Nyugdíjasok - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Gobio55, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pjotrovov

pjotrovov Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    A Bahán lett 2 cédrát,a többi xl,xxl fák...Elmegy.A farmon csendes termelés folyik,semmi extra...
    Rozimamának mielőbbi gyógyulást kívánok!és Jutusnak is!
    Dezső,igazán büszke lehetsz Villőre!
    Itt punnyadt,meleg idő van,ha nem bánjátok bekapcsolom a légkondit.A működési költséget bevállalomxD;)

2. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

A feladat befejezve... [​IMG]
    A maradék: 0 db hínár, 0 db korall és 10 db só...

Jucusfalva, Csillagzafír és sutimami57 kedveli ezt.
  3. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok...
    Mit is mondjak, a kert olyan gazdátlan lett, hogy nem győzöm a munkát....Talán egyszer a végére érek, annál is inkább, mert a meleg behatárolja, hogy mikor lehet csinálni.Viszont ebéd után olyan de olyan jót aludtam....
    Dezső.
    igazán nagyon ügyes a kislányod, sok örömetek lehet....Na ma a szomszédasszonyom, kérdezi, hogy nincs e még egy kis tyúkhur a kertben, mert kellene neki salátának.Hm...még jó, hogy tudtam uralkodni magamon és szivélyesen invitáltam, hogy szedjenek csak bátran...
    Jó játékot kivánok!!

4. kpe59

Nem somfordálsz át hozzá megkóstolni?[​IMG]

5. pjotrovov

Gratulálok!!Látom,jól kiszámoltad...
    Nagyon hiányoltalak már Mari!!Jó is az ebéd utáni szunya.Egy kis kóstolót kérhetnél belőle;)

6. kpe59

7. pjotrovov

Én is megkaptam az ajándékot,örültem neki!Köszönöm BP!:)
    Nem is éri meg,jobb minél hamarabb visszaállni a rendes kerékvágásba..........Én már elkezdtem piacozni,elég jól megy minden.8)

8. -elzemari-

Háááát tudod, maradtam ma a jégsalátánál....

Erzsike, csak azért nem akartam belőle kérni, mert vannak rá sokan...

Én már megkerültem de a Lujza hol van vajon??Sajnálom, hogy már a MarharépaÁgi sem jár el felénk.....

Utoljára szerkesztett: 8.6.15
  9. kpe59

Ugye nem marad el a beszámoló arról, hogy honnan kerültél meg...

10. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Köszi szépen! Még azt hiszem, 60 röpi kell a kicsire, de az reggel meg is lesz. Gratulálok, Erzsike, megint remekül számoltál..:D :D
    Én is meg kaptam, csak nem tudtam, miért, hogyan.......de már képben vagyok. Köszönöm szépen!!!

11. kpe59

mérgesistvánné és Jucusfalva kedveli ezt.
  12. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok, megérkeztem én is, mielőtt az efbiájt rám szabadítanátok. Szóval az történt, hogy az én doktorom, ez a drága jó ember, rendkívül egyedi és erősen minősíthetetlen modorával elüldözte az új asszisztensét. pedig már egész jól belejött a dolgokba, már nagyobb műtéteket is megcsináltak nélkülem. Most aztán megint segítség nélkül maradt. Így aztán egyfolytában ég a ház, mennem kell.Ma is három órakor értem haza, hullafáradtan, olyan fájdalommal, hogy azt hittem elbőgöm magam. Hozzá még ez a meleg-most is 28 fokot mutat a hőmérő- aztán némi családi élet is zajlott, és mindezek mellett én nem duracellel működök, mint Sütike, bennem csak TESCO gazdaságos elem van , az sincs mindig bekapcsolva. Hát így történt, hogy elvesztem.
    Az evetet gyűröm, de csak holnap lesz kész (ha nem kell mennem) mert bizony egy-két aratás is kimaradt nálam. De meglesz az, csak egy kicsit olyan sebességgel, ahogy a Luca széke készül
    Mindenkinek gratulálok, aki végzett az eventtel, nagyon ügyesek vagytok.
    Majd összekapom magam, és gyakrabban betérek, legyen szép estétek: Lujza

13. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia, Lujza! Örülök, hogy hírt adtál magadról!!! :) A tescos elem is jó ám........néha tölteni kell. Mit csinált az a szegény asszisztens, hogy el zargatta a doki? Az nyilván való, hogy Téged nem tud pótolni, de mégis jobb, mintha senki nincs..:) :)

Az event nem fut el, mi is lassan haladtunk vele, de még bele fér az időbe. Reggel lesz meg nekem is a kic si farmon. Jó pihenést kívánok, szép álmokat, javulást! :)

14. -elzemari-

Nem is tudom....de talán egy pár gondolat...

