Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép jó reggelt mindenkinek !! Éjfél óta szakad az eső , már teljesen kikészít !! Szeretettel üdvözlöm az új tagunkat !! Nagyon jó helyre jöttél , sokat lehet tanulni !! Igaz Én még nem régóta vagyok fórumlakó , de amióta idetaláltam minden eventet sikerült befejeznem !! Érezd jó magad közöttünk !! Én 67-éves vagyok , van három unokám , ha visszaolvasol pár oldalt megismerheted a családomat , raktam fel képeket róla !! Hoztam a forró kávét , egészségetekre !! biborka63 néven játszom !!

2. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek! El sem hiszem, de süt a nap!!!
    remélem, hogy nálatok is jó idő esz végre.
    Bíborka! Olyan gyönyörű , guszta ez az kávé, alig mertem hozzányúlni.. Kész műalkotás:)
    Hoztam egy kis reggelit, hogy jól induljon a mai nap!

3. mérgesistvánné

mérgesistvánné Törzsjátékos

Sziasztok!!!
    Biborka ! köszönöm a kávét, már nagyon vártam,nem sokat tudtam az éjjel aludni, bár nálunk nem volt vihar, csak egy kis eső, de a kutyusaim valamit érezhettek, mert óránként ébresztettek fel, kiengedtem őket, és valahogy maguktól nem akartak visszajönni, mindig ki kellett mennem értük a vak sötét éjszakába.
    Niki szeretettel üdvözöllek én is, alig pár hónapja vagyok én is tagja a nyugiháznak, nagyon örülök neki, mert bár régen játszom a farmeramát, de csak vetettem, arattam igy nagyon sok mindenről lemaradtam mert nem volt aki felhívja a figyelmemet a többi okos dologra amivel megkönnyithetem magamnak a játékot. Pl. az eventek, eddig csak nagyon ritkán sikerült befejeznem, de amióta itt vagyok mindig sikerül.Én egy 75 éves mamika vagyok, van férjem egy 53 éves fiam, egy 24 éves unokám és kettő aranyos kutyuskám.
    Sütike Te ilyen ronda időben se tudsz tétlen maradni, helyedbe én ki sem mozdulnék a lakásból, igaz azért tegnap én is kimentem egy kicsit a kertbe, mert nem esett az eső. Most pedig olyan viharos szél van, nagyon gondolkodom, hogy elinduljak-e vásárolni, de azt hiszem muszáj lesz. Talán a kocsival együtt nem fog felkapni a szél:):)

4. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Hella, a Heléna és a Helga német beceneve. A Heléna női név görög eredetű, pontos jelentése vitás, talán fényes, sugárzó. Valószínűleg a görög heliosz (nap) szó származéka. (Hella - fiktív hősnő. Bulgakov A Mester és Margarita című művének egyik szereplője, Woland professzor - a Sátán - segítője. Legtöbbször meztelenül jelenik meg.)

1703-ban ezen a napon lerakják a leendő orosz főváros, Szentpétervár első erődítményének alapkövét és 1937-ben átadják a Golden Gate hídat San Franciscoban.
    1923-ban megszületett Henry Kissinger német születésű Nobel-békedíjas amerikai politikus, diplomata, külügyminiszter és 1948-ban Presser Gábor Kossuth-díjas zeneszerző, zenész, énekes.
    1708-ban meghalt Esze Tamás tarpai jobbágy, kuruc brigadéros, a Rákóczi-szabadságharc hadvezére és 1840-ben Niccolò Paganini olasz hegedűművész, zeneszerző.

Már kezd elegem lenni abból, hogy minden reggel az eső kopogására ébredek... [​IMG]

Jucusfalva, .sutimami. és Csillagzafír kedveli ezt.
  5. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG]Jó reggelt kívánok !

Nálunk nagyon ronda idő van, esik a eső szél úrfi is hozzájárult teszi a maga munkáját.
    A farmon amit lehetett meg csináltam, és várom az event kezdést. Biborka Lujza köszi a reggeli felhozatalt, a kávét meg ittam a reggelit végig kóstoltam. Az event kezdésig, keresek egy kis el foglaltságot. Majd kezdésre jövők.

6. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok....
    Lujza, ahol ő van, oda nem hiszem hogy elér az efbiáj keze...

Meg kell hogy mondjam, nagyon utálom ezt az időt, mert tegnap kimentünk permetezni, mert nagyon kellett, de naná, hogy este megint esett.Szerencsére a permet addigra vigan megszáradt, de bizony jól le is hűtötte az időt...
    Képzeljétek , láttam a szomszéd kisbabát, juj olyan aranyos volt,nyugodtan aludt, hiszen mi más is a gondja a másfél hetes babának.Néha néha kipislantott erre a világra, de aztán nagyon jól is gondolta, hogy inkább becsukja a kis szemét és álmodozik még valami szépről....
    S ma is megyek baba nézőbe.A délutánit, remélem egy kicsit a kezembe is vehetem, mert ő már elmúlt három hónapos is...Alig várom már....
    Igy aztán a kezdés elmarad, de majd igyekszem behozni....

Szia kedves TavarinaNiki,
    ha van kedved, mi szivesen fogadunk, de a többit magadnak kell csinálni, mert ez valahogy olyan önjáró csapat.Sokan sajnos elmaradnak azért, mert nincsenek mindig megszólitva, és ezt sérelmesnek veszik.Viszont nagyon szivesen vesszük, ha önállóan beszélsz hozzánk, elmondod, ha öröm ért, vagy ha bánat, ha sikeres vagy az eventnél, vagy ha gondod van.Ha süt a nap, akkor azért irjál, ha esik az eső, akkor azért, ha nyűgös vagy,majd felviditunk, ha valamit nem értesz sokan segitenek majd, ha......szóval gyere bátran....

Legyen szép és gazdag a mai napotok is....

Rozika,
    örülök, hogy végre sikeressen vetted az akadályokat, és már a célszalag is ott lebeghet előtted...

7. kpe59

Üdvözöllek én is a házunk táján...
    Ahogy -elzemari- is írja, nem vagyunk itt állandóan, ettől függetlenül figyelünk egymásra. Ha erre járunk és van olyan téma amihez tudunk kapcsolódni [​IMG] megtesszük, ha nincs akkor csak olvasunk.

8. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Marika! Akkor nem aggódok Jutus miatt, mert ha tudod, hogy hol van, akkor valahol megvan És ha valahol megvan, akkor jó eséllyel elő is kerül majd. Na, most ebbe jól belekeveredtem, inkább elmegyek ebédelni, az legalább meglátszik rajtam, (d még mennyire!!):D:D

9. Ilka52

Ilka52 Fórum-zöldfülű

Szerbusztok nyugisok!
    Oly csúnya idő van hogy jöttem pihizni hozzátok.;)
    Marika nem sértődtem meg és el sem vesztem igaz ezer esztendeje jártam nálatok :D Átmentem világ utazóba nagyon sok helyen jártam már ugyanis most teljesítem az utazásokat amit már 3 évvel ezelőtt terveztem.Magyarország gyönyörű!!Közben jártamban keltemben ha tudom meglátogatom a többi játékostársakat is.

Örömmel olvaslak benneteket mindenki jól van az időt leszámítva.

Köszöntöm az új játékostársakat is.

Legyen szép napotok és sok sikert az eventhez.

Bocsika bubus vagyok

10. kpe59

Ezek szerint van miről mesélned. Sokfelé jártál, sok mindent láttál, mi meg mindenre kíváncsiak vagyunk... [​IMG]

11. bubus57

bubus57 Járnitanuló

Igen van mit mesélni de ahhoz kellene pár nap. De azért dióhéjban Hát ahogyan írtam Magyarország szép és még csak a töredékét láttam.2napja voltunk Harkányban,Pécs és környéke,Siklósi vár (sajnos végig esett ez a fránya eső) a régebbiek Százhalombatta,Szeged,Miskolc és környéke,Szentendre,Fertőd gyönyörű az Eszterházy kastély,Gödöllő itt is mesés a kastély Székesfehérvár és környéke,Bejártuk a Balatont jóformán körbe,Na persze havonta a nagy öreg Mátra és környéke.
    Csodaszép élmények meg még mellette az itthoni Budapesti kirándulásaink a budai hegység túrák.Már tényleg rosszul vagyunk ha idehaza kell lenni.Most lesz egy kis szünet jövő hónapban 2 ballagás az unokáink nőnek.Utána kezdjük a barangolást megint Júliusban ami már biztos Balaton melletti Tapolca 3nap.
    Na ami még tuti biztos amit a gyerkőcök csinálnak programot az meg jóformán majdnem minden hétvégén van.

