Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szia Pjotr,
    bizony erről beszéltem, megyek is és meg is kenem a kenyeret, igaz nem liba, csak kacsazsir, de jó lesz az is, retekkel...
    A libák leadva, az 58 libát behajtottam a pajtába, jó lesz majd egy egy libasültnek....
    Felénk a piacon nincsen teknős még, egyenlőre ne is tedd ki, más is úgy van vele, hogy kevesli az árat.Majd ha kell valamire majd felmegy ne félj!!

2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Jókor voltam jó helyen és 5.144 cs-ért vettem egy teknőst, ugyanannyiért tehetném ki.
    Egy libát is találtam 78,75 csp-ért jött velem haza...

A feladatot kivégeztem, a libákat kint hagytam még egy körre levegőzni... [​IMG]

3. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Sziasztok!

Én is megjöttem.... Kicsit messze voltam, de gondoltam azért rátok..

Olvasgatom a libatenyésztést, aztán belevetem magam.....

Jutus

4. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Tényleg maradnak a pajtában.........A kacsazsíros kenyér után egy sör is jól jöhet;)
    Remélem jól sikerült az út!!!!Jó újra látni!!!

Mázlista voltál,hogy ennyiért kaptál egyet.....

-Joe8-, Jucusfalva és Csillagzafír kedveli ezt.
  5. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Sziasztok !

Jutus örülök hogy újra látunk, remélem a messzeségbe jól érezted magad. A libákat még most raktam ki, nem voltam itthon, mikkor haza jöttem, meg vendégek jöttek. Most jutottam oda, hogy el kezdjem a libás feladatott.
    Most aztán énekem kell rá hajtani, de holnap kész lesz. Most meg a libazsírós kenyér, jár az agyamba valami hozzá hasollót kell keresni a hűtőbe. Megnyugodjak evés szempontjából, de biztos találok valamit.

6. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia, Jutus! Jajjaj, de jó megint látni Téged! Lesegettem ám a képeket....) :) Gyere, aztán mesélj, ha ki pihented magad, biztosan nagyon jó volt a nyaralás! Aztán, jöhetnek a libák is!!! :D :D

Nálam nincs teknőc a piacon, de liba sincsen...nálam is szaporodnak,a 3-as ablak meg lesz hamar, aztán reggel meg az utolsó, ha nem felejtem el indítani az órát...) :)

Jó eza kis hamar event, tetszik. Igaz,a jutalmak is ilyenek, de ez van. Azért csillagot adhattak volna.

A liba zsíros kenyérrel ki hoztatok a sodromból........Pláne, újhagymával..meg aztán, ma hétfő van, és az nekem nem jó. Pláne, egy ilyen hétvége után. Sok finomság, kenőcsös sütik, meg minden. Nagyon oda vagyok, meg vissza...ja, nem mondtam még? Imádom a zsíros kenyeret...ha meg érem a hétvégét, fogok is enni, ha találok a boltba libazsírt!!!!! :p

7. -elzemari-

Halihóóó

Most már én is elmegyek...[​IMG]

8. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Marcsi! Ez a rajz!!! Ez fantasztikus!!!
    Jutus! örülök, hogy megjöttél:):)Isten hozott, meg a repülőgép. Remélem mesélsz nekünk sokat az utadról A facén már meglestelek:p
    Én még csak mos raktam fel a libatápot keverni.Holnap délelőtt nem leszek, korán kezdődik az opera. (nem emlékeztek véletlenül, nem mentem én nyugdíjba?????)
    Úgyhogy most pihibe el, mindenkinek jó éjt: Lujza

9. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép jó reggelt mindenkinek !! Hoztam az elmaradhatatlan kávét !! Egészségetekre !!

10. -elzemari-

Jó reggelt!
    csendben jöttem, hogy nehogy felzavarjak valakit....jó játékot kivánok!

11. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Sziasztok jó reggelt !

Biborka köszi a kávét, jól is jött mert igen csak elfáradtam, mire a ludakat betereltem a gazdaköribe.

[​IMG] De már mind bent van, jöhet a termelés. További jó játékot, és liba tenyésztést.

12. sutimami57

Szép jó reggelt! Süt a nap, csiripelnek a madarak...remélem, ma végre nekem való idő lesz.
    Korán keltem, mert a munka, mint a tenger...nem is tudom, merre fussak.....

Bíborka, köszi a kávét,nagyon szép az új ruhád!
    Lujza, azért csak lassan ám az operával, pihi az nem fér bele a napba?

A libákat behajtottam, feladat kész, eventig hadd szaporodjanak az állatok, libástól, mindenestől.
    Addig is kellemes, szép napot, jó játékot!

13. kpe59

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Anita, Kármen.
    Az Anita női név, a héber eredetű Anna spanyol változatának (Ana) becézett (kicsinyítő képzős) alakja. (.Görbicz Anita kézilabdázó)
    A Kármen spanyol eredetű női név, amely a Nuestra Senora del Carmen, azaz a Karmel hegyi Miasszonyunk rövidülése. (Georges Bizet Carmen című operájának címszereplője)

1953-ban ezen a napon Londonban a Westminsteri apátsági templomban megkoronázták II. Erzsébet brit királynőt Isten kegyelméből Nagy-Britannia és Észak-Írország Egyesült Királyságának más birodalmainak és területeinek királynője, a Nemzetközösség feje, a hit védelmezője címmel.
    1904-ben megszületett Johnny Weissmuller erdélyi német származású amerikai versenyúszó, filmszínész („Tarzan” alakítója).
    1967-ben meghalt Ferenczy Béni Kossuth-díjas szobrászművész, grafikus.

