Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Szép napot !!!!

Mikor megébredtem, már igencsak világos volt. Gondoltam is, jól bealudtam..
    Na mint event idején , most is a gép bekapcsolása volt az első!
    Egy gyors aratás vetés, és immár kész is lettem....mert a törődés és szeretet, meg némi szupitrágya hozzá segített !

Mentem ki körülnézni, hát láttam, valakinek a lába már lóg a felhőről...
    Felkiabáltam, hát Hugi szolt vissza...
    Annyira megörültem neki, rögtön kértem is, lógassa már le a létrát...mert ebben a melegben a mászás fárasztó..
    Így is lett,, most ott ülünk ketten, kávézunk, hűsítőt iszogatunk, és várunk benneteket sorban !
    Pjotr jelezte, hogy jön délután...
    Neki a sört behűtöttük, mert ügyes, és megérdemli...és szeretjük, mert kicsit a mi fiúnk is...
    Legyen szép a további napotok.

Fatther, sutimami57, sHaDoW_sOnG és 2 más kedveli ezt.
  2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Látom ma már lesztek ott páran, nem unatkoztok, akkor én ráérek nyugodtan, lassan beszerezni a felhőre való cuccokat és elintézni a szállítást is... [​IMG]

3. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Aki ritkán néz be az egy órát olvashat vissza, de mindent elolvastam. :p
    Marika én a földrengés károsultak megsegítéséért nem ajándék kosarat kaptam, hanem egy- egy emailt amiben megköszönték.

Brasihugi gratulálok! A többieknek is akik már ott napoznak a felhőn. :music:
    Nem tudom, hogy csináljátok én még elég messze vagyok.

Mindkét farmon az első két feladat van kész és a harmadik ezüstje.
    Szupertrágyát a hínárra csak felszaporításra használtam, korallra is csak eleinte használtam szupertápot.
    A fákat soha nem szedem le, mert nem szeretem visszapakolni, ezért csak 33 medence van kint.
    A felröpikből hiányzik sok, de majd lesz, még van idő.
    Tegnap alig voltam itthon, elég zsúfolt volt a napom. ;)
    Rozika biztos minden jól sikerül és gyorsan meggyógyulsz. :)
    Szép napot! :D

sutimami57 és Csillagzafír kedveli ezt.
  4. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Üdv!
    Fönn csücsülök a felhőn!A farm visszaállt a rendes hétköznapokra:)
    Kpe,van még idő bőven,semmiről nem maradsz le....
    További szép napot kívánok!

sutimami57 és Jucusfalva kedveli ezt.
  5. kpe59

Tudom, azért nem kapkodok...
    Mindenki ugyanazt a jutalmat kapja, mindegy melyik nap végez...

sutimami57, Csillagzafír és Jucusfalva kedveli ezt.
  6. pjotrovov

Ma nem voltam szerencsés.Lepörgettem a nyolc partyt,ezek lettek:1xxl narancs,2x 8db K.Kata szupert.,1 strucc TSZ,2x5db K.Kata turbótr.,8 szupertáp,
    A titkosak még később derülnek ki,a Bahán majd csak reggel.Nem fűzök nagy reményeket hozzá....

sutimami57, Jucusfalva és Csillagzafír kedveli ezt.
  7. kpe59

Csak akkor szoktam party-t pörgetni, ha fent van a madárijesztő kapitány. Legalább esélyem legyen rá, persze eddig nem volt hozzá szerencsém...

8. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Mindenkinek szép estét.
    Örülök, hogy egyre többen ücsörgünk a felhőn.
    Semmi különös nincs abban hogy most lettem kész. Én ilyenkor mindent leszedek a területekről, és csak az eventhez való növények szaporodnak, illetve jelenleg a medencék is. Szuper trágyát a szaporításkor használok, és míg szaporodik a növény 3 forduló nullás hagymát készítek. Így egy kicsit elősegítem a felröpiket. Ezt csak abban az esetben használom, ha a malomba is igénybe kell venni a felröppenőket. Amúgy össze szokott jönni a szomszédok segédletével.
    Kitettem, a titkosakat, igazából semmi különleges nem lett. Aminek örültem az XXL-s fák. A party pörgetést még nem kezdtem el.
    [​IMG] jó éjt.

