Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Nem csak te, hanem mi is... [​IMG]

sutimami57, Csillagzafír és Jucusfalva kedveli ezt.
  2. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Marika köszönjük a beszámolót, így mi is ott lehettünk veled. A képekkel ahogy ki egészítetted így még láthattuk is a nevezetességeket. Nem tudom eljutok e még valamikkor ilyen helyre. Az idő enyhült egy kicsit, a napocska is süt de szél úrfi is megjelent. Az ebéd mindjárt kész, becsinált leves és brassói salátával. Biztos finom lesz, nagyon jó illatok terjengenek.

[​IMG] A vonat nemsoká tovább áll.

3. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Szép napot mindenkinek!

igyekeztem visszaolvasni mindent......
    Jolanda, boldog szülinapot kívánok....
    Fatther, sikerült ámulatban ejtened a múltkori beszámolóddal.
    Nagyon klassz családod van....jó volt az írásod, és a képek is!!
    Marika, tetszett az írásod..
    Lújzám, nélküled, és a családod nélkül ez a topik nem volna ennyire színes, és vidám.... imádom a humorod, az írásaidat.
    Nagyon várom, hogy személyesen is megismerhesselek!
    Persze, a többiekre is kíváncsi vagyok, nem azért mondom...
    Kialakítottam magamban az írásaitok alapján mindeniről egy képet.....ami mint Erzsike bebizonyította, nem mindig egyezik a valóssággal....;)
    De sebaj majd kiderül a talin minden...kinél tévedtem, kinél nem...
    Hugi. Nagyon jók a képek...
    Különösen a gólyás....hát azért kor ide, kor oda, én a helyedben nagyon gondosan zárnám az ajtót.... nehogy nálad kopogtasson az a hosszú lábú madár...xD Sütikét biztasd, kergesse máshová....
    Pjotr. jó a menűd,,,délutánra vagy odaérek, vagy küldjél fánkot nekem is...
    Elindítottam az utolsó vonatot....eddig semmi érdemlegest nem hozott....de sebaj, majd valahogy meglesz az a csillámló csoda nekem is..
    A fájósoknak jobbulást, a szomorkodóknak vidámságot,de mindenkinek békés nyugis vasárnapot kívánok!

Fatther, sHaDoW_sOnG, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  4. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Marika nagyon élvezetes volt beszámolód a kirándulásról, a többi részt is elolvastam :D- nekem így sokkal kényelmesebb volt, mint Neked.
    (lehet, hogy kicsit lusta vagyok?) :p

Ha kiadod könyvalakban HSZ-eidet én is vevő leszek rá.

Ma nem mentem el ebédelni, pizzát rendeltem. DOLCE VITA, nagyon finom, de nagyon nagy!
    Utána parfét eszem, most is van a mélyhűtőben négy féle Carte D'or, az a kedvencem.
    Nehogy rossz véleménnyel legyetek rólam, hogy nem vagyok konyhatündérke, kávét szoktam főzni. :p

Most süt a Nap, elég halványan, de legalább igyekszik.
    Vidám napot! :D

Fatther, sHaDoW_sOnG és Csillagzafír kedveli ezt.
  5. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Marika, én is meg veszem a könyvedet, de csak dedikáltat fogadok el!!!! Tényleg nagyszerűek a beszámolóid!!! :)

Buktácska, nagyon várunk ám mi is Téged a talira! Amikor együtt voltunk a többiekkel, mi azt állapítottuk meg, hogy mindenki éppen olyan, amilyennek megismertük a játékon keresztül, senki nem akart másnak látszani, mindannyian önmagunkat adtuk, öszintén, amilyenek vagyunk, és örömteli volt mindig a személyes találkozás....:D :D

Most a megérdemelt pihenésemet töltöm, egy hatalmas fürdés után éppen a láb masszázsban ülök, és ki nem mászom belőle, akárki potyog is az égből...Szép délutánt, jó pihenést Mindenkinek!

6. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Végre! Végre! Azt olvasom, hogy lazítasz!!!! Nagyon rád fér, ne hagyd, hogy bárki megzavarjon;)
    http://www.google.hu/imgres?imgurl=...7NYVZaeGsjbUbbegagP&tbm=isch&ved=0CCgQMygKMAo

7. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Halihóóó...
    nagyon aranyosak vagytok, hogy meg vagytok elégedve az irásaimmal, .Megvallom őszintén, hogy én meg élvezettel irom le, igy aztán kvittek vagyunk.Ma is leültem hét órakor és tizenegyre lettem készen, na kisebb megszakitással.Igazán nem vagyok gyors és gépirónő, csak olyan két újjas.Ezzel együtt szivesen csinálom, mert amikor majd később vissza olvasom, nekem is újra élmény...

Ma még inditottam, az igéretemet felrúgva egy szerelvény állatot, és ma amikor hazaértem a szinházból, mit látok. Egy szép virágos rétet, ahol aprócska kis fakerités választja el a kertemben termő szegfűtől a virágokat.Számomra igazán újdonságnak tűnt.Közelebb érve megnézem a kis cetlit, ami megmutatja, hogy mi is a neve, és képzeljétek,az volt ráirva, hogy Illetszertár.Gondolhatjátok, hogy az örömöm határtalan....

