Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Szép napot mindenkinek!

Komótosan vissza olvastam minden sort, amit leírtatok!
    Hát, volt itt kérem, mindenféle jó esemény.
    Születésnap, babázás, új tag érkezése..
    csak a fejem kapkodtam, mennyi minden történt a héten.
    A fiuk is jöttek , nagyon örültem, hogy hallok róluk is !
    Láttam a Hercegnőt, csodaszép nagylány lett...
    Megnéztem a menyasszonyi ruhát is, hát kedvem lett volna kicsit felpróbálni...
    és hatalmasat nevetni, hogy miként festek benne....xD
    Sokat dolgoztam a héten, ez az egy nap igen kevésnek bizonyul a pihenéshez.
    De nem panaszként mondom, csak azért írom le, hogy tudjátok meg, mért jövök olyan ritkán.
    Tegnap végeztem az eventtel én is, volt láblógatás, míg el nem zsibbadtam.
    Így aztán nem sokat cicóztam a lefele ereszkedéssel.. ..
    Egy mély lélegzet kíséretében vagányul leugrottam a fáról.
    Azt , hogy a hátsómra estem e, vagy talpra, azt kinek- kinek a fantáziájára bízom.
    Legyen nagyon nyugodt, békés ez a szép vasárnap délután mindnyájatoknak!!!!
    [​IMG] Egy kis nasi......

Fatther, Jucusfalva, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Ági,
    ez nem is lehet kérdés, hogy talpra estél....

3. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

Szép napot kívánok Mindenkinek!:)

Nálunk gyönyörűen süt a napocska!;) Reggel esett az eső és nagyon rossz idő volt. Azt hittem egész nap ilyen lesz.
    Dél körül kezdett a napocska kikukucskálni a felhők mögül.
    Ma nyílt nap volt a tűzoltóságokon, ezért Villő kérésére elmentünk. Nagyon tetszett Neki minden, végig mászta az összes tűzoltó autót, beült mindenhova ahova lehetett. Felpróbálta a tűzoltó sisakot is. Nagyon élvezte a látogatást.
    :D

Ezek után kimentünk epret szedni a szedd magad mozgalom keretében és hoztunk haza 3 kilót.
    Mivel az idő pompás volt, a nap sütött, nagyon jól éreztük magunkat. Ezután hazafelé benéztünk a cukrászdába, fagyizni. Ezzel zártuk a kis kirándulást.

Nekem is sikerült befejezni az eventet és felültem Közétek a paszulyra!;)

Mindenkinek gratulálok akik már végeztek, akik még nem azoknak kitartás, sikerülni fog!:D

Az üvegeket feltöltöttem, ásványvizet hoztam, egészségetekre!:p

További szép napot kívánok Mindenkinek!8)

Jucusfalva, sutimami57, -Joe8- és 2 más kedveli ezt.
  4. -elzemari-

dezső,
    hogy milyen kiváló napotok volt..Én bizony úgy megijedtem a kimondottan rossz időtől, hogy meg sem álltam....

Jucusfalva, -Joe8- és Csillagzafír kedveli ezt.
  5. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Reggel esett az eső,később kisütött a nap és ezerrel süt:)
    A farmon a pajta töltése folyik....
    Ez annyira aranyos,gondoltam megosztom veletek:)
    Kellemes estét!!

6. -elzemari-

Akkor felétek is ilyen vacakul kezdődött a nap, és délutánra el is felejtődött...Tényleg aranyosak a cicák, látom, nagyon nagy cica barát lettél...

Jucusfalva, -Joe8- és Csillagzafír kedveli ezt.
  7. cicamama2

cicamama2 Utánpótlás-írogató

Lujza csak még azt írd meg nekem légyszives, hogy a TESCO-ban hol keressem. Azt hiszem, hogy majd akkor ebbe vágok bele, mert ma ugyan SMS-ként rendeltem aranyat, de csak 50-t ad egy sms áráért, így kétszer küldtem, hogy legyen 100 aranyam.

Tüneményes ez a kisbaba, most mennyi idős???? Az én unokám is 1,90 kg -al kezdte, de ő nem volt koraszülött és így hamar hazaadták a kórházból, de ha jól emlékszem hónapokba tellett mire elérte ezt a súlyt, igaz volt vele nagyon sok baj. De most már szép nagy lány, 24 éves. Vica voltam

Jucusfalva, Csillagzafír és -elzemari- kedveli ezt.
  8. pjotrovov

Gyönyörű idő lett tényleg....
    Zagh levett a lábamról,nagyon megszerettem.Fantasztikus egy stílusa van.A kutyákra szokták mondani,hogy a szemével el tud mindent mondani,de én bátran állítom,a cica is ilyen......
    Ezt most találtam.Nagyot nevettem,ugyanis a könyv címe:Mit gondol a macskám?:)

Jucusfalva és sutimami57 kedveli ezt.
  9. -elzemari-

S tényleg mit gondolsz, amikor nagyon élvezi az együttlétet, vajon mire is gondol?Hogy de jó hogy idetalált??
    Én a madarak énekénél gondolkodom azon, hogy vajon mire is gondolhatnak, amikor olyan csodás hangon énekelnek...