9. pjotrovov

Én kettőt abból már bezsebeltem,de azért örültem volna még egynek....
    Nálam 4 kör nullás gyapot kellett,az nem vészes szupertrágyában mérve sem.Kellemes pihenést!

sutimami57, Jucusfalva és Csillagzafír kedveli ezt.
  10. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Gyorsan lepörgettem az ajándékot.
    ugráló madárijesztő,mangós narancsos turmix,25 sz.trágya, 2 állbőregér, körte és cseresznyefa XXL
    A Bahamán csak reggelre lesz kész.
    Pihentető alvást mindenkinek.

11. jutus49

jutus49 Fórum veteránja

Sziasztok!

Talán megmaradok már! Lázam már nincs, hangom is lassan visszajön. András "nagy örömére!

gratulálok a sok sikeres felhőmászáshoz! Kiabáltam, de senki nem válaszolt! Lehet, hogy még nem tökéletes a hangom?

A titkokat későn raktam ki, mert elfelejtettem. De Jutusnál a bodza szörp mellett, még bodza bor készítéséhez is elég lesz a termés annyi bodzát kaptam.

A Bahama fák XL,-es fáit szaporította. Jobb mint a semmi.

Pjotr! jó sokat dolgozol mert ritkán látlak itt. Bár 3 hét nekem is kiesett.

Kellemes sikeres estét mindenkinek....

Megyek tovább gyógyulni...... Jutus

Fatther, sutimami57, Csillagzafír és 2 más kedveli ezt.
  12. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

[QUOTE="j
    Kellemes sikeres estét mindenkinek....

Megyek tovább gyógyulni...... Jutus

[/QUOTE]
    Sziasztok!:)
    Ma egy szuper nap volt!;)Reggel 8-tóla Kispesti pályán voltunk mivel sport nap volt és Villő ott judozik.
    Gulyásfőző versenyt hirdettek, amire a szakosztály is benevezett. Tegnap este szembesültem azzal a ténnyel, hogy engem neveztek ki szakácsnak. Reggel igencsak kapkodni kellett, hogy reggel 8-ra kiérjünk . Szerencsére kedves szakosztálybeli anyukák beszereztek minden hozzávalót, így nekem már könnyű dolgom volt. Felaprítottuk a hozzávalókat és elkezdtem a bográcsban főzni.
    Eltudjátok képzelni, hogy 30 fokos hőségben a tűző napon milyen jó volt állni a bogrács mellett?
    Na mindegy. Nekem nagyon jól esett, hogy a Társak ennyire megbíztak bennem. Sajnos helyezést nem értünk el,(30 csapat indult), de mindenkinek nagyon ízlett a főztöm. Nagyon jó volt a segítő csapat, mindenben a kezem alá dolgoztak!:)

Főzés után a szakosztálynál KAC kupa házi verseny volt, és Villő 4.-dik lett!:)Kapott egy szép oklevelet.

Akik befejezték az eventet azoknak gratulálok, akik még küzdenek a gazokkal azoknak kitartást kívánok!(ezek közé tartozok én is)

Az üvegeket feltöltöttem, ásványvizet is hoztam! Kedves egészségetekre!:p

Nyogodalmas szép jó éjszakát kívánok Mindenkinek!;)

Fatther, sutimami57, Csillagzafír és 2 más kedveli ezt.
  13. kpe59

Büszke lehetsz megint Villőre, magadra és a szakosztályra is... [​IMG]
    Az ásványvízből lenyúltam egy zöld kupakos, kicsit bubist...

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Üdv mindenkinek! [​IMG]

A mai névnap Medárd, a germán Machthard név latin Medardus formájából ered, jelentése: hatalom + erős, merész. (Szent Medárd (6. század) Noyon püspöke volt, az időjárás védőszentje)

1867-ben ezen a napon a kiegyezés folyamatát befejező aktusként megkoronázzák I. Ferenc József királyt és Erzsébet királynét a Budavári Nagyboldogasszony templomban (Mátyás-templom). Általános amnesztia az 1848-49-es szabadságharc emigránsai számára.
    1951-ben megszületett Bonnie Tyler Wales-i rockénekesnő és dalszerző.
    1876-ban meghalt George Sand francia írónő.

Ma van az Óceánok Világnapja.