További szép és tartalmas estét kivánok!!

8. kpe59

Én négy vonat után feladtam, de a te sikerednek nagyon örülök...

9. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Marika! Gratulálok a sikerhez. Elhiszem, hogy nagy az örömöd.
    Én veled ellentétben 10 újjal gépelek.... kettővel verem a billentyűket, nyolccal meg keresem a betüket:D:D:D
    Legyen kellemes az estétek: Lujza

10. kpe59

Akkor te vagy a sikítós titkárnő... [​IMG] (Sikít örömében, mikor megtalál egy betűt...)

11. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Úgy van, ahogy mondod[​IMG]

12. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Gratulálok Marika, :Dén legalább húsz szerelvényt indítottam és nem lett illatszertáram. :(

Örülök, hogy legalább Neked sikerült és még egy pár gazdának. :D Nem nagyon osztogatták.

Szép álmokat!:sleepy:

13. -elzemari-

Jó reggelt kivánok!

Köszönöm szépen, hogy még ti is örültök az én élményemnek, a kis virágos, fakeritéses, illatszert termelő, pillangókat elhasználó kis kertemnek.
    Az Illatszertár meséje a következő.
    Ahogy ballagtam a Fórum felé, útközben megláttam az Állati Gőzös csevegőjét.Egy nagy gondolattól vezérelve benéztem és volt egy üres szék, na én arra le is huppantam.Ahogy olvasom, hogy volt olyan gazda aki több kapta az Illatszertárat kapott a kutyaól a narancskutyaól és a textilgyár variációra, gondoltam mi történhet, legfeljebb az, hogy nekem nem marad narancs kutyaólam.
    Estére már megmondhatom, hogy teljesen ki is ment a fejemből, mert valahogy a Bicska Maxi dallam volt a fejemben, mert a Koldusoperát láttam tegnap a szinházban.S amikor azért még este jó gazda módjára elvégeztem a ház körüli teendőket, akkor ért a meglepetés.Most aztán csillog villog a Pajta a portól, mármint a csillámportól...

Az éjjel nyitva volt az ablak, és hajnalban, amikor már kezdett pirkadni, olyan hangverseny volt, hogy alig győztem megkülönböztetni a más más szólamban éneklő madarakat.Viszont a boga életbe nem tudtam elaludni, most aztán egyáltalán nem mondhatom, hogy nagyon fitt és üde vagyok...a szépségemről nem is beszélve....

Az üvegházban a helyzet változatlan, mert azt az egyetlen egy árva és utolsó és hőn áhitott szupertrágyát nem képes már elejteni.Teljesen feladtam, hogy tovább könyveljem a sikertelenséget, de nagyon kevés választ el attól, hogy hagyjam már a csudába, és bezuzzam a nemesitő ablakát is.Ám hogy nézne az ki, ha abba hagynám....Igy aztán tovább küzdöm ....

Legyen nagyon szép és derűs a napotok, és jó játékot kivánok!Ó a csudába a kávét majd elfelejtettem!!

Utoljára szerkesztett: 18.5.15
  14. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szép jó reggelt, sziasztok!

Nálam is volt reggel egy kis zűrzavar, nem is tudtam mire vélni, azt a hatalmas hangzavart, ami fogadott a farmon...mire ki derítettem, mi is történt, miért a nagy rivalgás . Hát, egyik szomszédom hatalmasat ugrott! Kedves Rozika, gratulálok Neked, és további sok sikert, szép haladást kívánok!
    Aztán, ez még nem volt elég, a másik szomszédom felől meg olyan illatokat hozott a szél, hogy alig győztem szagolni...utána jártam a dolognak, és meg is találtam, Marika farmjáról jöttek az illatfelhők...Gratulálok Neked is, legalább valakinek itt is sikerült! :)

Miután ki örvendeztem magam, el indultam meg etetni az állatokat, hát, amint be hajóztam a szigetemre, ott meg tüzijáték fogadott.......na, mondom, mekkora zűrzavar van itt kora reggel.......219. volt a táblára írva....hát, ez történt ma reggel..:)

Kellemes hetet, szép hétfőt, vidám, meleg napot kívánok!

15. mérgesistvánné

mérgesistvánné Törzsjátékos

Szép napot kívánok Mindenkinek.
    Marika nagyon megköszönöm a beszámolódat, mint ahogy a többiek is írják általad olyan helyekre jutottam el, ahova én soha nem fogok eljutni sajnos.
    Lujza tisztára nagyon jó kedvem lett attól ahogy leírtad a kirándulásotokat. Miért van az, hogy a kutyusok ha találnak valami undoritó dolgot azonnal belehemperegnek, nekem is volt már többször részem ilyen dolgokhoz, az én kutyáim is ezt teszik. Ha sétálni megyünk nagyon ébernek kell lennem, hogy megakadályozzam a hemperkedéseket.
    A vonatot mégiscsak inditottam többször, a mühelyben gyártottam az olyan ólakat amiknek magas volt a csereértéke, és mit kaptam kutyaólakat, meg hódókat. Viszont a nemesítéssel eddig szerencsém volt, mert a rózsánál minden bónuszom már meg van, várok olyan eventre ahol már kipróbálhatom, hogy mennyi felröppenőt ad majd. Két kisebb farmomon is inditottam a nemesítést, az egyiken a harmadik körben meglett a vizimádat, a másikon a negyedik körben meg az ökótrágya imádat. Tehát van azért sikerélményem is:)