12. kpe59

Van egy ajánlatom... [​IMG]
    Minden nap egy programról mesélj, így sokáig lesz mondani valód, nekünk, meg olvasni valónk... [​IMG]

Új-szezonális-ajándék-a-napi-ingyenes-ajándékküldésben:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Új-szezonális-ajándék-a-napi-ingyenes-ajándékküldésben.12584/

Hibajavítások-változások-2015-05-27-szerda:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hibajavítások-változások-2015-05-27-szerda.12586/

Utoljára szerkesztett: 27.5.15
  13. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Üdv mindenkinek!
    Az időjárásról nem mondanék semmit,,,,-borzalmas.
    Event elindítva,lassan mehet 1x1-re.
    Niki üdvözöllek a klubban!Remélem jössz gyakran.
    Bubus,jó látni!Magyarország tényleg egy csoda!És a jó öreg Mátra pedig az egyik gyöngyszeme.Sok öreg fa jóbarátom ott.
    Mindenkinek napsütéses napot kívánok!;)

14. tavirana

tavirana Járnitanuló

Üdvözletem mindenkinek.
    Sajnos nálunk is nagyon borongós nap volt, borzasztó nagy szél van, nem vagyok kis termetű de majdnem elfújt a szél, szegény kutyusumat is fellökte, jól meg is morogta a szelet :D
    Jövök majd gyakran mert időm mint a tenger, abból van a legtöbb.

Jucusfalva, Csillagzafír és .sutimami. kedveli ezt.
  15. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Szebb napot mindenkinek.
    Elindítottam az eventet. Estére már indíthatom a malmot.
    Rozika örülök, hogy már hamarosan itt az idő hogy megjavítsák a lábadat és eljárd a csárdást.
    Lujza nálatok mindig történik valami, és ez olyan izgalmas / néha bosszantó/. Én is alig várom hogy lássam Csipikét.
    Bubus szerencsés vagy, hogy végigjárhatod Magyarországot. Még fiatalok voltunk mikor a férjem úgy döntött, hogy előbb a hazánkat ismerjük meg, aztán jöhet a világ. Így tettünk, de még mindkét helyen van látnivaló. Sajnos már csak egyedül mehetek.
    Niki én másfél éve rontom itt a levegőt, néha napokra eltűnök, néha meg annyit írok, hogy sok is belőlem.
    Én 67 éves vagyok és öt unoka nagymamája. A gyerekek sokat vannak nálam. Ha itt maradnak ovi vagy iskola szünet ill. betegség miatt, akkor ritkábban jövök. Ma reggel nem haza, hanem az oviba vittem egyenest az urat. Jelenleg magam vagyok. Holnap szeretnék kimenni az eperföldre, magamnak is szedni egy kis dzsemnek valót. Tegnap a kicsivel voltam, hogy vigyünk haza a családjának is.
    Hétfőn itthon volt mindenki, és egy kis különlegességet készítettem
    http://kepfeltoltes.hu/150527/322200907002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    mindenkinek tetszett és ízlett is.
    Estére úgy látom ki süt a nap ha ha ha

16. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Bubus! Ezer éve nem hallottam Rólad, nagyon örülök, hogy előkerültél. Annak is örülök, hogy ilyen aktívan töltötted az idődet. Sok felé jártál, sok mindent láttál, remélem beszámolót is kerekítesz róla.
    Hugi! Nagyon tetszik a finomság, engedelmeddel el is emeltem egyet a tálcáról;)
    Az eventet elindítottam, sőt a tesóm is , mert ott álltam mögötte, amíg el nem kezdte
    Az epret mi is nagyon szeretjük. Van is a szomszéd faluban szedd magad akció, de azt mondja a szomszédasszony, hogy annak az áráért ő tud szerezni nekünk, amit házhoz hoznak. Mondtam neki, hogy szerezzen egy 20 kilót, én meg majd sütök nekik egy kenőcsös süteményt.
    Rana! mekkora kutyád van, amit fel tud lökni a szél??? Jót mosolyogtam, ahogy elképzeltem a jelenetet.:DTudod, én is megmorogtam volna a szelet. ámbár az én ipari méretemmel talán még egy orkán sem bírna:D
    Most megyek, mert a kutyák ott állnak az ablak előtt, ahol a labdát tartom. Azt hiszem, dolgom van.......

17. kpe59

Ebéd után kiváltottam a moringafát és öt perc alatt befejeztem a Smink party feladatot, meg van a receptem.
    A pékségben is elértem a 4. szintet, ahol már süthetek Cseresznyés túrótortát és Cukkinis almatortát is.
    Az üvegházban a tök továbbra sem a barátom... [​IMG]

18. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Sziasztok! Gratulálok, Erzsike, hogy milyen gyorsan haladsz, ügyeskedsz szépen!! Meg lesz ám az a tök is, mert ha Neked nem, akkor senkinek..:) :)

Baromi egy napom volt........reggel fodrászhoz mentem, mert a fejem már olyan volt, hogy el is kerültem, ne is lássam. Utána bevásároltam, persze, bicajjal, mert sok minden kellett, és nem cipelem...na, a szél el igazította a frizurámat rendesen, magam meg idegbajt kaptam az időtől. Végre nem esik, most meg orkán erejű szél akar ki dobni engem a helyes útról. Haza értem nagy kínkeservvel, kipakoltam, neki álltam főzni, gyorsan, mert nagyon éhes voltam, közben mosogattam is, mosógépet beindítottam, lestem közben a kenyeres autót, aztán, mire meg vettem a kenyeret, vettem mellé 30 darab tojást is....na, ugye, milyen ügyes vagyok ám? Ja, azt nem a kenyerestől, hanem a szomszédból...siettem is vissza, mert hát event kezdés van. Persze, ezt a gépem nem tudta, egy órai kinlódás után végre be is indult. Már éppen a földhöz akartam vágni.

Nagy nehezen be vetettem a virágokat, mire eszembe jutott, hogy nekem még nagyon sok a dolgom...így aztán szaladgáltam, mint a pók a falon, közben eventezek is......hát, ennyi volt a mai nap. Az idő borzalmas, és tényleg el megyek Afrikába. Szép estét, jó játékot!

Jucusfalva és Csillagzafír kedveli ezt.
  19. tavirana

tavirana Járnitanuló

N
    Nagyobb méretű tacskó kuttyom van, ott a nózija a profilkémen :D de engem is majdnem elfúúút olyan erősen fújt.

Jucusfalva és Csillagzafír kedveli ezt.
  20. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Nekem agy Tesco gazdaságos középtermetű tacskóm (ez a csipike), egy Wolpinóm, meg két középtermetű keverék kutyám van
    Sütike Küldtem neked madarat, de az elsőt megint rossz sütimamának címeztem.Mi a pontos levélcímed?
    Ha Afrikába indulsz, engem itthon ne hagyjál!!!!! A tesómat meg elküldöm a Déli Sarkra, mert ő olyan pingvin ivadék.Ki sem állhatja a meleget.
    Erzsike! Te úgy haladsz, hogy beleszédülök abba is hogy figyelemmel kísérem az eseményeket. Gratulálok, ügyes vagy nagyon.
    Pénteken megyek a nagyfaluba, mert a lányomnak találtam egy nagyon dögös menyasszonyi ruhát. Pénteken délelőtt veszem át az eladótól a Blaha Lujza téren, mert oda eltalálok a Déliből:p
    Halló kislányok! Kér valaki akáclekvárt???? Soha vissza nem térő alkalom.........;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.