Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Rozika, ez aztán a siker, gratulálok!!

2. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Dehogynem láttunk! Csak nem tudtunk integetni, mert az egyik kezünkben ernyő volt, a másikkal meg kapaszkodni kellett, hogy a szél le ne fújjon bennünket:):) Esetleg, ha Sütike ott lett volna, mert ugye neki Síva kezei vannak:D:D

3. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Vica köszönöm, nagyon finom volt, mind megettem. :D
    Felhőn láttalak, de én hamar lemásztam, mert fáztam.
    Gyorsan becsuktam az ablakot miután megérkezett, mert nálunk megy a fűtés. :)
    Nálunk a gázkazán a pincében van és mivel többen is fáztunk, bekapcsoltuk.
    Pár nap múlva majd kikapcsoljuk - ketten megyünk le mindig.

A tenyésztést már délelőtt abbahagytam, nagyon sok szupertáp elfogyott, most gyárthatom, mert 25.-én megint kakukk!
    Bár már nagyon este van, de Boldog Névnapot kívánok én is Dezső, így ismeretlenül is. :music:
    Jóéjszakát! :sleepy:

4. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG] Ma korán ébredtem, és meghoztam a kávét. De sietek is aratni, mert ma még sok dolgom lesz a konyhába. A papának igen csak be kell segítenem, mert ezeket mindég rám biza. Ma húsleves részeges csirke, és desszertnek habroló lesz. Jönnek a lányomék ebédre, és ez a kedvenc sütije. Most el is húzok, majd később be nézek.

5. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép mosolygós reggelt ,napot kívánok mindenkinek !! Gratulálok mindenkinek aki feljutott a paszulyra , bár gyorsan le is rohantunk , mert nagyon fújt a szél !! Esik esik folyton csak esik !! Fűtés ismét időszerű , kandallót beüzemeltem , hoztam az utánpótlás kávét !!

6. -elzemari-

Jó reggelt kivánok!

Derű, móka, vidámság kisérje a napotokat..

Utoljára szerkesztett: 24.5.15
  7. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Szép jó reggelt mindenkinek! Kissé hűvös van mifelénk, de süt a napocska!!! Én már másodszor keltem, mert háromnegyed ötkor átvittem a lányomat a szomszéd faluba, mert csak onnan van busza. Akkora köd volt, az orromig sem láttam, Igazából azért is vittem el, mert ilyenkor a kanizsai gyorsforgalmi úton átkelni gyalogosan kész öngyilkosság.
    Hoztam nektek egy kis reggelit, hogy jól induljon a nap.Legyetek jók: Lujza

8. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Eliza, Eszter.
    Az Eszter perzsa eredetű női név, a jelentése csillag. Istár asszír-babilóniai istennő nevével azonos eredetű. Egyes vélemények szerint héber eredetű és a jelentése mirtusz, ez azonban a bibliai alaknak, Eszternek a másik nevére, a Hadassára vonatkozik. (Horgas Eszter fuvolaművész)
    Az Eliza az Elisabeth (magyarul Erzsébet) név több nyelvben meglévő rövidülése. (Eliza Doolittle kitalált alak G. B. Shaw Pygmalion című művében és a My Fair Lady című filmben)

1859-ben ezen a napon első pályaudvara megnyitásával Miskolc bekapcsolódik a vasúti közlekedésbe.
    1941-ben megszületett Bob Dylan (er. Robert Allen Zimmerman) amerikai énekes, zenész, zeneszerző, költő.
    1543-ban meghalt Nikolausz Kopernikusz lengyel asztrológus, csillagász, matematikus és közgazdász.

Ma van az Európai nemzeti parkok napja. 1909-ben alakultak az első nemzeti parkok Európában. Az EuroPark 1999 óta ünnepli ezt a napot.
    A Cirill ábécé emléknapja több országban.

Esztercsillag! [​IMG] Nagyon boldog névnapot kívánok! Ezt [​IMG] neked hoztam, csak megkóstoltam, nehogy romlott legyen...

9. sHaDoW_sOnG

sHaDoW_sOnG Járnitanuló

Szerbusztok jó reggelt!!
    Nagy nap a mai ma 40-éve hogy örök hűséget esküdtünk a párommal.
    Köszönöm neked a négy gyermeket,és az utobbi öt év kitartását hogy a betegségben a nehézségeken segített túl jutni.Bíztat és erőt ad a folytatáshoz.Csodálatos negyven év amit eddig együtt töltöttünk.Remélem még egy pár év meg adatik nekünk.Szeretlek kedvesem.