Jucusfalva, sutimami57, stadler42 és 3 más kedveli ezt.
  16. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek !! Marika gratulálok a csillámporodhoz , nekem nem volt szerencsém , de ezen már nem is csodálkozom !! Most olvastam el a kirándulásodról az élménybeszámolót , nagyon tetszett mint mindég !! Igazuk van a lányoknak , érdemes lenne kiadni belőle egy könyvet !! A fáradság ellenére jól nézek ki !! Ma szép idő ígérkezik , süt a napocska !! Marika kávéjából is ittam + a valósban is , kezdődhet a futkosás , de csak öregesen ! Egy kis utánpótlás a később érkezőknek !!

17. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Jó reggelt mindenkinek. Én valóban későn érkező vagyok, mert én Marikával ellentétben semmire sem tudok olyan jóízűen aludni mint a hangos madárcsivitelésre.Így aztán szunyókáltan is rendesen, sőt, még most is aludnék, ha a gerincem föl nem ébreszt.
    Köszönöm mind a két kávét, hoztam mellé egy kis reggelit
    Legyen szép napotok: Lujza

18. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szép jó reggelt !!

Ma mikkor felébredtem irány a farm, persze első dolgom a felhő leszedése mindég. Most két felhő leszedése után, elindult a farmon a nagy zűrzavar. Bizony elértem a 95-szintet, és az ehhez járó ünneplést. De ami ezután következett a repülős gratulációk, és a szomszédaim levelei amiben gratulációjukat fejezik ki. Ezeknek aztán nagyon örültem, és mindenkinek köszönöm a gratulációt, örülők hogy ilyen szomszédaim vannak. Sütike ! gratulálok a szigeti szint lépésedhez. Most aztán aratok tovább, mert az állatoknak is késtem az etetésükkel. De már végeztem mindennel, most már mehet a valósba is a meló.

19. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Alexandra, Erik.
    Az Alexandra női név a latinosított Alexander név görög eredetijének (Alexandrosz) női párja, aminek a jelentése: a férfiakat vagy a férfiaktól megvédő. (Alekszandra Pavlovna Romanova magyar nádorné, József nádor első felesége)
    Az Erik germán eredetű név, jelentése becsület (más feltevés szerint egyedül) + hatalmas uralkodó. (Eric Clapton angol zenész; Vörös Erik viking hajós, Grönland felfedezője)

1990-ben ezen a napon rehabilitálják Mindszenty József bíboros-hercegprímást.
    1920-ban megszületett Karol Józef Wojtyła (II.János Pál) lengyel származású pápa.
    1911-ben meghalt Gustav Mahler morvaországi születésű osztrák zeneszerző.

Ma van:
    1969-től Szent I. János pápa emléknapja.
    1978-tól a Múzeumok Nemzetközi Napja.
    Az Internet Világnapja.

A mai bejelentkezésem kicsit csúszott, mert reggel korán vidéken volt dolgom, mikor hazaértem gyorsan kertészkedtem egyet a vv-ben.
    Csak ebéd után ültem géphez.

Turbómalom előfizetés:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/turbómalom-előfizetés.12541/

Rozimama! Csak elérkezett az idő, mikor megint egy szinten gyűrjük a tp-ket... Az én számsorom már négyessel kezdődik, ami a tp csíkon ki van írva...

Erika! Te is szép lassan, de biztosan haladsz az aranybanánok megszerzésével. Ebben a magasságban még aránylag gyorsan lehet lépegetni. Nekem már lassan millió tp kell az 5 db aranybanánhoz...

Utoljára szerkesztett: 18.5.15
  20. -elzemari-

Halihóóó...
    Sutike,
    látod a gazdaságban is nagy dolgok történnek nálad.Nem mondhatod, hogy veled nem történik semmi...
    Vica,
    ne mond, hogy sohasem, mert ezek egyáltalán nem elérhetetlen dolgok.Ha azt mondanád, hogy nem jutsz el Las Vegasba, azt még csak elhinném, de....ide.....Na majd meglátod, egyszer csak elkapnak és elvisznek....
    Lujza,
    sehonnan nem késtél el, igaz én a reggelimet magán úton végeztem, nem volt időm megvárni azt a finomságot amit hoztál...Majd holnap...A meggyszósz nagyon csábitóan néz ki, eltettem belőle délutánra egy kicsit...
    Biborka,
    de édes vagy, szóval elfáradtál, de azért jól nézel ki.Igaz is, mindig toppon kell lenni...
    Rozika,
    nagy nagy gratuláció, hogy ebben a magasságban vagytok már.Innen már csak egy ugrás a százas!!!
    Van az úgy, hogy késik a menet, mert dolog van, de azért játék...nem késtél le semmiről, mi megvárunk!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.