Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

Szép napot kívánok Mindenkinek!:)

Péter!
    Utólag is boldog névnapot kívánok Neked!
    Erzsike!
    Nagy gratuláció Neked a szintlépésért! Nem kevés meló ennyi pontot összegyűjteni! Jó utat és jó szórakozást kívánok,na és persze csodálatos napsütéses meleget!;)

Az üvegeket feltöltöttem, ásványvizet is hoztam. Egészségetekre!:p

Eszterke!
    Nagyon örülök, hogy hallatod a hangod! Remélem jól vagytok!

Kívánok Mindenkinek csodálatos hosszú hétvégét!:D

Jucusfalva, Csillagzafír és -elzemari- kedveli ezt.
  2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Egyszer elkopik a következő szintig előírt mennyiség is...
    Egy ásványvizet elvittem az útra... [​IMG]

Jucusfalva, Csillagzafír és Fatther kedveli ezt.
  3. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sutike,
    azért egy kicsit kell hajlongani, mire elültetjük a Gyopár és Tárnics virágmagokat de megbirkózunk vele, remélem....
    Dezső,
    de jó is lenne a való éltben is egy ilyen kedves gazda, aki ha kiürül odahaza a borosüveg, jön és már tölti is a jófajta nedüvel.
    Milyennek látod az idei vesszőket, lesz megfelelő termés?
    Mi újság van Villővel mostanában nem mesélsz mi történt vele, sakk és a sport?Szeretjük hallani az apai büszkeséget, mondjad...

'18:44
    Most aztán mondjátok meg, hogy mi is van, miért nem jár erre valaki:???? Irgum burgum teremtette.....Hozom a naplót és névsorolvasás következik....

Utoljára szerkesztett: 30.4.15
    Magdusnéne, Jucusfalva, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  4. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Jöttem, nehogy létszám hiányban legyek...Mászom ezt a gömböt, mert van még egy engedélyem, de nem tudom fel használni, mert a jó cseréket nem engedi......Rosszakat, meg ugye, nem bonyolítunk...azt hiszem, abba is hagyom.

5. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Gyorsan jöttem itt legyek a névsor olvasásnál. Ma egy kicsit délután az erkélyen ültem, nem volt igen kedvem fel állni egy kicsit jobban fáj a lábam a kelleténél. Erzsike egy ilyen kirándulásért, én is kihagynám az eventet. De így meg gondoltam követtem Marikát Sütikét a felhőre. S onnét nézzük mikkor jössz haza. Na megyek nézem a jobban rosszban, mindenkinek jó éjszakát, és szép álmokat.

6. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Csak lejelentkezem, hogy megvagyok, holnap bővebb leszek, de még alkotom a szülinapi tortát. Holnap bővebb leszek, most mindenkinek jó éjt: Lujza

7. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Sziasztok!

Én is vagyok, de én ma nagy birokban voltam a vérnyomásommal. Ő győzött!

Mostanra végre 3 kávéval, némi beiktatott pihenéssel, a főzés-mosás közben.... Én voltam az erősebb...... és már normális vagyok.....

Jó éjszakát Jutus

8. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép jó reggelt mindenkinek !! Hoztam a forró kávét !! Egészségetekre !!

9. mérgesistvánné

mérgesistvánné Törzsjátékos

Szép májusi reggelt!!!
    Bár még nagyon csípős az idő, de reménykedem, hogy majd jobb lesz. Biborka köszi ezt a guszta kávét, nagyon fincsi, azt a tejszines cicát gyorsan lekaptam róla;).Úgy döntöttem, hogy elkezdem az eventet, kíváncsi vagyok, hogy a nemesített rózsám hogyan müködik majd, bár még hiányzik egy főbónusz.

10. stadler42

[​IMG]Szép jó reggelt!

