Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jutus,
    olvasva a leveledet, fogtam magamat és elloholtam a moziba, de sajnos csak magyarul volt nálam kiirva, hogy hiába mentem, mert számomra ma nincsen vetités.Puf neki, majd legközelebb...

Jucusfalva, Fatther és sutimami57 kedveli ezt.
  2. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Köszi a reggelit, az okosságokat, a kávét, a híreket, és azt is, hogy volt mit olvasnom! Hasznosak a nemesítési, és a haladási tapasztalatok, látom is, mennyire kell felkötni a nadrágot!

Bolond egy nap volt ez a mai, ha nem tudnám a dátumot, azt hinnem, hogy ma van április elseje, és minden engem akar megtréfálni.
    Alig volt időm ide is bejönni, de ma este mászom a léghajót rendületlenül. Tegnap este is volt szerencsém, nem is kicsi, remélem, ma is érdemes lesz ebben a szélben fel kapaszkodni a tetejére.

A kis farmon még ma nem is voltam, ha így haladok, le maradok a napi bónuszokról.....:)
    Kellemes, szép délutánt, sikeres cseréket, jó pihenést kívánok!

Jucusfalva kedveli ezt.
  3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Jucusfalva kedveli ezt.
  4. -elzemari-

Halihóóó...

VÁRNAI ZSENI: ORGONA

Rajtam a tavaszi szelek orgonálnak,
    talán azért hívnak engem orgonának,
    április vad kedve suhogtatja ágam,
    azután megfürdöm fényes napsugárban.

Orgona, orgona,
    illatos muzsika,
    zengő és libegő lila virág...
    fürtjeim lengetem,
    illatom pergetem,
    szakíts le hát engem,
    s légy boldog te világ,
    légy boldog te világ!

Bimbaim bomlanak, virágdíszben állok,
    már csak éppen május elsejére várok,
    s dús lila fürtjeim zászlaját kibontom,
    s orgonaillatom a világra ontom...

Orgona, orgona,
    illatos muzsika,
    zengő és libegő lila virág...
    fürtjeim lengetem,
    illatom pergetem,
    szakíts le már engem,
    s légy boldog te világ!
    Légy boldog te világ!

https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/h...=1931e9ad32574ff834ed787ed1d6fc9d&oe=55D0F5E5

És még ezek után..... Svájci event - A világító

Utoljára szerkesztett: 29.4.15
    Jucusfalva, -Joe8-, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  5. kpe59

Ez lesz az az event, amit teljes egészében kihagyok, mert ezekben a napokban nem leszek gépközelben sem.
    A felhősor tetszene, de esélyem sincs rá, így bele sem kezdek...

6. -elzemari-

Végül is,egy jó programmért nem is érdemes rajta gondolkodni....

7. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Sziasztok!

Marika! csodálatos az orgona amit hoztál, az event már nem annyira sok állat kell hozzá. Na de meg oldjuk, ma is megmásztam a léghajót semmi haszon fejibe. A moziba is el slattyogtam, de ott se volt szerencsém.. Ma megvettem a karácsonyi süti receptet fél áron, most már azt is tudok készíteni. Erzsike ahogy le írta, menyi tp kell a következő szintig, már félek előre a szintlépéstől. Igaz most is majd 42-millió kellett, és az is meglesz nemsoká. Lujza! gratulálok a szintlépésedhez, így neked is jár a tűzijáték.

8. kpe59

Már akkor tudtam, hogy ez kihagyós lesz, mikor az event naptár megjelent...

Jucusfalva, sutimami57 és Csillagzafír kedveli ezt.
  9. -elzemari-

Sose féljél Rozika, megoldasz te minden akadályt!!A karácsonyi sütit irigylem de én még nem vagyok jogosult rá, sajnos....

Jucusfalva, sutimami57 és Csillagzafír kedveli ezt.
  10. Csillagzafír

Csillagzafír Törekvő

Sziasztok, régi ás új topiclakók!

Megvagyok, bár ritkán jelentkezek és nem is ígérem, hogy sokkal sűrűbben jövök. A család jól van, a kicsik növögetnek, fejlődnek, rosszalkodnak, de legalább egészségesek.

Azért ragadtam klaviatúrát, hogy ha tudok segítsek a régi és az új klubtagjainknak.
    Van még pár küldési lehetőségem, ha valakinek szüksége lenne valamire és még van, akkor írjon üzenetet a Csillagzafír farmra. Csak bátran!
    Felhősorra is! Ha valakinek hiányzik valami. Gesztenyéket kivéve, azok már elkeltek!
    További szép napot, sikeres cseréket!
    Eszter

11. -elzemari-

Eszter,
    azért jó ha néha bejelentkezel, mert akkor tudjuk, hogy jól vagy...