Eszter boldog névnapot kívánok neked!!

10. kpe59

Nagyon szép évfordulótok van ma! Gratulálok...

11. stadler42

Esztercsillag ! nagyon boldog névnapot kívánok neked !!!

Szamoca ! további szép évfordulót kívánok neked, és a párodnak erőben egészségben.

12. kpe59

Majdnem elfelejtettem a reggeli tűzijátékomat [​IMG] elmondani...
    Egy hónap alatt jutottam a bahán a 230-ról a 235. szintre.[​IMG]

13. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

NAGYON JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK BOLDOG ÉVET KÍVÁNOK EZEN A SZÉP NAPON !!

14. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Szamóca! gyönyörű évforduló, gratulálok, és további boldog éveket kívánok Nektek!!!

Eszter! Boldog névnapot kívánok!!!!

15. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

[​IMG] Eszter legyen nagyon szép napod.

[​IMG] Szami kívánok még nagyon sok boldog együtt töltött éveket.

Szép napot mindenkinek.
    Az eső elállt, a napocska erőlködik a felhők mögött. Remélem sikerül áttörnie a vastag felhőfalat.
    A farmon nyugalom, csak az állatok hangját hallani néha.
    A család holnap tiszteletét teszi, ezért nekiálltam sütögetni. Semmi különös, csak egy kis nasi.
    Mindenkinek kellemes délutánt.
    A cseresznye szépen pirosodik, már nem kell az eső.

16. sHaDoW_sOnG

sHaDoW_sOnG Járnitanuló

Köszönöm mindenkinek hogy velem együtt örültök.
    Sokat köszönhetek a páromnak a kitartásáért,és hogy ápol mikor kell.

Ez a határtalan szeretet ránk elmondható hogy jóban rosszban egészségben betegségben amig élünk.

17. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Többszöri nekifutásra végre, el tudtam olvasni minden hsz-t.
    Gratulálok a szintek ugrásához, a felhő mászáshoz, és BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK, KEDVES DEZSŐ, ÉS KEDVES ESZTER!!!
    Szamóca! Gratulálok ehhez a szép évfordulóhoz, és még sok ilyen szép ünnepet, jó egészséget kívánok Neked, és a párodnak!

Rohannak a napok, én pedig próbálom utol érni, vagy éppen le hagyni magam. Sajnos, a barátnómmel kevesebbet lehettünk együtt, mint ahogy terveztük, mert kedden tudott jönni, pénteken meg mennie kellett tovább. Holnap már mennek is vissza Németországba. Ha minden rendben lesz, karácsony táján megint haza jön, és akkor találkozunk újra.

Tegnap a fiamék voltak itt, éjszaka mentek el, mert végig néztük a dalfesztivált együtt. Már a hátsóm oda is lett, nem vagyok én hozzászokva ennyi üléshez...főztem egy csomót, minden el fogyott....így ma délután még sütök egy kis hurkát, aztán holnap megint főzök. Mosógép folyamatosan megy, akár hova mentünk a héten, mindig el áztunk. Ma végre nem esik, de hideg van. Kellemes délutánt kívánok!

18. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

További nagyon boldog éveket kívánok Nektek! :music:
    Eszter boldog névnapot! :D
    Itt ragyogó napsütés van, meleg még nincs, de én optimista vagyok. :D

Ma is tenyésztettem egy kicsit, de nem jött semmi jó, csak a következő, így hamar abbahagytam.
    Vidám napot!
    :D

19. stadler42

Erzsike gratulálok a szigeti szintlépésedhez, nekem is jött a tűzijáték reggel, csak én a 238-szinten vagyok.
    Gyorsan be ugrottam hozzátok, egy kis habrolóval, míg el nem fogy. Hugi ! remélem sok cseresznyéd lesz.

*******[​IMG] Egészségetekre.

20. -elzemari-

Halihóóó...
    Hogy mennyi minden történt ma!!!!
    Eszter, sok szeretettel köszöntelek névnapod alkalmából!!
    Szami, a további életetekhez még igazán sok évet kivánok, erőben, egészségben.
    Erzsike, a szintek ugrásához gratulálok, aki tud, az tud!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.