Medárd napja. A legismertebb jóslás szerint, ha e napon esik az eső, akkor a következő negyven napban is esni fog. Ha viszont nem nyílnak meg az ég csatornái, akkor negyven napos szárazság várható. Az eredetét magyarázó egyik legenda szerint Szent Medárd püspök negyvennapos esővel oszlatott szét egy vidám, táncoló és mulatozó társaságot, mert nem hallgattak intő szavaira.
    1955-ben ezen a napon akkora vihar volt az Alföldön, hogy 3 kombájnt is a levegőbe kapott a szemtanúk szerint.

Már csak 88 só kell, a délutáni aratással meg lesz...
    A kör gabona nem akarja adni az utolsó bónuszát, úgy látszik nagyon ragaszkodik hozzá, de én is...

Utoljára szerkesztett: 8.6.15
    sutimami57, Csillagzafír és Jucusfalva kedveli ezt.
  14. mérgesistvánné

mérgesistvánné Törzsjátékos

Szép napot, és talán egy kicsit hűvösebbet!!!!
    Hát aki ritkán jön annak jó sokat kell visszaolvasni, most igy jártam én is.
    A Rozikával szombat du. beszéltem telefonon, ha minden igaz akkor ma reggel elsőnek operálják, ez azért is jó lenne, mert akkor nem kellene neki izgulnia, hogy mikor jönnek érte.Nagyon drukkolok, hogy minden rendbe egyen.
    Az eventet csinálgatom, igaz nem haladtam úgy ahogy szerettem volna, de talán ma már több időm lesz. A hétvégén készülődés volt, hogy a fiam szülinapját /54 éves/ kellően meg tudjuk ünnepelni, vásárlás, főzés, sütés nagyon sok időmet el vett. De azt hiszem remekül sikerült.
    Gratulálok azoknak akik már a felhőn csücsülnek, reménykedek, hogy talán majd én is feljutok.;):)

Jucusfalva, sutimami57 és Csillagzafír kedveli ezt.
  15. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek !! Vica jó ,hogy hoztál Rozikáról híreket , nagyon szorítok ,hogy minél hamarabb legyen túl rajta !! A Fiadnak Boldog Születésnapot Kívánok !! Mindenkinek gratulálok aki már a paszulyon csücsül !! Nekem még nagyon sok növény hiányzik , de só is kell még 200 darab , a gaz holnap estére lesz kész , remélem addig a sóból sem fog sok hiányozni !! Dezső gratulálok Villőnek és a csapatnak is , hogy ilyen szuper programokat szerveznek ! Pénteken vendégeink érkeztek , ma reggel mentek el , csak lopva tudtam csinálni az eventet , még szerencse , hogy az unokám besegített !! Jutus mielőbbi gyógyulást kívánok !! Lujza is és Marika is nagyon régen volt , remélem nincs semmi gond !!

Jucusfalva, sutimami57 és Csillagzafír kedveli ezt.
  16. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szép jó reggelt, sziasztok!
    Gyorsan csak beköszönök, utána olvasok, és még jövök!

Szép napot, kellemes hetet kívánok!

Jucusfalva és Csillagzafír kedveli ezt.
  17. Csillagzafír

Csillagzafír Törekvő

Sziasztok!

Egyre melegebb van, ez már nem nekem való!
    Az udvarban a fű is kezd kiégni. Kellene az eső! De nagyon.

A babszárra én is felmásztam ma reggel, hűvösben, egész jó idő volt ott fent. Gondolkodtam is hogy még egy kicsit maradok, de ide is elakartam jönni, így inkább lemásztam.
    Nem is volt olyan nehéz ez a feladatsor csak talán időigényesebb, de az jó volt, hogy hosszabb érésű volt a növény, volt sok szabadidő. A só is nagyon szépen jött.
    Ajándékba nem kérek többet!

Rozikának drukkolok, talán már bent is van a műtőben.
    Dezső! Igazán nagyon ügyes a lányod, de Te sem maradsz le mögötte! Szép teljesítmény ilyen melegben órákig a tűz mellett állni. Élményekben gazdag napotok lehetett a tegnapi! sok ilyet kívánok még!