Jucusfalva és Csillagzafír kedveli ezt.
  10. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Vica! A TESCO-ban az újságárusnál kell keresni. Előtte nézd meg az újságos feliratát hogy IN MEDIO üzlet-e? Ott lehet kapni. Leírod a nevét,(paysafercard) aztán bemutatod, hogy ilyent szeretnél. Ők már tudni fogják, hogy mi az. Én amikor az elsőt vettem, még a nevét is elfelejtettem, úgy magyaráztam ki a dolgot, hogy mit is szeretnék. De összejött.
    A kisbaba 3 hónapos, februárban született 6 hónapra 750 grammal, az anyukája életveszélyes állapotban, kómában volt influenza szövődmény miatt.Ikerterhesség volt, a kisfiu 600 gr-al nem élte túl a koraszülést A nagymama, (a baba anyukájának édesanyja)a születést követően 5 nappal meghalt szintén ugyanannak az influenza vírusnak a szövödményébe. Most 2700 gr a kicsi, és természetesen az egész család szeme fénye.

11. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Jó estét mindenkinek.
    Sajnos most csak ritkán tudok jönni, mivel a cseresznyém szerencsére nem kapott több esőt, így neki állhattam szedni.Tegnap 1, ma 4 vödörrel szedtem. A tegnapi már a fagyasztóban van. A maibóm 2 elküldtem a gyerekeknek. 1-t már kimagoztam a következő még vár a magozásra. Ettől függetlenül még rengeteg van a fán. Amíg bírom szedem a többi a seregélyeké. Már most harcolok velük.
    Lujza gyönyörű a kicsi baba, nem is látszik rajta hogy korán született.
    Üdvözlöm az új társunkat.
    Dezső remek napotok volt.
    Pjotr, látom nagyon szereted a cicákat.
    Nálam is pajtatöltögetés folyik. Jelenleg kevés a növényem, hogy hova lettek nem tudom.
    Mindenkinek szép estét.

12. pjotrovov

Nem tudom,mit gondol valójában...Annyi biztos,hogy minden érzelmét őszintén közvetíti felém.Akkor is ha boldog,akkor is ha meg van sértődve.Nem kozmetikázik rajta.Sok ember tanulhatna az állatoktól.........
    Lujza,nagyon örülök,hogy a baba és a mama is jól van!!
    Hugi,neked jó cseresznyézést;)
    Kellemes estét mindenkinek!!!

13. -elzemari-

Hugi,
    most sajnálom csak igazán, hogy messze lakunk egymástól, mert én cseresznyét maximum a piacon látok...Jó munkát kivánok hozzá...

14. mami6247

mami6247 Junior szaki

Köszönöm az üdvőzletet Nagyon tetszik a napocskád!!!! Nekem még ismerkedni kell a fórum müködésével.Igyekszem megismerni mindenkit. Én különben Nagyi vagyok 2 nagy unokám van . Nevem Hajni . Mára jó éjt mindenkinek

15. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Megyek hozzád seregélynek... [​IMG]

Nekem akkor tetszik a legjobban a macska, [​IMG] mikor meg van sértődve és akármit csinálok nem hajlandó rám nézni.

16. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Én is imádom a cicákat, és tényleg fantasztikusak! Jók a képek...hogy mit gondolnak? Kíváncsi lennék rá.

Rumlis volt a hétvége, nem rég fejeztem be a mosogatást, megyek zuhanyozni, és aludni.

Mindenkinek szép álmokat, jó éjszakát!

17. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Jó éjt mindenkinek! Sütike! Vigyázz, nehogy álmodban is dolgozni kezdjél:D:D:D
    Jaj, Hugi! ha én is közelebb laknák hozzád, a seregélyeknek esélye sem lenne. :p:p

Csillagzafír, sutimami57, -Joe8- és 2 más kedveli ezt.
  18. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép jó reggelt és hetet mindenkinek !! Tegnap eszméletlen meleg volt !! Jól sikerült a bográcsozás , marhalábszárból volt pörkölt . Juhtúrós kapros nokedli volt mellé + krumpli mert van aki így szereti !! Készen van az unokám farmján is az evnent ott is felmásztam a paszulyra , inkább vánszorogtam !! Hoztam az elmaradhatatlan kávét , egészségetekre !! Napok óta van nálam mozi , de nem tudom megnézni , egy csomó pacát látok , de nem tudom mit kellene vele csinálni ? Sajnos nem magyarul van a szöveg , így jár aki csak magyarul tud !!>:(

Utoljára szerkesztett: 1.6.15
  19. -elzemari-

Jó reggelt kivánok!
    Biborka, nagyon jó, hogy a kávé illata ébreszt...
    Legyen vidám és derűs a napotok...s indul a június, ..hogy szalad az idő....

20. mami6247

mami6247 Junior szaki

Szép jó reggelt Én is kérek egy kávét és ha lehet egy kis tejszinhabot is rá))))))Én is mozizok pár napja és kaptam is érte 3 szor 15 pontot valami keresztet kellett ráhuzigálni a megfelelő mintákra Szerintem véletlen sikerült csak nekem)))

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.