Nálunk kezd ki sütni a napocska, de szélúrfi is ébredezik. Biborka köszi a kávét [​IMG]finom volt, és elég meleg.
    Vigyázattok az aratással, le ne arassatok az event előtt. Megyek event kezdésig elfoglalom magamat a valósban. Lujza remélem a tortád sikerült, szép lett és hozod a képet róla. Már örülök hogy vége a cserének, nem kell mászkálni a léghajóra. Vica! úgy elrohantál mellettem, észre se vettelek.
    A legények állítsák a májusfát a leányoknak, mivel még faluhelyen

szokás. [​IMG] További kellemes napot, és jó pihenést.

Utoljára szerkesztett: 1.5.15
  11. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Szép jó reggelt mindenkinek. Elkezdődött az év legszebb hónapja, a május. Remélem méltón fog viselkedni a hírnevéhez:)
    Bíborka, kösz a kávét, a valós mellé elkortyolgattam azt is.Hoztam mellé egy kis reggelit, fogyasszátok egészséggel.
    Legyen szép napotok: Lujza

12. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Szép május elsejét!!!

Emlékeztek még ?

Hát nem tudom, de nekem a május 1 mindig ezeket a felvonulásokat és dalokat idézi....
    Jó volt együtt felvonulni..virslit enni...majálisozni..
    Szép napsütéses időnk van... aki teheti, menjen ki a szabadba, sétáljon nagyokat..élvezze a tavaszt...

Köszönöm a kávét, a reggelit, később még jövök...

13. stadler42

Ágikám hol vannak a régi szép idők, ma már semmi nem olyan.

[​IMG]Kedves Játékosok!

A telihold event várható időtartama:

Kezdete várhatóan: 2015.05.04. (hétfő) 14:00
    Vége várhatóan: 2015.05.07. (csütörtök) 11:00...

14. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

15. -elzemari-

Szervusztok...
    Ma pihenőnapot tartottam, és azért csak most jöttem.Persze pihenőnap, mikor kettőt elütötte az óra, rohanás a gazdaságba, mert megérkezett a Gyopár és a Tárnics magja, ide Alósdughagymafalvára is.Igy aztán kapát gyorsan előkapni, az előzőeket learatni, kapom a szakajtót, szedem a szegfűt, ültetem a magokat, hányom a szuper trágyát,futok a cserepekhez, hátha most már megkegyelmezik rajtam a szegfű, és ...de még most sem, csak 448 szegfű és indulhat újra a nemesités.
    Csoda ha kifáradok?????????,Egyáltalán nem....

Sutike, Lujza, Rozika, Jutus, rendben, látom bejelentkeztettek, mert küldtem volna az efbiájt, hogy nyomozzanak már utánatok, hogy merre vagytok vajon...

Uram atyám, te jó ég, majd mi nem történt velem....Nézem a földben a magokat és bizony hibádzik vagy kettő.Akkor jut az eszembe, hogy nem ettem én egy morzsányi csatnit sem .A mindenit, kapom is magamat és rohanás a pajtába lekapom a polcról az üveget, mindjárt vagy ötöt.Egyet a hónom alá, egyet a másik alá, az állam alá is jutott vagy kettő, s kezembe is egy.Igen ám, de ne feledjem, hogy szoktam Pinki Pit is segitségűl hivni, nosza még egy rohanás, hogy az is rendben legyen.Phűűű, de ki lettem.
    Most már rendben van minden...

16. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Szevasztok.
    Az eventet ha tudom megcsinálom, nekem tetszik a felhő.
    [​IMG] én is itt vagyok.