Jutus!
    Gyógyulj meg minél hamarabb és Andrásod biztos valóban örül, hogy tudsz beszélni. Nem hinném, hogy igazán némának szeretne.
    Egyszer nekem is volt egy ronda gégegyulladásom, még a gyereke kisebbek voltak. Vigyorogtak, hogy az anyu nem tud beszélni, legalább nem pöröl velünk. (Teljes némaságra, ítélt az orvos, azt mondta ha még valaha beszélni akarok tartsam is be) Úgy fél nap múlva a gyermekeim már nem is örültek annak hogy "néma" vagyok. Ugyanis sokkal többet büntettem őket, csapkodtam, tapsoltam és bizony tettleg magyaráztam el amit akartam. Na meg írni is tudtam. Ők meg még nem szerettek olvasni. Úgyhogy pár óra múlva megkérdezték, biztos, hogy nem tudok beszélni? Ezért Mondom, hogy a te Andrásod sem szeretné igazán, hogy néma legyél, nem lenne az jó neki.

Akartam még írni, de most köszönt be a menyem, hozta a középső unokámat is, megyek hozzájuk.
    Legyen szép napotok, majd még jövök!
    Eszter

Jucusfalva, sHaDoW_sOnG és .sutimami. kedveli ezt.
  18. .sutimami.

.sutimami. Fórum ismerője

Na, itt is vagyok....Gratulálok az ügyeseknek, akik a felhőn lógatják lábukat!
    A nagy farmon én is be fejeztem ma reggel, a kicsin egy területen megy az utolsó eventgaz, de kell még 160 só. Remélem, meg lesz az is.
    Örülök, hogy Rozikáról olvashattam, nagyon szorítok érte, hogy minden jól alakuljon, és várom vissza!!!
    Jutus, mielőbbi gyógyulást kívánok Neked, és azt, hogy mielőbb hallathassad a hangodat!

Dezső, jó volt olvasni erről a remek programról, és gratulálok Villőnek, nagyon szép teljesítményt ért el, további sok sikert!

Az idő nekem nagyon meg felel, végre nem fázom..igaz, a hétvégi sütés főzés kissé ki melegített, de az is jó volt.
    A mai napra is udvari munkám van, nem rajongok érte, de mivel egyedül nekem kell csinálni, így nincs is más választásom.
    Azért jól vagyok, a dolgok kicsit másképp alakultak, mint ahogy vártam, de ezt is meg oldom..:) :) :)

Ez az event tényleg egy kicsit keményebb volt, de így, a végére, nem volt olyan vészes, csak tovább tartott.
    Este ki tettem a titkosokat együtt, ez a leg jobb módszer.......a szigeten lett tűzvirág, és szentjani fa, a többi a szokásos, semmi érdekes. A farmon is a sok bodza, ott nem is lett jó fa, dió, stb. két szakura lett említésre méltó, de abból van bőven.
    Az ólakból is a szokásos hódok, sárga ólak, stb. A legjobb lett egy kacsacsőrű, gólya, galamb, és 2 süni.

Akkor is meg érte, nagyon jó ajándékok voltak, érdemes volt végig csinálni. A farmon ólak vannak, és fák, meg a szupis mammutok, mert bizony, nagyon ki is fogytam. na, megyek dolgozni, jó munkát, szép napot, kellemes hetet!

Jucusfalva és Csillagzafír kedveli ezt.
  19. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Szép napot mindenkinek.
    Reggel fél 7-kor csörög a telefon, Rozi mama hívott. Már be volt öltöztetve, és várta a műtős segédet, hogy eltolják a műtétre. Hangulata jó volt, és alig várja, hogy túl legyen rajta. Megígértem neki, hogy se ma , se holnap nem hívom, de holnapután érdeklődni fogok.
    A Bahamán semmi különleges fa nem lett, de lett egypár XXL-s amit szeretek.
    Már nálunk is nagyon meleg van. Még hajnalban a kinti munkákat elvégeztem. Jelenleg a melléképületet takarítom, de időnként abba kell hagyni, mert patakokban folyik rólam a víz.
    Igyatok sokat, pótolni a víz veszteséget.
    [​IMG] Úgy gondolom a tea erre megfelel. Remélem az is van benne ha nem, tévedtem

20. kpe59

Ahogy ezt olvastam, az jutott eszembe, akár az én anyukám is lehetnél...

Ez így utólag mulatságos, megélni biztos nem volt az senkinek.

Odairányítottam a sóágyút...

Köszönjük a híreket, azóta remélem már túl is van rajta. Ha beszélsz vele add át jókívánságomat neki...

Utoljára szerkesztett: 8.6.15
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.