Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Sziasztok !

A kis parcellába másodjára ültettem, most a szivárványvirágot. Este kilenc 40-kor be indítóm a malmot, mire készen lesznek a rajz fűzetek remélem a növény is meg lesz. Nálunk a szél elcsendesedett, talán holnap már a nap is ki süt. Sütike! nem hazudtolód meg magad, mindig futásba vagy és teszed a dolgod. Baromi sok amit el tudsz végezni egy nap alatt. Erzsike ! vagy te olyan kitartó, meglesz az a tök neked nemsoká. Mint ahogy a többi is meglett. Hugi az a süti nagyon jól néz ki, én is ki fogom próbálni. Most már el húzok, csak ki bírjam aratásig hogy nem alszok el. Ma már nem jövők, jó éjszakát. Lujza a ruha nagyon szép. Biztos nagyon jól fog ki nézni a lányod benne.

Jucusfalva és Csillagzafír kedveli ezt.
  2. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Küldtem a madarakat..:) :)
    Afrikába mehetünk együtt, legalább jókat nevetünk..:D :D és élvezzük a meleget, mert ide nem akar el érni..:(

Jajj, a ruha nagyon szép!!!!

Jucusfalva és Csillagzafír kedveli ezt.
  3. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Nekünk is tetszik nagyon teszik, 35 ezerért adják kiegészítőkkel együtt. Azért ennyi pénzért jobb szeretem előbb látni, aztán kifizetni.
    Ezért utazunk pénteken.

Jucusfalva, Csillagzafír és sutimami57 kedveli ezt.
  4. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Lujza gyönyörű és nagyon extra a ruha.
    Kérek egy kóstolót az akáclekvárból.
    Szenzációs lehet.
    Sütike minden napra van valami tennivaló. Soha nem lehet belőle kifogyni, de mit is tennél ha pihenésre lennél kárhoztatva, otthon könyv,gép és takarítószer nélkül.
    Már elindítottam a malmot, most már gyűjtenem kell a virágokat.
    Mindenkinek jó éjszakát.

5. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok....
    Lujza,
    Akáclekvárt?Naná, hogy kérek.....
    Ilonka,
    az utazásaidat a Facebookon láttam amikor beszámoltál róla, hogy merre jársz.Biztos jó útjaitok voltak...hiszen utazni jó....

Utoljára szerkesztett: 27.5.15
  6. sutimami57

Remélem, este én is malmozok...:) Tudod, Hugi, mi nem azok a fajták vagyunk, akik csak el vannak...nekem is néha tele a téli cipőm a folytonos rohanással, de azt mondják a barátnőim, hogy engem ez éltet.......:) :)
    Jó éjszakát, jó pihenést Neked is!

Jucusfalva, -elzemari- és Csillagzafír kedveli ezt.
  7. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

8. sutimami57

9. -elzemari-

10. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Jucusfalva, sutimami57 és Csillagzafír kedveli ezt.
  11. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Jó reggelt mindenkinek! Ritka, hogy én nyítom a nyugiházat, de kidobott az ágy.
    [​IMG] Kb így éreztem magam. Fájt a gyomrom. Vettem be rá gyógyszert, de mire használt, arra felébredt a tesóm is, és most itt zsezsegünk
    Majd megpróbálom újratölteni a hercegnőről a másik két képet is.Szerintem is nagyon aranyos.Nagyképűen mondtam az Eszternek, hogy majd én felrakom a képet, aztán nekem is csak felébe-harmadába sikerült.:p
    Hoztam nektek egy kis reggelit,ahhoz legalább értek. Közben a tesóm a valósban elém tette a reggeli életvizet (kávét)így rögtön szebb az élet.
    Legyen szép napotok: Lujza

-Joe8-, Fatther, Jucusfalva és 5 más kedveli ezt.
  12. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

[​IMG] Sziasztok !

Meghoztam a kávét, Lujza a hercegnő nagyon aranyos, kész hölgy már. Nálunk megint csurgóra áll az eső, de reménykedek hogy ma még ki süt a napocska. A virágok szépen gyűlnek, a malom a rajz fűzetek utolsó darabjait őrli. További szép napot, és sok felröpit.

-Joe8-, Jucusfalva, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  13. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

14. -elzemari-

Jó reggelt kivánok!

A mai kérdésedre válaszolva Lujza, még nem mosolyogtam, és ha igy halad az idő nem is fogok..Kellett nekem ilyen lenge öltözetet választani??Át is öltözöm, mert, morcos vagyok, mérges vagyok, utálatos vagyok, és egyáltalán..........

Megyek is, és legalább a Százszorszépekkel megvigasztalódom....De még az is lehet, hogy átmegyek a Lidihez, hogy keverjen nekem valami koktélt, vagy a dugi tojáslikőrjét meghúzom, hogy valamit változzon a hangulatom.....

Utoljára szerkesztett: 28.5.15
    Fatther, Jucusfalva, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  15. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Csanád, Emil.
    A Csanád férfinév az ismeretlen jelentésű régi magyar Csana személynévből származik, -d kicsinyítő képzővel. (Csanád (11. század eleje), I. István király vezére, aki legyőzte a lázadó Ajtonyt)
    Az Emil férfinév a latin Aemilius nemzetségnévből ered. Jelentése: versengő, igyekvő. (Gerbeaud Emil svájci származású magyar cukrász)

I. e. 585-ben ezen a napon volt Napfogyatkozás. A médek és lüdök öt éve tartó háborúskodása Kis-Ázsiában emiatt szakad félbe.
    2011-ben megnyílik a Kárpát-medence első rockmúzeuma, a P. Mobil Rockmúzeum Nyitragerencséren.
    1908-ban megszületett Ian Fleming angol író, a „James Bond” regények szerzője és 1981-ben Talmácsi Gábor magyar gyorsasági motoros versenyző.
    1910-ben meghalt Mikszáth Kálmán magyar író, újságíró, országgyűlési képviselő.

Most már igen... [​IMG]

16. -elzemari-

Hogy mit kellet ezért a médeknek és a lüdöknek a háborúskodást abbahagyni??Tán megijedtek??Milyen jó lenne, ha ezt ma is tartanák, végül is Napfogyatkozás elő fordul, de sajnos már nem olyan ijedősek....

Csillagzafír és Jucusfalva kedveli ezt.
  17. tavirana

tavirana Járnitanuló

Jó reggelt mindenkinek

18. -elzemari-

Jó reggelt Niki....
    milyen idő van felétek?

Csillagzafír, Jucusfalva és stadler42 kedveli ezt.
  19. tavirana

tavirana Járnitanuló

elég hűvös itt-ott látszik a napocska, csak most leszek, fél 10 ig, utána meg délután 4 óra körül, majd lenne kérdésem azzel a eventtel mert nem minden világos de majd csak este kérdezem.

20. -elzemari-

Mondjad, biztosan segitünk...

Te jó ég, az egyik szomszédom, reggel közölte, hogy unja a jelenlétét nálam, és még a kiskaput is becsapta, úgy elviharzott...
    Ám egy röpke pillanat múlva, már nyilott is a kertkapú, és kopogott a szomszéd...

Utoljára szerkesztett: 28.5.15
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.