Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Madárdalos szép reggelt kivánok!
    Biborka, ahogy ballagtam a ház felé, már messziről éreztem a finom kávé illatát.Én is etetem még ezeket a szorgalmas kis állatokat, mert olyan szivesen meghálálják a jó tettemet.A napocska már éledezik kelet felé, remélhetőleg ma is jó idő lesz.Kivánom, hogy élvezetesen teljen a napotok...

Vica sajnálom, hogy igy jártál, nagyon vigyázz magadra és azt gondolom, hogy a családnak van igaza, ha lehet választani, akkor....

Jucusfalva, sutimami57, .sutimami. és 2 más kedveli ezt.
  2. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!tegnap nem voltam, mert egész nap unokáztunk, és bizony elfáradtunk rendesen. Ráadásul még mindig csak egy gépünk van, mert most meg a lap-top van szerelés alatt, és ha itt az unoka, akkor egész nap gyerekműsor megy a gépen ha ittbenn van a kisasszony, ha nincs.Most viszont hoztam egy kis reggelit, hogy jól induljon a napotok. Az eventről annyi jót írtatok, hogy gyorsan belevágtam én is. Megcsinálni nem tudom, de azért egy-két ajándékra még van esélyem
    http://www.google.hu/imgres?imgurl=...J9JVevvB8O2UfW9gNAK&tbm=isch&ved=0CEEQMygOMA4
    Legyetek vidámak: Lujza

3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Te tudod, hogy csinálod e, de megérné, mert ilyen remek event a nyuszis óta nem volt. Szinte egymásután jönnek az 1-6-12-24-48 órás kuponok. Titokólak tömkelege... Nekem van olyan farmom ahol egyszerre 5 macskám lett 7 ólból...
    Nem tudod, hogy mit vesztesz, csupán azért, mert viszolyogsz a horror evenettől.... :)[​IMG]

4. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Itt vagyok, írtam, és el is tünt minden.

Lassu minden, lehet, hogy már el is kezdték a karbantartást....olyan mintha valami lassított felvétel lenne....
    Jutus

Jucusfalva, sutimami57 és .sutimami. kedveli ezt.
  5. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !

Biborka köszi a kávét, [​IMG] nagyon fincsi volt. Nálam se volt semmi a titok ólból, 2-farkas meg egy piros kecske ól. Ezekből már volt de evel is több van. Sajnos a műtétemhez még 2-vizsgálat hiányzik, akkor talán elérek a műtőasztalig. Vica sajnálom hogy elestél, de ilyen korban már bizony a kabin a legjobb a fürdésre. Lujza hajrá lesz ott még több ajándékra is idő, csak a malom menjen és termelje a

szusit. Kopi akkor a te farmodon, már biztos nem szaporodik el az egér.[​IMG]

További szép napot, és sok denevér etetést.

Jucusfalva, sutimami57, Frankné és 5 más kedveli ezt.
  6. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Frida és Ivett.
    A Frida germán eredetű női név, jelentése: béke, védelem (a német freide elő- illetve utótagból). (Anni-Frid Lyngstad, más nevén Frida, az ABBA énekesnője)
    Az Ivett női név az Ivonn francia kicsinyítőképzős alakjából önállósult. (Bozsik Yvette, Kossuth-díjas balettművész, koreográfus, rendező, érdemes művész)

1635-ben ezen a napon Pázmány Péter esztergomi érsek megalapítja a Nagyszombati Érseki Egyetemet és 2011-ben Kemény Dénes szövetségi kapitány Amerikában bekerül a vizes sportok panteonjába, mivel az Úszó Hírességek Csarnokának tagjává avatják.
    1961-ben megszületett George Clooney amerikai színész.
    1963-ban meghalt Kármán Tódor magyar gépészmérnök, az aerodinamika és az űrkutatás kiemelkedő alakja.

Az event-et befejeztem, a titkosokból XXL narancs, XXL cukorjuhar és XXL citrom, béka, sün és narancs strucc lett. Nekem teljesen megfelelnek.
    Rackótól reggel egy óra munkáscsapatot kaptam.
    Megyek a dolgomra...

-------------------------------------------------------------------------
    10:48

Szülők-napja-erdei-kirándulás-event:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szülők-napja-erdei-kirándulás.12494/

Szülők-napja-felhősor-akció:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szülők-napja-felhősor-akció.12496/#post-235269

Utoljára szerkesztett: 6.5.15
    Jucusfalva, sutimami57, Frankné és 2 más kedveli ezt.
  7. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Nem. Hála Istennek..:) Bár éppen 9 db egérlyukam van...
    Szia !