Jucusfalva és Csillagzafír kedveli ezt.
  12. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

13. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek !! Lujza Én azért egyszer szeretném a Limuzint kipróbálni !! A kutyusok tündériek !! Így indul a szegénylegény szerencsét próbálni !! Nagyon gondolkodom hogy belekezdjek-e a mostani eventbe , főleg , hogy a Bahamán nem is lehet ültetni , kevés az idő !! Hoztam a reggeli kávét , egészségetekre !!

Jucusfalva, Csillagzafír, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  14. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Biborka! köszi a kávét. azt hiszem mindenki elgondolkozik ezen az eventen.
    Az idő is kevés, az ajándékok sem kecsegtetők. Én is gondolkozók még rajta, majd meg látom.
    Szépen süt a nap, végzek egy kis házi munkát. Lujza nagyon aranyosak a kutyusok, viszont azt a limuzint én is ki próbálnám. Most megyek később jövök.

15. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Katalin, görög eredetű női név, a görög Αικατερίνη (Aikateriné) név magyar változata. Jelentése nem egyértelmű: elterjedt nézetek szerint a görög καθαρός (katharosz) szóból származik, amelynek jelentése: „(mindig) tiszta”. Mások szerint a görög Αεικαθερινα (Aeikatherina) névből ered, melynek jelentése: „nyilazó”, „biztosan célzó”. A magyarba feltehetően a német Katharina vagy a latin Catharina forma közvetítésével került. (Kovács Katalin olimpiai bajnok kajakozó)

1876-ban ezen a napon volt a budapesti Margit híd felavatása.
    1664-ben megszületett II. (Stuart) Mária Anglia, Írország és Skócia királynője és 1953-ban Klampár Tibor magyar asztaliteniszező.
    65-ben meghalt Marcus Annaeus Lucanus római költő és 1974-ben Szécsi Pál magyar énekes.

Ma van:
    A katonazenekarok napja – 2003-től kezdve ünneplik, Lehár Ferenc születésnapján.
    A méhek napja – A Magyar Méhészek Egyesületének kezdeményezésére 1994-től. Célja a méz és a méhészeti termékek megismertetése és megkedveltetés.

Én nem is gondolkodtam rajta, mert mint ahogy tegnap említettem, nem leszek gépközelben.

Ennek megfelelően nem kérek felreppenőt és én sem küldök senkinek, ezért küldjétek a részemet oda, ahol szükség van rá.

Hogy ki ne fúrja az oldalatokat a kíváncsiság...
    A lányomtól azt kaptam anyák napi meglepiként, hogy együtt megnézzük a császárváros (Bécs) nevezetességeinek egy kis részét, mert ugye két napba nem fér bele minden.
    Fakultatív program lesz azt nézünk meg és azt csinálunk, amihez épp kedvünk lesz...

Jucusfalva, Csillagzafír, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  16. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Sziasztok4

Én csak keresek, keresek, de nem találok.....
    Eszter! üdv. Látod pedig nekem is egy pár gesztenye jól jött volna, de várok vele őszig!

Tegnap vettem Tatusnak és nekem is 1-1 tojáskeltetőt! De pincétől a padlásig nem találom...

Tudtok segíteni, hogy melyik sutban keressem????

Csillagzafír, Jucusfalva és sutimami57 kedveli ezt.
  17. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A sapka úgy működik, hogy rákattintasz az egérrel a tojásra, kisvártatva megjelenik felette a sapka ikonja. Mindenesetre egy ki és belépést követően próbáld meg a leírtakat.

Jucusfalva kedveli ezt.
  18. sutimami57

Szép jó reggelt, sziasztok!
    Lujza, nagyon jók a képek, a limuzin sem semmi, de nekem a kutyusok tetszenek a legjobban! :D :D :D Jól el fáradtak, szegények!

Erzsike, neked pedig nagyon jó szórakozást kívánok, érezzétek jól magatokat, aztán várjuk a beszámolót!

Jutus, ebben a témában nem tudok segíteni, mert nekem ilyenjeim nincsenek...én csak nézegetem a léghajót, de azóta sincs semmi érdemleges.

Az eventet meg csinálom, mert olyan kevés eventgaz kell, hogy azért érdemes belevágni. Jók a titkosok is, mégsem aranyért kell meg venni.
    Kellemes, szép napot kívánok Mindenkinek!

19. -elzemari-

Szép napot kivánok...

Lujza, nagyon jók a képek...aranyosak a kutyusok, na és a limuzin!!!
    Erzsike, jó szórakozást kivánok!
    JUtus, megtaláltad, biztosan nagyon elbújt..
    Sutike, akkor majd a felhőn találkozunk...
    Rozika, a mennyiség is kevesebb....de te tudod....

20. sutimami57

Bizony, Marika, találkozunk a felhőn!! :D Ilyen laza kis eventet nem hagyok ki, hacsak nincs rá komolyabb okom, mint Erzsikének! Ha lenne jobb dolgom, én is a kirándulást választanám!
    Szép napot kívánok Neked is!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.