Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó kérdés, passz!!!Persze, hogy rád, mert láttad a cipőjét, amig el nem cserélte egy kávéért...

Nem lenne gond, ha megkérnélek, hogy mesélj egy kicsi a Railjet vonatról.Egyszer felszöktem a vonatra körbe nézni, juj nagyon szuperul nézett ki, szivesen utaznék vele én is.

Utoljára szerkesztett: 4.5.15
  2. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Erzsike! Nagyon örülök, hogy ilyen jó hétvégéd volt. Én Clooney-ra vagyok nagyon irigy, mert ő találkozhatott veled személyesen, mi meg még nem. De legalább ,már képen láthatunk, és meg kell hogy mondjam, nagyon csinos vagy.Már kezdtél olyan lenni, mint amilyen az én doktorom volt sokáig;)
    A horror eventet én most kihagyom, valahogy nincs kedvem a rémségekhez. Majd legközelebb.....

3. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Ez a vonat nagyon kényelmes, csendes, tiszta és gyors. Itthon azért voltak itt-ott gondjai a magyar sínekkel, de kint a tájékoztatón figyeltem 155 km/órával is ment.
    Középen van büfékocsi, ott nem jártam. Időnként az egész vonaton végigtolnak egy kisbüfét, vehetsz friss kávét, üdítőt, szendvicset, még fel sem kell állnod az ülésről.
    A fogasra minden ablaknál fel van akasztva újság, hogy elfoglalhasd magad, ha elfelejtettél könyvet vinni. Igaz csak a lányom tudta olvasni, de tolmácsolta nekem.
    Wifi is van.
    Három óra alatt kint voltunk Bécsben.

Én már megjelentem a fórumon, csak lehet, hogy elfelejtetted... Még a régi fórumon volt, a találkozó környékén, aki nem tudott ott lenni, így mutatkozott be.
    Most már legalább nem sötét hajjal képzeltek el... Brrrr...

sutimami57, Csillagzafír, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  4. -elzemari-

Lujza,
    ez most nem annyira rémséges, és ezek a denevérek, csak úgy száguldoznak a veteményesemben...ám egyenlőre hiába...Majd holnap megetetem őket...aztán ha meg rám szoknak, mint az ablakomban a galambok, jól is fogok kinézni...

Erzsike,
    Igen én is emlékszem, csak a régi gépemen maradtak a kiszedett fotók.Ott ha jól emlékszem lófarokban volt a hajad és egy széken ültél...

Nagyon jó lehetett ez a vonat,nagyon vágyom én is arra, hogy egyszer elutazhatnék vele valahová....

5. kpe59

Ott is le volt engedve, nézd... (Azóta fogytam 12 kilót.)

sutimami57, Csillagzafír, -Joe8- és 3 más kedveli ezt.
  6. -elzemari-

Ó igen ez volt, csak azért emlékszem rá, mert hogy hátra volt téve a hajad,és azért volt az emlékemben lófarok... nagyon csini vagy...és nem széken ültél, hanem padon...

Tényleg de jó is volt, amikor hoztuk a képeket magunkról, hogy megismerjük jobban egymást, emlékszel??
    Később aztán a személyes találkozások, az is de jó volt...

Utoljára szerkesztett: 4.5.15
  7. kpe59

Közben eszembe jutott, hogy utazhatsz a Railjet-tel belföldön is. Megnézed Győr nevezetességeit és oda-vissza utazol vele.

8. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Elég késő van, de csak most értem ide. :)
    Jó sokat kellett visszaolvasnom, de az kissé meglepett, hogy Erzsike Téged kiráz a hideg a sötét hajtól. :(
    Akkor én nem is merek majd a közeledbe menni, mert bizony a képen is látszik, hogy sötétbarna a hajam. :p
    Fiúknak én is köszönöm, az Anyák Nap-i köszöntést. :)
    Mindnyájunknak szép álmokat!
    :sleepy:

sutimami57, Csillagzafír és -elzemari- kedveli ezt.
  9. kpe59

Ha más fején van nem zavar, csak magamnak nem tudom elképzelni, abból az okból, amit olvashattál is a színéről... [​IMG]

10. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép jó reggelt mindenkinek !! Beraktam 50 szusitápot keverni , mert már nagyon éhesek a denevérek !! Ma nagyon meleg lesz , vigyázzatok magatokra !! Hoztam a szokásos forró kávét !! Egészségetekre !!

11. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG]Szép jó reggelt!

Ma már nem keltem olyan korán, kikészített a tegnapi orvoshoz járkálás. De ne tudjátok meg aztán mi jött éjszaka, az a fájdalom le se lehet írni. És még csütörtökön meg hétfőn mindég mennem kell, de majd csak túl élem. Még az eventet se volt nagy kedvem olvasgatni, de ha jól értelmeztem 100- hororszusi kell ami már darál is a malom.
    Biborka köszi a kávét [​IMG] finom volt, Erzsike nagyon szép ajándékot kaptál a lányodtól. Biztos maradandó emlék lesz számodra. Megyek mert a farmot rendbe kell tennem. További szép napot, és kellemes játékot.

12. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Gyöngyi és Györgyi.
    A Gyöngyi női név a magyar eredetű Gyöngy női név -i képzős alakja, egyben a Gyöngyvér becézett alakja. (Csák Gyöngyi író, költő)
    A Györgyi női név a György férfinévből keletkezett a 19. században, eredetileg Györgyike formában. (Lang Györgyi énekesnő, a Pa-Dö-Dő tagja)

1764-ben ezen a napon Mária Terézia megalapítja a Szent István-rendet.
    1909-ben megszületett Radnóti Miklós magyar költő.
    1904-ben meghalt Jókai Mór magyar író, országgyűlési képviselő.

Az event-hez való teliholdas gaz kész van, a malom dolgozik.
    Most a felhősorra való kütyük kiváltásához termelek. Nagyon sok kell még, de most legalább nem csak egy napig lehet teliholdazni.
    Az üvegházban még mindig a repce nemesedik...

---------------------------------------------------------------------------
    13:17

Fórum-karbantartás-2015-május-7-én:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/fórum-karbantartás-2015-május-7-én.12489/

Utoljára szerkesztett: 5.5.15
    Csillagzafír, Jucusfalva és Fatther kedveli ezt.
  13. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Szép napot mindenkinek.
    Erzsike gyönyörű utad volt.
    A horror gazokat termelem. 100 szusi megvan és oda is adtam a denevéreknek, A ládák kinyitva. Most még termelek egy kis ennivalót, mert mint a nyusziknál, még mindig adja az ajándékokat. Nem is akármilyet. Eddig kaptam 4db titokólat, vakond, egér macska és kivi.
    Titok fákat is de azok még nem készek. Rengeteg tp -t mindkét területre. Jó kis event.

Jucusfalva, -Joe8-, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  14. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG]Sziasztok !

Nagyon jó kis event ez, ahogy Hugi is írja. Én is beváltottam az összes szusit, nagyon jó ajándékokat kaptam sokat. Az ólak és a fák még estére érnek be, nagy szerencsém lenne ha lenne egy kivi. Most is járatom a malmot, keverem a szusit mert a kis denevérek most is adják még az ajándékot. De amint látom, mindenki serényen dolgozik, a farmon és eteti a denevéreket.

15. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Régen voltam... A múltkori eventet kihagytam. Hiba volt, de vasárnap még belekezdtem és a titok ólból lett 1 kivimadár...:)
    Kissé el vagyok havazva 4 farm mellett..., de szerencsésen legyűrtem mindegyiken a denevére játékot és én is pluszban gyártom a szusit, mert remek ajik vannak..:)

Jucusfalva, -Joe8-, sHaDoW_sOnG és 3 más kedveli ezt.
  16. -elzemari-

szervusztok...
    Felénk nagyon éhesek voltak a denevérek, jól meg is etettem őket, de nagyon megérte, mert szépen adták a tapasztalat és csengőpengőket.