Én folyamatosan gyártom az eledelt, bár már tegnap délelőtt kivégeztem az eventet mind a 4 farmomon. (Ha, már a múltkorit bojkottáltam)
    Eddig a sok egér macska, kakas mellett ilyen ólaim is lettek mint 1 kacsacsőrű emlős (ráadásul ez ide a Koppira) A Hármaskán,azaz Koppi2-őn eddig 2. db kivimadaram....
    Mellette nagyon sok 1-12-48 órás kupont is kaptam.
    Tehát megéri folytatni a táp gyártást....

Jucusfalva, sutimami57, Frankné és 5 más kedveli ezt.
  8. kpe59

Tudom, hogy megérné, de most a vv munka fontosabb, mint a szerencsét vadászni... [​IMG]

9. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

Sziasztok!:)

Szép napot kívánok Mindenkinek!
    Tegnap sikerült mind a négy farmon befejezni az eventet! Egy farmon lett kiwi madár, a többi az nagyon felejtős!:mad:
    A titok fákból sem lett semmi!:cry:
    Folytatom a szusi gyártást mindenhol, mert a denevérek nagyon rendesen adják a jobbnál jobb ajándékokat!

Vica! Gyógyulj meg minél hamarabb, mert így még ülni sem tudsz!

További szép napot Mindenkinek!

10. stadler42

[​IMG]Sziasztok !

[​IMG]Hurrá a kis denevérek meghozták, az első Kivimadaram nagyon örülök neki. Keverem a szusit szorgalmasan mert , a kis állatkák nagyon meg hálálják az etetést. Olyan izgatott lettem, az ebéd utáni
    kávémat még most iszom [​IMG] De nektek is hoztam [​IMG] gyertek csatlakozzatok hozzám. Gyere Dezső csatlakoz hozzánk kávéz velünk.

Jucusfalva, Frankné, sHaDoW_sOnG és 4 más kedveli ezt.
  11. -elzemari-

Szervusztok kedves Gazdák!
    teljesen elvarázsol a Felsődughagymafalván lévő kertem.Igaz sokkal könyebb az Alsódughagymafalvi, mert ott még vendégmunkások is jönnek, most meg pláne, a sok denevér hozott nekem nyolcszor egy órára, de szakmunkásokat, mert mindenhez értenek.Az aratáshoz épp úgy mint a vetéshez, és az állattartáshoz is.
    Sok állatot kaptam én is, meg fákat majd jó lesz valamikor valamire.

Rozika,
    gratulálok a Kivimadaradhoz,
    Dezső,
    ne is törődj vele, hogy nem igazi kurriózum lett a titok fából, meglátod, majd valamikor még jól fog jönni...

Szép estét kivánok...

Jucusfalva, Frankné, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  12. kpe59

Jucusfalva kedveli ezt.
  13. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Sziasztok! Befutottam..:) :) Még a kicsi farmon most etetem a denevéreket. Meg lett a 100 szusi, pár darabbal több, azokat még reggel be szórom, és be fejeztem. A nagy farmon sok a plusz, de még nem volt időm arra, hogy megetessem ezeket a dögöket. Tényleg érdemes, mert a sok ajándék jól jön, akár mit is adnak.
    Én is úgy vagyok, mint Erzsike, hogy a sok munka a vv-ben most fontosabb.
    Kellemes szép estét, jó játékot!

Jucusfalva, sutimami57, Frankné és 2 más kedveli ezt.
  14. stadler42

Sziasztok !

Péter gratulálok a 94-szinthez, ehhez neked is jár a nagy tűzijáték. Mindenkinek jó éjszakát kívánok, és szép álmokat.

Jucusfalva, Csillagzafír és Frankné kedveli ezt.
  15. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

Pjotr!