Farmon a szokásos munkálatok zajlanak, megyek elfoglalom magam a vv-ben...

14. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Sziasztok!

Igen, igen. Nagyon messze jártam, ezért is jól esik a hazai kávé...

Sajnos Amerikában, Kanadában, és Alaszkában is ritka holló a presszó kávé.

Majd valahogy rövidre fogva, mesélek itt Nektek erről az útról, mert nem szeretnék senkit sem untatni.

Alaszkába mentünk, ez volt a fő cél. Az odafelé vezető úton Houstont is beiktattuk, hogy megnézzük az Űrközpontot.

Nagyon izgalmas volt amikor azon a helyen jártunk, ahol az első űrhajósok felkészültek, az irányító központ ahonnan, figyelték, figyelik őket a mai napig is.

Végre láttuk, hogy fent is tudnak fürödni, WC-re menni a bátor űrhajósok na meg hogyan és mit esznek,és hogyan dolgoznak fent. Az űrsiklót, holdjárókat, az űrhajók belsejébe is bemehettünk.

Több 10 ezer négyzetkilométer terület egy részét járhattuk be, egy kis szerelvényes kocsival.

Számomra a legizgalmasabb egy űrhajó szimulátor volt. Imitálta a kilövést, repülést a házak között, és repkedett a csillagok között... Brrr nagyon izgi volt. Andrást kicsit megviselte, de élvezte.

Remélem majd a júliusi találkozón többet tudunk mesélni... és még mutatni a rengeteg fotóból, videóból...

Majd teszek fel képeket, de ma is holnap menős napom lesz.

Kellemes napot mindenkinek. Jutus

sHaDoW_sOnG, -Joe8-, Jucusfalva és 3 más kedveli ezt.
  15. sutimami57

Szia, Jutus! Ez a rövid kis szösszenet rendkívül érdekes, és nagyon szívesen olvasnék többet, bár a képek, és a videók többet mutatnak..:) :) Azért, ha pihenésképpen le ülsza géphez, nyugodtan untassál minket, én személy szerint nagyon élvezem!!!!!!! Kellemes napot, jó intézkedést, és finom kávézást! :) :)

Jucusfalva és Csillagzafír kedveli ezt.
  16. tavirana

tavirana Járnitanuló

Jó reggelt, itt a nyár :D
    Gyönyörűű napsütéses napok várnak a gazdákra :D :D

17. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Sziasztok.
    Köszönöm a kávét, nagyon ízlett!
    Közben olvasgattam az aktuális híreket, meg az útleírást, és azon elmélkedtem, hogy már csak egy szelet libazsíros kenyér paprikával , újhagymával hiányzik a boldogsághoz.
    Miután kiraktam az ólakat, egyből a két liba jutott eszembe a Vuk-ból , ahogy becsípve a cefrétől csámpáznak haza..xD
    Nagyon jól sikerült ez a libaól...tetszik nagyon!
    Jutus.
    Örülök, hogy haza értél ! Nagy élménybe volt részed, amiért, egy nagyon kicsit irigyellek is. Várom a talit, hogy mindent részletesen
    elmesélj nekünk.
    Úgy látom, a libák gágogása mindenkit kivert korán az ágyból.
    Hugi Marika, Rozika, Sütike, Bíborka, Erzsike, Vica,Julika, Pjotr, Dezső Father Jutus Tavirana .és a többiek...
    Nagyon szép napot kívánok mindnyájatoknak!

sutimami57, Fatther, sHaDoW_sOnG és 4 más kedveli ezt.
  18. tavirana

tavirana Járnitanuló

Én rendszerint ilyenkor kelek, vagy még később.
    dolgom felől nagyon ráérek, csak akkorkelek korán amikor a férjem délelőttös mert akkor nekem kell levinni a kuttyokat de majdnem mindig visszaalszunk a szuszogikkal és van, hogy fél délben kelünk, akkor kezdek mindenhez hozzá, nem sok dolgom van mert nekem nagyon sokat műtötték a lábaim és nem tudok sokat mozogni és a férjem egy """ Isten""" mert mindent megcsinál :D főőőőz, takarít :D

19. kpe59

Tényleg messze jártál, különleges dolgokat láttál, nagy élményben volt részed...

Akkor könnyen, gyorsan boldoggá teheted magad...

20. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Jutus jó, hogy szerencsésen hazaértetek, beszámolót várom én is. :)
    Libazsír nincs itthon, élő libával még nem találkoztam, mert senkim sincs vidéken. :(
    Ezt kiskoromban a szünidőkben nagyon sajnáltam, mikor több pajtásom utazott nagymamához falura.
    Tegnap későn értem haza, mert angol után beültünk csajokkal pressóba csevegni, természetesen magyarul. :p
    Vidám napot!
    :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.