Már majdnem új levelet irtam, amikor látom, hogy nem volt utánam senki...Én is etetem tovább a denevéreket, mert a horror gazokból is hiányzik, igy aztán úgy sem lennék vele sehol...

Hugi, én is kaptam titok ólakat és fákat is.betettem a pajtába őket, mert most nincsen időm legeltetni őket...
    Rozika,
    remélem már nem fáj a lábad, csak kipihented már azt a sok orvoshoz járást...

Üvegház, na ne is beszéljünk róla, a boga életbe sem akarja azt az egy bónusz megadni, inkább ad majd mindenfélét, csak azt nem...Hogy mikor lesz ennek vége a csoda sem tudja,...

Jucusfalva, Fatther, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  17. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Koppi, tényleg régen voltál, de nem tehetek szemrehányást, mert én sem igen voltam mostanában..:(

Az idő nagyon jó a napokban, és ez is közrejátszik, hogy teljesen behavaztam...szombat óta jóformán csak távolról látom a gépemet.......megint beindult ez a bolond világ, futok ezerrel, és dolgozom, mint egy eszement...de erről nem is kell több szót vesztegetni..:)

Erzsike! Szívből gratulálok ehhez a csodálatos kiránduláshoz! A mai fáradtságomból egyböl fel rázott a kép, melyet nekem hoztál, nagyon köszönöm! Örömmel láttalak megint, nagyon csinos vagy, és látszik, hogy szépen le fogytál, szóval, minden nagyon tuti, de ugye , nem baj, ha a partneredet választanám...:) :) :) Imádom a mai napig, és szerintem még mindig Ő a zene királya! Kicsit irigyellek..:) :) Mintha valóban ott lenne melletted.......Az irgalmát, hát, remek fotóóóóóóó

Örülök neki,hogy Mindenki jól van, event halad, és örültök az ajándékoknak...:) Nekem is tetszik, nagyon jó volt a nyuszis, és ez a mostani is hasonló, közben, amit tudtam, én is gyártottam a szusikat, most is kever a gép...........A kicsi farmon még nagyon kevés, de sajnos, az időmbe nem mindig fér bele, hogy oda is be menjek, így maradnak ki aratások. A közeljövőm még brutálisabb lesz,a távoli főleg, de addig remélem, tudok jönni többet..:) :)Szép estét, jó játékot!

18. kpe59

Nem csodálkozom, hogy lenyúlnád szívesen a partneremet... Ahogy megláttam, hogy ő is ott van, azonnal te jutottál eszembe... [​IMG]
    Ránézek a képre és még most is hallom, ahogy a háttérben szól a Radio Ga Ga, We Will Rock You, I Want to Break Free stb.

19. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép jó reggelt mindenkinek !! Denevérek nálam is röpködnek , de az 5 titokólból nem lett semmi említésre méltó !! A 4 titokfa is elég vacakokat adott , de sokat nem is vártam , mert a szerencsével gondok vannak !! Rozika tudod már mikor lesz a műtét ? Jolanda is régen volt , jó lenne hírt hallani Szami Zsókáról ? Vica is biztosan a kertben dolgozgat a valós életben !! Hoztam a reggeli kávét !! Egészségetekre !!

20. mérgesistvánné

mérgesistvánné Törzsjátékos

Szép reggelt!!!!
    Én bele sem kezdtem a rémségek etetésébe, nem tudom, de én úgy írtozom event növények termesztésétől, talán csak egyszer csináltam, amikor beindult a teliholdas event.
    Igen sokat kell kint dolgoznom, mert a gaz meg a fű olyan gyorsan nő, mintha húznák őket, pedig nagyon lassan tudok csak dolgozgatni, mert hétfő este sikerült jól elcsúsznom a fürdőszobában, jól fenékre estem és most nagyon fáj az utolsó csigolyám, alig tudok lehajolni. Igaza van a családomnak, hogy miért nem a másik fürdőszobát használom, ahol csak zuhanyozó van, miért kell nekem a kádba zuhanyozni. Jól megjártam:(

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.