Nagyon élvezetes kiránduláson voltam, Diósgyőri várat néztem meg.
    A vár a fénykorát Nagy Lajos király(1326-13829) korában élte.
    Luxemburgi Zsigmond ajándékozta elsőre a feleségének a várat, majd később a vár hat királyné" jegyajándéka" lett.Jelmezes útikalauzunk volt, aki elmesélte nekünk a szobák történetét.
    Elsőre, a mintegy 380 négyzetméteres lovag terem volt, amit megláttunk,és sokunk száját elhagyta egy hűűűűha...Nagyon érdekes volt a kétszintes kápolna is, ahol a felső szintek a király és a királyné hallgatta a misét a nép pedig alul..Szobáról szobára járva csodáltuk a régmúlt emlékeit.
    A várlátogatás után egy nagyon jó kis fagyizóban hűtöttük le magunkat, mert a napocska igen csak kitett magáért.

Miskolctapolcán a barlangfürdőben csobbantam egyet kettőt.Húúú de jó volt...Én már régóta kacérkodtam a gondolattal, hogy jó is lenne ezt a szép barlangfürdőt meglátogatni.Érdemes volt, mert nagyon hangulatos, és finom vizzel élvezkedtem.
    A fürdés után a szálláshelyünkön egy nagyon finom vacsorával koronáztuk meg az eltelt napot.

Reggel irány Lillafüred.Kisvasúttal tettük meg az utat, mert autóbusz nem tud feljutni, ami szerintem nem is baj, mert legalább a levegő tisztaságát nem tudják elrontani.A látnivaló nagyon magával ragadt, ahogy a napocska utat tört magának a fák koronái között,
    Lillafüreden, nagy sétát tettünk... megnéztük a Függőkerteket.
    A Vizesés teraszán láttuk amint 20 méter magasból lezúdul a Szinva vizesése.
    A Költészet teraszán találkoztunk József Attila szobrával, és 1933-ban itt volt egy iró találkozó s ő résztvevőjeként itt irta meg az Óda cimű versét.
    A Virágok teraszán a szép és dekorativ virágokban gyönyörködhettünk.

Miután jól kisétáltuk magunkat a Kastélyszálló egyik éttermében megnéztük a szép ablaküvegeket....

Újra a kisvasútra szálltunk és elindultunk hazafelé.Szép volt, jó volt, meleg is volt....

15. kpe59

Nagyon szép és érdekes helyekre szerveznek nektek kirándulásokat. Így mi is jobban megismerjük kis hazánk látnivalóit.
    Ahol már én is jártam az azért érdekes, ahol még nem, az meg azért...

16. pjotrovov

Hát ennyit a nyugdíjas időkről......Próbálj minél többet pihenni!
    Ez igazán szép út volt!A barlangfürdő az én kedvencem is.
    Kellemes pihenést mindenkinek!

17. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Marika!Nagyon szép utibeszámolót hoztál megint. Feléledt bennem számos gyönyörű emlék, egykoron a férjemmel mindig az északi középhegységbe mentünk nyaralni. Szilvásvárad, Lillafüred, Miskolctapolca. Aggtelek, minden zugát bejártuk. Volt, hogy 20 Km-es túrákat tettünk egy térképpel a kezünkben. Istenem....de szép is volt. Köszönöm neked, hogy újra átélhettem az emlékeimet.
    Nem csinált ő semmit! Vészhelyzet volt, ilyenkor adj uram de mindent rögtön, de hát szegény nem tudta, hogy mi a teendő, ilyent még nem látott, a doktor meg jó szokása szerint robbant. Nálam is szokott robbanni, (elég gyakran) de én tudom, hogy az a helyzetnek szól. Már rég a kezében van az aktuális gyógyszer -vagy bármi más- de még mindig kiabál érte.És nem egy elsőáldozó szintjén.
    Sajnáltam én szegény asszisztenst is, mert nagyon el volt keseredve, azt mondta, hogy ővele így még soha nem beszélt senki. Mondtam neki, hogy ez azért van, mert nem dolgoztál sebészek mellett.Na, azok mellett ez a doktor, csak ipari tanuló, ami a modorát illeti.

18. kpe59

Te már elég régóta dolgozol vele és a sebészeken edződtél...
    Nehéz lehet ezt egy olyannak elviselni, aki nem tudja átérezni a doki idegállapotát, mert gondolom csak akkor ilyen, ha ideges.

19. csipike2010

csipike2010 Kivételes tehetség

Ez így igaz.Alapjáraton nincs vele semmi gond, csak a stresszt viseli nehezen. Azonnal kiereszti a gőzt....

20. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Sziasztok! :)

Benéztem olvasni, mindig történik Veletek valami érdekes.

Marika tetszett a beszámolód. :)Miskolcon sokszor volt versenyünk és ha volt időnk elmentünk a barlangfürdőbe.
    Nagyon jó volt és nem is kell hozzá jó idő.
    Az eventtel még én sem vagyok kész. Lehet, hogy ma, de holnap biztos befejezem, mindkét farmon. :D
    Jutus, Rozika gyors gyógyulást. :)
    Szép estét!
    :sleepy:

mérgesistvánné és sHaDoW_sOnG kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.