Óriási gratula a szintlépéshez!:music:
    Így biztosan nem foglak utolérni!;)

Jucusfalva és Csillagzafír kedveli ezt.
  16. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Rozimama,köszönöm a tűzijátékot és a gratulációt!!!!
    Kpe,neked a híreket.
    Két gondolat van a fejemben:1. Event-event hátán.Nem marad idő pajtám megtöltésére......Ez a BP-nek jó,nekem nem.Nem tudom,elkezdem-e eme eventet vagy hagyom.Gondolkodom még.
    2. Ez a trágya-ügy....Miért kellet megváltoztatni a mostani rendszert?????Nekem teljesen megfelelő volt!És még sok más gazdának is......Miért volt az rossz,hogy én fölvásárolok akár 4-5 ezer darabot is????????????????????????Most futkozhatok majd a piac és föld között event idején ültetések alkalmával.......Ez nem normális......Lassan azt sem tudja a bal kéz,mit csinál a jobb..............
    Komolyan,ezt érti valaki?????????????????
    Na,mára elég belőlem,joccakát!!!!!
    Dezső,köszönöm neked is!!!!Szedd a lábad és mindjárt ott leszel,ahol most én;)xD

17. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Pjotr!
    Gratulálok a szintlépéshez, nagyon ügyes vagy!
    Teljesen egyet értek veled abban, mért kell a jó dolgokat folyamatosan megváltoztatni?
    Ráadásul negatív irányban!
    Aztán, hova ez a nagy rohanás? Minek event event hátán?
    Sem felkészülni nem lehet hozzá cuccokkal, sem idővel nem bírja a szerencsétlen gazda! (én)
    Tudom, nem kötelező minden eventet megcsinálni, de túl nagy a kísértés, meg a versenyszellem ahhoz, hogy egyet is kihagyjak!
    Ezért sajnos, itt lógok a neten a szabadidőm egy részében, termelem a gazokat, és izgulok, betudom e időre fejezni a feladatokat!
    De a lényeg, nem lettem játékfüggő ! Á, nem én aztán nem!
    Az, hogy ebben a nagy melegben, gumicsizmában a lábamon aratok- vetek- ganézok, az csak egy dolog! Boldog időtöltés!
    Hogy karikás szemmel lesem az órát, a progimat meg a játékhoz igazítom, az is csak egy dolog!
    A lényeg, én nem vagyok függő , az biztos..
    Én aztán nem...xDxDxD

18. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép jó reggelt mindenkinek !! Péter gratulálok !! Egyetértek veled abban is , hogy minek ilyen gyakran eventet csinálni !! A trágya is szuper volt !! Amikor 30 csp volt vettem 4-5 ezer darabot , vígan kijárta az eventeket !! Az árak most majd ismét jó magasak lesznek !! Bukta Ági Én sem vagyok függő :inlove:vagy talán egy kicsit !! A sok titokólból nem lett sem kivim sem kacsacsőrűm !! Az unokám farmján lett két kacsacsőrű is !! Sajnos nem tudom átküldeni egyiket sem !! Lett viszont sok munkásom ami jól jön az eventhez + 4 aranybanán !! Vica remélem már jobban vagy , eltudod kezdeni ma az eventet !! Hoztam a reggeli kávét !! Egészségetekre !!

19. -elzemari-

Kedves Péter!
    Elkezded e eme eventet?
    Egye fene, el ne vegye kedvedet, e helyzet.Nem lehet elengedni eme eventet sem!Elestem?Felkelek !
    Veled lehetek tehetetlen!!.E kert evenetet termel, fergeteges percekkel.Kerek perec, ez a helyzet!!Nem lehetsz stresszes, Bp -nek terve ez lett, ez nem kellemes de veled s velem ez megeshet...Ezen elmerenghetsz, de a kert remek hely....

Utoljára szerkesztett: 7.5.15
  20. mérgesistvánné

mérgesistvánné Törzsjátékos

Szia!
    Most már sajnálom, hogy viszolyogtam a horror eventtől, legközelebb már megemberelem magam és én is belevágok. Most, hogy olvasom, hogy mennyi mindenre lehetett szert tenni, sajnálom.

Dezső!!! Köszönöm, most már javulgatok, ezentúl majd jobban vigyázok magamra:)

Marika!! igazad van, ha van lehetőségem arra, hogy válasszak, melyik fürdőt használjam, miért a nehezebbiket választom, nem is értem:sleepy:, csak a kádast jobban szeretem, mert amikor nagyon el vagyok fáradva szeretek a kádban,jó meleg vizben ellazulni:)de most csak zuhanyoztam.
    Várom a délutánt az event kezdéshez, igaz a rózsám még mindig nem adta meg magát, már csak az az egy szupitrágya imádat hiányzik.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.