17. -elzemari-

Hali...
    Lujza,
    nagyon aranyos a baba.. A torta!!!Nahát, de finom lehet, a diszités is nagyon tetszetős.Kár, hogy ennek nem kell az oldalát levágni, hogy egy kis kóstolót hoztál volna...
    BuktaÁgi,
    nem vagy egyedül, mert én sem gondolok vissza rossz szájizzel a régi időkre.Jó volt a hangulat mindig, még ha az eső néha megzavarta a felvonulást, akkor is.Vidáman vonultunk, s utána a buli, szóval jó volt...
    Rozika,
    felénk is élénk a szél, nem tudom miért muszáj itt lennie.Délelőtt amikor lementünk először egészen barátságos volt a klima, de már hazafelé, eléggé le is hűtötte a levegőt.
    Vica,
    azért játék, nem??Kiváncsi vagyok, hogy leszel majd megelégedve a rózsa adta felröppenőkkel.Végül is az első 270 a fontos, hogy a malom el tudjon indulni.A többi meg majd meglesz...
    Biborka,
    ez a hab, amit a kávé fölé kreáltál, igazán tetszetős.S milyen finom biztos....
    Jutus,
    nem csak te küzdöttél a fránya vérnyomattal, ez az idő megbabonázta nálam is....
    Sutike,
    jön az intő, hol vagy már megint???????,
    Hugi,
    aranyos vagy, hogy jöttél, mert hiányzik mindenki aki nincs itt, ha legalább egy kicsit is...
    A kertben növögetnek a magok már?Biztosan nagyon szép a konyhakerted is,....

Svájci csoki, hűűű de finom, jó is lenne felbontani egyet, de előbb a malomban kell lezavarni a svájci fagyit, persze az sem lenne rossz....

18. stadler42

Megjöttem a fagylaltot keveri a malom, a növények szaporodnak. Gyorsan le lehet zavarni, és amit kapunk az is jó. Na meg a felhő se rossz. Lujza ! nagyon guszta a tortád, úgy bele tudnék harapni. Az elébb írtam volna tovább, de a rendszer úgy ki dobott, a lábam se érte a földet. A lényeg 17.10-kor ki lesz a növényeim szaporítva, és átváltok mini parcellára.

19. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Sziasztok!!!
    Gondoltam,benézek.....
    Tetszik ez az event,igaza van Rozimamának,gyorsan le lehet zavarni.Nálam is mindjárt kész a 27 fagyi.Így felröppenőt nem kérek,köszönöm!A Bahán a 225.szint végén járok,őszintén szólva,nagyon várom már a Korall-szigetet.Nem vagyok benne biztos,hogy az én életemben bevezetikxD
    A felvonulással kapcsolatban van egy storym.Kisgyerek voltam még és az édesanyám cégével vonultunk.Az akkori Lenin úton.Az egyik táblára ez volt festve:Előre a lenini úton...Mindenki emlékszik rá,gondolom.Gyerekfejjel a kettőt összekapcsoltam és azt hittem,végig kell vonulni az egész Lenin úton(ami borzalmas hosszú volt).Nos,elhaladtunk a szobor előtt majd egy kicsit távolabb a Népkert felé le kellett kanyarodni.Lefordult a "menet" és nem értettem a dolgot.....Ekkor jó hangosan megszólaltam:Anyuuuuu,letértünk a lenini útról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!xD Mindenki fetrengett a röhögéstől és a népkerti majálison én voltam a sztárxD
    Szóval,én már akkor tudtam......:DxD
    Mindenkinek kellemes napot!

20. -elzemari-

Szia Pjotr,
    de jól is tetted, hogy benéztél....nahát ez a story nagyon cuki, mert nincs is jobb a gyermek szájnál...

Ezt gyorsan elmesélem,
    éppen a kis karibi szigeten tengettem az életemet, amikor egyszer csak csiri vili világosság lett , és közölték velem, hogy mostantól és "Palánkmászó" rangot kaptam.Hááát tudjátok, ott úgy elkezdtem mosolyogni, mert eléggé vizuális tipus vagyok, és elképzeltem magamat, amint éppen próbálok egy palánkot megmászni.Azt sem tudnám, hogy miképpen fogjak hozzá.....na majd még emésztem egy darabig, aztán hátha.......

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.