a Boom-ra.

Zsóka én is Boldog Születésnapot kívánok! :music:

Szép estét! :)

11. -elzemari-

Rozika,
    igen igen, én is erre várok mióta, de majd eljön, mint a te műtéted ideje, látod, már ott vagy a célegyenesben...
    Jutus,
    abszolút optimista vagy, és a fagyos szentek??
    Zsóka,
    a csudába a sok kifejezésnek, a gyógyszertől csak el fog múlni!!!
    A magasságokhoz gratulálok.... Én úgy is a magasban szédülök, igy aztán nem is nagyon sietek, mert még a végén leszédülök....
    Ági,
    majd leestem a babszárról, úgy integettem, de nem néztél felém, mert valami mást figyeltél ,de nagyon..

Fatther, Csillagzafír, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  12. sHaDoW_sOnG

sHaDoW_sOnG Járnitanuló

[QUOTE="Jucusfalva, post: :D

Zsóka én is Boldog Születésnapot kívánok! :music:

Szép estét! :)
    [/QUOTE]
    Jucusfalva köszönöm hogy gondoltál rám.

Üdvözöllek a mi ki csapatunkban.

13. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG] Készítettem egy kis pattogatott kukoricát, és el ballagtam a moziba. S képzeljétek mozit néztem, és a pontokat is megkaptam. Nem akartam hinni a szememnek, de csak egyszer engedte. Na de ez is több, mint a semmi. Ma már nem jövök, mindenkinek jó éjszakát kívánok.

14. kpe59

Az én gépészem szabadságolta magát már elég régen... [​IMG]

Csillagzafír, sutimami57 és Jucusfalva kedveli ezt.
  15. -elzemari-

Nem lehet, hogy pattogatott kukorica nélkül mentél, és az volt a baj??

Fatther, Csillagzafír és Jucusfalva kedveli ezt.
  16. kpe59

Vittem én minden hozzávaló kelléket, de hiába minden... [​IMG]

Csillagzafír és Jucusfalva kedveli ezt.
  17. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Én chipszet vittem és 1 filmet nekem is vetített!

Lehet, hogy a gépészt meg lehet vesztegetni?

Marcsi! Hááát, ha így belegondolok, nem is jutott eszembe a fagyos szent!!!!

Akkor majd Ki sem mozdulok a lakásból!! De én már Nem veszem elő a télikabátot!

Bár az "időjósom" (éves előrejelzés), nem mutat fagyokat. Mi több egyre több napsütést jelez...

A tanyámon már minden bújik ki! A szomszédom tett fel képeket, hogy milyen csodás a természet... Viszont egy kis eső nem ártana, mert száraz a föld...

Marcsi! Ti mentek a tanyára?

Na megyek mert jön a Mentalistám......

Éjszakai üzemre átálltam.... Jó éjt!

B. Ági Integetek innen lentről!!! Milyen fent a levegő???? Jutus

18. -elzemari-

Ne is búsúlj, majd lesz még másik gépmester is, aki majd neked is vetit....
    Az igazság az, hogy én sem várom, csak szokták mondani, hogy valamikor májusban, 12, 13, 14, van itt az idejük..
    Egy topolyai népi magyarázat szerint „Pongrác kánikulában subában megfagyott, Szervác a Tisza közepén víz nélkül megfulladt, Bonifácot pedig agyoncsipkedték a szúnyogok – ezért haragusznak ránk emberekre és évről évre visszajönnek, hogy bosszantsanak bennünket”.

Vajon mi lehet a Lujzával nem tudjátok??????Ma még nem láttam...

Fatther, Csillagzafír és Jucusfalva kedveli ezt.
  19. kpe59

Kedden írta, hogy a gépe vírusos, laptop-on meg nem szeret írni, de olvas majd...

20. -elzemari-

Igazad van, most igy már én is emlékszem...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.